Ga naar inhoud

muscles

Moderator
 • Aantal items

  2.273
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  129

muscles won laatst op 12 Augustus

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

1.479 Super

1 Volger

Over muscles

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

2.137 profielweergaven
 1. muscles

  Langer wachten op nieuwe auto's door uitstootregels

  Ja, zeg niet zomaar terreinwagen tegen een SUV (Sports Utility Vehicle) !!!
 2. muscles

  Romac Veurne

  Het is wel raar dat DriveSystems Kallo er bij staat en DriveSystems Hoboken niet. Die van Hoboken zijn ze misschien vergeten?
 3. muscles

  China grijpt terug naar steenkool

  En terwijl er in België windparken en weldra ook zonneparken in gebruik gesteld worden, gebeurt het volgende in China : China grijpt terug naar steenkool Gepubliceerd op 13 augustus 2018 om 22:10 China heeft talrijke eerder gesloten elektriciteitscentrales met steenkool als brandstof in alle stilte heropgestart. Nog in China zouden er ook nieuwe kolengestookte centrales zijn geopend. Dat leidt de website China Dialogue af uit satellietbeelden. In totaal gaat het om een vermogen van 46,7 GW. China Dialogue spreekt zichzelf wel deels tegen, want hetzelfde artikel vermeldt dat sommige van deze centrales al stroom produceren, maar dat andere pas binnenkort operationeel zullen zijn. Als ze allemaal operationeel zijn zouden ze de Chinese capaciteit van steenkoolgestookte centrales met 4% verhogen. Volgens China Dialogue heeft deze verandering in beleid te maken met de opnieuw toenemende vraag naar elektriciteit in China. Tijdens het eerste semester van 2018 lag het verbruik van steenkool er 3,1% hoger dan in dezelfde periode in 2017. Die toename was vermoedelijk vooral te wijten aan de kolengestookte centrales. Want de consumptie van elektriciteit steeg in dezelfde periode met 9,4%. In het begin van de zomer deden zich in verschillende provincies zelfs stroomtekorten voor. Dit zou de aanleiding geweest zijn om de beperkingen op het gebruik van steenkool te versoepelen. De krachtcentrales zelf zouden geen voordeel halen uit heruitbreiding van hun capaciteit. Door de stijging van de steenkoolprijs zouden verschillende centrales tijdens het voorbije semester zelfs met verlies hebben gedraaid, nadat 2017 al geen te best jaar was. Bron: Fluxenergie.nl
 4. muscles

  Kookles?

  Krijgen we nu ook al kooklessen via dit forum, of wat is de bedoeling daarvan? (Zie bijgevoegd screenshot en ook al de links onderaan elke pagina: gourmetten - aardappelsalade - bloemkool koken - boerenkool - fonduen - gehaktballen - stoofperen - koekjes bakken - kwarktaart).
 5. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  Ik heb die "speciale" sticker voor op de voorruit vorig jaar ook gekregen met mijn trekhaakkeuring en toen ik dit jaar aan het aanschuiven was voor mijn autokeuring heb ik 'm pas geplakt.
 6. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  Om 13u10 getankt bij Q8 in Houthalen vandaag. Daarna heb ik mijn 1500 Pluspunten kunnen omruilen voor 3 aankoopbons van telkens 5 euro. Daarom reed ik terug richting Hasselt en ter hoogte van Zonhoven (zogezegde ring rond Zonhoven) zag ik na een tijdje een zwarte Volkswagen Variant met rechts van de nummerplaat de mooie, ruitvormige CNG-sticker van ver. Eerst dacht ik dat het een VW Golf Variant was maar toen ik die auto naderde aan het allerlaatste kruispunt met lichten van Zonhoven zag ik dat het een VW Passat Variant was, vorige model dus. Ter hoogte van Kiewit kon ik die wagen voorbijsteken en zag ik dat er een vrouw van ongeveer 30 jaar aan het stuur zat. En Pukkelpop begint daar binnenkort. Dan zal ik daar moeten omrijden ofwel in Tongeren gaan tanken.
 7. muscles

  Nieuwe leverproblemen A4 en A5 g-tron

  Ik in alle geval niet ! Want meestal verbeter ik dat. Ik heb die q daar ook tussen zien staan gisteren maar somtijds verbeter ik het niet.
 8. muscles

  Dats Tongeren

  Een half uur geleden heb ik antwoord ontvangen van Dats 24: Beste mijnheer, We hebben uw melding goed ontvangen. Door het warm weer waren er inderdaad problemen met de compressor te Tongeren. Dit werd opgelost en er kan opnieuw getankt worden. Sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groeten.
 9. muscles

  Dats Tongeren

  Ja, dat is nog erger. Met iets meer dan 1,5 kg, die ik had kunnen tanken, was de CNG-meter toch vooruit gegaan naar rechts en kon ik zeker tot in Bilzen geraken. Dan was ik toch blij dat ik niet op Super 98 moest rijden tot in Bilzen.
 10. muscles

  GPS Update Amundsen Skoda

  Zonhoven? Allee, ik wist niet dat daar ook een CNG-station is
 11. muscles

  CNG in Denemarken

  De CNG-prijs bij E.On, Prags Boulevard 69B, Kopenhagen bedraagt 11,950 Deense Kroon per kg. En volgens Oanda Currency Converter is dat omgerekend € 1,603 !!!
 12. muscles

  GPS Update Amundsen Skoda

  Als het dat maar is. Dat is zo erg ook weer niet. Je kan die immers bij je Favorieten onder brengen. Dan heb je 'm ook altijd bij de hand.
 13. muscles

  CNG in Denemarken

  Dat is toch wel raar. Het officiële gas- en elektriciteitsbedrijf in Hongarije is ook E-On en het logo is exact hetzefde. Dat is dus Deens van oorsprong. Maar het tankstation is van OK. Dat komt oorspronkelijk uit Zweden en heeft in Nederland al verschillende tankstations van onder andere Q8 overgekocht.
 14. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  Ik heb de afgelopen dag anders toch nog veel oranje gemeentecamionettes gezien: die van Alken, Borgloon en Sint-Truiden. En die van Hasselt zijn ook allemaal oranje.
 15. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  Vermits ik vanavond in Tongeren een foutcode kreeg bij het tanken, moest ik naar Bilzen om mijn Octavia volledig volgetankt te krijgen. Ik was daar om 19u45 (want ik had de autostrade gepakt in Tongeren). 1) Er stond een donkerblauwe Volkswagen Touran aan CNG-pomp 3 terwijl ik via de andere richting aan pomp 4 stopte. Die man had juist gedaan met tanken, en vertrok al. Ik heb wel gezien dat er inderdaad een officiële CNG-sticker op zijn wagen geplakt was rechts naast de nummerplaat. Het groen van die sticker was al zo goed als lichtblauw geworden ! 2) Toen ikzelf gedaan had kwam er een zwarte Octavia Combi Facelift aangereden met de merknaam van een bedrijf op de voordeuren en ik zag dat de officiële CNG-sticker helemaal linksonder op de achterklep geplakt was.
×