Jump to content

Lange_666

Leden
 • Content Count

  1,854
 • Joined

 • Days Won

  75

Lange_666 last won the day on July 3

Lange_666 had the most liked content!

Community Reputation

891 Super

About Lange_666

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

5,221 profile views
 1. Hoe was de laaddruk zo als laatste in de rij?
 2. Als ik ga tanken en daar vertrek heb ik de eerste km direct na elkaar 5 verkeerslichten die niet echt goed afgesteld staan. Telkens optrekken geeft een hoog benzineverbruik dan. Een beetje na de lichten schakelt hij over naar CNG en dan heb je het vlaggen... een hoog benzine verbruik over die korte afstand. En volgende keer weer opnieuw. Boordcomputer kan 10% afwijken, in negatieve zin. Is aanpasbaar via OBD.
 3. Normaal gezien zijn de reservoirs altijd gevuld als er tijdje niemand is komen tanken. Ze worden na het tanken weer afgetopt. Dat de compressor in gang schiet als je aan het tanken bent is ook normaal.
 4. 13:25 R0 afrit 17 A5 g-tron met mooie sticker.
 5. Bij de meeste petro bedrijven in de haven van A staan alle auto's van de werknemers (op de hoge pieten na waarschijnlijk) geparkeerd buiten de eigenlijke fabrieksterreinen.
 6. Deze morgen om 04:40: Evergreen vrachtwagen aan Total Hoboken. Grote sloek-op die verhinderde dat ik mijn tanks volledig kon vullen.
 7. Gezien de financiële "corona" aderlating voor de staat zie ik niet direct gebeuren dat ze de vrijstelling nog verlengen.
 8. Vul"druk" heeft toch weinig met de inhoud van uw gastank te maken. Als uw tank leeg is en de vuldruk 200bar is is wordt er afgetopt op 200bar, als je nog wat kgs in uw tank hebt zitten, laat ons aannemen op nog 50bar, dan stopt het vullen toch ook op 200 bar...
 9. De hoeveelheid CNG die je in je tanks krijgt is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, o.a. pompdruk, temperatuur enz... waardoor dit nogal kan afwijken van beurt tot beurt. Kan je niet vergelijken met het vullen van een benzine/diesel. Na x beurten heb je wel een gemiddelde staan dat je echte verbruik weergeeft.
×
×
 • Create New...