Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

muscles

Moderator
 • Aantal items

  3.411
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  213

muscles won laatst op 20 Juni

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

2.173 Super

3 Volgers

Over muscles

Recente bezoekers van dit profiel

4.163 profielweergaven
 1. Ik gebruik de Gibgas-app niet, maar Total Kortrijk staat wel op de Gibgas-site: https://www.gibgas.de/Tankstellen/Detail B_8500_Kortrijk_Brugsesteenweg_228
 2. @KSB Gibgas is toch goed up to date in vergelijking met andere CNG-sites. Maar je mag niet vergeten dat Gibgas zeer afhankelijk is van de input van zijn / haar gebruikers. Als de informatie niet doorgegeven wordt aan Gibgas dan kan Gibgas daar zelf niks aan doen.
 3. muscles

  Mobiscore

  Er is al een politicus - de burgemeester van Glabbeek - die de Mobiscore juridisch gaat aanvechten: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/06/23/peter-reekmans-mobiscore-aanvechten-zevende-dag/
 4. @Philippe zal wel een regeling uitwerken zodat CNG-auto's die brug wel mogen gebruiken. We kunnen het altijd vragen.
 5. Vandaag, donderdag 20 juni 2019, stond er om 10u30 een okerkleurige Seat Leon ST met officiële sticker vooraan op de parking van Loix Fietsen, Luikersteenweg, Sint-Truiden.
 6. https://www.iottechtrends.com/with-autonomous-features-making-cars-safer-will-we-ever-see-self-driven-cars/ Voor zij die geen Engels verstaan: Google Translate, of https://www.deepl.com/translator
 7. Gisteren (dinsdag 18 juni 2019) gezien in het nieuws van 18 uur op Eén in de reportage van Bpost test levering van pakjes rechtstreeks in je autokoffer: daar staat een donkerblauwe Audi A4 Avant met de mooie CNG-sticker !
 8. Er klopt iets niet aan jouw redenering. Als de totale reikwijdte exact hetzelfde is als bij DATS Heverlee, dan kan je beter bij DATS tanken want daar kost de CNG slechts € 0,890 per kg.
 9. Het is eigenlijk alleen de vervanging van de bougies dat een verschil maakt met een benzinemotor. Voor de rest is het onderhoud hetzelfde.
 10. Ik heb gezien dat de shop nu toch langer open blijft dan 20 uur. Die blijft toch zeker open tot 21 uur (of misschien langer?). Zijt ge het al in de shop gaan vragen?
 11. https://www.q8.be/nl/ik-heb-een-opmerking-vraag Voor vragen met betrekking tot Q8 smiles, helpen wij u graag verder: • Op het gratis nummer 0800 11 323 • Via het klantenformulier op de Q8 smiles-website www.Q8smiles.be
 12. Kwestie van een zeker evenwicht te hebben: dus zowel een sticker links als rechts van de nummerplaat 😀
 13. In vergelijking met NL is dat tamelijk goedkoop want op heel veel plaatsen in NL heb je daar slechts 95 voor. De 98 kost in NL meer dan 1,7 euro.
 14. Vanmorgen (zaterdag) ben ik er voobijgereden op de autostrade. Achter het Hyundai-gebouw kan je het nieuwe Bruno-tankstation zien, maar het is inderdaad nog niet af.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...