Ga naar inhoud

Lage Emissie Zone

Leden
 • Aantal items

  929
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  16

Lage Emissie Zone won laatst op 1 Augustus

Lage Emissie Zone had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

289 Super

Over Lage Emissie Zone

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lage Emissie Zone

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  De tekenen zijn reeds zichtbaar, na de verkiezingen beginnen ze terug doodleuk met snelheidscontroles. DE burger wordt uitgelachen. Hier en daar waren er # technische problemen # met computers. O.a. een USB stick was kapot en doodleuk kwam men met een nieuwe stick met # goede data #. Een toezichter heeft bij de verkiezingen controle over stemmen op papier en niet over een computer. Dit is de harde waarheid.
 2. Lage Emissie Zone

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Wat zegt de lange termijn visie? IK hoor geruchten dat de prijzen omhoog gaan, ongeacht de korte termijn piek van een garnalen prijsdaling.
 3. Lage Emissie Zone

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  De verkiezingen zijn achter de rug, dezelfde zakkenvullers zijn aan de macht, rara... binnenkort nieuwe prijsstijgingen aan de pomp ! ?
 4. Lage Emissie Zone

  Stilte in de media

  Met deze: iedereen die het volledige artikel wilt lezen kan Koen contacteren. En aardgas moet goedkoper worden of de volledige regering maakt zich compleet belachelijk waarbij een comeback van diesel voertuigen komt. Of misschien is dit de bedoeling. In ieder geval: aardgas is een technologie met toekomst perspectieven die niet mag geboycot worden.
 5. Lage Emissie Zone

  Stilte in de media

  Iemand toegang tot het volledige artikel? https://www.hln.be/de-krant/zes-anti-dieselstellingen-fors-genuanceerd-waarom-diesel-onterecht-de-enige-zondebok-is~a9ca9155/
 6. Lage Emissie Zone

  Maximale rijbereik CNG-wagen

  Lees goed welke partijen ons pensioen willen redden en daar kun je een keuze uit maken. Wie uit de mand vallen: Open-VLD ; NV-A ; CD&V
 7. Lage Emissie Zone

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Binnenkort gaan de politiekers verhuizen, ik blijf in het land van de lekkende kerncentrales, politici moeten in veiligere oorden leven.
 8. Lage Emissie Zone

  Maximale rijbereik CNG-wagen

  Binnenkort krijg jij de kans in het stemhokje om iets recht te zetten dat de vorige keer verkeerd is gelopen, een stem voor CD&V, N-VA, Open-VLD geeft je terug deze miserie: - Diesel prijs zeer hoog geworden zelfs duurder dan super95 ( pest accijnzen om ander voertuig te kopen ) =betalen om te gaan werken. - oude wagens worden beboet in een lage lage emissie zone = nieuwe wagen kopen. - duurdere rijbewijzen ( na het rijbewijs verplicht terugkomen en extra betalen ). - waarde van oude woningen daalt wanneer geen goede epb score. - oldtimers nu om de 2 jaar naar de keuring ipv levenslang keuringvrij. - uitkeringsgerechtigden die ondanks alle pogingen geen werk vinden krijgen amper 20 eur per dag en dit tenkoste van hun pensioen. - langer werken voor lager pensioen. - duurdere elektriciteit van 6% naar 21%. - duurdere waterrekening. - duurdere alcohol. - bezoek naar tandarts wordt duurder indien 1 jaar overgeslagen. - verplicht vingerafdruk voor identiteitskaart. ( = GDPR biometrische gegevens ). - slimme stelende energiemeter. - stijging taxen energie. - et cetra... Laat je niet langer bestelen en denk goed na op wie je gaat stemmen!
 9. Lage Emissie Zone

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Ik ben benieuwd wat de brandstof gaat kosten na 14 oktober want de prijs aan de pomp doet pijn... En ik blijf bij mijn standpunt : de kostprijs van CNG MOET naar beneden of je kan beter met stookolie gaan rijden met een dieselvoertuig, en als je gepakt wordt: de boetes zijn groot maar je bent gedwongen om dit te gaan riskeren met de schandalige prijzen aan de pomp... Malafide politiekers doen de burgers in dienstplicht intreden.
 10. Lage Emissie Zone

  Hoe ziet een CNG installatie er uit?

  Dieselvoertuigen zijn wel echt interessant t.o.v. aardgas als je op mazout gaat rijden: https://www.comfortenergy.be/nl/officiele-prijzen Bende struikrovers zijn het deze regering!
 11. Lage Emissie Zone

  Hoe ziet een CNG installatie er uit?

  Ze draaien niet op diesel maar op stookolie en dit is bij wet toegelaten, je mag mazout NOOIT gebruiken voor voertuigen ( tenzij landbouwvoertuigen ).
 12. Lage Emissie Zone

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Wist je dat een dieselvoertuig goedkoper is ( via een omweg ) dan aardgas? Je kan namelijk op stookolie gaan rijden.. DAAROM pleit ik dat CNG fors goedkoper gaat worden!
 13. Lage Emissie Zone

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Als de prijzen zo blijven stijgen: http://newsmonkey.be/article/91034 dan is de fiets een beter alternatief, alleen is het niet zo comfortabel als de wagen.
 14. Lage Emissie Zone

  CNG onderdeel

  Dus de vulhals niet te snel loskoppelen..
 15. Lage Emissie Zone

  Slangen bij CNG station

  Eerlijk gezegd: ( off topic ) als ik kijk naar de prijs van LPG dan vind ik dat aardgas goedkoper MOET WORDEN. Als de politiek dit nog snel regelt voor de verkiezingen gaan ze niet verschieten met hun verkiezingsuitslag.
×