Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. En na 6 jaar groene kaart, pas op 8 jaar terug
 3. Vandaag
 4. Dat is enkel bij de eerste keuring na 4 jaar en minder dan 100.000 km (en geen trekhaak + 750 kg). Na 6 jaar moet je ieder jaar naar de keuring.
 5. Ze mogen de prijzen wel stilletjes terug laten zakken hoor. Is nu al engige tijd heel stabiel rond de 100 euro per MWh, momenteel zelfs onder de 90. 100 EUR / MWh; 2.06 EUR per kilo H-Gas 90 EUR / MWh; 1.90 EUR per kilo H-gas In Duitsland nog veel goedkoper. Hoe zitten de Duitsers met belasting op aardgas? Belasting daar gelaten zullen ze alsnog lagere winst marges rekenen dan hier het geval WAS.
 6. Rode kaart. Bij LPG is dit slechts een opmerking. Gevolg is ook dat je, vermits je een rode kaart hebt, al na 1 jaar terug naar de keuring kan gaan
 7. Gisteren
 8. Je zult er vooral problemen mee hebben bij de keuring, grote kans dat ze hem niet aanvaarden en dan verlies je heel wat tijd en geld om de auto enkel daarvoor te laten herkeuren. Magnetische stickers naar de Belgische normen (dus met witte achtergrond) bestaan bij mijn weten niet kant en klaar en je zult er wellicht evenmin door de keuring mee raken. Er is eerder al kort over gesproken hier:
 9. Nee, volgens Gibgas is het op de Av. Hector Berlioz, 63200 Puy-de-Dôme (nabij Riom). Ik heb de formulieren van Seven ingevuld, daarna maken ze een "offerte op maat". Die heb ik nog niet ontvangen. Als daar een hoge vaste kost aan hangt zo dat in ieder geval een serieuze tegenvaller zijn, want met 10 liter benzine kom je niet ver...
 10. Ik heb eigenlijk twee vragen mbt de cng sticker. 1. Wat is de sanctie als je deze niet op de auto plakt? 2. is er een magneet sticker van cng dat ik kan kopen? Zodat je die eender wanneer opzetten/afhalen
 11. Puy de dome. Bedoel je daarmee montmarault? Dat is alleen LNG. Vraagje over Seven? Wat is de huidige procedure? Aantal jaren terug eens geïnformeerd voor Nice. Maar was toen zeer duur 'abo' om daar dan 1of 2 keer te gaan tanken. De route over clermont nog nooit genomen. Als ik carburogaz mag geloven, zijn er daar 2 bruikbare stations met bankkaart.
 12. Binnenkort moet ik op (groot) onderhoud met mijn wagen (Seat Leon). Heeft iemand aanbevelingen van garages om deze te laten uitvoeren, kennis cng/prijs-kwaliteit/transparantie/... voor de regio Hasselt - Bilzen - Genk? Alvast bedankt!
 13. Vandaag even op en af naar Ieper geweest om pakketje op te halen: 2 x volgedaan bij Total Hoboken. Ondanks 210 druk op de meter slechts 13,47 kg (op 15) in super-lege tanks (na wéken benzine-rijden) en op terugweg ook te weinig bij kunnen doen (met nog 25% in tanks). En, gezien de prijsstijging morgen, benzinetank ook nog maar eens volgegooid: weer 7 € gespaard. Jeeuuuuj
 14. Net terug van een cursus in NL op terugweg getankt bij Rolande kn Utrecht..2,479€ voor H+ verbruik net onder 4kg/100km
 15. Enige extra dat er op het D’Ieteren schema staat is : - willekeurig wat vijzekes aanrekenen - ruitenwisservloeistof aanrekenen Ookal zit reservoir nog vol - covid ontsmetting - klein materiaal (aka de vijzekes die al werden aangerekend)
 16. Ok duidelijk Dit is dus zeker mogelijk, de stickers worden pas verzonden na ontvangst van de betaling. Ik zie dat de bestelling zojuist werd geplaatst.
 17. L-Gas van orange gaat perfect. Zeker voor 1,75 euro per kilo. Gemiddeld 5.5 volgens spritmonitor nu.
 18. Haha nee zeker niet. Wij kunnen enkel bestellen met een bestelbon.
 19. @jakkejakke wil misschien handje-contantje betalen.... ?
 20. @jakkejakke Ik begrijp het probleem van boekhoudkundig niet. Als je een sticker aankoopt via https://www.aardgasrijder.be/winkel krijg je automatisch een factuur. 10% van de klanten zijn zakelijk. Via de shop kan je bestellen en betalen via overschrijving.
 21. Hallo, Wij dienen enkele bedrijfsvoertuigen te bestickeren met een officiële CNG-Sticker. Echter is deze stickers niet te vinden. Via webshop aankopen lukt niet (boekhoudkundig), enkel mogelijk fysiek af te halen in een winkel/installateur. Kan iemand helpen? Regio Leuven/Brussel. Bedankt !
 22. vrijdag 13 mei nog steeds 2,599 bij IMOG Harelbeke
 23. Afgelopen week
 24. Bovenstaande informatie is gebaseerd op wat mijn garage had als officieel onderhoudsschema, dus ik neem aan dat ze bij D'Ieteren niet iets heel anders zullen hebben. 90.000 is in principe ook geen echt groot onderhoud, extra elementen in vergelijking met een klein onderhoud zijn de iets grondigere inspectie (die natuurlijk wel wat aan het licht kan brengen) en vervanging luchtfilter.
 25. mijn golf 7 tgi variant heeft al 90 000km op de teller, ik moet die binnenkort bij een garage brengen voor een groot onderhoud; behalve de hier boven vermelde werken weet iemand of er nog iets speciaals moet gebeuren? ik had een officiele service schema gevraagd rechtstreeks van D Ieteren maar dit mag niet doorgestuurd! Volgens D ieteren zo een lijst-schema is een intern document, niet voor klanten!
 26. vorige week heb ik ook in de buurt van Dusseldorf getankt voor 1,05/kg !
 27. In juli trekken we de eerste keer op CNG richting Frankrijk, naar Valras/Sauvian (dichtbij Béziers). Mijn rijbereik met een Octavia 1.5 G-tec is normaal 450 à 500km op H-CNG, dik 100km op benzine. Tijdens de trip zal de auto volgeladen zijn (incl. dakkoffer), dus schat ik het bereik eerder op 350km. Volgende planning had ik in gedachten om te tanken Wissous, Endesa, na 330km Bourges, Engie, na 220km Puy-de-dôme, Engie, na 160km Clermont-Ferrand, Engie, 175km Villeneuve-les-beziers, Seven, na 315km Tussen Puy-de-Dôme en Villeneuve kom ik nog Engie Clermont-Ferrand tegen. Volgens Gibgas kan je daar enkel tanken met DKV-kaart, volgens gaz-mobilité ook met de bankkaart. Weet iemand welke info correct is? Indien tanken in Clermont-Ferrand niet lukt is het station in Puy-de-Dôme een kritiek punt, daar ga ik uit veiligheid dus sowieso proberen tanken. Als de druk in Puy-de-Dôme goed is zou ik Clermont-Ferrand eventueel kunnen overslaan. Hier op het forum is dat station nog nergens vermeld, en op Google maps is dit station op street-view enkel in opbouw zichtbaar. Dat lijkt dus een recent station te zijn, het staat wel als open vermeld op gaz-mobilité.fr. Heeft iemand daar meer info over? Het station in Villeneuve-les-beziers ligt op 5km van onze bestemming, ideaal dus. Er is wel een specifieke kaart van Seven nodig, daarvoor heb ik reeds contact gehad via e-mail met Seven. Alvast dank voor jullie advies en tips!
 28. Dat zijn voor mij "kantelprijzen". Maar helaas is Zoersel iets te ver...
 29. Gisteren CNG en benzine gaan tanken bij Lukoil / Pitpoint in Zoersel. CNG : 2.50 € / kg 98 E5 : 2.03 € / L
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...