Ga naar inhoud

Brembos

Leden
 • Aantal items

  439
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  21

Brembos won laatst op 17 Maart

Brembos had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

214 Super

Over Brembos

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Brembos

  Greenpoint Brasschaat

  Mijn tank superflutgas 70% was leeg na 245 km.
 2. Brembos

  SsangYong XLV CNG

  Hoeveel % was de gaskwaliteit op de boordcomputer ? Ik merk geen enkel verschil tussen L en H gas qua vermogen .
 3. Brembos

  Greenpoint Brasschaat

  Zeker geen H gas daar in Brasschaat. Ik ben daar vandaag voor de eerste keer gaan tanken : vrij goede druk maar zeer duur voor superflutgas. Gaskwaliteit is 70% , nog nooit eerder meegemaakt. Een afrader dus. 100% gas in Hoboken is 4 cent/kg goedkoper .
 4. Brembos

  WK-koorts ?

  Nu de tour begonnen is kijk ik wel naar dat programma van Carl Van Nieuwkerke. Ik zat gisteren tussen 20 en 22u op de fiets. Zalig fietsweertje en heel rustig op de weg.
 5. Brembos

  Opinie SSangYong XLV - Maarten Van Houdenhove

  Stond in weekendbijlage van Gazet van Antwerpen vandaag. Er stond ook in dat het design al beter was dan bij vorige modellen. De designer die die vroegere wangedrochten ontwierp zou ontslagen zijn en terug in Noord Korea zitten.
 6. Brembos

  Opinie SSangYong XLV - Maarten Van Houdenhove

  Een artikel in GVA vandaag was veel minder lovend over die janjung : verouderde motor zonder kracht bij lage toeren , slordig afgewerkte kleinere koffer , boordcomputer niet aangepast aan CNG gebruik, dieselversie rijdt veel aangenamer, hoog verbruik.... Geef mij dan maar een Octavia Break als je veel ruimte wil.
 7. Brembos

  Klein wedstrijdje: 1 grote huissticker :-)

  Is het een auto die af fabriek op CNG rijdt of een achteraf omgebouwde ? Ik heb onlangs een Mercedes 500SL op CNG gezien.
 8. Brembos

  Klein wedstrijdje: 1 grote huissticker :-)

  Ford C-MAX CNG
 9. Brembos

  In blijde verwachting

  Het opgegeven benzineverbruik , 7.6 l/100 km , ligt +/- 50% hoger dan bij een Golf. Het CNG verbruik zal dus ook wel navenant zijn. 6 kg/100 km (260 km) met H gas en 8 kg/100 km (200 km) met L gas lijkt me realistisch. Ook nog nooit gehoord van andere CNG wagens dat er vanaf 3000 o/m ook benzine zou verbruikt worden. Die zogenaamde test van Dats24 lijkt me eerder een publireportage dan een objectieve test.
 10. Brembos

  De Zafira op CNG is blijkbaar end of life?

  Elektrisch staan ze bij PSA ook nog nergens. Frankrijk loopt op alle autogebied enorm achter op de rest van Europa.
 11. Brembos

  In blijde verwachting

  Smaken verschillen maar ik vind die Sangyong qua vormgeving een afschuwelijk ding. Ik kan niet geloven dat hij met 16kg CNG 400 km ver komt. Wanneer je 300 km met H gas en 200 km met L gas haalt dan mag je tevreden zijn denk ik.Een auto met een zeer hoog officieel benzineverbruik van 7.6 l/100 km wordt geen zuinigheidswonder wanneer je hem op CNG zet.
 12. Brembos

  WK-koorts ?

  Aangezien ik vlak bij de Nederlandse grens woon vind ik het zeer spijtig dat zij niet mee mogen spelen in Rusland. Dat zou namelijk nog meer mooie verkeersarme fietsmomenten opgeleverd hebben....
 13. Brembos

  WK-koorts ?

  Tijdens de wedstrijdjes van de Belgen ga ik een mooie fietstocht maken omdat er dan zo weinig volk op de baan is. Ik hoop dus dat ze tot in de finale geraken en dat het goed weer is op die momenten. Ik heb er totaal geen interesse in en het is jaren geleden dat ik nog een wedstrijdje heb gezien op tv.
 14. Brembos

  CNG wagen aangekocht? laat het ons weten

  Dat lijkt me de standaard korting die ze indertijd op een 1.4 tgi 110 PK gaven. Ik kreeg een soortgelijke offerte. Voor de nieuwe 1.5 tgi 130 pk komt er meteen 2.500 euro bij...
 15. Brembos

  Aanpassing in configurator VW Golf TGI

  De optie bonus "zomer 2018" € 2.500 is ineens verdwenen bij de 1.5 TGI. Volksverlakkerij dus door d'Ieteren.
×