Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Lage Emissie Zone

Leden
 • Aantal items

  1.223
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  25

Lage Emissie Zone won de laatste dag op 5 april 2021

Lage Emissie Zone had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lage Emissie Zone's prestaties

Mentor

Mentor (8/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Tsunami lid Zeldzaam
 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam

Recente badges

399

Reputatie

 1. Als de politiek eindelijk eens toestemming geeft aan Rusland om gas te leveren dan zakken de prijzen drastisch maar neen, men wilt enkel het LNG van den Amerikaan.
 2. In Vlaanderen lopen ze achter: https://www.biogas-e.be/node/1048
 3. CNG PRIJS: 2,27 vandaag https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/nl/b2c/locator#!/7094 Artikel vandaag hln: https://www.hln.be/economie/europese-gasprijzen-starten-jaar-lager~a2a73583/ Ezra Terryn 03-01-22, 13:26 Laatste update: 13:58 Bron: Belga Europese gasprijzen starten jaar lager De prijs van aardgas blijft zakken, na de recordprijzen van de voorbije maanden. Stijgende voorraden en milder weer doen de vrees voor tekorten deze winter afnemen. De prijs voor een megawattuur gas (MWh) op de Nederlandse termijnmarkt - richtinggevend voor de gasprijs in Europa - zakte maandag met meer dan 6 procent tot 66 euro. In december piekte de gasprijs nog tot meer dan 180 euro/MWh, uit schrik voor tekorten op de gasmarkt. Drie keer zo duur Maar meer LNG-gas (vloeibaar gemaakt aardgas) dat met schepen richting Europa wordt getransporteerd en milde temperaturen voor de tijd van het jaar zorgen voor wat meer vertrouwen op de gasmarkt. Dat neemt niet weg dat gas nog steeds drie keer zo duur is in vergelijking met een jaar geleden. Reken maar uit hoeveel ze er achter verdienen.
 4. Naar het schijnt ga je zuiniger rijden als je dit doet: De luchtfilter vervangen of reinigen zou er nadien voor zorgen dat je minder brandstof gaat verbruiken volgens experts.
 5. Ik ben een tijdje de prijzen van super98 en H-gas aan het vergelijken van DATS en ben tot de vaststelling gekomen dat ze iedere keer de beide brandstoffen gelijktijdig laten stijgen. Dit is dus om ons kunstmatig aan het lijntje te houden zodat we niet zouden overschakelen van aardgas naar benzine. Wie in de toekomst kan kijken die kan benzine gaan hamsteren wanneer het bedrog verder gaat en kan dan op langere termijn voordeel halen ook al is dit een pure gok. Momenteel zijn wij dik gestraft door onze politici, vooral wie met aardgas gaat rijden want vergeet niet dat we al meer betalen voor EXTRA kosten bij de technische keuring + de 4 jaarlijkse keuring want die kosten moet je meetellen. Wie zich niet heeft laten vangen die bleef diesel rijden.. en hopelijk is dit citaat tijdelijk van aard of we zijn BEDROGEN!
 6. Wanneer het klopt dat CNG H-gas nog 3 EUR per kg gaat kosten dan zit ik reeds te denken om benzine in jerrycans te gaan hamsteren. Kost momenteel wel een pak meer dan aardgas maar ik ga er nog eens een nachtje over slapen. Beter idee is om een bevestiging te krijgen of er van de bestaande installatie aardgas+benzine een technische aanpassing bestaat voor een derde brandstof aan boord: LPG, is wel een bom maar 1 vat van 13 kg zal wel meevallen.
 7. Goedkoop tanken staat er dan op het tabblad van Maes.. https://www.maes-oil.be/nl/tankstation/beveren-esso/ En dan staat de CNG daar boven de 2 EUR per kilo, goedkoop!??
 8. Ik begin stilaan te watertanden om een fiets aan te schaffen met die prijzengekte. En dan verschieten ze in Brussel dat dieselvoertuigen terug in opmars komen.. Misschien moeten we eens betogen zoals in de tijd van Guy Verhofstadt voor de brandstof, de VLD heeft ons toen geholpen.
 9. Een dieselwagen kan ook op mazout rijden, het nadeel is echter dat je dit nooit meer kan uitwissen, ook niet als je een andere brandstoffilter steekt. https://www.maes-oil.be/nl/aanbod/mazout-kopen/mazoutprijs/
 10. Wit-Russische president dreigt met afsluiten gastoevoer naar Europa na kritiek op vluchtelingencrisis De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko dreigt de toevoer van gas naar Europa af te sluiten als de Europese Unie zijn land sancties oplegt vanwege de vluchtelingencrisis. De strafmaatregelen worden volgende week verwacht. Bron: https://www.hln.be/buitenland/wit-russische-president-dreigt-met-afsluiten-gastoevoer-naar-europa-na-kritiek-op-vluchtelingencrisis~ad0aaf9d/ Indien men eindelijk de Nord Stream 2 vergunning goedkeurt dan kan Loekasjenko de boom in, dan komt het gas immers via een andere weg toe in Europa.
 11. Poetin belooft meer gas als Nord Stream 2 vergund wordt Ook al swingen de energieprijzen de pan uit, toch levert Rusland geen extra gas aan Europa. Het is een waarschuwing aan Duitsland voor een koude winter, als de omstreden pijplijn Nord Stream 2 niet wordt vergund. Met andere woorden: zolang er geen vergunning komt blijven wij met die dure CNG prijzen in een visieuze cirkel. Europa, geef die vergunning ( anders zijn jullie een bende zakkenvullers ). Bron: https://www.standaard.be/cnt/dmf20211025_94597084
 12. Als ik naar de prijs van LPG kijk dan hebben LPG rijders de beste keuze gemaakt, afgerond 83 cent per eenheid. Bron: https://carbu.com/belgie/index.php/officieleprijs
 13. Bron artikel: https://www.demorgen.be/nieuws/brussel-kondigt-einde-van-fossiel-autoverkeer-aan-ban-op-diesel-en-benzinewagens-tegen-2035~be28a1a4/#:~:text=Vanaf 2030 zijn dieselvoertuigen niet,de Brusselse regering vandaag bekendgemaakt.
 14. Blijkbaar is het station tijdelijk gesloten? https://www.google.com/search?q=total+kallo&oq=total+kallo&aqs=chrome.0.69i59.2893j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
×
×
 • Nieuwe aanmaken...