Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

JEGO

Leden
 • Items

  273
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  35

JEGO won de laatste dag op 25 september

JEGO had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

933 profielweergaven

JEGO's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/9)

 • 1 jaar lid
 • Populair lid Zeldzaam
 • 1 maand lid
 • Maakt vaak berichten aan
 • Eerste bericht geplaatst

Recente badges

147

Reputatie

 1. Ze zullen de prijzen van DATS24, wel nemen als gemiddelde prijs, aangezien ze de meeste stations hebben.
 2. De nieuwe officiele brandstof vergelijking van de FOD Economie. CNG komt er weer iets positiever uit, en allesinds goedkoper dan benzine en diesel.
 3. Interresant stuk wat CNG met H2 vergelijkt; ¿ Hydrogen or Methane ? | Edenergy
 4. In Nederland is het voordeel voor CNG nu volledig weg (buiten de prijs aan de pomp tov benzine en diesel). De wegenbelasting is nu het duurste van alle brandstoffen, gelijk getrokken met LPG. Een Caddy Maxi Cargo zou er nu 380 euro per 3 maanden kosten aan wegenbelasting (Particulier met lichte vracht). De personen variant is nog duurder.
 5. Het prijsvoordeel (bij de normale stations) en het milieu voordeel blijft het voor mij wel de moeite waard maken. Maar het is inderdaad vervelend soms. In Frankrijk komen er meer stations bij, in België.... in India, daar rijd 11+% op CNG.... gek genoeg. https://www.google.com/amp/s/auto.economictimes.indiatimes.com/amp/news/passenger-vehicle/cng-cars-share-in-vehicle-sales-up3x-in-3-years-strategies-of-top-oems-for-market-edge/102713671 Edit; linkje toegevoegd
 6. Inderdaad zo iets. Ik gebruik het in combinatie met de app car scanner. Ideaal om te zien of er effectief een probleem is of niet. Scheelt veel geld....
 7. Bluetooth dongle van 5 euro van AliExpress werkt ook in combinatie met een app
 8. Kan ook een tijdelijke misfire geweest zijn. Je zou de foutcodes even moeten uitlezen. En wissen als het enkel een misfire was of melding rijk mengsel. Als die na het wissen niet terug komt is er niks aan de hand. Ik spreek uit ervaring, het is vaak iets van vuiligheid in de CNG waardoor de injectoren even gek doen. De VAG groep heeft geen CNG filters in hun systemen.
 9. Voor de mensen die in Nederland passeren. ROLANDE heeft de prijs ook verhoogd naar 1,548 per kilogram en DCB Energy naar 1,589 per kilogram.
 10. DATS24 is alvast omhoog gegaan naar 1.83 euro per kilo.
 11. Benieuwd wat het morgen doet bij de stations die maandelijks aanpassen.
 12. Ja het is niet echt logisch bij dats...
 13. Het is alweer even hard aan het zakken als het gestegen is... En nu gooit dats de prijs omhoog? Zal wel weer een paar weken duren voor ze opnieuw zakken... De gasopslag van Europa is voor 87% gevuld. De doelstelling was om tegen November 90% gevuld te hebben. Met de huidige snelheid halen ze de 90% deze maand nog. Pure prijs speculatie die het weer omhoog drijft. Momenteel in Italië op vakantie. Zie hier best veel autos op CNG rijden. En ook veel veel pompen met "Methano".
 14. Nu gezakt naar €1,451
×
×
 • Nieuwe aanmaken...