Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Lange_666

Leden
 • Aantal items

  1.507
 • Registratiedatum

 • Dagen in Hall of Fame

  51

Lange_666 won laatst op 28 Maart

Lange_666 had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

714 Super

Over Lange_666

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

3.348 profielweergaven
 1. Denk ik ook niet maar ne mens mag hopen (op een verstaanbare GPS). Mijnen Amundsen in de Skoda gaat nog (als je aandachtig luistert en tegelijk de straatnaam leest), Bitching Betty van mijnen VW Beetle is erbarmelijk slecht... in alle talen. Zelfs in het Duits. Daarom ben ik wat verwonderd dat men zoiets geen update geeft.
 2. Ben eigenlijk eens curieus of Bitching Betty in de nieuwe 1,5 G-Tec nog steeds problemen heeft met het deftig uitspreken van straatnamen... Indien neen, zouden ze die update ook eens mogen doorspelen naar de oudere types GPS systemen.
 3. Ik nog wel maar ik neem dan ook al jaren het vliegtuig als ik op reis ga...
 4. Lange_666

  Prijs CNG aan de pomp

  Weinig concurentie in Oostende zeker, dichtstbijzijnde is Middelkerke (al is dit nu ook weer niet zo ver, CNG-stationsgewijs toch niet).
 5. Zoals zo dikwijls. Copy / Paste journalistiek. En dan zijn ze verwonderd dat de mensen niet willen betalen voor online kranten.
 6. Voor mijn Skoda Octavia Combi met een gemiddeld verbruik van 3,90kg/100km rekent de Spritmonitor nog altijd 109gr/km. En daar moet je met een lichte voet voor rijden. 95gr is dus een droom. Gogelen en toveren zullen de sleutelwoorden zijn om aan die 95gr/km te geraken. Of certificaatjes kopen....?
 7. Is niet alleen bij de Audi zo maar al zeker bij alle VAG-merken. Vraag is waar die info vandaan moet komen om uiteindelijk op het betreffende navigatiesysteem terecht te komen. Met de vinger wijzen naar VAG is al te makkelijk want zij moeten die info uiteindelijk ook bekomen van de bron(nen). Dat Esso op hun website al niet weer geeft waar je wat kan tanken zegt al genoeg (Total is niet beter). Ze zouden beter eens een voorbeeldje nemen aan de DATS-website. Dat de Pitpoint-app geen selectie toelaat op Esso is er ook al zo eentje... zij installeren/beheren nochtans bij Esso de CNG-pompen. Waarschijnlijk verwijt de pot de ketel en is, zoals zo dikwijls hier in dit apenland, de gebruiker/burger het slachtoffer.
 8. Yup, zelfs onder een eigen hoofding in de configurator (idem voor de variant). En enkel met DSG. Alleen de prijzen...
 9. WD40 is trouwens geen smeermiddel in de letterlijke zin. Is eerder te gebruiken als een kuisproduct.
 10. Vergelijkbaar: De manier waarop Porsche zich de laatste tijd ingekocht heeft in VW. Met maar 1 doel... reductie van de CO2 uitstoot van hun wagens verspreiden over de VW's. En dat bedoel ik nu net met fake... de effectieve CO2 uitstoot van die wagens blijft nog steeds te hoog, de extra uitstoot wordt afgekocht, maar op papier is alles dik in orde. Een beetje zoals fraudedossiers: Als je geld hebt kan je de veroordeling of het proces afkopen.
 11. Maar het resultaat is net hetzelfde.
 12. Hetzelfde kan gezegd worden van de handel in CO2 certificaten, dat is net hetzelfde.
 13. Who's foolin' who...?
 14. Vervuilend Fiat-Chrysler drukt uitstoot door schijnconstructie met Tesla. https://www.hln.be/geld/economie/autobedrijven/vervuilend-fiat-chrysler-drukt-uitstoot-door-schijnconstructie-met-tesla~a62074a5/
 15. Hier idem, tank station vlakbij huis en eentje vlak bij het werk. Anders was CNG geen optie geweest.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...