Ga naar inhoud
Aardgasrijder.be wordt gesponsord door Mefirst! Betaal jij ook te veel voor je autoverzekering? Vergelijk nu online de beste autoverzekering via Mefirst.be: de vergelijkingssite voor verzekeringen

muscles

Moderator
 • Aantal items

  2.006
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  120

muscles won laatst op 20 Mei

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

1.081 Super

1 Volger

Over muscles

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

1.743 profielweergaven
 1. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  1) Eergisteren op de expressweg van Hasselt naar Sint-Truiden ter hoogte van het kruispunt van Alken heb ik de Fiat Doblo van Penxten gezien waar op de achterkant duidelijk 'Ik rij op aardgas" staat. 2) En vandaag rond 13u25 toen ik gedaan had met tanken bij Q8 in Houthalen (nog altijd €0,940/kg) was er achter mijn Octavia Combi een VW Golf Variant TGI aangeschoven gekomen. Ik parkeerde mijn Octavia een beetje verder en heb met de chauffeur, een man, gesproken. Hij kent deze site en ook het forum. Hij had de CNG-sticker van Gibgas links van zijn nummerplaat. Hij beweerde dat hij die sticker via deze site gekregen heeft. Wij hebben een tijdje met elkaar gesproken en ik heb hem ook uitgelegd dat ik Muscles ben op dit forum.
 2. muscles

  CNG in Denemarken

  In de Routenplaner van Gibgas heb ik het volgende ingegeven: Opwijk (Belgium) en in het tweede vak Aalborg (Denmark). Dan, onder "Optionen für die Routenplanung": Korridor: 5 km - Reichweite Voller Tank: 350 km - Reichweite Tank bei Start: 350 km. En "alle" tankstellen. Het resultaat zie je in het screenshot. Nu kijk je in dat screenshot naar het aangeduide vak met het groene kader errond. Dat is echter een CNG-station met L-gas. Dat probeer je best te vermijden. Erboven staat er namelijk een CNG-station met H-gas in Greven, Münster. In dat tankstation zit je met openingsuren Shop: Mo. - Sa. 6 - 22, So./Frtg 7 - 22 maar er is ook een automaat: 0-24u. In rode tekst staat er geschreven dat dit CNG-station gesloten zal worden vanaf 30 september 2018. Onder nummer 71 staat er een Total-station (in Senden) aangegeven waar eveneens H-gas getankt kan worden, dat korter bij de autostrade ligt en 24/24u open is, en dat je al bereikt na 298,2 km (van Opwijk). Als je beslist hebt om bij dat Total-station CNG te tanken, dan tel je daar 350 km bij en dat wordt dan 650 km. Dan heb je de keuze uit drie CNG-stations: nummers 119 (Total, Neumünster), 120 (SVG, Neumünster) en 123 (als je merkt dat je 400 km met dat H-gas kan afleggen, dan ben je in Busdorf, Shell).
 3. muscles

  Prijsverhoging CNG DATS

  Allee, dan hebt ge toch alweer 1 euro en 6 cent en een halve cent uitgespaard als ge 15 kg getankt hebt. (1,07 - 0,999 = 0,071 x 15 = 1,065) Naarmate ge meer aardgastanks hebt zoals in een VW Caddy en ge dan 26 of 34 kg kunt tanken, dan wordt het voordeel groter.
 4. muscles

  De kogel is door de kerk: VW TOURAN it is !

  "Niet te groot" zegt 'm dan !
 5. muscles

  Prijsverhoging CNG DATS

  Vandaag - deze voormiddag - ben ik mijn boodschappen gaan doen in de Lidl in plaats van in de Colruyt. Het is daar immers ook veel goedkoper dan in de Colruyt. Ik heb dit echter niet gemeld aan de Colruyt. Dit komt op hetzelfde neer. Als andere merken hun CNG aan een goedkopere prijs verkopen dan Dats24, waarom klagen? Ga daar tanken, en laat Dats24 met rust. Dats24 gaat zijn CNG-prijs heus niet verlagen als het elders goedkoper is. En je kan dit ook niet vergelijken met de benzineprijzen omdat daarop maximumprijzen gelden en vooral omdat er veel meer tankstations zijn die benzine en diesel verkopen dan CNG.
 6. muscles

  Onderhoudskosten Fiat 500L (CNG-aardgas)

  Ik weet niet of ik het al aangekaart heb in dit forum maar van mij mogen er camera's in de werkplaats of bodycams op de mechaniekers zodat de klant kan zien wat er aan zijn/haar auto gebeurt. Er zijn evenwel nog officiële merkgarages waar het wel toegelaten is om in de werkplaats aanwezig te blijven bij je auto (onder andere in de garage waar ik de mijne gekocht heb).
 7. muscles

  Aanpassing in configurator VW Golf TGI

  Dat gij daar zo lang op kunt wachten! Dan had ik desnoods een dag verlof gepakt, of tenminste een halve dag .
 8. muscles

  Elektriciteit thuis, elektrische auto en zonnepanelen

  I think electric. Zie je 'm ? Bron: Pixabay Pixabay
 9. muscles

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Nochtans houdt dat een prijsstijging van diesel niet tegen want die gaat omhoog met 3,2 eurocent per liter vanaf morgen, zaterdag 19 mei 2018.
 10. muscles

  Golf2.jpeg

  "Pure White"? De nummerplaat van je Golf is toch nog witter, zulle.
 11. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  We hebben het helemaal niet gehad over de CNG-sticker omdat die man nog maar twee maanden met zijn CNG-auto rondrijdt, was hij geïnteresseerd hoeveel kilometers ik al gedaan had (172.500 km) en of ik problemen gehad had met de motor (neen). Ik heb gezegd dat ik heel tevreden ben van mijn aardgasvoertuig. We hadden het verder nog over de huidige benzineprijzen en dieselwagens. De enige opmerking die hij had, was dat hij om de twee dagen moest tanken. Elke dag legt hij namelijk honderd kilometer af. Verder heb ik ook nog reclame gemaakt voor deze site. "Waarvoor?" vroeg hij. "Om meer kennis op te doen", antwoordde ik.
 12. muscles

  Aftoetsen interesse M&G Live?

  Op die manier krijgt de @Koen C alweer een hahaha-like, drie zelfs tot nu toe !
 13. muscles

  omschakeling naar H gas al in 2018 van start

  Ja, da's nie moeilijk als je daar altijd 's nachts gaat tanken 't is wel belangrijk dat je zegt om hoe laat je daar ongeveer gaat tanken meestal.
 14. muscles

  Stem op Muscles voor...

  Bij de vorige federale verkiezingen van 2014 heb ik mee gedaan. Maar als ik ook maar een tipje van de sluier licht, dan kan iedereen die een beetje speurwerk verricht op Wikipedia, mijn echte naam en voornaam te weten komen. Ik ben echter niet van plan om mee te doen met de verkiezingen van 2019 want ik wil geen politicus zijn.
×