Jump to content

Aardgasrijder

Beheerder
 • Content Count

  3,503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  198

Aardgasrijder last won the day on September 25

Aardgasrijder had the most liked content!

Community Reputation

1,871 Super

2 Followers

About Aardgasrijder

 • Rank
  Aardgasgoeroe
 • Birthday 03/12/1986

Recent Profile Visitors

14,420 profile views
 1. Neen ik heb enkel de aankondiging gezien op HLN van 2 Chinese merken die naar Europa en Belgiƫ kwamen. Ziet er leuk uit, prijs valt ook zeer goed mee.
 2. Bilzen Dats 24 omstreeks 14u30, een Fiat Qubo met huissticker die net weegreed toen ik met mijn Touran kwam aangegast. Maandag = Caddy-dag in Genk. Door een vakbondsactie werden er vandaag rotondes in Genk afgesloten, een reden om dus een alternatieve route naar huis te nemen. Deze avond om 17u25 gespot in Genk (Weg naar As) een witte VW Caddy van de politie van Genk met BE-sticker. Rijrichting, richting As. Ter hoogte van frituur Brethof aan de rotonde een zwart VW Caddy Maxi (ouder model) met BE-sticker, deze reed in de richting van Genk. Daarna kwam ik
 3. @Den Dist Dat is wel echt weinig. Met de vorige versie van 15 kg haalde ik regelmatig 400 km, met de nieuwe zou 450 km haalbaar moeten zijn, omdat er meer kilo's in de tanks gaan. Dit is gemeten op H-gas. Met L-gas zou je toch rond de 320-350 km moeten kunnen uitkomen met een normale rijstijl. Waar tank je altijd?
 4. Nog altijd? Hahaha straf. Ik heb hem eens gecontacteerd net nadat jij hem had verkocht om de prijs te bieden die jij er voor kreeg bij je verkoop aan de garage. Hij wilde er niet op ingaan šŸ¤£ Ik heb ook wat vragen gesteld om hem te "testen"... Hij had weinig kaas gegeten van CNG šŸ˜ @Brembos ik zie de advertentie niet meer staan, is hij dan toch verkocht?
 5. @Redrum waarom deze vraag...?
 6. @HerbieJa door de steeds kleine stukjes dat je op benzine rijdt. Dit is altijd een kleine afstand en hierdoor gaat dit gemiddelde serieus de hoogte in. Rij maar eens 100 km en 33nz een iets langere afstand en je zakt snel naar 6 liter.
 7. Daar straks omstreeks 16u30 2 spots gedaan. 1 blauwe Seat Leon met uitgeknipte reflecterende sticker voor de bibliotheek in Genk centrum tegenover het station. 1 witte VW Golf met huissticker tussen Genk en As op de Boslaan šŸ˜
 8. @Sertitude Neen is niet nodig, is enkel het bovenste schroefje dat wat speling heeft gekregen door het vele aan- en afkoppelen. Niets dramatisch en het is echt heel weinig gas dat er uit kwam... ik hoorde het toen ik het pistool in de beugel hing. Voorheen hoorde ik niets, wat ook logisch is. Het betreft de retourslang die noodzakelijk is voor het kunnen loskoppelen aan je auto
 9. Jup Deze morgen wilde ik eerst naar Kiewit rijden.... maar dan moest ik te lang op benzine rijden, vandaar mijn passage bij Bruno.
 10. Vandaag nog eens gaan tanken in Winterslag, ik kreeg er 17.5 kg ingepompt. Iets minder dan gehoopt. Ik schrok plots wel toen ik had afgekoppeld, ik hoorde een sissend geluid van ontsnappend gas... Dit was niet te horen bij mijn vulnippel, maar kwam van het pistool, ter hoogte waar de retourslang van de druk zit (zie rode cirkel). Na 30 seconden was dit sissend geluid gedaan. Iemand dit al eens voor gehad? Update: zonet telefoon gehad, blijkt inderdaad de retourleiding te zijn waar de overdruk in zit. Wordt vandaag nog gefixt ! Het betreft enkel het a
 11. Ja hoor deze ochtend via de app en via de website. Ik vermoed dat er enige tijd tussen het doorgeven van een prijs en publicatie zit.
 12. @muscles ik denk dat Herbie zegt dat zijn verbruik heel goed is.
 13. Klopt ik had iets te snel gelezen, mijn excuses. 6000 ā‚¬ boven op het basismodel, ik ging er van uit voor dezelfde motor.
 14. Dit station werd zojuist ook op Gibgas toegevoegd. Begin deze week heb ik het station aangemeld en de prijs ingegeven.
×
×
 • Create New...