Ga naar inhoud

JoBé

Leden
 • Aantal items

  869
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  31

JoBé won laatst op Februari 28

JoBé had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

647 Super

Over JoBé

 • Titel
  Aardgasgoeroe
 • Verjaardag 23-10-1960

Recente bezoekers van dit profiel

4.222 profielweergaven
 1. Correctie : Ik heb nog een Touran uit 2010 met 7 zitplaatsen en CNG, zoals JoBé er een hàd.
 2. Tenzij ik me vergis ... gaan CNG en recente Touran (1.5) niet samen. Enkel mogelijk via "inbouw" after market, maar die ga je nu nog niet vinden, want wie doet die investering zo snel van de hand? En wat gaat de inhoud zijn van zo'n reservewiel-tank? Iedereen klaagt nu al dat ze zo weinig inhoud hebben... Maar zoals reeds door Koen geschreven: hier staat een 1.4 familie-Touran (7 seats!) met even veel PKs te koop.
 3. VERKOCHT !!! Hier vind je de geschiedenis, en hier de verkoopgegevens van de wagen. Voor een forumlid kunnen we nog wel een "efforreke" doen in de vraagprijs PS: de reden van verkoop is niet dat we ontevreden zijn/waren van de wagen, integendeel, maar de eerste regel van mijn handtekening. En aangezien de Audi A3 zal niet opbrengen wat ie voor mij nog waard is, is de Touran helaas het "slachtoffer" geworden (Mocht er tóch iemand interesse hebben voor de A3: please PM me )
 4. Mijn eerste rij-ervaring (16-17jr), in de bossen van Lommel (tussen Molsekiezel & containerpark) Met een inruil-kever van mijn oom (Volvo garage), stiekem met de neefjes ... Nie makkelijk, dat schakelen.
 5. Geen trekhaak, verhaal + foto's voertuig = klikken op TOURAN. (Enkel het bagagenet is er niet (wellicht bij vorige eigenaar gebleven) en de 'tik' in de achterbumper zit er nog steeds )
 6. 12-02-2021 ... speciale datum, speciale wagen en dus speciale occasie voor speciale vent : zijsprongetje PS: aangezien de A3 'mijn prijs' niet zal opbrengen en ik hem eigenlijk ook niet echt kwijt wil, gaat ie naar 't vrouwtje. Valentijns-kadootje De TOURAN staat dus te koop ...
 7. Vrijdag 22-01-2021 ± 55000 km Eerste keer op onderhoud bij onafhankelijke garage. Heel veel scheelt het volgens mij niet met stealer D'Ieveren (voorheen Rietje Kapellen). (Vorige beurten : 15000 - 26000 - 39000 - 48000 ) Het had wel 6 € (+ BTW) goedkoper gekund: forfait ruitensproeier vloeistof [lees: (wellicht) kraantjeswater] blijkbaar overal een hardnekkige winstgenerator ... Gelukkig duurt het weer tot volgend jaar eer ik weer terug moet, en doen we elk jaar meer elektrische kilometers
 8. Aan dit tempo is ie zo goed als gratis tegen dat ie zo oud is al de mijne... 🤣 (En die moet minstens 20K opbrengen. Is wel S-line en wat minder km...)
 9. @Art93-A3-G-Tron Op 4 jaar nog niet voor gehad. Maar bij een Dieven'ren-garage hebben ze daar ongetwijfeld een duur antwoord op... 🤣
 10. Vooral véél geld voor die nummerplaat, vind ik ... Abrahams-kado ?
 11. Jij niet alleen. Maar opgelet, hij/zij heeft een forumsticker... 🤣
 12. Aangezien de CNG+ uit LNG verkregen wordt, lees ik hier dan nu dat het BIO-CNG is...???
 13. JoBé

  Prijs CNG aan de pomp

  25/08 : Q8 Antwerpen Linkeroever nog steeds 0,89 (H) en Antwerpen Noorderlaan nog aan 0,77 ! (H+).
 14. Update: het is wel degelijk H-gas: 334.9 km mee gereden. Al jaren geleden (Spritmonitor 25/04/2018) dat het me lukte om zo hoog boven de 300 te geraken. En de prijs op het grote bord was vanmiddag bij het passeren nog steeds 0,89 dus ik vrees dat Hoboken (@ 0,95 ?) er voortaan aan is voor de moeite!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...