Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Aardgasrijder

Beheerder
 • Aantal items

  3.064
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  160

Aardgasrijder won laatst op 30 Mei

Aardgasrijder had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

1.623 Super

5 Volgers

Over Aardgasrijder

 • Titel
  Aardgasgoeroe
 • Verjaardag 12-03-1986

Recente bezoekers van dit profiel

10.606 profielweergaven
 1. met promotie sticker

  20190616_112030-800x600.jpg

  1. muscles

   muscles

   Kwestie van een zeker evenwicht te hebben: dus zowel een sticker links als rechts van de nummerplaat 😀

    • Vind ik leuk 1
  2. Jan Robert

   Jan Robert

   inderdaad

    • Vind ik leuk 1
 2. @francisp Een foutief gemonteerde aanzuigslang in de benzinebak is ook mogelijk, zo kan je nooit alles oprijden uit je tank. De wagen is van 2017, je hebt normaal nog garantie, ga even langs bij de garage.
 3. Gespot in Helchteren op 29/05, zwarte VW Golf (berline) nr. plaat XDx met huissticker omstreeks 17u40 Caddy van Limburg.net in Lillo ( Helchteren) met BE-sticker omstreeks 18u00 VW Golf (berline) in de file van Ranst E313 met huissticker omstreeks 19u15 Ring rond Antwerpen omstreeks 19u45 een Caddy Maxi met BE-sticker in de kleur Viper green Gisteren was het dan weer spitsuur bij Dats Bree om 17u30 Er stond een VW Caddyvan Limburg.net te tanken met BE-sticker aan pomp 5. Aan pomp 6 stond een VW Golf met BE-sticker Toen de Caddy gedaan het met tanken ben ik aan pomp 5 gaan staan en toen ik getankt had stopte aan pomp 6 een Audi A5 G-tron... Dit waren dus 4 CNG-wagens op 10 minuten 😍
 4. @Dieter Neen nog niet, station is in opbouw.
 5. @mathijs640 dat is het probleem net. Voorheen kon je via de website van VW je eigen POI bestand (ov2) importeren en daar werd dan een bestand voor VW-GPS'en aangemaakt, maar die online converteerder is er niet meer helaas. Ik zoek een andere oplossing op dit moment.
 6. @VolvoBart welkom op het forum, er zijn nog niet zo heel veel Volvo rijders op het forum. Een gasgeur in de wagen is niet normaal, dit dien je dadelijk laten na te kijken bij een installateur, zeker omdat je nog een keuring van je tanks dient te doen. Een gasgeur heb ik ook al eens gehad bij zowel mijn Touran als Octavia, maar dan bij het tanken. Toen ik langs de wagen stond rook ik even een vleugje gas.
 7. Zojuist een Fiat Ducato van de gemeente Kinrooi op CNG gespot bij Dats Bree.
 8. Aardgasrijder

  route planner

  @Robin ik zou me aanmelden bij https://www.metanoauto.com/ (en je account activeren) Op deze pagina: http://www.metanoauto.com/modules.php?name=Distributori kan je de POI's vinden voor onder andere TomTom.😀
 9. Mhm... vroeger kon je POI's omvormen op de website van VW om er een eigen POI van te maken voor de GPS van VW en Skoda.... Dit lijkt niet meer mogelijk...
 10. Als ik de tijd vind, zal ik ze combineren en een update-file maken voor jullie.
 11. Moeilijk terug te vinden. Ik heb iets in NL gevonden, maar weet niet als dit representatief is voor BE. https://www.autoweek.nl/forum/read.php?7,5694527
 12. @Lange_666 ik tank ook soms bij Bruno Winterslag, daar is de prijs ook hoger dan bij Dats. Ik kijk gewoon wat mij het makkelijkst uitkomt. Voor die euro verschil per tankbeurt ga ik het me niet moeilijk maken 😀 Ik tank ook soms in NL als mijn gas op is en de prijs duurder is. Waarom? Iedere kilometer die ik op benzine rij is duurder dan ik op CNG rij, dus als ik dan iets meer aan CNG moet betalen vind ik niet erg, zolang ik maar niet te veel op benzine rij. Want als je dat gaat uitrekenen is benzine meer dan dubbel zo duur dan rijden op CNG.
 13. Aardgasrijder

  cng in de eurotunnel?

  @Jannes ik zou geen sticker hangen. 🤐
 14. Geen domme vraag 😉 Blijkbaar is er iets foutgelopen toen de forumsoftware werd geüpdatet. Het forum is nu zichtbaar binnen tapatalk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...