Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Dr Nick

Leden
 • Content Count

  965
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Dr Nick last won the day on March 30

Dr Nick had the most liked content!

Community Reputation

397 Super

1 Follower

About Dr Nick

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

3,701 profile views
 1. sorry, maar ik denk dat je overdrijft. Ten eerste, die kabel hangt vast aan de homecharger veronderstel ik, dus die gaat al niet in de auto. en doordat je elke dag oplaadt, moet je nooit afwijken van je route om te gaan laden. Natuurlijk zijn er gevallen waar je niet elke dag kan inpluggen. Ik denk dan aan mensen met een appartement ofzo. Maar er wordt te zwaar getild aan het hele chargernetwerk, is mijn mening
 2. zou natuurlijk gemakkelijk zijn als je er iets van prijs bij zet
 3. en daar komt nog bij, bij een elektrische wagen, dat die met zo een rijstijl eigenlijk nooit een lege batterij zal hebben, als je elke avond thuis komt en even inplugt (net zoals met je telefoon)
 4. als ik je traject zie, dan is maasmechelen en Genk een optie, maar ook Houthalen. Tessenderlo is nog een optie, dus aan tankstations geen tekort. Lier is dan wel de minst interessante optie, omdat het L-gas is. met 18Kg rij je op H-gas zeker 400km, dus moet je misschien eens overwegen of Lier wel je favoriete station blijft. Aangezien daar het probleem ligt.
 5. wat willen we nu zeggen???? ik zou dat niet meer kopen, niet vanwege de kwaliteit, maar vanwege de herkomst.
 6. dus het is een vermoeden? nogmaals, ik heb daar onder 70 cent getankt, en dat was H-gas, er was lang een vermoeden dat het L-gas was omdat de prijs zo laag was. Maar ik heb daar nooit L-gas getankt
 7. het gaat mij vooral over de herkomst in dit geval
 8. ik heb daar altijd H-gas getankt. En toen was de prijs niet veel hoger. Ik rij CNG sinds eind april 2016 en ben niet direct bij Q8 gaan tanken, omdat ik toen nog niet wist dat daar een CNG-pomp was.
 9. altijd gedacht dat ik na de octavia een superb of passat ging kopen, maar nu dus zeker dat dat nooit in huis komt
 10. van waar komt deze info? ik rij bijna 4 jaar op gas, en heb lang een groter verschil geweten dan enkele centjes. Ik heb ooit onder de 0.7€/kg getankt, denk zowat het volledige eerste jaar
 11. ik zie hier het nut niet van in maar zou dit dan ook kunnen met OBD-Eleven??
 12. klopt volledig, ik snap niet waarom iedereen nog bij die (zoals hierboven mooi verwoord) merkSTealers blijven gaan
 13. ik heb een berline en geen combi, en ik heb ook nog eens de huissticker. Dus was iemand anders
 14. idd, de kortingen lokken ze natuurlijk volk mee, maar je betaalt ze met interest terug. ik ben in totaal 3 of 4 keer bij merkgarage geweest sinds ik met de Skoda Octavia rij, maar dat is gedaan, ik zoek wel terug een onafhankelijke garage in de buurt, of als er iemand zich geroepen voelt om zo een garage te openen bij ons in de buurt, laat maar weten :-)
 15. Reinigen Trekhaak Reinigen brandstofsysteem (er wordt een additief bij de benzine gedaan, maar wij rijden daar bijna nooit op...)
×
×
 • Create New...