Ga naar inhoud

Brembos

Leden
 • Aantal items

  722
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  59

Brembos won laatst op Maart 27

Brembos had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

425 Super

Over Brembos

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Goed nieuws. Dit station werkt terug. Zeer goede druk en de prijs is nu 0.89 voor H gas.
 2. ondertussen is dit station weeral meer dan een week buiten gebruik. Onbegrijpelijk ! Een korte update zou welkom zijn ! Dit kan toch echt niet meer ! Hoe wil je de mensen nu overhalen om op cng over te schakelen als de tankstations de helft van de tijd defect zijn !
 3. Mja een spijtige zaak. Hopelijk kunnen jullie het geleden omzetverlies verhalen op die klungelaars die de betaalterminal beheren.
 4. Enige info van de beheerder over wanneer dit station terug zou werken zou welkom zijn. Onbegrijpelijk dat dit station de helft van de tijd plat ligt ! Slechte reclame voor cng.
 5. Ik had onlangs mijn laagste verbruik bij - 5 . De invloed van temperatuur op verbruik valt dus wel mee.
 6. In Brasschaat wordt mijn Romac kaart niet aanvaard.Ik heb ze al een half jaar op zak maar heb ze nog nooit gebruikt.
 7. Ik kreeg van Rietje een kostenraming van 850 euro voor onderhoud op 10.000 km voor een A4 : - Longlife service 30.000 km met pollenfilter - Bougie service - Remvloeistof service Bougies werden uiteindelijk niet vervangen , ze zagen zelf in dat dit een beetje belachelijk was , zodat de rekening uiteindelijk 'slechts' 550 euro was. Gelukkig niet door mij te betalen.... Door hun monopoliepositie in Antwerpen en omgeving vragen ze inderdaad schandalige hoge prijzen. Naar een andere garage van de groep aan helpt niet , alle Autonatie stealers hanteren dezelf
 8. Ik moet morgen ook gaan tanken. Zeer ergerlijk dat dit tankstaion zo vaak defect is en dat dit nergens wordt aangegeven.
 9. Brembos

  Chinese CNG

  Blijkbaar toch niet zo goed die Seres 3 , hij heeft niet eens Apple Carplay.
 10. Brembos

  Chinese CNG

  CNG tanks zijn altijd cylindrisch zoals op deze foto https://www.cng-installatie.be/ . Een straffe gast die zo'n ding in de helft van de reserwielruimte krijgt ingebouwd. Lpg tanks worden vaak als ringtank ingebouwd in de plaats van het reservewiel en nemen verhoudingsgewijs veel minder plaats in. Waarschijnlijk hebben ze je een lpg inbouw getoond. Ombouw zal er eerder uitzien zoals bij de Ssanyong waar er drie tanks met een totaal van 16.2 kg in de kofferbak liggen. https://www.vroom.be/nl/test/test-ssangyong-xlv-cng-economisch-exotisch-alternatief-21413 . Je verliest dan wel i
 11. Brembos

  Chinese CNG

  In een CNG tank van 15 liter zal je zeker geen 15 kg aardgas kunnen tanken , laat staan dat je een 15 kg tank in de helft van de ruimte van het reservewiel kan steken. Volgens https://www.cng-installatie.be/ kan je in een 15 liter tank slechts 2.5 kg cng tanken. Goed voor 50 km rijden dus. Ik heb met veel respect even gekeken naar zijn elektrische broer Ceres SF5 . Wanneer ze die tegen een aanvaardbare prijs kunnen aanbieden op de Europese markt dan kan VW het wel schudden met zijn ID3. Zeer geslaagde wagen mijns inziens. https://3d.seres.cn/
 12. Brembos

  Chinese CNG

  Gewone cruisecontrol heeft bijna elke wagen tegenwoordig. Die voetgangersbescherming mis je alleen als het al te laat is en die voetganger al onder je auto steekt :-. Dat is net zoiets als airbags. Ik heb die hiertoe ook nog nooit nodig gehad maar wil ze toch niet meer missen. Het lijkt me straf dat je een volwaardige cng tank in de ruimte voor je reservewiel kan steken. Dat lijkt me eerder iets voor lpg. Bij de Golf en consoorten wordt de helft van de bodem achteraan daardoor ingenomen door 3 tanks.
 13. Brembos

  Chinese CNG

  Net een paar Duitse reviews op Youtube bekeken over de Fengon op youtube en ze waren er toch overwegend positief over. Volledig uitgerust en zeer mooi afgewerkt interieur met oa. een ingebouwde dashcam. Negatieve puntjes waren de radio zonder DAB , de ontbrekende veiligheidssystemen (voetgangerspreventie , adaptieve , cruisecontrol , lane assist enz) en vooral de dorstige motor. Ik moet mijn mening dus toch een beetje bijstellen. Ik ben wel benieuwd hoe ze die cng tanks gaan wegwerken zonder al te veel kofferruimte te verliezen....In Duitsland krijgt hij bij de dealer ook een bijkomende antir
 14. Brembos

  Chinese CNG

  Afmetingen (L/B/H): 4685 x 1865 x 1645 mm. tov bijvoorbeeld een Octavia 4689 x 1829 x 1468 mm en 103 g/km. Die 18 cm extra SUV hoogte heeft dan toch echt wel een enorme invloed op het verbruik en de co2 uitstoot.
 15. Brembos

  Chinese CNG

  En vandaar ook het zeer gunstige verbruik van 9.7 l/100 km op benzine en +/- 6.5 kg/100 km op H aardgas neem ik aan.?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...