Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

GiovanniB

Leden
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over GiovanniB

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. De kans is groot dat ik af en toe wel naar daar rij, ik ben afkomstig van Nieuwpoort, dus als ik mijn moeder bezoek eventjes doorrijden naar Veurne, de auto bijtanken, mezelf bijtanken en terug naar Roeselare 😛
 2. Mag je die sticker gelijk waar plakken achteraan?
 3. Inderdaad. Wij mogen onze blijkbaar gelukkig prijzen. Niet tanken in Antwerpen en Brussel dus 😛
 4. Ik heb nog één extra vraag: klopt het dat als je met CNG rijdt je vaker de olie moet verversen dan met een benzine of diesel? Ik heb dit ergens gelezen, maar ik weet niet of dit klopt.
 5. Ik woon in Roeselare. Bedankt voor de heel duidelijke uitleg! Ik apprecieer het enorm!
 6. https://support.google.com/androidauto/answer/6348019 Android Auto is available in these countries: Argentina Australia Austria Bolivia Brazil Canada Chile Colombia Costa Rica Dominican Republic Ecuador Germany Guatemala France India Ireland Italy Japan Mexico New Zealand Panama Paraguay Peru Philippines Puerto Rico Russia Singapore South Africa South Korea Spain Switzerland Taiwan United Kingdom United States Uruguay Venezuela Most features won't work if you use Android Auto outside these countries. Android Auto wireless is currently available in the US, Canada, and Mexico.
 7. Ook wij zullen waarschijnlijk nu zaterdag intekenen voor een Arona Move met extra opties. Levering is gepland tussen juli - aug. Ik vraag mij af of de kwaliteit van DAT24 voldoende is? Zijn er betere plaatsen dan DATS24? Is dit L-GAS of H-GAs bij DATS24? En wat is het verschil exact? Wel al veel ingelezen, maar sommige dingen zijn totaal nieuw voor me 😛 Hopelijk wordt het geen al te grote aanpassing. Voordien hadden we een oude Toyota Yaris met een volle tank deden we daar ook maar iets meer dan 500 km per tankbeurt, dus ik veronderstel dat we ons niet zoveel zullen moeten aanpassen? De 9 liter tank is wel wat aan de kleine kant vind ik persoonlijk voor de Arona. Daar geraak je niet ver mee. De autodealer zei ook dat er een volle tank CNG aanwezig zal zijn, maar niet voor de benzinetank. Ik hoop toch dat er iets zal inzitten want ik heb gelezen dat in bepaalde gevallen de motor af en toe benzine nodig heeft: bij -10 graden om te motor op te warmen, na het tanken om een aantal dingen (vraag me niet wat 🙂 ) van de motor te reinigen. Ik vraag me dan ook af of het goed ik om na het CNG tanken ook meteen altijd de benzinetank vol te gooien.
 8. De aangehaalde reden klopt dus niet. Het heeft dan ook niets te maken met de plaats van de tank, maar met uitstootnormen van WLTP waaraan moet voldaan worden.
 9. Ik vroeg aan de verkoper of hoe groot de waarschijnlijkheid is dat dit ook voor de Arona CNG wordt goedgekeurd? Hij zei "99 procent", het duurt gewoon een tijdje vooraleer ze nieuwe uitvoeringen goedkeuren voor een trekhaak. Voor de Ibiza en de Leon kan dit blijkbaar al omdat de auto al een tijdje uitgebracht werd. Ik moet hem dus op zijn woord geloven, maar zoiets is nooit zeker want niemand kan in de toekomst zien...
 10. Voor de SEAT Ibiza is dit nu wel mogelijk zei de verkoper deze week. 😉 Je kunt normaal gezien nadien nog een trekhaak op je auto laten installleren.
 11. De verkoper meldde mij vandaag dat de SEAT Arona niet leverbaar is met een trekhaak. Antwoord van de verkoper: "Trekhaak is momenteel niet mogelijk op de CNG versie door WLTP." Weet iemand of dit klopt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...