Aardgasrijder.be wordt gesponsord door Mefirst! Betaal jij ook te veel voor je autoverzekering? Vergelijk nu online de beste autoverzekering via Mefirst.be: de vergelijkingssite voor verzekeringen

Dr Nick

Leden
 • Aantal items

  487
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  8

Dr Nick won laatst op 4 Februari

Dr Nick had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

155 Super

Over Dr Nick

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

872 profielweergaven
 1. Skoda Octavia codering / modificaties

  Maar heb je ooit dat toetertje gehoord? Dat is echt niet hetzelfde als een keer volop op het stuur duwen. 't is meer zo'n mini-fluit-stootje dat je wel hoort, maar is echt niet storend (vind ik).
 2. Skoda Octavia codering / modificaties

  Ik begrijp je wel hoor. Maar in ons dichtbebouwde Vlaanderen ga je altijd wel geluid hebben. Zo'n toetertje is dan niets meer (is mijn mening). Voor echte stilte moet je verhuizen, vrees ik.
 3. Aankoop Skoda Octavia G-tec

  Maar als je meer dan 500 km kan rijden op CNG, dan heb je toch amper tot geen benzine nodig volgens mij... dat was eigenlijk het punt van mijn hele post
 4. Onderhoudskosten VW Golf TGI (Variant) (cng-aardgas)

  Onmiskenbaar is er nogal wat verwarring op dit gebied. Hoe zouden we hierin duidelijkheid kunnen creëren? Bestaat er zoiets als een officiële versie van het onderhoudsboekje dat kan geüpdate worden?
 5. Aankoop Skoda Octavia G-tec

  En weeral baseren mensen zich op 2 weken op een heel jaar, om een keuze te maken in wagen. Ik denk dat je vergeet: meer opslag CNG = groter bereik. Ik doe nu al 400 km per tankbeurt, als ik dan 150% CNG heb t.o.v. nu, dan ga ik er 600 km mee kunnen doen. Dat is net zoveel als sommige wagens op benzine rijden. Dus je moet al niet zo vaak gaan zoeken naar een CNG-pomp. Je hebt nog steeds 12-15 L benzine, aan een verbruik van 6-7 L/100 km, doe je dan nog steeds 200 km daarmee, dus je zal niet ineens stilvallen. Het is en blijft gewoon een verandering in mentaliteit rond het tankgebeuren. We zijn allemaal rot verwend door de wildgroei aan tankstations met benzine en diesel.
 6. Skoda Octavia codering / modificaties

  Gij zijt precies ne zure mens Wie zegt dat die zijn buren dat wel zouden horen? Misschien dat hij in een ondergrondse garage parkeert. en dat toeteren valt heel goed mee hoor. Amerikaanse wagens hebben dit bijna allemaal, en nog nooit iemand horen klagen daarover.
 7. Onderhoudskosten VW Golf TGI (Variant) (cng-aardgas)

  hmm, ik heb pas nog een mail gestuurd naar mijn dealer, en die zei idd nog steeds 15K, BC gaf wel 30K aan (daarom dat ik stuurde, was van de veronderstelling 15K) Ik heb nu met OBD11 terug aangepast naar 15K. Ik ga volgende week afspraak vastleggen bij onafhankelijke garagist, en dan zie ik wel wat er uit komt...
 8. Lang stilgestaan

  er is wel een onstpanner aanwezig, je moet van 200bar naar de gewenste druk gaan. En als je naar een lagere druk gaat, dan ga je ook afkoeling hebben. Dus het bevriezen is niet uitgesloten, maar enkel en alleen als de onstpanner aan een groot debiet werkt denk ik. Ik heb nog nooit een CNG-rijder hiervan last weten hebben.
 9. Autosalon 2018

  nog geen idee hoeveel CNG-wagens er verkocht zijn in de periode van het autosalon??? geen idee of dit het juiste topic is daarvoor
 10. Lang stilgestaan

  artikel staat vol fouten, ik zou er niet te zwaar aan tillen eerlijk gezegd. Iedereen weet toch dat aardgas niet alleen in landen in het midden-oosten wordt gewonnen... Nederland, Rusland, de VS, .... winnen ook aardgas. Artikel is geschreven zonder echt over na te denken of opzoekwerk te verrichten. Beetje zoals de kranten/journalisten tegenwoordig allemaal doen.
 11. Smartlink is voor android auto, Apple carplay en mirror link (op android). App connect is iets van skoda zelf uit om meer dingen in je auto te kunnen bedienen met je telefoon...
 12. App-connect en smartlink is niet hetzelfde he..
 13. Onderhoudskosten VW Caddy (Maxi) (cng-aardgas)

  ik ga binnenkort voor mijn derde onderhoud. Eerste twee waren bij Willems. Dus dit gaat voor het 45K onderhoud zijn (ben wel de 45K al voorbij, maar BC geeft me nog 1K)