Aardgasrijder

Beheerder
 • Aantal items

  2.151
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  120

Aardgasrijder won laatst op 16 Februari

Aardgasrijder had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

767 Super

1 Volger

Over Aardgasrijder

 • Titel
  Aardgasgoeroe
 • Verjaardag 12-03-1986

Recente bezoekers van dit profiel

5.958 profielweergaven
 1. 700 geregistreerde leden

  Dankzij het melden van spam door @JoBé werd onze blessing snel de mond gesnoerd. De spamberichten zijn al van de website gehaald.deze kan je niet meer zien. Het ging over een illegaal rijbewijs...
 2. 700 geregistreerde leden

  Neen die wordt er niet bijgeteld
 3. Aankoop Skoda Octavia G-tec

  Ik ben niet geheel correct geweest. Ik wilde zeggen... ze gaan er misschien een monovalent van maken. Dit is niet zeker natuurlijk. Het zou wel kunnen.
 4. Aankoop Skoda Octavia G-tec

  Ze gaan van een bifuel overschakelen naar een monovalent. Bi Fuel, meer dan 15 liter benzine aan boord. Monovalent, maximaal 15 liter benzine aan boord.
 5. Ruitensproeiervloeistof, wat is wijsheid, en wat is de beste?

  Ik koop doorgaans ergens ruitensproeier bij een aanbieding. 5 liter voor een paar euro. De laatste keer heb ik wintersproeier gekocht bij Aldi of Lidl. Zomersproeier ook gekocht bij Lidl, super geconcentreerde tube waar je dan een paar liter water kan bijgieten.
 6. help...Frankrijk...ten aanval !

  Bedoel jij de blue corridor misschien?
 7. Aankoop Skoda Octavia G-tec

  Dit verhaal zou inderdaad kunnen kloppen. Ik wist dat er veranderingen op til waren qua specificaties van onder andere hybridewagens (benzine + CNG) Ik zag bij de inschrijving van mijn Touran dat er een code op de aangifte stond 'CNG', 'benzine + CNG', ... Vraag is dan ook wat er gaat gebeuren inzake fiscaliteit van deze wagens.
 8. bouw van nieuwe CNG-tankstations

  @sm4rty de komst/inplanting van een CNG-station wordt pas gecommuniceerd wanneer alle vergunningen rond zijn en er ook een aanbieder gevonden is. Het is een hele administratieve procedure waarbij je goedkeuring nodig hebt van gemeente en provincie. Er dient rekening gehouden te worden met het VLAREM-decreet, enzovoort. Ik kan je met grote zekerheid zeggen dat in de regio Lommel / Noord Limburg een CNG-station zal komen en dit op redelijke termijn, echter komt er ook politiek bij kijken, wat al eens de boel doet vertragen Zodra er witte rook verschijnt, dan zal dit officieel gecommuniceerd worden. Je kan op de gemeenteraden als inwoner aanwezig zijn, vaak kan je via de website van de gemeente de lopende agenda raadplegen en/of zelfs beslissingen raadplegen. De Stad Antwerpen heeft heel veel verslagen openbaar staan, daar kan je het volledige milieudossier van Total Hoboken met de hele aanvraagprocedure en beslissingen raadplegen. Er bestaat echter geen centrale website waar je vergunningsaanvragen voor bv. CNG kan opvragen.
 9. bouw van nieuwe CNG-tankstations

  @muscles sla de champagne al maar in ! (mocht het waar zijn )
 10. CNG rijder gespot 2.0

  Neen ik heb ze al gezien, maar ze rijden niet zo heel veel rond helaas.
 11. Onderhoudskosten Skoda Octavia G-tec

  Ja dat wordt aangeraden. Gewone olie is ook een stuk voordeliger dan longlife.
 12. sme35i - Golf Variant golden bullet

  Wow, nice ride
 13. RNS 510 look (made in China)

  Ik heb na de aankoop contact opgenomen met de verkoper. Blijkbaar had ik een kabel te veel aangesloten Nu werkt alles dus naar behoren Geen leeglopende batterij meer.
 14. LPG of CNG op BMW X3 M40?

  Ik zou je in dit geval aanraden om voor LPG te kiezen. Neem eens contact op met Drive Systems, zij hebben de BMW X3 op LPG gezet. http://www.drivesystems.be/bmw-x3-lpg Drive Systems nv Leeuwerikweg 8, 3300 Tienen Tel.: 016815623 Zij kunnen je ook wegwijs maken qua kosten voor de installatie, rijbereik en de fiscale gegevens qua wegentaks. Een wagen met na-installatie LPG of CNG zal worden beschouwd als een LPG of CNG-wagen, als je onder bepaalde Pk's blijft.