Jump to content

Brembos

Leden
 • Content Count

  660
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Brembos last won the day on September 23

Brembos had the most liked content!

Community Reputation

394 Super

About Brembos

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Brembos

  Chinese CNG

  Een co2 uitstoot van 199 g/km lijkt me ook heel hoog en wijst op totaal verouderde techniek.
 2. Kan goed zijn dat hij nog niet doorverkocht is. De mijne staat , 8 maanden nadat ik hem inleverde , nog altijd te koop bij een tweedehandsverkoper in Hechtel voor 2.000 euro meer dan de overnameprijs.
 3. Artikel Metro : de meeste grote merken bieden tegenwoordig al enkele modellen met de optie CNG aan. Heb ik iets gemist ? Waar zijn de modellen op CNG bij Mercedes , BMW , Renault , Peugeot , Toyota enz ? Bij mijn weten hebben enkel de VW en Fiat groep nog enkele modellen op cng in hun gamma. Journalistiek van het zevende knoopsgat...
 4. Dank voor deze melding. Ik stel mijn bezoek een paar dagen uit. Er hangt een papier voor een bouwvergunning van de gemeente aan de ingang van het station. Zijn er plannen om dit station uit te breiden ?
 5. Ik heb dezelfde ervaring met mijn vroegere Golf Variant Tgi. Ik heb de trekhaak wel pas na 4 jaar laten keuren. Ze maakten daar een opmerking over maar ik heb hen gezegd dat mijn Duitse verkoper me daar niet over had ingelicht. Voor de rest geen gevolg. Bij mij deden ze nog wel een extra handeling : het aaien over het bolleke van de trekhaak. Waarschijnlijk hebben ze dat bij jou vergeten. Ik had toch minstens verwacht dat ze zouden checken of de bevestingsbouten wel vast werden gezet in de fabriek.
 6. Ik heb ook een Romac kaart aangevraagd. Ze zit nu bij mijn Sodexo, Edenred, Albert Heyn , Colruyt , Makro , Maestro , Mastercard in mijn portefeuille. Te gek voor woorden. Leve de vooruitgang.
 7. Beschamend dat men 4 maand voor het einde van het jaar nog altijd niet weet hoe het zit met de taksen voor cng wagens. Heb een verontwaardigde mail gestuurd naar de bevoegde ministers met de vraag om meer info.
 8. Kan je daar niet betalen met Mastercard ? Zeer ergerlijk dat gedoe met al die verschillende kaarten. Is het nu zo moeilijk om die pomp te laten werken met een gewone krediet of bankkaart??? Op den duur zit je portefeuille vol met al die dingen : bankkaart / kredietkaart / Sodexo kaart / Colruyt kaart / Romac kaart........ We leven toch in de 21ste eeuw dacht ik ? Ik heb net een mailtje met deze vraag naar sales@g-v.be gestuurd en wacht op hun reactie.
 9. https://www.neuwagenkauf.com/index.php?t=processsearch.php&leistung_min=&leistung_max=&kraftstoffart=4&master=1&profileID=81&searchdata={"fields"%3A{"109"%3A["4"]}} Nu bij onze Oosterburen te koop voor een kleine 17.000 euro. Bij de Belgische stealer vanaf 24.975 euro.
 10. Brasschaat zou sinds 3 augustus terug operationeel zijn. Ik heb net antwoord gekregen van Ecofillco :-)
 11. Ik zou dan toch een Duitse Lidl of Aldi bezoeken na de BTW verlaging in Duitsland van 19 naar 16% :-)
 12. Mijn volgende wordt zeker electrisch. Dat is toch de toelomst. ID3 of een van zijn aanverwanten.
 13. https://www.facebook.com/groups/statusCNG/ Toevallig tegengekomen. Die kende ik nog niet.
 14. Eindelijk! Mijn dag is weer goed. Slechts een paar km van mijn werk. Eindelijk verlost van dat flutgas. Iemand een idee van de prijs ? Ik ga volgende week eens langs om te proberen.
 15. Deze firma is praktisch onbereikbaar. Het enige werkende e-mail adres waar je tenminste nog antwoord van krijgt is lynn@delruegroup.be (de personeelsdienst , klantgerichtheid is duidelijk geen vereiste om daar aangenomen te worden). Ze verwees me door naar bart.cappelle@ecofillco.be (na 2 weken nog steeds geen reactie mogen ontvangen). Gisteren reminder gestuurd maar hij weigert duidelijk om te reageren. Ongelofelijk dat dergelijke firma's nog bestaan....Ook info@ecofillco.be reageert niet op e-mails.
×
×
 • Create New...