Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Gisteren
 2. @Kris81 Hoeveel kost het in Fauverney? Enjoy the sun...
 3. Montelimar werkt terug, getankt op 04/08/2021 Macon met Romac kaart getankt aan 1,1euro
 4. Montelimar werkt terug, getankt op 04/08/2021 Macon met Romac kaart getankt aan 1,1euro
 5. Bedankt! Een beetje vreemd prijs, ik had 1,110 gezien in verschillende Enora stations maar nooit gegaan zoooo ver. Zal kijken in Soignies op morgen (misschien een nieuwe stijging)
 6. Amai de prijs stijgt echt snel de laatste tijd. Gisteren nog 1.15 bij Dats St Truiden.
 7. Ja deze morgen gezien Blankenberge 1.200
 8. Net getankt bij Air Liquide Fauverney, nabij Dijon. Werkte perfect 🤩
 9. Plaats genoeg om met een caravan daar te passeren ! Ruimer dan Aral Luxemburg. Goede reis !
 10. Ik heb net als verschillende klanten steeds problemen met mijn bankkaart aan de zuil met de CNG tankstatitions. Dit zowel aan noord als zuid kant. Nu weet ik dat en neem meestal de betaalterminal aan de truckerskant. Een probleem dat al jaren blijft aanslepen. Ikzelf heb al verschillende mensen die sukkelen doorverwezen naar andere betaalterminals. Dus ook als je benzine of diesel wil tanken.
 11. Onze reis vandaag begonnen met eerste stop Enora Aubange , €1,119/kg
 12. Romac zelfs naar 1.29 euro/kg sinds vandaag. Ook Dats24 is duurder geworden, 1.20/kg voor h-gas
 13. Afgelopen week
 14. Wacht totdat je elektrisch moet rijden. Hoeveel kaarten heb je dan niet nodig ? (en dan heb je geen kleine reserve aan benzine om 100 km te overbruggen tot het volgende station dat wel de goede kaart aanvaardt....)
 15. Vanmiddag getankt Kallo Total 1.180 wel aan de dure kant. Maar heel hoge druk. Naar huis gereden en nog 410km over
 16. Op de franstalige Facebookgroep zegt men dat de engiegnvert stations op termijn GEEN gewone kaart meer gaan aannemen. Met een dkv kaart zou het wel gaan. Zucht
 17. Gezien op de GIPgas app dat Fauverney niet meer als rood staat aangeduid. Veel plezier op je vakantie!
 18. Bedankt voor de tip Jimghw, Dat is precies een handigere kaart dan die van gaz-mobilite.fr en gibgas.de voor Frankrijk. En die Engie stations zouden inderdaad gewoon bankkaarten aannemen... Voor de android loze mensen, de google maps staat open en je kan het kmz bestand exporteren. Ik zal dat een keer richting de VW gps converteren als backup. https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1B-ewJkQnM3cGWyHpi-WUGOq_52AoIA5x&usp=sharing
 19. Een email naar Bruno doet soms wonderen. Ik krijg toch altijd een antwoord.
 20. Volgens een opmerking in de carburogaz app van 31/07/2021 is het blijkbaar inderdaad mogelijk in Lunel. Screenshot attached. Ook zou je in het andere Engie station kunnen tanken. Het Seven station in deze buurt neemt geen bankkaarten aan.
 21. Een aantal jaren geleden heb ik in beide stations van Engie kunnen tanken met een mastercard. ( Lunel en Montpellier)
 22. Inderdaad , ik tank er nog regelmatig maar enkel pomp 11 beschikbaar. De herstelling van de andere is precies geen prioriteit.
 23. Kan je nu toch tanken in die ENGIE Solutions stations in MONTPELLIER en LUNEL-VIEL, zonder speciale kaart, 'reservée aux professionnels'? Ik lees op dit forum dat er zijn die daar in slagen dat met Visa te doen, zonder speciale kaart of 'badge spécifique'? Rue Léon Trotski 34070 MONTPELLIER https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/montpellier-34070-16/ 608 avenue Le Roucagnier 34400 LUNEL-VIEL https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/lunel-viel-34400-42/ Attention ! La station GNV de MONTPELLIER est reservée aux professionnels et nécessite un badge spécifique... Station avec restriction : l'accès à cette station nécessite un contact prélable avec les équipes de GNVERT
 24. @mon Lees onderstaand onderwerp even door. Het zou mogelijk moeten zijn door een vierkante 'bol' te plaatsen, hierdoor kan je enkel een fietsendrager op je trekhaak plaatsen en geen aanhangwagen. Wel op voorhand de garage of invoerder contacteren ivm de aansluitpunten. Indien dit niet kan, is soms een plaatsing op de achterklep ook een mogelijkheid, maar dit is natuurlijk krasgevoelig.
 25. Wel in orde, maar niet direct zichtbaar. Pas na 1 of 2 nieuwe posts te lezen, komt je naam tevoorschijn bij "Wie is er online". Valt mee te leven.... Edit : nu net je post gelezen / zowat gelijktijdig gepost
 26. Pas na 1 minuut wordt je als 'aanwezig' getoond. Er zit was vertraging op
 27. Ik heb gemerkt dat pomp 10 al meer dan 2 maanden defect is. @Kris81 Pomp 11 werkt daarentegen gelukkig wel. (nog)
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...