Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Lange_666

Leden
 • Content Count

  1,701
 • Joined

 • Days Won

  63

Lange_666 last won the day on October 14

Lange_666 had the most liked content!

Community Reputation

813 Super

About Lange_666

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

4,286 profile views
 1. ...en wat nog vergeten is... Onderweg zijn er ook nog wel mogelijkheden om te tanken mocht je "plat" rijden. CNG is veel minder een probleem dan electrisch, eens aan het tankstation ben je 5 min later weer op weg, bij batterijgevoede wagens is dat wat anders. + als er aan het begin en eindpunt van uw traject een CNG tankstation is zou ik me helemaal geen zorgen maken.
 2. De laatste 3 keer dat ik hier in Hoboken getankt hebt steeds een goede vulling. Gisteren 16,60 kg in helemaal lege tanks bij 17°C. Niet meer aan de instellingen prutsen nu. Houden zo...
 3. In plaats van private netwerken te maken zouden ze het beter openbaar maken zodat "iedereen" er kan tanken zonder een partijkaart te moeten hebben.
 4. Zo verkoop je toch minder CNG. Maw, als niemand een Romac kaart heeft komt er niemand tanken. Hoe ze dit economisch (lees verdienmodel) ten gelde maken snap ik dus niet. En ik een Romac kaart aanschaffen om wat CNG te tanken... vergeet het maar. Dan liever op naft.
 5. Een vermelding op de website dat CNG niet kan geconfigureerd worden omdat "de pagina's nog niet beschikbaar zijn" zou een oplossing kunnen zijn. Waarom kan ik dat bedenken en de webontwerpers niet (en een kleine voetnoot erbij vanaf wanneer dan wel zou ook niet slecht zijn)?
 6. Eerlijke uitspraak ipv het milieu geleuter (niet dat ik een ontkenner ben, verre van, maar ik blijf bij mijn mening dat 95% van de CNG rijders dat in de eerste plaats doet omdat het goedkoper is, het extraatje voor het milieu is dan mooi meegenomen en daar kan je dan mee uitpakken).
 7. Veel meer dan nu op't forum staat is er over CNG niet te zeggen en voor de rest komen dezelfde vragen, onder een beetje andere vorm, steeds terug. Trouwens, wie laat zijn aankoop van een wagen nu afhangen van een forum? Ik ben nog steeds supertevreden van mijn CNG. Vraag is hoe je dat steeds weer opnieuw onder een andere vorm op het forum krijgt "om de swung" er in te houden?
 8. En aangezien ze "er op wijzen" dat het een federale verantwoordelijkheid is (en dus geen vlaamse) zijn ze weer in slaap gevallen.
 9. Ze hebben daar ook "naft" en daar kan iedere CNG bak op rijden. Ik zou voor wat gebrek aan CNG mijn uitstap niet laten vergallen. CNG tanken kan dan later nog.
 10. De LEZ zone van het forum zal je bannen...
 11. Als de tank leeg is moet je tanken, weer of geen weer. Wacht jij tot het over is?
 12. Vroeg of laat komt dat er toch, onze roverheden (meervoud want we hebben er wel wat) zitten altijd verlegen om geld. En waarschijnlijk net niet teveel zodat het financiëel niet teveel pijn doet en ze kunnen blijven tappen uit hetzelfde vaatje.
 13. De GEOpunt.be kaarten zijn toch ook niet 100% accuraat. Zo ontbreekt in mijn straat een doodlopend stuk en is de straatnaam nergens te zien (die van de omliggende straten wel). Als je op de straat zelf klikt verschijnt de straatnaam wel in de gegevens, idem voor de percelen. Maar de kaart is zeker niet compleet. Op de luchtfoto staat dat stukje straat er uiteraard wel op. Waarom ontbreekt het dan op de GEOpunt kaart? Zo ook zijn op de "winter" kaarten de bomen heel goed voorzien van bladeren... enz... er is nog werk aan de winkel op Geopunt.
 14. Wie weet hoeveel heb je er al echt gespot?
×
×
 • Create New...