Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Lange_666

Leden
 • Aantal items

  1.905
 • Registratiedatum

 • Dagen gewonnen

  81

Lange_666 won de laatste dag op 15 april

Lange_666 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

6.486 profielweergaven

Lange_666's prestaties

Aardgasgoeroe

Aardgasgoeroe (9/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Tsunami lid Zeldzaam
 • 1 week lid

Recente badges

906

Reputatie

 1. Overkant was gisteren 2,50€ voor H+ (aan pomp 10 had iemand voordien even 112KG komen slurpen). Nieuwe DATS prijzen vanaf vandaag: L-gas: 3,000 € H-gas: 3,360 €
 2. 2,55 voor L-CNG bij de grootste aanbieder met de meeste pompen. 2,50 voor H-CNG vind je enkel bij de LNG --> CNG aanbieders en misschien hier en daar een station. Bij Dats is het 2,89 voor H-gas. De grootste hoop van de CNG rijders moet teveel omrijden om H CNG te tanken aan 2,50. Zij hebben niet direct een station in de buurt dat iets aanbied aan die prijs. 2,14 voor benzine is dan weer de max prijs voor 95. Appelen met peren vergelijken noemt men dat.
 3. Ik heb nooit meer kms en aan het laagste verbruik gereden dan met gas van Total Hoboken. Daar gaat uw theorie...
 4. https://www.hln.be/economie/gasprijs-zakt-naar-laagste-niveau-sinds-start-van-russische-invasie~adc4483d/ Ben eens benieuwd hoelang DATS gaat wachten om hun prijs aan te passen.
 5. Vandaag is de gasprijs (volgens de grafiek in het VRT journaal) gezakt van 335€ gisteren tot iets boven de 200€. Waar wacht dats op om zijn prijs weer te verlagen? Ik stel eveneens vast dat bij de Dats prijzen van benzine en diesel nergens geen korting meer wordt gegeven (bij de +/- 15 stations die ik gecheckt heb). Die prijzen staan overal op maximum, 't is net den Total....
 6. Ondertussen zitten we reeds aan 335€ / Mwh. https://www.hln.be/economie/europese-gasprijs-stijgt-met-meer-dan-70-procent-naar-nieuw-record-beurzen-krabbelen-weer-wat-recht~a66ce7d1/
 7. Zonet Dats Kontich gepasseerd: 3,930€ voor flut (L) gas...
 8. En 3.610€/kg voor H-gas.
 9. Dat kan, heb dit ook al meegemaakt bij Dats in Lier (en merkelijk meer kms dus effectief H-gas). Heb ooit een gas factuur (verwarming) gehad dat opgesplitst was in gedeeltelijk L-gas en gedeeltelijk H-gas alhoewel de ganse regio hier L-gas is.
 10. Londerzeel is dikwijls een flauwe bedoening als het op druk aan komt. Er is (was) een trukje om in Londerzeel toch een volle tank te krijgen door een 2de maal te tanken na de eerste tankbeurt (bij mij ging er dan telkens +/- 3-4 kg extra in en werden de tanks afgetopt) maar ik heb hier ergens gelezen dat dit niet meer zou werken. Al een tijdje geleden dat ik daar nog gepasseerd ben.
 11. Wat is de huidige prijs Total Hoboken?
 12. Daarvoor moet eerst de capaciteit van het equivalent aan energie dat nu door benzine/diesel geleverd wordt beschikbaar zijn aan electriciteit. En liefst nog meer aangezien je lang aan de draad hangt alvorens je die energie in uw batterij het zitten tov van de max 5 min die het duurt om tank te vullen met benzine/diesel.
 13. Dat zegt iedereen die iets probeert te verkopen.
 14. Nog eens gaan tanken richting Limburg (aan de kant waar de LNG tank staat). Kan enkel maar zeggen dat het "weer" een belabberde vuldruk was, 14KG in helemaal lege tanks. Snappen ze nu echt niet dat die 2kg extra 50-60km extra kan betekenen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...