Ga naar inhoud

Aardgasrijder

Beheerder
 • Aantal items

  3.680
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  223

Aardgasrijder won laatst op April 8

Aardgasrijder had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

1.944 Super

2 Volgers

Over Aardgasrijder

 • Titel
  Aardgasgoeroe
 • Verjaardag 12-03-1986

Recente bezoekers van dit profiel

15.861 profielweergaven
 1. @lodola235 Goh de 2.0L was helemaal niet verkeerd, maar is wel degelijk verouderd tov de 1.4 motor. Als ik me niet vergis had deze geen turbo en de gasdrukregelaar was soms ook storingsgevoelig en ging sneller stuk. Een Caddy uit 2014 is één van de laatste wagens geweest met de 2.0. Ik zou eerder neigen naar een 1.4 TSI ipv de oudere 2.0. Het valt me vaak op dat deze 2.0 motoren weinig kilometers op de teller hebben. Toevallig deze wagen te koop gezien bij Walter De Pauw? Ik heb niet gereden met deze wagens, maar mijn Touran is een 1.4 Ecofuel en de 1.4 TSI motor die ik in mijn Octav
 2. Gisterenochtend bij Wilhelm Tell Oudsbergen omstreeks 9u30 volgend VW Up met schuine sticker Gisteren in Bree ter hoogte van de sporthal een zwart VW Golf Variant met uitgeknipte sticker. Dit was omstreeks 18u00.
 3. Oud topic vanonder het stof gehaald. Dats24 gaat stroom leveren. https://www.hln.be/binnenland/groene-stroom-van-colruyt-in-huis-vanaf-vandaag-is-energiecontract-van-dats-24-mogelijk~aab73f0b/
 4. Mijn lampje van motorstoring brandt ook regelmatig als ik een tijdje op benzine heb gereden. Nadat ik de foutcode wis dan is de fout ook weg. De foutmelding is van een foutcode mengsel te arm in mijn geval. Jouw probleem is anders. Als je uitleest dan krijg je altijd een foutcode. Welke krijg je? Ik gok op een probleem met de katalysator. Welke wagen heb je? Km en bouwjaar?
 5. Idem hier. Al jaren geen wegentaks meer ontvangen 😁
 6. Vandaag gepasseerd,maar nog geen CNG. Ook nog geen prijsaanduidingen. Station wordt vooral gebruikt door vrachtwagens. Er is wel ruimte rechts vrijgehouden op het terrein. Misschien voor LNG of CNG? Binnenkort rij ik er nog een langs.
 7. Aardgasrijder

  Prijs CNG

  LPG is nog goedkoper dan CNG Dat mag je gerust schrijven hoor @muscles, helemaal geen bezwaar tegen.
 8. Deze Audi kwam ik afgelopen zaterdag tegen op de Heiweg in Neeroeteren. 1 WUF xxx met Belgische sticker van deze website.
 9. Die foto zag ik ook passeren op facebook. Bedankt voor het delen @muscles
 10. Ik vind ze tof en praktisch, maar qua prijs ver buiten mijn zone
 11. Aardgasrijder

  cng

  Welkom op het forum. Van welke regio ben je en welke wagen heb je op het oog?
 12. Volbeladen Octavia met dakkoffer en op H-gas zal zitten rond de 4.5 kg / 100 km, op basis van ervaringen met mijn Octavia 1.4 Combi. ( Ooit een klein verslagje geschreven toen ik naar Slovenië en Kroatië ben gegaan https://www.aardgasrijder.be/15-000-km-update-trip-naar-slovenie-en-kroatie/ ) Een fietsendrager vangt meer wind dan een dakkoffer, ik spreek uit ervaring Het rijbereik voor benzine zou ik afklokken op 150 km, maar in werkelijkheid gaat het meer zijn. Reken op 6.5-7 liter verbruik met volgepakte wagen en dakkoffer, in normale omstandigheden kan je op autosnelwege
 13. Deze ochtend in centrum Neeroeteren een grijze Fiat Punto met Belgische sticker van dit forum gespot ter hoogte van basisschool GO de Springplank Dit was omstreeks 8u40.
 14. Neen normaal gezien niet, je tankt doorgaans gas van het aardgasnetwerk waar je ook op verwarmt. De gassamenstelling kan licht wijzigen, maar dit mag geen probleem vormen. Ik vermoed dat dit eerder aan je wagen ligt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...