Ga naar inhoud
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Lage Emissie Zone

Leden
 • Aantal items

  945
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  16

Lage Emissie Zone won laatst op 1 Augustus

Lage Emissie Zone had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

294 Super

Over Lage Emissie Zone

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lage Emissie Zone

  Euhm...

 2. Lage Emissie Zone

  Euhm...

  Waarom groeien de gletsjers in de winter weer aan en kan jij een foto geven van de kilimanjaro in de winterperiode want je laat de periode waarin de fotos geschoten zijn niet zien..
 3. Lage Emissie Zone

  Euhm...

  De aarde warmt op als de zon opkomt en koelt af als de zon ondergaat. Als er in de nacht een grote bewolking is dan koelt de planeet minder snel af. Opwarming van de aarde bestaat dus maar niet door invloed van de mens. En nu mag men van mijn part opnieuw de discussie voeren, echter: het kan mij niet schelen of ik de discussie nu win of niet. Ik wil gewoon feiten, ben ik mis dan ben is mis maar ik ben wel van mening dat de opwarming zoals het verkocht wordt door de media niet bestaat.
 4. Lage Emissie Zone

  Review: CNG tankstation Total Kallo

  Tankstation ( Total Kallo ) staat op naam van: DRIVE SYSTEMS N.V. Haven 1111 B-9130 KALLO PRIJS CNG ( 08-12-2018 ) 1.020 EUR / kg
 5. Lage Emissie Zone

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Een geel hesje behoort tot de wettelijk verplichte standaard uitrusting. Kortweg: iedere autobestuurder die in regel is, is in het bezit van dit kledingstuk. Het dragen van dit hesje is niet strafbaar dus laat iedereen dit voortaan dragen in de wagen en daarbuiten, het verhoogt onze veiligheid en geeft meer het gevoel dat we 1 zijn als volk.
 6. Lage Emissie Zone

  rook

  Was het maar waar.. laat de aarde maar opwarmen. Maar dan wel met een gemiddelde jaartemperatuur van 23 graden celsius en niet hoger.
 7. Lage Emissie Zone

  VW golf 7 - winterbanden zelf leggen

  Water bevriest bij lage temperaturen onder het nulpunt, hoe kan iets bevriezen dat er niet is, leg me dit even uit aub. Of is er nog voldoende grondwater aanwezig? Ik krijg de indruk dat men gaat roeren in hete soep en men zich gaat bedienen van de dommen die alles geloven als een blinde die het licht beweert te zien..
 8. Lage Emissie Zone

  VW golf 7 - winterbanden zelf leggen

  Verwacht jij dan een strenge winter met veel sneeuw ? Frank De Boosere is overtuigd van een klimaat opwarming en als hij gelijk heeft zijn winterbanden overbodig.
 9. Lage Emissie Zone

  Strooizout

  Nu de winter stilaan in het vooruitzicht komt ( met vries temperaturen tot gevolg ) zal men strooizout of pekel op de openbare weg gebruiken. Bij een nieuwe wagen die een was behandeling heeft gekregen http://www.waxoyl.be/ wordt afgeraden om naar de carwash te gaan of je was-beschermlaag is daarna volledig weg. De VW garage stelt zelf niet de vraag wat te doen met al dat zout of pekel na de winterprik. Als je de onderkant van de wagen niet afspoelt met water dan is dit toch nefast voor de carrosserie! ? Heeft iemand een idee of je in een carwash installatie de mogelijkheid hebt om enkel de onderkant van de wagen te ontzouten ?
 10. Lage Emissie Zone

  Renault Clio op CNG

  Welk type olie gebruik jij? Ik hoop dat je probleem snel wordt opgelost, wel moet ik er even bij vermelden dan mijn wagen op CNG steeds volledig synthetische olie krijgt. De kans bestaat dat jij nog op de olie rijdt van voor je CNG installatie. Bij CNG is het belangrijk dat de kleppen goed gesmeerd worden want jij hebt volgens mij last van ( een ) ingebrande klep(pen). Als dit het geval is: nieuwe kleppen ( versterkte kleppen voor gas voertuigen ) laten steken en volledig synthetische olie gebruiken.
 11. Lage Emissie Zone

  A4 A5 g-tron MMI Leeg tank alert probleem

  Het is wagens met mini bussen vergelijken.
 12. Lage Emissie Zone

  A4 A5 g-tron MMI Leeg tank alert probleem

  Wat ben ik blij dat ik de Audi G-tron niet heb aangeschaft, ik was het eerst van plan maar om praktische reden heb ik de Caddy Maxi gekozen. Akkoord, hij is bijlange zo zuinig niet in verbruik als de Audi en andere 5-persoon CNG wagens maar ik kan wel 6 personen vervoeren of de auto ombouwen naar lichte vracht..
 13. Lage Emissie Zone

  #unlockyourcity

  Zonde van je geld tenzij je de configuratie wijzigt.. Ga eens op reis naar China en kom daar in contact met de mensen ter plaatse, dit land is meester in technologie, Belgenland is een ontwikkelingsland tegenover China. Vroeger was het net andersom maar politici belemmeren hier onze ontwikkeling, en toch blijven we erop stemmen blijkbaar... ( tenzij de verwisselde USB sticks en andere technieken de stem van het volk hebben vernietigd ).
 14. Lage Emissie Zone

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  De tekenen zijn reeds zichtbaar, na de verkiezingen beginnen ze terug doodleuk met snelheidscontroles. DE burger wordt uitgelachen. Hier en daar waren er # technische problemen # met computers. O.a. een USB stick was kapot en doodleuk kwam men met een nieuwe stick met # goede data #. Een toezichter heeft bij de verkiezingen controle over stemmen op papier en niet over een computer. Dit is de harde waarheid.
 15. Lage Emissie Zone

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Wat zegt de lange termijn visie? IK hoor geruchten dat de prijzen omhoog gaan, ongeacht de korte termijn piek van een garnalen prijsdaling.
×