Lage Emissie Zone

Leden
 • Aantal items

  761
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  15

Lage Emissie Zone won laatst op 8 December 2017

Lage Emissie Zone had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

188 Super

Over Lage Emissie Zone

 • Titel
  Aardgasgoeroe
 1. Aanrijding autosnelweg

  Gelukkig zijn er geen gekwetsten en kwam iedereen er met de schrik vanaf. Gisteren scheelde het bij bij ook niet veel, of ik had een frontale botsing door een zot die een smalle baan kwam opgevlogen waar ik reeds op het rijden was en hij mij voorrang MOET verlenen. Die idioot was nog aan het claxoneren ook terwijl hij zelf in fout was. Moest het tot een aanrijding gekomen zijn dan had ik een getuige op de moto achter mij die alles heeft gezien. Het zijn altijd zotten die het lappen en dan denken ze nog dat ze de wegcode kennen... triest.
 2. En nu: the waiting game (2018 Polo TGI)

  Ik heb toendertijd niets vermeld en als ze bij aflevering willen kleven dan kan je het alsnog corrigeren en later zelf een Europese CNG sticker kleven.
 3. Nieuwe leverproblemen A4 en A5 g-tron

  Een diesel kopen zou ik afraden, je hebt dan wel de beste motor ( dan zwijg ik over de superieure elektromotor ) maar diesel is vogelvrij verklaard en willen ze eruit.
 4. Terugroepactie 20X7, Volkswagen Touran, aardgastanks

  Bestaan er officiële Volkswagen garages waar je de aardgastanks kunt laten vervangen of is dit steeds door een tweede partij? De garantie van je wagen vervalt niet wanneer je de tanks niet door hun laat vervangen? ( een stomme vraag maar voor een stomme oliewissel bij een niet officiële garage kan je de garantie al vaarwel zeggen).
 5. Onderhoudskosten VW Caddy (Maxi) (cng-aardgas)

  In Duitsland zouden de mensen hun eigen olie meebrengen naar de VAG garage en volkswagen zou daar niet moeilijk over doen heb ik op volgende link gelezen: https://www.autoweek.nl/forum/read.php?7,5118653
 6. Waar wil jij dat er een CNG-tankstation komt?

  Deze theorie zou moeten werken: uitwerpselen laten vergisten en met deze gassen gaan rijden. ( klinkt idioot maar dat is het eigenlijk niet ). Iedereen heeft een beerput, op een gecontroleerde manier hier gist bijgooien en vervolgens deze gassen opvangen zou voor biogas kunnen zorgen ( L-gas) waar je op kan gaan rijden. Let wel op dat je er niet teveel gist bijdoet of we kunnen je gemeente ruiken Met methaangas ( CNG ) in het achterhoofd: https://www.tijd.be/ondernemen/milieu-energie/Een-bedrijf-bouwen-uit-stront/9644798
 7. Ombouw benzine naar cng

  Dat doet mij denken aan een elektrische wagen met aanhangwagen die extra batterij banken bevat.. ( momenteel niet bestaande maar je weet maar nooit).
 8. Ombouw benzine naar cng

  Als je regelmatig op benzine rijd ( na het leegrijden van je aardgastanks ) {en je vult je benzinetank volledig waardoor er geen water in je tank kan komen door condensie} dan gaan je kleppen niet verbranden denk ik. Je kan dit best even navragen bij je CNG installateur want van bovenstaande stelling ben ik echt heel zeker bij een nieuwe wagen met CNG/benzine motor. Hoe oud is je wagen?
 9. Motor inrijden

  Kan iemand een film lekken of vinden van die praktijken, dit is zeer interessant om eens te zien.
 10. Onderhoudskosten Audi A3 sportback G-tron (CNG-aardgas)

  Staat er op je factuur welke olie er gebruikt is? Je zal waarschijnlijk de beste kwaliteit olie aantreffen op je factuur aan die prijs.
 11. Elektriciteit thuis, elektrische auto en zonnepanelen

  Het idee kan nog interessanter worden: schaf de elektrische aandrijfbatterij af ( scheelt een hoop gewicht ) en drijf via aardgas een generator aan. Deze gelijkstroomgenerator geeft vervolgens stroom aan elektromotoren.. Elektromotoren staan bekend als de krachtigste motor ter wereld.
 12. Onderhoudskosten VW Golf TGI (Variant) (cng-aardgas)

  Neem het boekje bij de hand dat bij je wagen moet zitten: Serviceplan Bedrijfswagens. Direct in je boekje onder het hoofdstuk: Sticker met wagengegevens ga je een gekleefd etiket terugvinden. Zoek op dit etiket een code die met een Q begint. Vind je 1 van deze codes weet je wanneer je wagen binnen moet. QI1 elke 5000 km of elk jaar QI2 elke 7500 km of elk jaar QI3 elke 10k km of elk jaar QI4 elke 15k km of elk jaar QI5 elke 20k km of elk jaar QI7 elke 10 000 mijl of elk jaar ? ( er staat mijl in het boekje ) Bij de Caddy Maxi TGI is de code alvast QI4
 13. besteld !

  Goed zo, proficiat! Je hebt een stille motor en het is geen elektrische brol
 14. Fiat qubo vs VW caddy cng

  Kijk in mijn stempel ( groene tekst ) dit is een samenvatting van het verbruik bij een Caddy Maxi Trendline.
 15. Lage Emissie Zone - LEZ Brussel

  Straf, dus dan wordt de Brusselaar gediscrimineerd, dus de vraag is dan waarom de Brusselaar niet mee mag genieten van de korte actie vrijstelling verkeersbelating en BIV.