Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

muscles

Moderator
 • Content Count

  3,745
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  242

muscles last won the day on October 18

muscles had the most liked content!

Community Reputation

2,332 Super

2 Followers

About muscles

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

4,883 profile views
 1. @dirk789 Je zou een testrit met die wagen moeten kunnen maken, en als dat evt. kan ook op de autostrade. Als jouw dealer geen Arona op CNG staan heeft, dan moeten ze maar een afspraak vastleggen met het VAG-center van D'Ieteren zodat je daar dan een Arona TGI kan testen.
 2. @Lage Emissie Zone Het is nu wel niet verstandig om constant achter een vrachtwagen te rijden. En als zeker niet op de autostrade want daar gebeuren juist de meeste accidenten met vrachtwagens.
 3. muscles

  Top Motors

  @golfcng Nochtans heb ik hier een Google Street View van juli 2018 waar dat je duidelijk kan zien dat het Porsche Centre nog in opbouw is.
 4. muscles

  Top Motors

  Ik was juist bezig met de tankstations in Ingelmunster. En met de Q8 Easy zat ik in de straat van Garage R. Maes en Zoon. Nochtans wel een grote showroom en werkplaats achteraan. Alles moet blijkbaar moderner en groter van D'Ieteren. Nochtans ligt er in de richting van de Ringlaan ongeveer tegenover de Q8 Easy een splinternieuwe autoshowroom van Porsche, Porsche Centre West-Vlaanderen. Ik zie dat dit landbouwgrond was. Vermits toch beslist was van deze VW-garage over te plaatsen naar Roeselare dan hadden ze even goed hier dat Porsche Centre kunnen gebouwd hebben ! Het is zeker gedaan omdat Vandenabeele, Bosch-specialist en specialist in garagetoebehoren, nu recht tegenover hen zit.
 5. Meestal heb je bij Dats 24 in Maasmechelen (H-gas) een goede vuldruk, en zou je dus met 15 kg ongeveer 360 km kunnen afleggen. Als het buiten kouder is wanneer je tankt dan kan je zelfs meer dan 18 kg tanken. En dan haal je gemakkelijk meer dan 400 km met H-gas. Het is overigens ook niet zo erg dat je als je je CNG opgereden hebt, je een 20-tal kilometer op benzine rijdt, bij voorkeur op Super 98 dan. Ik heb zelfs zo'n periode gehad dat ik elke dag twee keer naar Tessenderlo moest via de E313 en dat ik dagelijks CNG ging tanken bij Dats 24 in Hasselt. Toen, in 2016, was er alleen maar in Hasselt en Bree CNG te krijgen. Ik woon in Sint-Truiden.
 6. Nog wel een aardgasauto gespot in de Gasstraat ! Dat is kunnen 👍🏻
 7. Heeft er vandaag nog iemand een pakje ontvangen van Dats 24? Daarin staken de onderstaande zaken: een parkeerschijf en een sleutelhanger met een brief: Beste klant, Wij werken elke dag om onze service te verbeteren. En dit keer is dat in uw buurt. Wegens werkzaamheden kan u tijdelijk geen CNG tanken in uw DATS 24-station in Tongeren. U kan wel CNG tanken in het DATS 24-station van Bilzen aan de Tongersestraat 102. Op dats24.be vindt u ook een handige stationzoeker. We houden u zeker op de hoogte van zodra u opnieuw CNG kan tanken in Tongeren. Onze excuses en tot binnenkort! Wel, Dats 24, het is meer dan 3 maanden geleden dat ik nog in Tongeren CNG getankt heb (zaterdag, 13 juli om exact te zijn). Maar ik ben blij met de geschenkjes. Een vorige keer - dat moet ongeveer een jaar geleden zijn - heb ik van een Dats 24-medewerker, die toen aan het Dats 24-station in Bilzen aan het werk was, een Dats 24-zak met daarin ook een parkeerschijf, een balpen, een reinigingsdoek voor de auto en een zonnescherm voor de voorruit van de auto ontvangen. @Pitpoint_BE daar kan je nog iets van leren ! En het enige dat ik daarvoor gedaan had, was klagen dat het zolang duurde vooraleer het Dats 24-station in Sint-Truiden open ging.
 8. muscles

  CNG sticker

  Ja, een CNG-auto moet volledig worden volgeplakt met stickers... van allerlei soort: doorschijnende, niet-doorschijnende. Wij moeten dan ook opvallen tussen al die gewone, die nog altijd weigeren op gas of elektriek te rijden 😉 (Je kan emoji's kopiëren van de Emojipedia en hier plakken. Dus niet alleen stickers plakken).
 9. muscles

  CNG sticker

  Je moet die inderdaad op je voorruit plakken aan de binnenkant. Ik heb de mijne aan de passagierskant geplakt. Daar staat op wanneer je wagen naar de keuring moet. En nog een paar ander zaken. Je kan die sticker zolang ie niet geplakt is toch tegen het licht houden (buiten of binnen). Dan kan je alles lezen wat er op staat.
 10. Ja, die Michelin CrossClimate is inderdaad één van de beste - zoniet de beste - all seasons band. In een test van verschillende alleseizoensbanden door AutoBild kwam die er alleszins toch als de beste uit. @Aardgasrijder Ik weet niet welke bandenmaat er op je Touran zit maar ik heb mijn bandenmaat 225/45 R 17 gekozen en voor de 94W XL komt deze bij AutoBandenMarkt op € 115,26 per stuk (ecotax inbegrepen). Montagepartner bij jouw in de buurt. Spectrum Autostyling, Kromme Kamp 2, Maaseik vanaf € 12,50 per band - De Bandenshop, Breeërsteenweg 368, Kinrooi ook vanaf € 12,50 per band. Banden Stefan hieronder vanaf € 10 per band. Banden Stefan, Winkeldervenstraat 17 3640 Molenbeersel Telefoon: 089703210 openingstijden: Ma-Vrij. Maandag T/M Donderdag 09.00 -12.00 + 13.00 -18.00 Vrijdag 9.00 -12.00 Uur Zaterdag's gesloten Autobanden: De prijs per band (waaronder valt het demonteren van de oude band en de montage van de nieuwe, een nieuwe ventiel plaatsen, balanceren met BTW inbegrepen) is vanaf EUR 10,00 Aluminiumvelgen: EUR 0,00 (meerprijs)
 11. @Aardgasrijder Op deze site kan je verschillende reviews lezen van echte gebruikers van de Vredestein Quatrac 5 (4,2 punten van 66 beoordelingen). En op dezelfde site vind je ook reviews van de Nexen N'Blue 4 Season (3,7 punten van 11 beoordelingen)
 12. Deze zondagmorgen om 09:40 een witte VW Eco Up aan de CNG-pomp van Q8 in Houthalen.
 13. Ik heb ene Volvo V60 2.0 Bi-Fuel Automatic CNG gevonden: 76.526 km met vraagprijs € 26.450 : Dat is echter van een verkoper in Nederland. Er staan nog twee V60s op de derde pagina. Verder nog veel Volvo V70 CNG en andere (oudere) Volvo-modellen.
 14. De Ford Transit wordt al sinds de 1ste generatie gebouwd in Turkije, in Istanbul. Sedert de 3de generatie is dat echter in een fabriek kortbij Izmit, volgens Wikipedia. Nog gedetailleerder kan je de verschillende productieplaatsen terugvinden op de Duitstalige Wikipedia-pagina. En dan Beko: Beko is een merk van huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica van Arçelik A.Ş., onderdeel van de Turkse Koç Holding. Beko Elektronik A.Ş. (Later Grundig Elektronik A.Ş.) was een Turkse consumentenelektronicafabrikant, eigendom van Arçelik. In 2004 kocht Beko Elektronik het van oorsprong Duitse merk Grundig en in januari 2005 waren Beko en het eveneens Turkse elektronica- en witgoedmerk Vestel goed voor meer dan de helft van alle tv-toestellen die in Europa werden vervaardigd. In april 2008 is Beko Elektronik A.Ş. omgedoopt tot Grundig Elektronik A.Ş. Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Arçelik A.Ş. van 29 juni 2009 werd besloten Arçelik A.Ş. te fuseren met de dochteronderneming Grundig Elektronik A.Ş. door de overname van alle activa en passiva van Grundig in zijn geheel. De merknaam "Beko" blijft in gebruik voor een aantal producten van de Arçelik Group, zoals televisietoestellen, koelkasten, wasmachines en vaatwassers in verschillende landen.
 15. Sinds gisteren, 10 oktober 2019, kan je eindelijk CNG tanken bij Dats 24 in Ath (gelezen in de FB-groep van onze Waalse CNG-collega's). https://cng.muscleboykanan.com/wallonie/henegouwen/ath/
×
×
 • Create New...