Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Brembos

Leden
 • Aantal items

  916
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  94

Brembos won de laatste dag op 9 mei

Brembos had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Brembos's prestaties

Mentor

Mentor (8/9)

 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Tsunami lid Zeldzaam
 • Eerste bericht geplaatst

Recente badges

547

Reputatie

 1. Het Duitse biogas , dat tegen eind dit jaar in alle Duitse cng stations aangeboden zal worden , komt niet van Rusland….Bij mijn laatste tankbeurt begin maart betaalde ik nog 2,20 €/kg. Volgende tankbeurt in juni zal iets duurder zijn…
 2. Defect ? Dat maak je ook niet vaak mee....
 3. Inderdaad niet in ieders naam spreken…..
 4. Niet overdrijven met klagen 😭. Vandaar dat zo vele Duitsers en Nederlanders bij ons benzine/diesel komen tanken zeker ? Allemaal de schuld van onze Belgische ministers 😀. Over de grens is het gras niet altijd groener….
 5. Lijkt me toch niet echt rendabel : Lpg : 1.00 euro/liter x 9 liter/100 km = 9.00 euro/100 km CNG : 2.70 euro/kg x 4.5 kg/100 km + 12.15 euro/100 km De meerprijs heb je er dus ten vroegste na 90.000 km gerecupereerd. En dan houd ik ik nog geen rekening met de extra verkeersbelasting waarvan je nu nog vrijgesteld bent. Ik veronderstel dat het cng gedeelte van de boordcomputer/intstrumenten ook niet meer zal werken na de ombouw.
 6. Het blijft schandalig dat Audi , een merk dat het lef heeft om zich premium te noemen , u 350 euro aanrekent voor een alomgekende fabrieksfout. Aangezien dit probleem blijkbaar herhaaldelijk terug keert is een garantie van 1 jaar volgens mij veel te kort. Ik zou minstens 5 jaar/100.000 km eisen. Dat van die klepsteeldichtingen staat uitgebreid beschreven op het motortalk.de forum.
 7. Mss niet goedkoper maar wel H gas.... Direct naar philip.cools@brasschaat.be mailen en je zal waarschijnlijk hetzelfde standaard antwoord ontvangen... https://www.youtube.com/watch?v=EJB2_qKGkAg Dit wordt vanaf 43.00 besproken in de gemeenteraad en blijkbaar mede goedgekeurd door de oppositie.....
 8. Antwoord ontvangen van de plaatsvervangend burgemeester van Brasschaat , de handpop van Janneke Hesp : Geachte heer Het gemeentebestuur verleende aan de firma Green Point Supplies op 1 februari 2011 een domeinconcessie voor de exploitatie van het CNG-tankstation aan de Ruiterijschool te Brasschaat. Er werd opgemerkt dat het tankstation niet meer up-to-date was, regelmatig buiten gebruik omwille van technische problemen, bovendien lieten herstellingen steeds lang op zich wachten. Op 14 juli 2019 werd er een omgevingsvergunning afgeleverd aan de firma Green Point Supplies voor de vernieuwing van de installatie, deze vernieuwing werd tot op heden echter nog niet gerealiseerd. Aangezien IGEAN geïnteresseerd was voor de exploitatie (en vernieuwing) van het CNG-tankstation heeft de gemeenteraad in zitting 28 maart 2022 de overname van de overeenkomst door Igean éénparig goedgekeurd. Aangezien IGEAN echter géén exploitatie voor commerciële doeleinden kan uitvoeren heeft dit tot gevolg dat particulieren geen gebruik meer kunnen maken van de CNG-installatie. Tijdens de gemeenteraad werd nog opgemerkt dat het aangewezen is om aan het CNG-tankstation een doorverwijzing aan te brengen voor de particuliere gebruikers. Ik hoop, hiermee geantwoord te hebben op uw vragen.
 9. Heb zeer boze mail gestuurd naar het volledige college van burgemeester en schepenen.
 10. Paljassen !!! Is dit de vooruitgang ? Ik stuur direct een mail naar de gemeente Brasschaat om te protesteren !
 11. Kassa , kassa ? Uiteraard niet :-) , de stealer heeft het beste met uw auto voor.
 12. De prijzen in Nederland en Duitsland al gezien voor benzine en diesel...? We zullen maar niet te hard klagen zeker ?
 13. Morgen nog eens voldoen daar. 3/2 prijs benzine x 2/3 verbruik = 1 , dus rijden op cng is niet meer duurder dan rijden op benzine bij deze prijs.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...