Brembos

Leden
 • Aantal items

  387
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  19

Brembos won laatst op 21 Oktober 2017

Brembos had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

166 Super

Over Brembos

 • Titel
  Aardgasgoeroe
 1. Aankoop nieuwe wagen of 2dehands?

  Een Up! diesel ? Bestaat volgens mij niet.
 2. Aankoop Skoda Octavia G-tec

  Ik denk niet dat Skoda grotere gastanks gaat monteren alleen maar omwille van een eventuele wijziging in de Belgische fiscaliteit.....
 3. sme35i - Golf Variant golden bullet

  Inderdaad een kwestie van smaak. Ik vind dat tweekleurig dashboard wel mooi. Het oogt minder somber dan een volledig zwart dashboard en interieur.
 4. sme35i - Golf Variant golden bullet

  Zeer mooie wagen . Welke kleur binnenbekleding heb je ? Zwart leder ? Ik heb dezelfde geconfigureerd met een Shetland Grey lederen interieur maar betwijfel of dit goed past bij die gele kleur.
 5. RNS 510 look (made in China)

  Laten plaatsen in een Nederlandse VW-garage (in België waren ze niet op de hoogte van het probleem) en dat was 8 jaar geleden 300 euro. Moet ook opnieuw geprogrammeerd worden dacht ik.Via VCDS kan je uitlezen welke Canbus-versie er in zit dacht ik, vanaf een bepaald type zou het probleem opgelost moeten zijn.
 6. RNS 510 look (made in China)

  Ik heb hetzelfde probleem gehad toen ik een RCD510 liet inbouwen in een Golf 5. Ik heb toen een recentere versie van de Canbus laten inbouwen en toen was het probleem opgelost.
 7. Levertermijn Golf 7 variant TGI DSG

  Prachtige kleur ! Ik heb dezelfde geconfigureerd met een shetland grey lederen interieur + open dak. Ik zou nu ook voor een comfortline gaan denk ik. Het scheelt 1.000 euro en daarvoor moet je enkel die mistlichten , die ik bijna nooit gebruik , laten vallen.
 8. Op een Golf TGI en consoorten zitten geen flexibele darmen volgens Drive Systems. Die keuring elke 4 jaar is een noodzakelijk kwaad en kost ongeveer 50% van een jaar verkeersbelasting van een tdi of een jaar belasting van de TSI. De uitgespaarde BIV kan je daarvoor ook voorzien. Nooit geen last gehad van vastzittende pistolen en de andere vermelde problemen. Een extra druktest na 5 jaar ? Het eerste wat ik daar van hoor.
 9. Waarom 2.000 euro meer uitgeven voor een vergelijkbare lawaaierige diesel ? Ik rijd reeds 55.000 probleemloze km rond met de mijne waarvan 51.000 km op aardgas. Enkel tijdens het verlof af en toe op benzine. Ik heb mijn vorige Golf 2.0 tdi , met zijn vervelende DPF regeneraties elke 700 km ,nog geen minuut gemist. Met L-gas verbruik ik ongeveer als met die TDi , met H gas 30% minder.
 10. Tweedehandswaarde Golf Variant TGI

  Door die actie gaat er bijna 4.000 euro extra af en is er geen voordeel meer. Bovendien zijn de actiepakketten in België gunstiger samengesteld momenteel zodat VDF al bij al 1.000 euro duurder uitkomt. Ik had ook gedacht aan een minimumverkoopprijs van 16.000 euro.
 11. Hopelijk is CNG niet ten dode opgeschreven!

  Op youtube vind je verschillende filmpjes van gebruikers die daadwerkelijk bijna 300 km ver komen met een batterijlading.
 12. Iemand een idee wat de tweedehandswaarde is van een goed uitgeruste Golf Variant 1.4 TGI Highline 6v met Xenon licht/dynamic light assist , inklapbare trekhaak , Discover Media , half leder ergo active zetels met 56.000 km op de teller ? De wagen is van 01/2015 en heeft dus nog 1 jaar fabrieksgarantie. Iemand een idee op welke site je een richtprijs kan vinden ? Ik overweeg om gebruik te maken van de huidige uitstekende condities op de TGI en hem in te wisselen voor één met DSG;
 13. Hopelijk is CNG niet ten dode opgeschreven!

  De facelift E-Golf is goed voor 300 km en die zijn redelijk haalbaar volgens diverse tests. Te vergelijken met een TGI op L-gas dus.
 14. Hopelijk is CNG niet ten dode opgeschreven!

  Voor ik mijn wagen kocht ging ik een kijkje nemen in het VW centrum in Kortenberg. Toen ik meer info over de TGI vroeg vertelden ze me dat ze deze niet echt konden aanbevelen omdat je er elke 250 km mee moest gaan tanken.
 15. Hopelijk is CNG niet ten dode opgeschreven!

  Ik zou eens een mailtje sturen en uw verhaal over die garage doen. Vraag eens of het correct is dat die cng wagens allemaal ontploffen.