Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

muscles

Moderator
 • Content Count

  4,042
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  273

muscles last won the day on March 12

muscles had the most liked content!

Community Reputation

2,530 Super

3 Followers

About muscles

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

5,444 profile views
 1. Meegedeeld door iemand van de FB-groep "Status CNG-stations". Net zoals bij Dats 24 wil dit zeggen dat elk CNG-station dat eigendom is van G&V deze zelfde prijs hanteert voor hoogcalorisch CNG. Het is wel eigenaardig dat ze een hogere prijs vragen voor aardgas dan Dats 24, maar ja dat is de vrije markt. € 0,969 per kg dus voor H-gas.
 2. Vandaag om 14:30 deze zwarte Audi A5 4.0 G-Tron zien staan op de parking van het Asster-ziekenhuis in Ziekeren (Sint-Truiden). Duidelijk zichtbaar vanaf de openbare weg want hij had 'm met z'n k*nt naar daar geparkeerd. Zoals altijd met zo'n felle zon kan je enkel de vorm van de mooie, ruitvormige sticker zien.
 3. DCB Energy opent nieuw multifuel tankstation in Borne 23 maart 2020 om 11:22 - Bron: TankPro Op bedrijventerrein Westermaat/De Veldkamp in het Twentse Borne heeft DCB Energy een nieuw tankstation geopend. De locatie ligt strategisch ten opzichte van de snelwegen A1 en A35. Klanten kunnen er naast benzine en diesel ook terecht voor een groot aantal alternatieve brandstoffen. Op termijn moet ook waterstof beschikbaar worden. Aan de pomp zijn onder meer AdBlue en HVO100 verkrijgbaar. Bestuurders van een elektrische auto kunnen bovendien hun batterij opladen. LNG en CNG+ volgen vanaf juni. Op termijn moet het ook mogelijk worden om waterstof te tanken op de nieuwe locatie, die vanwege de ligging ook interessant is voor trucks. Het familiebedrijf uit Spijkenisse is bezig met het uitrollen van een netwerk aan multifuel tankstations in heel Nederland. Na Den Hoorn, Roosendaal, Venlo en Borne, staan in 2020 nieuwe locaties in Assen, Schiphol Airport, Maasmechelen en op de Maasvlakte op het programma. Klanten kunnen met de DCB Energy Card op zo’n 300 locaties in de Benelux en Duitsland terecht.
 4. Ingolstadt is juist. Maar die andere plaatsen zijn fout ! Buiten Ingolstadt wordt de Audi A3 in Europa ook nog geproduceerd in Győr, Hongarije. Győr ligt helemaal in het noordwesten, niet zo ver van Oostenrijk en Slovakije. Bron: Wikipedia. Volgens de Duitstalige Wikipedia zijn het de Audi A3 met koffer (limousine) en de Cabriolet die in Győr gemaakt worden.
 5. @wannes Neem ook wat fotookes als ge wilt.
 6. Volgens de planning zou je pas CNG kunnen tanken ergens volgende maand april, maar ik zie nu al de CNG-prijs bij dit nieuwe Dats 24-tankstation staan. In Halle, Stroppen was de opening van de CNG-installatie gisteren gepland en dat is ook zo gebeurd. Dit van Stroppen zal echter nu dinsdag 24 maart 2020 gesloten zijn voor 1 dag.
 7. Ondertussen is de G&V Express in Kortrijk zo goed als af. De CNG-installatie staat er ook al. Alleen, er is nog geen gasaansluiting... En daarom verwijzen zij CNG-rijders door naar... IMOG in Harelbeke ! Foto's genomen door iemand van de FB-groep "Status CNG-tankstations België" en daar geplaatst op 14 maart jongstleden.
 8. muscles

  Even voorstellen

  Inderdaad. Maar er zijn gemeenten bij die nog gedeeltelijk op L-gas "draaien" zoals Sint-Truiden bijvoorbeeld en zo zijn er nog enkele. Maar voor de CNG-tankstations maakt dat eigenlijk niks uit. CNG-rijders ondervinden immers zeer snel of ze wel degelijk op H-gas rijden of op L-gas.
 9. En voor flutgas vraagt Dats24 nu € 0,830 per kg. Romac Fuels vraagt nog steeds € 0,803 per kg voor H+ gas ! De rest volgt nog... met een serieuze vertraging.
 10. muscles

  Even voorstellen

  Dat hier? Ik heb het zelf bijgewerkt. Het zou kunnen dat het niet 100% correct is. Daarom voeg ik het officiële document van Fluvius in PDF-formaat ook toe. Overschakeling_LH_VolledigOverzicht.pdf
 11. Als ik de Schildstraat in Mettekoven binnenrij met de fiets om 13u40 deze namiddag zie ik onverwacht deze Octavia Combi facelift staan, blijkbaar van iemand die in Wallonië woont want op de nummerplaathouder staat Skoda Listrez en telefoonnummer beginnend met 019. De gemeente is Omal, een dorp van Geer. Zo te zien heeft de eigenaar de "ugly" sticker netjes uitgeknipt.
 12. Vandaag om 14:50 aan het (binnen)zwembad van Sint-Truiden: een witte Skoda Octavia Facelift Combi (foto's van voor- en acherkant). Daarna rond 15:05 een Audi A5 G-Tron met nummerplaat 1-USA en met dezelfde mooie, ruitvormige CNG-sticker linksonder geplakt. Maar ik denk dat ik die Audi al elders (in Alken) gezien heb en hier reeds gemeld heb.
 13. Het ligt inderdaad aan de Duitse CNG-installaties die Dats heeft laten plaatsen, en ook zo heeft laten afregelen. Daarom is die vuldruk bij Dats anders.
 14. @Frédo Ken je het totale gewicht van je Audi zodat ik een idee krijg van wat die 170 PK-motor moet verzetten?
 15. Merci. Ik heb het aangepast op mijn website. Maar blijkbaar moet ik de prijzen voor al de tankstations, die van G&V zijn, aanpassen. Alhoewel ik hoop dat ze hun CNG-prijs eveneens laten dalen.
×
×
 • Create New...