Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Als je op vakantie gaat en er is geen cng in de buurt ben je bijna van tankstation naar tankstation aan het rijden. Maar goed, plannen is de boodschap
 3. Gisteren
 4. @Ben dan zal ik toch eens horen bij de garage waar ik de Astra heb besteld of er hopelijk geen problemen zijn met mijn bestelling... Toen ik half november eerst naar de Golf Variant op cng info ging inwinnen, bleek hij op die moment ook niet bestelbaar. Dit kwam door de wijziging van de 1.4 naar de 1.5 TGI. Mss dat dit ook het geval zal zijn bij Opel?
 5. @DirkM Welkom op het forum. Er zijn hier ook enkele dames op het forum ! Volgens mensen van het Duitse aardgasrijderforum zijn er heel wat bestellingen van de CNG-modellen van de VAG-groep wat de vertraging zou kunnen verklaren. €27.500 voor ne manuele highline zonder packs? Dat is veel geld. En dan is VW verwonderd dat ze minder auto's verkopen. Het feit dat je geen golf variant tgi meer kan configureren kan te maken hebben met het nieuwe model - de mk8 of golf 8 - die eraan komt.
 6. janvg

  Android Auto

  download en installatie gelukt 😀👍
 7. Zomaar uit het hoofd : je hebt er 5 onderweg (route via de snelweg). Uiteraard zal je voor sommige even af de snelweg moeten. Andere kan je met een kleine aanpassing van je route er zo langs rijden. Of er nog bij gaan komen dit of volgend jaar, dat betwijfel ik. De inspanning van de aanbieders ligt nu vooral op Wallonië. Ergens is er recent hier op het forum een lijst opgedoken met CNG stations die dit jaar nog opengaan.
 8. Goedenavond heren.... heb momenteel ook een variant highline tgi 1.5 in bestelling via werkgever staan sinds dec 18. De garage durft er geen duidelijke leveringsdatum opplakken. April of mei. de variant tgi 1.5 zou zelfs nog niet in productie zijn. Is er iemand die hierover meer weet. Trouwens basisprijs manuele schakeling 27500€ zonder packs. Vind het raar dat je deze nog steeds niet kan configureren op vw.be. iemand input?
 9. OnePlus3 heeft een Arm64-V8 struktuur dus... Arm64-V8a (aangezien de 3de in de lijst een hogere release nr heeft zou ik eerst voor die gaan. Mocht het niet werken kan je nog altijd uninstallen en de andere versie nemen).
 10. Samsung Galaxy S6, Android versie Nougat (7.0 verder gaat Samsung niet bij dit toestel). (Wou eigenlijk een Huawei (ik en mijn vrouw dezelfde zodat ik maar één telefoon moest leren kennen) maar in de winkel was het toestel niet aangesloten en de winkelbediende wou de moeite niet doen waarop mij wederhelft het niet meer moest hebben). Werd dus een Samsung waarop een Samsung Launcher ligt (zoals bijna alle merken doen) voorzien van de nodige bloatware met daar bovenop nog een Proximus laagje (want het was een Proximus promotie die direct op Telenet gezet is... LOL). Op 't werk heb ik een iPhone 6 maar IOS (12.4 staat er nu op) is voor mij te onhandig in vergelijk met Android.
 11. Pluxy, bestaat zoiets of heb je dat zelf gefabriceerd? Hoe heet het en waar kan je die kopen? Kan je eens een foto posten van je hele opstelling en hoe je deze haken dan gebruikt aub? Dank alvast!
 12. Toevallig zat ik vandaag nog bij de Opel dealer over mijn Asta CNG; blijkt dat deze nu geschrapt is en niet meer bestelbaar!
 13. janvg

  Android Auto

  OnePlus3 Android 8 Oxygen OS
 14. @Steff neen, De wagen werd uiteindelijk in Kapellen besteld. En wat zijn je verdere rij-indrukken? Is hij vinnig? Ligt hij goed op de weg. Eerste verbruikscijfers? Ik weet uiteraard dat ik geen laagvlieger moet verwachten alhoewel ik wel hoop dat hij vlotter zal rijden dan de wagen met 92 pk die ik nu bezit...😊
 15. voor dat geld kan je een volledig nieuwe unit vinden als je een beetje zoekt
 16. @Lange_666 welke android-phone heb jij?
 17. janvg

  Android Auto

  https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-4-0-5904-release/ welke versie moet ik nemen?
 18. En ik kan me ook inbeelden dat de auto het aantal kg op de pomp niet kan aflezen en dat er na het tanken ook een verschil zit op wat de pomp vertelt en wat de auto ervaart.
 19. Ze ontwijken u misschien
 20. @Steven DL toevallig in Bree aangekocht? 😄 Vorige week de mijne daar gaan afhalen en ze zeiden iets van nieuwe binnenkomende bestellingen voor CNG. Ondertussen een eerste 130km met de sports Tourer gereden. Kan op basis daarvan natuurlijk nog niet heel veel zeggen maar -tot nu toe- toch een heel aangename eerste ervaring! Wat is me dat lekker zacht rijden op aardgas zeg.
 21. Mocht je deze optie niet hebben kan dit verdoken zitten in de "ontwikkelaarsmodus" (Developer Modus). Deze is te activeren op de volgende manier: Instellingen --> Toestelgegevens (of iets gelijkaardigs) --> Modelnummer en daar 7 x kortstondig na elkaar op tikken. Je krijgt dan de melding om de ontwikkerlaars modus te activeren (bij een Samsung Galaxy moet je ook langs deze weg de USB activeren).
 22. Jan Robert

  Seat Leon 1.4 TGI

  proficiat met je bestelling, cng is bijzonder goed, stille en zuinige motors. bij de volkswagen groep (ik rij met een passat tsi cng, import uit zweden) is cng de primaire brandstof en rijd je pas op cng als de cng tanks volledig leeg zijn. je kunt inderdaad hebben dat bij lege cng tanks de wagen af en toe nog eens overspringt van cng naar benzine. dit is geen probleem. bij de recente uitvoeringen is er wel iets veranderd: bij restwaarde cng voor 10km, sluit de cng af en gaat de motor op benzine draaien; dit voorkomt dan het overspringen. Mbt de benzine (het secundair systeem) gebruik je best oct 98. Aangezien je vooral op cng rijd, blijft de benzine wat langer in de tank als bij een benzine wagen. Benzine op zich blijft niet eeuwig goed, het octaangehalte daalt en de benzine wordt onstabiel (chemisch uiteenvallen). Dus gebruik je best de benzine binnen een paar maanden. Het is dus goed om af en toe eens de cng tanks volledig leeg te rijden en op benzine te rijden. Hierdoor voorkom je ook dat het benzine systeem gaat aanladen (lui worden), dit wordt jammer genoeg zelden vermeldt. Rijd ook niet te lang met een bijna lege benzine tank, dit kan leiden tot condensatie en dus water in de tank; en dat is niet goed! het is een beetje zoeken in begin hoe je dit regelt, afhankelijk van de auto, cng bereik en benzine bereik, locatie beschikbaar cng station (dit worden er steeds meer).
 23. Hallo, komen er nog meer cng stations bij van Zottegem naar Oostduinkerke? Groetjes
 24. Nu heb ik de mijne sinds mei 2018 nog altijd niet zien passeren hier op het forum 😏 En ik maar in de regio rondcrossen met mijn grote sticker op mijn achterruit 😅
 25. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Hier de meest recente versie downloaden en "Onbekende Apps Installeren" in uw instellingen aanvinken. De .apk file opzoeken in uw download folder, uitvoeren en laten installeren. Uw GSM per kabel aansluiten aan uw USB-aansluiten et voila. Werkte hier perfect op mijn OnePlus 1 op CyanogenOS en OnePlus 5 op OxygenOS, dus zou ook op de OnePlus 3 moeten werken.
 26. Hangt er vanaf wanneer de foto genomen is. Drie dagen geleden is ie gewassen en hij is nu nog altijd proper.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...