Ga naar inhoud

Lange_666

Leden
 • Aantal items

  1.364
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  47

Lange_666 won laatst op 23 December 2018

Lange_666 had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

636 Super

Over Lange_666

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

2.942 profielweergaven
 1. Lange_666

  Cng

  Met L-gas zal het toch wel wat meer zijn dan 250 km, zeker als je de grotere tankinhoud meerekend. Het verschil tussen L en H gas is +/- 16% afhankelijk van de calorische waarde op het moment. Ik zie trouwens op de DATS website dat er vorige maand verschillende L-gas stations waren waar de calorische waarde boven 10,7 lag.
 2. Lange_666

  Cng

  Afhankelijk van waar je woont. Kempen zal vermoedelijk overal nog L-gas zijn. De overgang naar H-gas is zo vanaf Leopoldsburg. https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/nl/b2c
 3. Lange_666

  Total Drive Systems Emiel Vloorstraat Hoboken

  THx, Ja het kan daar behoorlijk druk zijn. Zeker als "die van 't stad" neerstrijken. En die hebben dan soms de onhebbelijke gewoonte om hun pauze eraan te breien en hun bak geen sikkepit op te schuiven als ze getankt hebben. Ze laten hem staan met het pistool er nog op. Als je gaat niks vragen zetten ze hem niet weg en dan is het nog dikwijls met een lang gezicht (ik heb het dan vooral over de grote camionettes waarin ze met verschillende personen in rondrijden). Vroeger ging ik er tanken na mijn vroege shift maar ik was dat zo beu dat ik nu wat vroeger opsta en ga tanken voor mijn vroege shift. Enig nadeel, weer 20 minuten vroeger opstaan, voordeel...alleen aan de pomp en na het werk direct naar huis zonder door het dan al drukke stadsverkeer te moeten.
 4. Lange_666

  Seat Leon ST 1.4 TGI

  Ik heb ook nog een Beetle 1,2L 105PK benzine (bouwjaar 2018) en die doet net hetzelfde. Heeft dus niks met CNG te maken.
 5. Lange_666

  Total Drive Systems Emiel Vloorstraat Hoboken

  Pluxy: Welke pomp? 10 of 11?
 6. Lange_666

  Stilte in de media

  Volop bezig wel maar waar halen ze de electriciteit om alle vrachtwagens (en auto's) electrisch te gaan laten rijden? Dit blijft een donkere zijde die niemand op dit moment wil belichten, noch de roverheid (die het nu al moeilijk heeft om zelfs aan de dagdagelijke vraag te voldoen "zonder" al die electrische auto's) noch de auto/vrachtwagen constructeurs). Als men 10 100kW snelle laadpalen naast elkaar zet moet men een 1MW lijn aanleggen om die 10 laadpalen te voeden (voor het geval er 10 wagens tegelijk opladen, en dan hebben we het nog maar over 10 auto's). Als vergelijk: een normaal huis heeft een 8,8kW aansluiting tegenwoordig. PS: Sorry voor de c's in electriciteit...
 7. Lange_666

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Dat vroeg ik mij hogerop ook al af. Ik had afgelopen zomer een kleine aanrijding met mijn auto, ik reed achteruit schuin tegen een geparkeerde auto (snelheid 20km/u), bumper tegen bumper, linksachter op de hoek bij mij. Mijn tanks zijn zeker niet geinspecteerd ook al omdat de herstelling gebeurd is bij een onafhankelijke carroseriehersteller (ik heb daar zelf ook niet bij stilgestaan). Boem als ik volgende keer ga tanken...?
 8. Lange_666

  YES Caddy opgehaald

  Total Hoboken heeft H+ gas en aan een prijs een stuk onder de H-gas prijs (1.020 ipv 1.130). De vulling is er soms wel niet 100% optimaal.
 9. Lange_666

  YES Caddy opgehaald

  Esso Kielsbroek = H-gas Total Hoboken = H+gas
 10. Lange_666

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Zeg nooit nooit Muscles... (one day it might go boom....).
 11. Lange_666

  autowijding

  WC water telt niet, dat is "bezoedeld"... Wat de geur in de garage betreft, zeg maar dat het sterfputje wat stinkt (na inwijding).
 12. Lange_666

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Schrittgeschwindigkeit is beter te vertalen door stapsgewijs ipv loopsnelheid. Dat bij zulke lage snelheden de tanks zo beschadigd raken dat ze ontploffen bij tanken is toch niet normaal. Ofwel was de snelheid in de parkeergarage toch serieus wat hoger dan omschreven.
 13. Lange_666

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Alle foto's van ontplofte CNG wagens die ik tot op heden gezien is is bij het tanken zelf.
 14. Lange_666

  YES Caddy opgehaald

  Dat maakt zeker een verschil. 90% (of 80%, meting in stappen van 10%) is L-gas = meer verbruik = minder kms met een volle tank. 100% is H of H+gas = minder vebruik = meer kms met volle tank. De prijs verschilt ook: DATS: L-gas = 0,99€ kg / H-gas = 1,13€/kg (DATS levert nergens H+gas)
 15. Lange_666

  Review: CNG tankstation Total Kallo

  LEZ heeft het over Kallo denk ik. Er is geen Esso aan de overkant in Kallo (wel in Hoboken maar daar is niet nodig om naar de overkant te gaan, Total Hoboken heeft zelf een bandenpomp).
×