Ga naar inhoud

JoBé

Leden
 • Aantal items

  881
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  33

JoBé won laatst op April 1

JoBé had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

652 Super

Over JoBé

 • Titel
  Aardgasgoeroe
 • Verjaardag 23-10-1960

Recente bezoekers van dit profiel

4.459 profielweergaven
 1. Da's dus voor de Tarraco-LPG. Peulschilletje (13,11%) in vergelijking met de aanslag (letterlijk, op mijn rekening ) voor mijn STX. (En dan zwijg ik wijselijk over de BIV ... )
 2. Met zo'n redenering kom ik voor onze Touran aan 100 % na bijna 3 jaar ...
 3. Die van ons is van april (en bij ons sinds november), daarom da'k curieus ben... 😛
 4. Al iemand een aanslagbiljet ontvangen? 🤔🤔
 5. @muscles ik had ook nergens beweerd dat de prijzen hier goedkoper zijn? Maar nu wèl : hier tank ik normaal* mijn Beastje vol * Maar morgen zal het in Hoeselt/Bilzen zijn
 6. Niks fout: waren -de afgelopen 2 dagen- wel degelijk de prijzen op de Leugenberg in Ekeren, zowel bij Esso (= Maes) als bij Lukoil. Intussen (31/03) zijn ze bij Esso wel weer verschillend. (Bron = Carbu.com)
 7. Ze is in ieder geval héél blij met haar kado !
 8. 1. Idd véél sneller dan verwacht. Maar ik blijf hier wel af en toe passeren, al wa het al een tijdje (veel) minder dan een paar jaar terug 2. Dankjewel, bij Saab Supply in Aartselaar. Zou ook terecht kunnen in Putte-Kapellen, Saab Ertbrand. Al ben ik niet zeker of die laatste nog open is ...
 9. Laatste update : op dinsdag werd de Touran "Te Koop" geplaatst op Autoscoot24, woensdag op 2deHands. Vrijdag middag ook op Marketplace van FB, zondag namiddag eerste kijker en meteen verkocht. Woensdag blanco gekeurd en vrijdag geleverd in Heverlee (op 600m van Dats24 met CNG-pomp ) Voortaan staat deze op de oprit en de Audi staat nu op vrouwtje haar plaats (Helaas niet zo milieuvriendelijk, noch economisch ... )
 10. Correctie : Ik heb nog een Touran uit 2010 met 7 zitplaatsen en CNG, zoals JoBé er een hàd.
 11. Tenzij ik me vergis ... gaan CNG en recente Touran (1.5) niet samen. Enkel mogelijk via "inbouw" after market, maar die ga je nu nog niet vinden, want wie doet die investering zo snel van de hand? En wat gaat de inhoud zijn van zo'n reservewiel-tank? Iedereen klaagt nu al dat ze zo weinig inhoud hebben... Maar zoals reeds door Koen geschreven: hier staat een 1.4 familie-Touran (7 seats!) met even veel PKs te koop.
 12. VERKOCHT !!! Hier vind je de geschiedenis, en hier de verkoopgegevens van de wagen. Voor een forumlid kunnen we nog wel een "efforreke" doen in de vraagprijs PS: de reden van verkoop is niet dat we ontevreden zijn/waren van de wagen, integendeel, maar de eerste regel van mijn handtekening. En aangezien de Audi A3 zal niet opbrengen wat ie voor mij nog waard is, is de Touran helaas het "slachtoffer" geworden (Mocht er tóch iemand interesse hebben voor de A3: please PM me )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...