Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Lange_666

Leden
 • Content Count

  1,730
 • Joined

 • Days Won

  65

Lange_666 last won the day on November 16

Lange_666 had the most liked content!

Community Reputation

832 Super

About Lange_666

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

4,465 profile views
 1. Maar je kan er wel geen CNG in kwijt...
 2. Lange_666

  CNG op skivakantie

  Start dan normaal gezien op benzine.
 3. Dit heb ik nog nooit gehoord bij de mijne (ook die "ting" in het begin niet).
 4. Met juist voor uw deur vegen gaan we er toch niet komen maar het sust wel een individueel mens zijn geweten (zie het model hierboven). Iedereen wil propere lucht maar niemand wil er voor betalen. Vervuilen mag als je er maar voor betaald maar... met dat geld zou dan "expliciet" iets moeten gedaan worden ter compensatie. Nu ben ik er zeker van dat het verdwijnt in één grote pot (of veel verschillende kleintjes) en voor vanalles gaat gebruikt worden behalve voor het milieu. En zo blijven we verder hypocriet zijn. Mooi voorbeeldje zijn de uitstootrechten die verhandeld kunnen worden op de markt. Zegt genoeg en bewijst dat het niet werkt. Echter, voor zij die er aan verdienen zal het worst wezen.
 5. Bij Total moet je zelfs op de pomp zelf gaan kijken wat de kostprijs is (toch al zeker bij de Totals waar ik regematig passeer). Meestal is dat dan gewoon de maximumprijs.
 6. Het zou handig zijn moest de PitPoint-app ook weergeven wat voor soort gas je er kan tanken en aan welke prijs. Veel firma's hebben een app om maar te kunnen zeggen dat ze een app hebben. Dit is er zo eentje.
 7. Via een OBDEleven apparaat. Ik heb dat indertijd aangepast naar 4L maar ik ben er ondertussen zeker van dat het niet naar behoren werkt en de waarschuwing nog altijd vroeger komt. Reden hiervoor is dat bij 4L de benzine meer "klotst" en eens de detectie er is dat er te weinig benzine aan boord is deze niet meer weggaat tot je benzine tankt. Ik heb nog niet gekeken of die waarschuwing resetbaar is met OBDEleven maar na een reset manuele reset blijft het klots probleem bestaan. Een beetje te snel door de bocht, teveel middelpuntvliedende kracht, de benzine gaat allemaal één kant op en hop... waarschuwing te weinig benzine.
 8. En toch moet ik geen. Ik heb trouwens geen tankkaart, ook niet van een ander merk/groep (waar je wat onnozele punten voor krijgt). Frankrijk doe ik sowieso op benzine dus geen Romac nodig om CNG te tanken.
 9. Al die kaarten zijn "gratis". Maar ze moeten wel weten wat voor kleur onderbroek je draagt alvorens ze je er eentje toezenden.
 10. Bij mij wordt er niks opgepompt, toch niet hoorbaar (maar zo goed hoor ik dan ook weer niet).
 11. Om die reden maak ik ook geen Doccle of andere Zoomit accounts aan. Op den duur moet ik voor alles verschillende accounts hebben terwijl de aanbieders maar één platform kiezen waarop ze werken. Ik draai dat om... ik kies het platform en de aanbieders bieden mij dat aan op de manier die ik verkies. Niet mogelijk... spijtig, dan doen we geen zaken. Zij willen tenslotte allemaal één ding, nl ... mijn geld! Ik zal waarschijnlijk vroeg of laat wel aan het korste eind trekken maar ondertussen spartel ik wat tegen en lig ik graag wat dwars.
 12. Yup, iedere seconde een beetje dichter bij die leeftijd en hoe langer hoe meer grumpy-er. En toch schaf ik mij geen Romac kaart aan...
 13. Zonder bankkaart koop ik niks, dus ook geen Romac kaart. Geen kaart is dan niet tanken maar Romac verdient dan ook niks. Aan hun de keuze.
 14. Oh boy... Xandernieuws...de créme de la créme van de (onderzoeks)journalistiek...
 15. Deze morgen (04:40, yep, zo vroeg al) was pomp 10 bezet door een camion waardoor enkel pomp 11 over bleef. Pomp 11 sloeg al af op 170 bar... waardoor de tanks niet konden afgetopt worden. Camiom had op dat moment al 90kg CNG geslurpt...
×
×
 • Create New...