Ga naar inhoud

Paul72

Leden
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  1

Paul72 won laatst op Oktober 6 2020

Paul72 had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

23 Super

Over Paul72

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Oei, de VRT zal het negatief artikel ivm CNG-wagens moeten herzien. Onderstaand artikel toont hoe de toekomst in België zal zijn, voor de elektriciteitsproductie. Rijm dat maar even met de nul-emissie van de elektrische wagen. Belgische elektriciteit wordt een van de vuilste in Europa | VRT NWS: nieuwshttps://vrtnws.be/p.YbkVDa8Ya
 2. als ik de uitzending kanaal Z bekijk, hoor ik vrijstelling blijft behouden, nu als een bestaande eigenaar Cng wagen, lees ik dan geen rijtaks, of is het belasten volgens oude regeling.. Onduidelijkheid blijft bestaan, dus mocht de goede man antwoorden, graag duidelijkheid, rijtaks betalen voor bestand CNG voertuig na 1/1/2021?
 3. België, en duidelijke communicatie, geen fantastisch huwelijk.. Naar gelang je de kranten leest, 5 artikels, 5 manieren om de nieuwe regels te interpreteren. Tijd zal raad brengen. Laat ons hopen dat we ook de volgende jaren geen rijtaks moeten betalen voor CNG wagens van voor eind 2020.
 4. Gisteren gelezen in l'avenir, Dats 24 zou in Libramont ook een station openen, en voorzien van CNG. Enora Neufchâteau krijgt concurrentie..
 5. Paul72

  Audi A4 G-tron

  Proficiat, en zalig rustig tanken in Kallo, zelf tegenwoordig op vrijdagavond vaste klant met onze Passat.
 6. hallo, ondertussen heb ik de Passat en kleine maand, dus nog te vroeg om en juist beeld te schetsen. Wel kan ik het volgende meegeven, bij veel autosnelweg inderdaad een 4,4 a 4,5kg/100km, nu de laatste twee tankbeurten waren terug lange afstanden snelweg, maar met aanhangwagen van 550kg, toen was het verbruik bij max 110km/h 5,7kg/100km. Best een meevaller.
 7. Ja hoor, 23,5 kg in de Passat. Lijkt me zeker o.k. Volle tank zou 21kg zijn, maar tank altijd rond de 23kg
 8. Vrijdagavond, tanken in Kallo. Normaal lekker rustig, maar vandaag twee wagens vertrekkende, en terwijl ik de Passat aan het vullen was, nog een bruine Fiat Doblo.
 9. Zelfs omgekeerd richting Antwerpen, en voor ons naar de Ardennen, is dit maar even weg van de E34. Topdruk, en een topprijs.
 10. Gelukkig maar, koop je dan een CNG wagen de dag voor het beruchte VRT artikel.. Ben volledig gerust gesteld, niet dat ik daarvoor ongerust was.. Nu kan ik zonder schuldgevoel lekker met onze Passat verder tuffen.
 11. Hoi, vorige week ook omgeschakeld van diesel naar CNG, namelijk een Passat variant1.4tsi cng. Ondertussen al een kleine 600 km op de teller, en het moet gezegd zijn, een zalige stille wagen. Betreffende het verbruik, dit is alvast een aangename verrassing, ik kwam aan een gemiddeld verbruik van 4,5 kg/100 km. Aangezien ik voorbij Kallo kwam, daar gaan tanken, wat terug een aangename verassing was, zijnde 0,94/kg. Dus een ritje van 490 km, voor een bedrag van 20 eurootjes.. Helaas was er dit weekend ook het artikel van VRT, betreffende de duivelse brandstof CNG, nu betreffende de ondertu
×
×
 • Nieuwe aanmaken...