Ga naar inhoud
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Brembos

Leden
 • Aantal items

  487
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  22

Brembos won laatst op 30 December 2018

Brembos had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

246 Super

Over Brembos

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Brembos

  Aanpassing in configurator VW Golf TGI

  De Golf 1.5 TGI is nu ook te configureren. D'Ieteren verkoopt hem blijkbaar liever niet : € 33.450 catalogusprijs voor een Highline DSG zonder verdere opties is wel heel fors doorgerekend en ver verwijderd van de prijzen die begin vorig jaar voor deze versie werden opgegeven. Even de buitenlandse CZ prijzen afwachten dus.
 2. Brembos

  Fiat 500l twin air Natural power Sputterende motor cng

  Schandalig dat je na slechts 2.5 jaar/60.000 km al geconfronteerd wordt met dergelijke hoge kosten. Voortaan 100% terugbetaling eisen of beter nog 4 jaar totale waarborg vragen zoals in het buitenland.
 3. Brembos

  YES Caddy opgehaald

  Lijkt me normaal. Geen enkele rit gedaan van langer dan 20 km , veel stadsverkeer en files . Woon/werkverkeer 2 x 15 km per dag. Op de snelweg haal ik ook makkelijk 400 km met H+ gas . Met flutgas slechts 270-280 km, zeker met de belabberde druk bij Dats24 tegenwoordig (amper 13 kg vulling bij lege tanks).
 4. Brembos

  YES Caddy opgehaald

  Het verschil in verbruikl is overigens veel groter dan 10 of 20%. Deze week met L gas 235 km kunnen rijden , de week daarvoor 365 km met H+ gas bij gelijkaardige omstandheden.
 5. Brembos

  Invoer

  Ik kan het verhaal van Niko alleen maar bevestigen. Ik heb dezelfde wagen (uitvoering + kleur ) eveneens vanuit Duitsland ingevoerd en dat was zeer eenvoudig. Heb nog het meeste tijd (een paar uur) verloren bij de Belgische DIV. Nieuwe wagen aangekocht bij neuwagenkauf.com.
 6. Brembos

  Autosalon 2019

  500 euro extra korting op een model dat volgend jaar vervangen wordt door de Golf 8 ? Dat is ook gene vette.....
 7. Brembos

  Tivoli of Xlv?

  De specificaties van de Sanjun motor zeggen al genoeg : 128 pk vermogen , slechts 160 nm koppel bij 4600 t/m en een opgegeven verbruik van 7.5 l/100 km. Voor de cng versie doen ze niet eens de moeite om het cng verbruik en de tankinhoud te vermelden. Dit zijn waarden van de vorige eeuw. De 1.5 tgi : 130 pk , 200 nm koppel vanaf 1400 t/m en een opgegeven verbruik van 5.3 l/100 km.
 8. Brembos

  Tivoli of Xlv?

  Verhoog de Octavia en je hebt ook een SUV. Je vindt vast één of ander tunerke die dat kan doen. Ik begrijp heel die SUV heisa niet goed. Enig voordeel is misschien dat je een iets hogere instap hebt.Voor 23.000 euro heb je in Duitsland al een goed uitgeruste Skoda met een grote goed afgewerkte kofferbak (in tegenstelling tot die Sanjun waar het maar een rommeltje is achterin) , een moderne zuinige motor met voldoende kracht (in tegenstelling tot de dorstige , slome en ouderwetse Sanjun motor) , aan CNG gebruik aangepaste instrumenten (in tegenstelling tot de Sanjun waar de boordcomputer niet behoorlijk werkt met de CNG installatie) en een behoorlijke reikwijdte (tot 450 km met de nieuwe tanks tov een schamele 250-300 km). De eventuele meerprijs haal je er makkelijk uit door de met zekerheid hogere tweedehandswaarde van de Skoda en het veel lagere verbruik.
 9. Brembos

  Skoda Octavia 1.5 G-TEC

  In mijn composiettanks kreeg ik maximaal 16.50 kg. De laatste keren bij Dats24 Schoten slechts een schamele 13.20 kg. Na 80 km staat de brandstofmeter al bijna op half....;
 10. Brembos

  Tivoli of Xlv?

  Met flutgas kom je dus nog geen 200 km ver . Niet echt een aanrader dus.
 11. Brembos

  Skoda Octavia 1.5 G-TEC

  ;De Octavia G tec komt enkel als automaat en break op de markt. Handgeschakeld wordt niet meer geleverd
 12. Brembos

  GPS Update Amundsen Skoda

  Ik gebruik de originele navigatie tegenwoordig niet meer en rijd altijd op Waze. Veel nauwkeuriger verkeersinfo , aangenamere stem , altijd actuele kaarten...Niets dan voordelen dus. Waarom nog extra geld uitgeven aan een Discover Media ? Een Composition Media + Apple Carplay/Android auto in combinatie met Waze of Google maps doet het minstens zo goed. Je mist enkel de aanwijzingen op de boordcomputer.
 13. Brembos

  Skoda Octavia 1.5 G-TEC

  De Octavia G-TEC 130 pk DSG staat sinds vandaag op de configurator van skoda CZ. Prijs is praktisch gelijk aan de overeenkomstige 1.6tdi DSG met slechts 115 pk . Binnenkort dus ook bij neuwagenkauf.com vanaf +/-22.000 euro (Ambition uitvoering).
 14. Brembos

  Tivoli of Xlv?

  Een goede raad ? Koop een Octavia . Even ruim , waarschijnlijk een betere herverkoopwaarde , een moderne zuinigere motor en een veel beter geintegreerde CNG installatie.
 15. Brembos

  Invoer

  Een nieuwe of een tweedehandsauto?
×