Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Nele

Leden
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Nele won de laatste dag op 4 januari

Nele had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Nele's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid
 • 1 jaar lid

Recente badges

8

Reputatie

 1. Als je van 121 naar 106 gaat, heb je een korting van 12,4%. Dus die 12% klopt ongeveer wel
 2. Dit weekend in Londerzeel in de industrie zone H+gas getankt aan 1,85€/kg.Wat me wel opviel, was dat de druk zeer laag is, 30,5kg in een lege tank van 37kg. Is dit normaal bij H+ of ligt dit echt aan de pomp in Londerzeel? Nu goed, ik rijd nog bijna even veel kms met die 30 kg dan met een volle tank L-gas 😁.
 3. Ik kom van de westkant van Brussel, dus Ranst is wel een hele omweg tussen Dilbeek en Lo-Reninge😁 Toch bedankt voor de suggestie
 4. Iemand enig idee wat de huidige prijs is in dit station of bij andere stations in de ruimere omgeving ervan? Ik moet morgen richting West-Vlaanderen en aangezien de prijzen hier in de omgeving allemaal rond of boven de 2€/kg liggen, ben ik nieuwsgierig of ik mijn tank ginder wat goedkoper kan vullen...
 5. Dat zal denk ik afhangen van wat er op uw inschrijvingsbewijs staat. Bij het inschrijven van mijn Caddy heb ik de vraag gesteld aan de garage waarom er enkel CNG aangeduid was en niet CNG+benzine. Hun antwoord was dat de hoofdbrandstof CNG is en dat het voertuig dus als CNG werd ingeschreven.
 6. Garage 1 heeft alles nog eens gecheckt bij de productmanager van Caddy bij D'Ieteren en die heeft hem verzekerd dat een trekhaak op een CNG Maxi 7 plaatsen niet kan, maar op een CNG Maxi 5 plaatsen geen probleem is en ongeremd 750kg mag trekken. Garage 2 mag dus eens een opfrissing gaan volgen. Probleem opgelost! Bedankt voor alle antwoorden!
 7. Een Caddy Maxi staat standaard in de computer van VW met 7 zitplaatsen. Wanneer je er maar 5 wil, zoals ik, wordt er of alleen de achterbank gewist uit de configuratie of de achterbank en de extra bevestigingshaken. Bij mij is het laatste het geval. Misschien wat verwarrend beschreven, maar zo staat het op de offerte.
 8. Beste aardgasrijders, Binnen enkele dagen zal ik mijn Caddy Maxi CNG met 5 plaatsen (de achterste zitbank en de extra bevestigingshaken worden niet geplaatst) bestellen. Ik had ook graag een vaste trekhaak laten monteren om een kleine remorque (-750kg) te trekken. Bij de eerste garage waar ik ging, werd deze zonder problemen in de offerte geplaatst (vaste trekhaak met aanhangwagenstabilisator). Nu ben ik vanavond bij een andere vw garage geweest, bij de verantwoordelijke die enkel de bestelwagens verkoopt. Deze persoon vertelde mij dat een trekhaak mogelijk is bij Caddy Maxi CNG, maar enkel om er een fietsendrager op te zetten, niet voor een remorque. En dit zou ook zo op de groene kaart van de technische keuring gezet worden. Ik ging er van uit dat een 7 plaatser geen trekhaak kon hebben, maar een 5 plaatser wel? Ik wil toch graag zekerheid, want een trekhaak voor enkel een fiets heb ik niet nodig... Heeft er iemand ervaring met een Caddy Maxi 5 plaatsen met trekhaak voor remorque en wat staat er dan op de groene kaart? Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...