Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

aidmen

Leden
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Goed

About aidmen

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hier de eigenlijke mail : De vuldruk is inmiddels licht bijgeregeld. De afstelling is zo dat de einddruk onder normale omstandigheden 200 tot 210 bar bedraagt. Een te hoge druk is niet wenselijk voor uw en onze veiligheid. Wel is het zo dat bij dezelfde druk, CNG aangemaakt uit LNG lichter is in vergelijking met ‘klassiek’ CNG uit het net. Met andere woorden, u heeft bij een volle tank iets minder kilo’s. Nochtans zal de autonomie even goed of beter zijn, omdat de calorische waarde (KWh/kg) hoger is.
 2. Ik heb ook zowel rechtstreeks als naar de hoofdzetel gemailed ivm de situatie van het station en voor meer duidelijkheid welke kwaliteit er nu kan gepompt worden maar na 4weken ook geen antwoord gekregen
 3. ik ben idd een zuinige chauffeur, ik hou me aan de snelheids regels tenzij ik opgeroepen wordt voor de brandweer dan is het wat sportiever ? maar op de autostrade is het meestal maar 100 - 110, op die paar minuten steekt het meestal niet . ik heb zonet ook een mail gedaan via hun contact formulier ivm de vuldruk en de kwaliteit van het gas.
 4. Verbruik gaf aan 3,9 wat anders 3.6 op h-gas is en slechts 320 km kunnen afleggen met een '' volle'' tank
 5. En bij mij gaf het 90%aan en ook de afgelegde km bevestigde de l gas kwaliteit bij Bruno ?
 6. vorige week weer gewoon gaan tanken bij Q8 houthalen voor 0.98€ H-gas kreeg er 14.36kg in maar kan er wel 440km mee doen in vergelijking met de amper 360km die ik deed op het gas van bruno's dat trouwens duurder is. maw het is duidelijk dat wat ze beweren bij bruno niet correct is en het hier gaat over l-gas dat duurder is dan bij dats.
 7. dit klopt volgens mij ook niet, ik ben vorige week gaan tanken met een lege tank en kreeg er maar iets meer als 13kg in en heb er ook maar 360km mee kunnen doen. voor mij blijft de keuze dus voor h gas in de q8 in houthalen en niet Bruno's
 8. Ja dat is wat mijn wagen aangeeft zoals op de foto's. Daarom dat ik de vraag stelde of er nog al mensen hebben getankt en wat er bij hun op komt te staan.
 9. Gewoon kaart insteken. Pomp kiezen. vulslang koppelen. En startknop indrukken. Niets speciaal anders als andere pompstations.
 10. Dus h+gas is eigenlijk gewoon h gas gewonnen uit lng. Kan je dan ook meer km doen uit dat gas dan gewoon h gas?
 11. Ja ik ben er speciaal eens gaan tanken omdat er beweerd werd dat het h+gas zou zijn uit lng. Is er nog al iemand gaan tanken met een andere indicatie van kwaliteit? Prijs stond zelfs vorige week nog op 1, 04
 12. Net gaan tanken met een lege tank.. Pomp stopte reeds op iets meer als 13 kg en indicatie geeft aan 90%kwaliteit maar wel 420km rijbereik. Beetje verwarrend.
 13. Dat zeiden ze zaterdag ook al tegen mij dat het maandag in orde zou zijn. Toen stond hij wel nog op 1.04
 14. Ik ondervind hetzelfde. Hij stopt eerder met vullen.
 15. Zijn die van tongeren en bilzen ook H-gas? Ik merk toch als ik bij dats tank dat ik 50km minder kan doen op L-gas
×
×
 • Create New...