Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Lange_666

Leden
 • Aantal items

  1.911
 • Registratiedatum

 • Dagen gewonnen

  81

Lange_666 won de laatste dag op 15 april

Lange_666 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

6.781 profielweergaven

Lange_666's prestaties

Aardgasgoeroe

Aardgasgoeroe (9/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Tsunami lid Zeldzaam
 • 1 week lid

Recente badges

908

Reputatie

 1. Ik ook niet echt. Zelfs niet als het gaat over de te hoge prijzen voor CNG zie ik er ook het nut niet van in. Als je gas in je tanks hebt zitten wil dit zeggen dat je die getankt hebt aan een bepaalde prijs. Omschakelen naar goedkopere benzine maakt dat gas niet goedkoper, ook niet als de gasprijs weer onder die van benzine zou duiken want dat gas in uw tanks is nog steeds gas aan die veel te hoge prijs. Andersom zie ik er ook het nut er niet van in, rij gewoon je gastanks leeg en dan gaat hij zowieso op benzine rijden. Of zit er in uw redenering weer zo'n LEZ brainfart in die zoals zo dikwijls geen steek houdt?
 2. Die geen enkele mens met gezond vestand koopt aan die prijs. De marge mag er dan wel zijn, als er bijna geen omzet is heb niet veel aan een hoge marge.
 3. Naft... (in de mijne kan nog 50L dus...)
 4. Ik denk dat alle stations die CNG uit LNG leveren rond die prijs zitten.
 5. Als nu in "nu, tijdens de zomer" of in "nu, zoals het voorbije jaar".
 6. Bij DATS vraagt men ondertussen 3,19€ voor L-gas en 3.60€ voor H-gas. Ja dag Jan. Ik rij wel even enkele kms om tot in Hoboken.
 7. Overkant was gisteren 2,50€ voor H+ (aan pomp 10 had iemand voordien even 112KG komen slurpen). Nieuwe DATS prijzen vanaf vandaag: L-gas: 3,000 € H-gas: 3,360 €
 8. 2,55 voor L-CNG bij de grootste aanbieder met de meeste pompen. 2,50 voor H-CNG vind je enkel bij de LNG --> CNG aanbieders en misschien hier en daar een station. Bij Dats is het 2,89 voor H-gas. De grootste hoop van de CNG rijders moet teveel omrijden om H CNG te tanken aan 2,50. Zij hebben niet direct een station in de buurt dat iets aanbied aan die prijs. 2,14 voor benzine is dan weer de max prijs voor 95. Appelen met peren vergelijken noemt men dat.
 9. Ik heb nooit meer kms en aan het laagste verbruik gereden dan met gas van Total Hoboken. Daar gaat uw theorie...
 10. https://www.hln.be/economie/gasprijs-zakt-naar-laagste-niveau-sinds-start-van-russische-invasie~adc4483d/ Ben eens benieuwd hoelang DATS gaat wachten om hun prijs aan te passen.
 11. Vandaag is de gasprijs (volgens de grafiek in het VRT journaal) gezakt van 335€ gisteren tot iets boven de 200€. Waar wacht dats op om zijn prijs weer te verlagen? Ik stel eveneens vast dat bij de Dats prijzen van benzine en diesel nergens geen korting meer wordt gegeven (bij de +/- 15 stations die ik gecheckt heb). Die prijzen staan overal op maximum, 't is net den Total....
 12. Ondertussen zitten we reeds aan 335€ / Mwh. https://www.hln.be/economie/europese-gasprijs-stijgt-met-meer-dan-70-procent-naar-nieuw-record-beurzen-krabbelen-weer-wat-recht~a66ce7d1/
 13. Zonet Dats Kontich gepasseerd: 3,930€ voor flut (L) gas...
 14. En 3.610€/kg voor H-gas.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...