Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

aidmen

Leden
 • Items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door aidmen

 1. bruno's Tessenderlo naar 1,35€ gegaan
 2. ff melden cng, bruno's tessenderlo defect, wou er vandaag gaan tanken maar hangen papieren op de pomp.
 3. Die zijn meestal min 1dag later pas aangepast. Ook al gemerkt.
 4. welke app gebruiken jullie als carbugaz verdwijnt na 31/01, ik heb enkel directlease dan nog over. zijn er nog andere?
 5. Ze zouden beter subsidies geven aan boeren zodat er meer initiatieven zouden zijn zoals in Houffalize. Gisteren daar nog lekker getankt aan 1,20. En het is nog goed voor het milieu ook.
 6. Iemand eigelijk al prijzen gezien van andere stations dan dats?
 7. al die zever op de media van er zullen geen tekorten zijn maakt totaal geen verschil op wat de prijs zal doen. zowel gas als electriciteit is net weer 50% duurder geworden op de markten. dit is voor mij ook het kantelpunt om over te schakelen op benzine, gelukkig nog een volwaardige benzinetank.
 8. dan ga ik daar eens kijken woensdag ipv Q8
 9. jawadde dan is het idd beter gewoon benzine te tanken
 10. Hier de eigenlijke mail : De vuldruk is inmiddels licht bijgeregeld. De afstelling is zo dat de einddruk onder normale omstandigheden 200 tot 210 bar bedraagt. Een te hoge druk is niet wenselijk voor uw en onze veiligheid. Wel is het zo dat bij dezelfde druk, CNG aangemaakt uit LNG lichter is in vergelijking met ‘klassiek’ CNG uit het net. Met andere woorden, u heeft bij een volle tank iets minder kilo’s. Nochtans zal de autonomie even goed of beter zijn, omdat de calorische waarde (KWh/kg) hoger is.
 11. Ik heb ook zowel rechtstreeks als naar de hoofdzetel gemailed ivm de situatie van het station en voor meer duidelijkheid welke kwaliteit er nu kan gepompt worden maar na 4weken ook geen antwoord gekregen
 12. ik ben idd een zuinige chauffeur, ik hou me aan de snelheids regels tenzij ik opgeroepen wordt voor de brandweer dan is het wat sportiever ? maar op de autostrade is het meestal maar 100 - 110, op die paar minuten steekt het meestal niet . ik heb zonet ook een mail gedaan via hun contact formulier ivm de vuldruk en de kwaliteit van het gas.
 13. Verbruik gaf aan 3,9 wat anders 3.6 op h-gas is en slechts 320 km kunnen afleggen met een '' volle'' tank
 14. En bij mij gaf het 90%aan en ook de afgelegde km bevestigde de l gas kwaliteit bij Bruno ?
 15. vorige week weer gewoon gaan tanken bij Q8 houthalen voor 0.98€ H-gas kreeg er 14.36kg in maar kan er wel 440km mee doen in vergelijking met de amper 360km die ik deed op het gas van bruno's dat trouwens duurder is. maw het is duidelijk dat wat ze beweren bij bruno niet correct is en het hier gaat over l-gas dat duurder is dan bij dats.
 16. dit klopt volgens mij ook niet, ik ben vorige week gaan tanken met een lege tank en kreeg er maar iets meer als 13kg in en heb er ook maar 360km mee kunnen doen. voor mij blijft de keuze dus voor h gas in de q8 in houthalen en niet Bruno's
 17. Ja dat is wat mijn wagen aangeeft zoals op de foto's. Daarom dat ik de vraag stelde of er nog al mensen hebben getankt en wat er bij hun op komt te staan.
 18. Gewoon kaart insteken. Pomp kiezen. vulslang koppelen. En startknop indrukken. Niets speciaal anders als andere pompstations.
 19. Dus h+gas is eigenlijk gewoon h gas gewonnen uit lng. Kan je dan ook meer km doen uit dat gas dan gewoon h gas?
 20. Ja ik ben er speciaal eens gaan tanken omdat er beweerd werd dat het h+gas zou zijn uit lng. Is er nog al iemand gaan tanken met een andere indicatie van kwaliteit? Prijs stond zelfs vorige week nog op 1, 04
 21. Net gaan tanken met een lege tank.. Pomp stopte reeds op iets meer als 13 kg en indicatie geeft aan 90%kwaliteit maar wel 420km rijbereik. Beetje verwarrend.
 22. Dat zeiden ze zaterdag ook al tegen mij dat het maandag in orde zou zijn. Toen stond hij wel nog op 1.04
 23. Ik ondervind hetzelfde. Hij stopt eerder met vullen.
 24. Zijn die van tongeren en bilzen ook H-gas? Ik merk toch als ik bij dats tank dat ik 50km minder kan doen op L-gas
×
×
 • Nieuwe aanmaken...