Ga naar inhoud

muscles

Moderator
 • Aantal items

  4.512
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  339

muscles won laatst op Maart 31

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

2.774 Super

2 Volgers

Over muscles

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

6.409 profielweergaven
 1. Vandaag om 12u45 een geparkeerde donkerblauwe VW Caddy Maxi met officiële sticker zien staan aan de kerk van Gors (Gors-Opleeuw).
 2. 1. Vandaag rond 16u00 een zwarte Skoda Octavia Combi G-Tec zonder sticker geparkeerd zien staan in een openstaande garage kortbij het Bouts-tankstation in Borgloon. 2. Even verderop (richting Sint-Truiden) op de tweede parking voor de doorkijkkerk in Borgloon stond een donkergrijze Audi A3 met ruitvormige sticker geparkeerd. Het is niet altijd mogelijk om foto's te maken, en al zeker niet als er mensen zitten in het erachter geparkeerde voertuig.
 3. Zou inderdaad kunnen zijn. Ik heb het ook al opgemerkt bij verscheidene SsangYong-auto's. Sommige zijn op CNG terwijl anderen voor LPG gekozen hebben.
 4. muscles

  aantal auto's op CNG

  Ja, wie weet.
 5. Eigenlijk heel raar dat de Colruyt Group een biogascentrale bezit in de provincie Henegouwen en het geproduceerde biogas niet in het bestaande aardgasnet injecteert. Oh ja, dat gaat niet want op windluwe dagen en dagen "zonder zon" moet de stroom komen van die biogascentrale.
 6. 1. Vandaag op de E314 ter hoogte van de afrit Lier / Zandhoven / Zoersel richting A'pen: een zilvergrijze VW Golf Variant met officiële sticker die een caravan trok om 16u20. 2. Even verderop op de E314 ter hoogte van Sarens opnieuw een zilvergrijze VW Golf Variant - zonder caravan - maar wel met een ruitvormige sticker. 3. En dan nog een Audi A4 Avant G-Tron met kleine ruitvormige sticker op de autostrade voorbij zien rijden ter hoogte van Destelbergen, richting Gent.
 7. 14-tal dagen: dus 14, heel simpel en daar nog een acht achter komma 68. 11 PK, 140 kW, 2000cc. Niks extra te betalen.
 8. Ik kijk hier bij mij thuis om 12u45 aan het raam uit en ik zie een zwarte VW Caddy Maxi met officiële sticker voorbij rijden.
 9. Ik heb mijn aanslagbiljet van verkeersbelasting een 14-tal dagen geleden ontvangen. Tegen de 23ste april moet ik slechts ... Euro betalen. De eerste twee cijfers van dat bedrag kan je terugvinden in mijn tekst.
 10. Het hangt er vanaf wat je tankt - Euro 95 of Super 98. Hieronder de huidige prijzen in Geel. De prijzen van de VDV-tankstations heb ik berekend aan de hand van oude, bekende prijzen: https://www.brandstofprijzen.nl/tanks.php3?sort=i_euro95&plaats=Geel_(b)&periode=e Maar als je de goedkoopste Super 98 wil tanken dan moet je naar Zwijndrecht: Zowel bij AVIA, Krijgsbaan 108; MAES, Verbrandendijk 106 als bij MAES, Pastoor Coplaan 10 kost die daar slechts € 1,390 per liter. https://carbu.com/belgie/index.php/liste-stations-service/Super 98 (E5)/Zwijndrecht/2070/BE_a_321 Je ka
 11. Dat wil zeggen dat de benzineprijzen hier in mijn omgeving toch een stuk goedkoper zijn want ik heb hier en daar de volledige benzineprijzen ingegeven in de app van Directlease Belgium op woensdag 31 maart 2021. GULF in de gemeente Wellen (ken ik nu van buiten): Euro 95 : € 1.369 per liter Super 98 : € 1.429 per liter Diesel : € 1.379 per liter En dan moet ge weten dat dat Gulf-tankstation iets duurder is dan de andere tankstations die ook korting geven.
 12. Zojuist om 19u20 een zwarte Skoda Octavia met gewone koffer (4-deurs dus) en met de ruitvormige sticker van deze site (denk ik want het was een grote) gespot aan mijn vertrouwde Esso BRUNO-tankstation in Brustem. Stond aan de shop geparkeerd.
 13. Dat is een fout want dat is de prijs van de Supreme loodvrij (Super 98). De Euro 95 is sowieso goedkoper en de diesel is iets duurder dan de Euro 95.
 14. De zaterdag een paar spulletjes gaan halen in Oost- en West-Vlaanderen. Zo zag ik op de heenweg naar Ledegem 3 CNG-auto's, allemaal op de E40. 1. Om 13u13 een Seat Ibiza met officiële sticker ongeveer ter hoogte van Bertem. 2. Om 13u38 een Volvo (ik ken de modellen van Volvo niet zo goed) V60 of V70 met officiële sticker ter hoogte van Ternat. 3. Vanaf Groot-Bijgaarden tot Aalst ongeveer reed ik achter een zwarte Audi A3 G-Tron met officiële sticker. Vandaag dan rond 14u00 een witte Fiat Fiorino voorbij zien rijden in een straat in Romershoven, Hoeselt.
 15. muscles

  aantal auto's op CNG

  De verstandigste mens koopt een hydride en laat er een LPG-tank in installeren. Die raad kreeg ik van iemand van de desk van Drive Systems in Halen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...