Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Lage Emissie Zone

Leden
 • Aantal items

  1.297
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  33

Lage Emissie Zone won de laatste dag op 10 juli

Lage Emissie Zone had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lage Emissie Zone's prestaties

Mentor

Mentor (8/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Tsunami lid Zeldzaam
 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam

Recente badges

427

Reputatie

 1. Ja, dat is het station op de Blancefloerlaan waar ik gisteren ben gepasseerd ( en getankt ).
 2. Prijs voor H-CNG uit linkeroever bij de Q8: 3.739 EUR / KG Dit is duur maar minder duur dan bij dats24.
 3. Inderdaad, daar heb ik in het verleden een topic over gestart. Ik merk daar geen enkel verschil in actieradius tussen HCNG en H-gas, enkel in prijs was het daar goedkoper.
 4. Een nieuwtje voor iedereen die een Caddy Maxi 1.4 TGI CNG heeft: ( i.v.m. de benzinetank van 13 liter ) De boordcomputer kwam op 25 km resterend wanneer ik nog +- 100m ( = 1/10 km ) van een tankstation was. Daarna direct gaan tanken en ik kon bijna 8 liter tanken. Dus: 25 km resterend = iets meer dan 5 liter super ( in mijn geval super98 ) resterend in de tank.
 5. 815 km heb ik gereden vooraleer het groene ledje van de CNG doofde. Wanneer dit groene ledje na een tijd terug aanspringt dan ben je nog steeds op benzine aan het rijden en is er geen resterende hoeveelheid CNG aan boord. Dit heb ik goed kunnen vaststellen door het gedeelte benzine98 verder op te volgen. Mijn conclusie is dat er GEEN verschil is tussen H-gas uit het leidingnet en het gas uit LNG, aangezien ik de bandenspanning had aangepast naar 2.9 kg vooraan en 3.2 kg achteraan volgens de fabrieksgegevens van de Caddy. de 35km die ik extra had afgelegd was puur te wijten aan de verhoogde bandendruk.
 6. Wat een belediging.. getuigd van respectloos. Het nut ervan is dat een Caddy Maxi slechts 13 liter benzine aan boord heeft en als je dan gas als backup hebt dan moet je niet gaan stressen. Jerrycan aan boord is geen optie want bij een ongeval ben je totaal niet verzekerd.
 7. Ter info: Middelharnis, in het plaatselijke dialect Menheerse genoemd, is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
 8. https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/nl/b2c/locator#!/7094 Het tankstation is tijdelijk gesloten op 06/09 Nu tijdelijk, binnenkort DEFINITIEF want de dievenbende hoort in de gevangenis.
 9. Er zijn ook huishoudens die financieel in de problemen komen om mee te betalen aan de gascentrales. Van mij mogen ze hun gas houden, spijtig dat een installatie om zelf gas te maken zoveel kost.. Als ik de Euromillions win dan kan ik een goed doel starten, mijn eigen cng tankstation productie eenheid. 80 cent per kg en lange wachtrijen zullen zich aanbieden.
 10. Is het iemand opgevallen dat wij de Belgische gascentrales aan het afbetalen zijn met die woekerprijzen?! Kijk maar naar de gasprijs in de omringende landen als Duitsland en dan weet je genoeg.
 11. Let dan goed op dat je een silicium batterij aanboord hebt en GEEN lithium batterij.
 12. Als je naar de keuring gaat dan kan je best zorgen dat je CNG in je tanks hebt, tank dan 5kg bijvoorbeeld. Geen aardgas in je tanks is automatisch terugkomen. Ik zou zoveel mogelijk op benzine rijden en best 98 of gemengd: 98 met 95. En zorg voor een goede bandenspanning volgens de fabrieksinstellingen van het voertuig.
 13. https://www.installatieenbouw.be/artikel/bio-cng-tanken-op-de-boerderij-het-kan/ Welke gemeente ? Kan er iemand daar de burgemeester het bovenstaande artikel laten lezen, dan genereert hij inkomsten voor zijn gemeente wanneer hij het licht op groen zet.
 14. Hopelijk komt ze daar eens kijken om het licht te zien want ze is verkeerd bezig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...