Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Lage Emissie Zone

Leden
 • Aantal items

  997
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  17

Lage Emissie Zone won laatst op 12 April

Lage Emissie Zone had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

319 Super

1 Volger

Over Lage Emissie Zone

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Je moet het op papier staan hebben tegenwoordig, mondelinge afspraken tellen niet..
 2. Wat maakt die uitstoot nog uit, de aarde warmt niet op maar koelt af!
 3. En wie het waagt om met een oud voertuig een LEZ binnen te rijden, wordt onmiddelijk ( via de post ) gesanctioneerd..
 4. Het gaat hem niet om de luchtkwaliteit, maar om de centen. Om 1 ding te noemen: sinds Antwerpen zijn LEZ heeft ingevoerd worden al de bomen langs de snelweg verwijderd.. Bomen, die de lucht zuiveren, nemen ze weg, gevolg: LEZ of niet, de luchtkwaliteit zal daar NIET beteren.
 5. Bij pitpont in Beveren is de prijs iets boven de 1 EURO maar dan heb je gewoon H-gas waar je minder kilometers mee kan afleggen. Als je L-gas wilt uittesten: doe de lucht uit je banden, vul deze met stikstof en controleer je rijbereik opnieuw. p.s. ook toepasbaar bij rijk gas.
 6. Test je bandenspanning en laat vervolgens je banden bij een bandencentrale volledig leegmaken om deze banden vervolgens met stikstof te laten vullen. Je zal het verschil wel merken 😀 ( minder rolweerstand = minder verbruik ) https://donckers.be/bandenblazen-met-stikstof/
 7. Heb jij de kleine Caddy versie of de Caddy Maxi? Ik heb ooit het truukje van Lange_666 toegepast waarmee ik succesvol 15 liter benzine in de tank kreeg waar de fabrikant 13 liter opgeeft. Mijn rijbereik was al 155km maar ik ben gestopt met testen of ik kon stilvallen.. I.p.v. te testen kan je ook ergens een jerrycan achter de hand houden want als je tanks echt leeg zijn en je valt stil dan kan er lucht in de brandstofleiding komen en dan moet je echt moeite doen via een doorstart om hem er nog door te krijgen.
 8. Rijd met de fiets, dan kost het je niks, Ssshhhtt... fietsers durven ze ook laten betalen want ze maken fijn stof via de wrijving van de fietsbanden..
 9. Raadpleed dan deze link eens: https://www.actelaffinity.be/abvv/actie
 10. Lage Emissie Zone

  Wat vanaf 2021?

  Miljaar, ik kan hem zelf ook niet meer zien.. Als wraak deze video:
 11. Lage Emissie Zone

  Wat vanaf 2021?

  Over enkele maanden worden we terug verplicht om onze stem uit te brengen. Als we willen kunnen we de maatregelen terugschroeven door andere mensen aan de macht te helpen, zo niet belanden we in een echte politiestaat.
 12. Zijn er in ons land al tankstations beschikbaar die synthese gas aanbieden? Wat de elektrische wagen betreft, deze zou 700 000 km moeten afleggen voordat het daadwerkelijk een groen voertuig wordt is mij verteld. De verontreiniging voor moeder aarde verzwijgt men. De meest groene wagen blijft op het moment van schrijven AARDGAS.
 13. Met andere woorden: wanneer de compressie verhoogd wordt in een nieuwe generatie tanks die meer druk kunnen opslagen dan moet ook het overdrukventiel aangepast worden.
 14. Ik heb vroeger voorgehad dat ik niet in mijn afgesloten wagen kon met de originele sleutel bij het koude vriesweer. WD40 in het slot en ja hoor, ik kon na enkele minuten terug in de wagen. Het zou mij dan ook niet verwonderen dat WD40 je gaat helpen bij een ontkoppeling van de CNG slang bij vriesweer van -15 graden Celsius.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...