Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Lange_666

Leden
 • Items

  1.924
 • Registratiedatum

 • Dagen gewonnen

  82

Lange_666 won de laatste dag op 14 juni 2023

Lange_666 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

7.729 profielweergaven

Lange_666's prestaties

Aardgasgoeroe

Aardgasgoeroe (9/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Tsunami lid Zeldzaam
 • 1 week lid

Recente badges

913

Reputatie

 1. Total Hoboken: 1,45€/kg
 2. 1,25 of 1.45 voor H+ gas terwijl Dats nog steeds 1,935 vraagt voor H gas...
 3. Hoboken = 1.55 € maar de tankdruk was ook daar maar zozo, teveel camionettes van't stad (die dan ook nog eens stonden aan te schuiven) als ik ging tanken.
 4. ' t Zal vermoedelijk niet lang duren, net gelezen dat de gasprijs vandaag 15% gestegen is.
 5. Ben daar al 2 jaar niet meer geweest (ligt niet meer op mijn route) maar de "eerste" vulling was toen nogal belabbert (13-14 kg bij lege tanks) maar dit is/was de enige pomp die ik ken waar je na de eerste tankbeurt direct een 2de kan/kon doen en er dan nog tot 3,5kg extra kon bij duwen.
 6. Dit is toch wel de grootste bullshit die ik al gelezen heb. Ze weten wie tankt, aan welke pomp en welke brandstof die afgelevert heeft anders kunnen ze nooit weten wat ze moeten aanrekenen (en aanrekenen zullen ze) om dan te zeggen dat ze niet weten dat iemand CNG getankt heeft...
 7. Verwarrend: Wat is de prijs dan nu, 2.065 of 1.68?
 8. Er is geen prijsplafond (wat op dit moment voor scalperpijzen zorgt) maar bij de andere brandstoffen vangt de overheid meer taksen en accijnzen dan bij CNG. Als er een prijsplafond komt zou het wel kunnen dat de taksen en accijnzen ook gelijk getrokken wordt. Bij lage prijzen zorgt dat dan voor een algemeen hogere prijs. Bluts met de buil?
 9. Dat heb met een zo goed als quasi monopolie (en zonder maximum prijzen zoals bij benzine/diesel). Gisteren nog ewa naft in mijn 50L tank gekapt (niet bij DATS).
 10. Net genoeg dus om die investering van een paar van die "ruikt naar nieuw" spuitbussen te finacieren.
 11. De LNG --> CNG stations (oa Total) hebben zich buiten de markt gezet op dit moment doordat ze maar 1x per maand hun prijs aanpassen.
 12. Toch hoog in vergelijk met Dats dat nu 1.770 voor L-gas en 1.935 voor H-gas vraagt.
 13. Ik ook niet echt. Zelfs niet als het gaat over de te hoge prijzen voor CNG zie ik er ook het nut niet van in. Als je gas in je tanks hebt zitten wil dit zeggen dat je die getankt hebt aan een bepaalde prijs. Omschakelen naar goedkopere benzine maakt dat gas niet goedkoper, ook niet als de gasprijs weer onder die van benzine zou duiken want dat gas in uw tanks is nog steeds gas aan die veel te hoge prijs. Andersom zie ik er ook het nut er niet van in, rij gewoon je gastanks leeg en dan gaat hij zowieso op benzine rijden. Of zit er in uw redenering weer zo'n LEZ brainfart in die zoals zo dikwijls geen steek houdt?
 14. Die geen enkele mens met gezond vestand koopt aan die prijs. De marge mag er dan wel zijn, als er bijna geen omzet is heb niet veel aan een hoge marge.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...