Ga naar inhoud

Brembos

Leden
 • Aantal items

  448
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  21

Brembos won laatst op 17 Maart

Brembos had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

219 Super

Over Brembos

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Brembos

  Toyota Auris Hybrid op CNG?

  Dat is nog een oud model Auris, ondertussen werd er reeds een nieuw model voorgesteld. CNG versie is daar niet voorzien. Waarschijnlijk een achteraf geplaatste CNG installatie , die zoals bij de Sangjung , niet perfect geintegreerd is (niet aangepaste instrumenten / boordcomputer , veel kleinere kofferruimte).
 2. Brembos

  Tanken Luxemburg

  Merl is volgens de routeplanner van Gibgas nu ook buiten gebruik sinds 7/10 door een defect. Triestige boel daar in Luxemburg.
 3. Brembos

  Stilte in de media

  en een fictieve telefoonnummer invullen , anders bellen ze u binnenkort voor een abonnement....
 4. Brembos

  Q8 Easy Schoten

  Ik heb de indruk dat de vuldruk tegenwoordig bijna overal lager is dan een jaar of 2 geleden. Toen kreeg ik er regelmatig +16 kg in , nu ben ik al blij met 14.5 - 15 kg. Dat geeft toch al direct 40-50 km minder reikwijdte.
 5. Brembos

  Q8 Easy Schoten

  1.03 euro/kg voor 80% flutgas , ik reed er amper 228 km mee de laatste keer. Ik kreeg er 1 keer de melding 100% maar dat klopte blijkbaar van geen kanten. Ben vandaag uit frustratie toch nog maar eens bij Total Hoboken gaan tanken. Alleen spijtig dat de vuldruk daar tegenwoordig ondermaats is (slechts 13.92 kg in de lege tanks gekregen tegenover vroeger regelmatig 16-17 kg)
 6. Brembos

  omschakeling naar H gas al in 2018 van start

  Na 280 km al een lege tank , 100% gas blijkt uiteindelijk toch maar flutgas te zijn bij Q8 , teleurstellend..... Enig voordeel is de relatief goede vuldruk daar waardoor je toch een paar extra km uit je tank haalt.
 7. Brembos

  omschakeling naar H gas al in 2018 van start

  Vandaag gaan tanken bij Q8 in Schoten. In plaats van 80% kwaliteit kreeg ik nu 100% te zien op de boordcomputer. Ook het verbruik lijkt te wijzen op H-gas...
 8. Brembos

  CNG kg naar liter

  Met mijn Golf TGI kan ik net zo laag in de toeren gaan als met mijn vorige diesel. Volgens mij is de (turboloze?) motor van die Sanjung niet echt de modernste in zijn soort en heeft hij geen hoog koppel bij een laag toerental zoals de 1.4 tgi motor van VW.
 9. Brembos

  Greenpoint Brasschaat

  Mijn tank superflutgas 70% was leeg na 245 km.
 10. Brembos

  SsangYong XLV CNG

  Hoeveel % was de gaskwaliteit op de boordcomputer ? Ik merk geen enkel verschil tussen L en H gas qua vermogen .
 11. Brembos

  Greenpoint Brasschaat

  Zeker geen H gas daar in Brasschaat. Ik ben daar vandaag voor de eerste keer gaan tanken : vrij goede druk maar zeer duur voor superflutgas. Gaskwaliteit is 70% , nog nooit eerder meegemaakt. Een afrader dus. 100% gas in Hoboken is 4 cent/kg goedkoper .
 12. Brembos

  WK-koorts ?

  Nu de tour begonnen is kijk ik wel naar dat programma van Carl Van Nieuwkerke. Ik zat gisteren tussen 20 en 22u op de fiets. Zalig fietsweertje en heel rustig op de weg.
 13. Brembos

  Opinie SSangYong XLV - Maarten Van Houdenhove

  Stond in weekendbijlage van Gazet van Antwerpen vandaag. Er stond ook in dat het design al beter was dan bij vorige modellen. De designer die die vroegere wangedrochten ontwierp zou ontslagen zijn en terug in Noord Korea zitten.
 14. Brembos

  Opinie SSangYong XLV - Maarten Van Houdenhove

  Een artikel in GVA vandaag was veel minder lovend over die janjung : verouderde motor zonder kracht bij lage toeren , slordig afgewerkte kleinere koffer , boordcomputer niet aangepast aan CNG gebruik, dieselversie rijdt veel aangenamer, hoog verbruik.... Geef mij dan maar een Octavia Break als je veel ruimte wil.
×