Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Gas en Elektriciteit vergelijken doe je op aanbieders.be

Brembos

Leden
 • Content Count

  565
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Brembos last won the day on June 15

Brembos had the most liked content!

Community Reputation

300 Super

1 Follower

About Brembos

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De foto's op zijn website en facebookpagina tonen nochtans allemaal soortgelijke gevallen. Dit staat er op zijn website : Krassendokter is sinds 2010 de lakspecialist in het verwijderen van krassen, vandalisme-krassen, scharen, schaafschade, parkeerschade, bumperschade, spiegelschade, schrammen, strepen, vogel-/insecten- plekken, deukjes en steenslag zonder schuren, plamuren, schilderen of spuiten. Krassen door de lak, tot op de blanke plaat, op plastic of andere materialen, zijn ook zonder problemen door ons smart-repair systeem te repareren. Misleidende informatie dus. Kan zogezegd bijna alles repareren maar als het er op aan komt kan enkel een oppervlakkige kras verwijderd worden. Dat kan ik zelf ook wel. Een specialist van mijn voeten zou ik zeggen. Foto van de tweede kras :
 2. Dit weekend ook slachtoffer geworden van vandalisme. Heb contact opgenomen met krassen-dokter.be maar die verwijst me door naar een carrossier omdat hij dergelijke schades (3 krassen + een eerder opgelopen beschadiging bumper) niet kan repareren met zijn systeem ! Als je dit als krassendokter niet eens kan repareren......
 3. Mooi testbericht. In tegenstelling tot de 'tests' in de Belgische pers heeft deze journalist blijkbaar wel met de wagen gereden. Doodjammer dat ze er nu een 9 liter (ik las elders ook al 11 liter?) benzinetankje inbouwen. Een reis doorheen Frankrijk wordt nu wel heel moeilijk gemaakt tenzij je enkele jerrycans benzine mee neemt. Met dank aan de Europese regelneverij .....
 4. Tijdens het tanken maakte ik de ruit schoon. Toen de tanks vol waren ging ik gelijk aan de kassa betalen zonder af te koppelen. Ook een foutje van de kassier ; normaal mag hij pas afrekenen nadat het pistool afgekoppeld is.
 5. Een waardeloze "test" die vol fouten staat. Iedereen noemt zich tegenwoordig precies autojournalist....Waarschijnlijk heeft hij nog nooit met de wagen in kwestie gereden anders zou ie zo geen onzin uitkramen.
 6. Vandaag langs geweest bij Drive Systems voor een controle. Gelukkig geen lekkage en de vulnippel staat weer recht. Ondertussen ook al onderdelen besteld om de beschadigde onderdelen van de tankklep te vervangen . https://www.ebay.de/itm/VW-Golf-7-TGI-Erdgas-Tankdeckel-Tankklappe-Klappe-Abdeckung-LA7N-49350-/372181198877
 7. Aangezien de calorische waarde geen belang heeft zou je dus bij gelijke compressie met L gas even ver komen als met H gas.
 8. Het verbruik met flutgas komt bij mij overeen met het verbruik op benzine. Gisteren uitsluitend op benzine gereden bij terugrit uit Oostenrijk en gemiddeld verbruik van 5.4 l/100 km (+/- 900 km met een 50 l tank). Met flutgas waren de 14.5 kg er na 280 km door bij gelijkaardige rijomstandigheden.
 9. Veel geld voor superflutgas.......
 10. "wat testen gedaan" 🙂 . Kan het nog oppervlakkiger ? U heeft waarschijnlijke beide gassen ontleed ? Welke calorische waarden heeft u gemeten bij beide gassoorten ? Ik kom eveneens verder met het gas van Kallo/Hoboken vergeleken met het H-gas van Dats24 (Hasselt).
 11. Ik heb de keuring trekhaak (dwz. even over het bolleke wrijven en daar geld voor incasseren) tegelijk laten doen met de eerste keuring na 4 jaar. Ze vertelden me wel dat ik dat in het begin al had moeten laten doen (wat ik uiteraard niet wist 🙂 ) maar deden er voor de rest niet moeilijk over aangezien het belangrijkste punt van de CNG keuring , de afmetingen en kleur van de cng plakaat, in orde was 🙂
 12. Eind mei ben ik daar gaan tanken. Geen problemen dus.
 13. Ik ben momenteel op verlof in Oostenrijk en heb een ongelukkig voorval gehad. Na het tanken reed ik weg en ik vergat de slang los te koppelen. Hoe stom kan een mens zijn....Hierdoor kreeg de vulnippel een tik en staat lichtjes scheef. Wanneer ik mijn neus bij de vulnippel houd meen ik een lichte gasgeur te ruiken. Misschien inbeelding maar toch.... Ik rijd Cng tank zo snel mogelijk leeg en voor de rest verder op benzine. Ik laat de wagen na mijn terugkeer zeker al controleren bij een Cng specialist. Alle tips en raadgevingen zijn welkom want ik wil geen enkel risico lopen.
 14. Vandaag onderhoud 75.000 km laten doen bij een onafhankelijke garage. Olie + filter , nieuwe bougies en nieuwe remblokken voor. Schijven waren nog niet versleten. Totaal te betalen : € 415.33 incl btw.
 15. Ik heb een Thule , een splinternieuwe gekocht op tweedehands.be voor de helft van de prijs. Zulke dingen koop ik nooit nieuw. Zeer tevreden van overigens. Zoals deze bv : https://www.2dehands.be/a/auto-diversen/accessoires-dakdragers-en-fietsendragers/m1421793442-thule-fietsrek.html?c=08c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr
×
×
 • Create New...