dirk

Leden
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  1

dirk won laatst op 15 November 2016

dirk had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

11 Goed

Over dirk

 • Titel
  Beginnend lid
 1. sproeiers Skoda

  deze morgen navraag gedaan zijn allen diesels al ligt er op 800 m een aardgasstation (spijtig) ENoRa Zellik Brusselsesteenweg 379 1731 Zellik
 2. sproeiers Skoda

  Zijn bij mijn weten allemaal diesels in hun wagenpark Zal het maandag eens navragen
 3. Naplaatsing trekhaak Opel Zafira CNG (BJ 2015)

  Kan zonder problemen geplaatst worden Vorig jaar er zelf een geplaatst,is wel behoorlijk veel werk aan
 4. Ok Maar heb normaal gezien niks toegevoegd,raar maar waar
 5. tanken in frankrijk

  Het station in Bourges wordt zeker soms afgesloten. Er hangt een wit hekken als je het brugje over bent. We hebben al voor een gesloten hekken gestaan, hebben dan iemand van de bewakingsfirma gevonden en die heeft dan open gedaan. Plein wordt regelmatig gebruikt voor evenementen, en de pomp staat in de hoek van het plein.
 6. Nog een weetje over de pomp in Limoges: Ben er al om 7 h gaan tanken. Als het hekken open is kan je tanken. De tankplaats is een depot van ERDF, dus als er werkmannen zijn kan je gaan tanken (hetzelfde 's avonds).
 7. Moet ergens iets gemist hebben in het verhaal. Ik moet helemaal niet naar het zuiden of Bordeaux. Ik maak helemaal geen omweg, zoals ik al eerder vermelde moet ik 70 km voorbij Limoges zijn. Daarom liet ik weten dat er een extra station is bijgekomen. Het station in Limoges (Engie) zelf heb al enkele jaren gebruikt maar alleen van maandag tot vrijdag (geen feestdagen). De pomp werkt nu al bijna een jaar op te weinig druk (tank krijg je maar vol als er één druk is van 220 a 230 bar). Reeds voor gemaild en gebeld maar de laatste keer was het nog hetzelfde. Blij dat er nieuwe pomp is ( 7/7 24h ).
 8. Hieronder het antwoord van Avia. Lijkt mij een goede prijs voor Franse normen. Van: Nicolas Gouhier [mailto:n.gouhier@avia.fr] Verzonden: donderdag 31 augustus 2017 13:07 Aan: Dirk CC: 'Franck Chenu' <f.chenu@picoty.fr>; 'Catherine Coupet' <c.coupet@avia.fr> Onderwerp: 2017.03.22 Prix station gnv- Mr Dirk- Belgique. Le prix est de 1.14 €. Cordialement, Nicolas GOUHIER +33 6 80 23 06 81 n.gouhier@avia.fr 4 avenue Hoche 75008 Paris – France Standard +33 1 47 63 00 43 http://www.avia-france.fr/ Van: Dirk Verzonden: dinsdag 29 augustus 2017 11:58 Aan: 'Catherine Coupet' <c.coupet@avia.fr> Onderwerp: RE: 2017.03.22 Renseignement station gnv- Mr Dirk Belgique. Urgentie: Hoog Bonjour Quel est le prix par kilo de gaz naturel Merci dirk Van: Catherine Coupet [mailto:c.coupet@avia.fr] Verzonden: dinsdag 8 augustus 2017 8:52 Aan: Dirk CC: Nicolas Gouhier <n.gouhier@avia.fr> Onderwerp: Re: 2017.03.22 Renseignement station gnv- Mr Dirk- Belgique. Bonjour Monsieur, La station de limoges GNV est opérationnelle et vous pouvez en effet payer avec votre carte bancaire. Bien cordialement
 9. Ik moet een vijftal keer per jaar een 70 kilometer voorbij Limoges zijn. Voor mij is het station Beaune-les-Mines de ideale oplossing (vroeger speciaal op vrijdag naar Limoges voor het tanken) Om te rijden op aardgas moet men er soms iets extra voor doen, maar er is beterschap op komst in Frankrijk (beetje geduld).
 10. Op- en afritten liggen op ongeveer 5 kilometer. Max omweg ongeveer 10 kilometer. Dus is goed te doen, is wel 7/7 open. In september ga ik er tanken, geef dan verdere info. Prijs van de aardgas heb ik aangevraagd bij AVIA, zodra ik nieuws heb post ik het.
 11. Station is open Station GNLC LIMOGES Aire de Beaune Les Mines 87000 LIMOGES Ouverture : Juillet 2017 Plus de détails
 12. Ben jij tevreden over het verbruik van je CNG-wagen?

  zeer tevreden van zafira tourer 2014 werkelijk verbruik op h-gas 5,47 kg regelmatig naar Frankrijk met aanhangwagen
 13. We zijn weer goed bezig

  Goedenavond ik rijd ongeveer 6 maanden met een tweedehands zafira tourer op cng ( zeer tevreden gemiddeld 5,5 kg ) mijn intentie was om mee te helpen om de impact op het milieu te verminderen voor het profijt moet je het niet doen ( behalve biv en rijtaks) mijn ideaal was een tesla maar mijn budget was te laag wat ik vandaag gezien heb is weer typisch Belgisch op de technische controle staan een Jaguar met een cng installatie met een piepklein tankje met als enig doel de wagen in te schrijven en geen biv te betalen en geen rijtaks te betalen rijden op aardgas is niet aan de orde de Aston Martin van de zelfde eigenaar waren ze nu ook een cng installatie aan het plaatsen dit kan toch het doel niet geweest zijn van de vrijstelling van biv en rijtaks het zal dan zijn zoals met de zonnepanelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 14. tanken in frankrijk

  reisje gedaan met zafira tourer naar frankrijk bij het tanken is er keuze uit 3 soorten weet iemand de verschillen er is noal een prijsverschil