Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Lage Emissie Zone

Leden
 • Items

  1.392
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  47

Lage Emissie Zone won de laatste dag op 21 mei

Lage Emissie Zone had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lage Emissie Zone's prestaties

Mentor

Mentor (8/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Tsunami lid Zeldzaam
 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam

Recente badges

465

Reputatie

 1. Hoe kan je die korting bij Kallo activeren Herbie, hoe gaat dit in zijn werk?
 2. Het feit dat de gasklep open blijft staan terwijl de motor uit is, is verdacht. Dit zou kunnen duiden op een defect in de gasklep zelf. De constante open/dicht beweging van de gasklep wanneer de motor aanstaat, alsook het uitvallen bij stationair draaien door te veel lucht, wijst erop dat de regeling van de gasklep niet goed functioneert. Het is mogelijk dat dit probleem via een computerdiagnose en eventuele herprogrammering van de gasklep verholpen kan worden. Uw vriend met de geschikte computerapparatuur kan dit waarschijnlijk controleren. Mocht de herprogrammering niet helpen, is vervanging van de gasklep zelf de volgende stap. Deze moet dan wel opnieuw worden ingeleerd of gekalibreerd in het computersysteem. Mijn advies zou zijn: Laat uw vriend met de diagnoseapparatuur de gasklep controleren en eventueel herprogrammeren. Mocht dat niet helpen, overweeg dan de vervanging van de gasklep. Laat in beide gevallen de hele brandstoftoevoer grondig nakijken, inclusief filters, leidingen en sensoren.
 3. Deze Audi A4 g-tron is een uitzonderlijke auto met vele voordelen die u echt niet wilt missen! Met zijn krachtige CNG-aandrijving profiteert u niet alleen van zeer lage brandstofkosten, maar draagt u ook bij aan een schoner milieu. Bovendien is de Audi A4 een luxe, comfortabele en betrouwbare wagen die jarenlang probleemloos service zal verlenen. Laat u niet misleiden door vooroordelen - eenmaal achter het stuur, zult u de voordelen van CNG direct ervaren!" De combinatie van de praktische voordelen, de ecologische impact en de kwaliteiten van de Audi A4 g-tron maken dit echt een aantrekkelijke aankoop voor elke geïnteresseerde koper. Ik hoop dat deze overtuigende boodschap u helpt om de juiste kopers aan te trekken voor uw wagen!
 4. Controleer de aansluiting van de gasleidingen en de druksensor van het gassysteem. Fouten P3352 en P3350 kunnen duiden op problemen met het gassysteem. Zorg ervoor dat alle aansluitingen goed vast zitten en niet beschadigd zijn. Test de gasklep. Een defecte of slechte werking van de gasklep kan start- en uitvalproblemen veroorzaken. U kunt dit testen door de gasklep te vervangen of te laten testen op een gespecialiseerd autobedrijf. Controleer de gasdrukregulator. Als deze niet goed functioneert, kan dit ook leiden tot startproblemen. Laat deze indien nodig vervangen. Controleer de ontstekingsspoel en bobines. Problemen hiermee kunnen eveneens start- en uitvalproblemen veroorzaken. Vervang indien nodig. Zorg ervoor dat de brandstoffilters schoon zijn en goed doorlopen. Verstopte filters kunnen de brandstoftoevoer belemmeren. Controleer de compressie in de motor. Een lage compressie kan de start belemmeren.
 5. Koppelingen zijn universeel, je tankt CNG en geen LNG.
 6. Hoeveel kilometers staan er op je teller? Ikzelf zit rond de 37 000 km en geen problemen, ik rijd wel nooit op super95 als mijn CNG tanks leeg zijn.
 7. Prijs per kg CNG bij total Kallo: 1.350 EURO ( getankt op 09-05-2024 ).
 8. Dat lost de files op maar geeft grote mobiliteitsproblemen voor mensen die hun vervoer niet kunnen missen.
 9. Bron: https://ev-database.org/nl/auto/1555/Tesla-Model-3 Massa Rijklaar 1835 kg ( Tesla model 3 )
 10. Toegegeven, de laatste tijd wel, ik sta uren aan te schuiven op de Antwerpse ring.
 11. Als het file is dan rijd ik graag achter een elektrische wagen, de lucht is dan wat properder. Enkel bij lage snelheid ... want bij hogere snelheden maakt hij dan weer meer fijn stof aan via zijn banden doordat een elektrische wagen zeer zwaar is door de aanwezige batterijen.
 12. Spijtig dat benzine 98 niet in het lijstje staat, die is duurder aan de pomp maar heeft wel een grotere actieradius dan 95 waardoor hij in werkelijkheid mogelijk goedkoper is maar dan mogen de prijzen tussen 95 en 98 niet te ver uit elkaar liggen.
 13. Q8 in Ranst aan de snelweg E34 / E313 1.400 EUR / KG ( getankt op zondag 14-04-2024 )
 14. Elektrisch? Dan hoop ik dat je de deuren van je wagen mechanisch kan ontgrendelen bij een storing. Er zijn Tesla modellen waar dit niet kan en dan ben je letterlijk opgesloten. Dan rijd ik wel wat duurder maar toch veiliger met mijn CNG wagen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...