Ga naar inhoud

muscles

Moderator
 • Aantal items

  4.411
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  326

muscles won laatst op Januari 18

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

2.723 Super

2 Volgers

Over muscles

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

6.144 profielweergaven
 1. De mainstream media spuwen elke dag FAKE News. Als jij de weg van de duisternis wilt volgen en geloven, dan is dat jouw vrije en vrijwillige keuze. Je zal echter niet lang meer van die vrijheid kunnen genieten - afhankelijk van je leeftijd - eens je gevaccineerd bent. Ze hebben zelf toegegeven dat er mRNA in zit. In de video's op de website Stop World Control windt Bill Gates er geen doekjes om, hij zegt wat hij wenst voor de mensheid.
 2. Dit staat onder Off-Topic en het gaat hier niet over doemdenken. Het gaat over hoe diep de corruptie zit bij al onze politici, wetenschappers, journalisten. Zij worden betaald door Amerikaanse miljardairs om deze leugens over Covid-19 te verkondigen. Dit is echt. Zij maken de kleine ondernemers kapot. Zij doen er alles aan opdat mensen zullen smeken om zich te laten vaccineren door de leugens die dagelijks verkondigd worden op TV, radio, kranten, enz. Covid-19 is een scam, de epidemie is voorbij, mensen zijn immuun geworden.
 3. De beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch deed jarenlang onderzoek naar de plannen om de wereld te beheersen, door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende: 'Ze zullen een door de mens gemaakt coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan het menselijk lichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn. Als een persoon eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie
 4. Dan kan ik jou alleen maar bedanken om dit in de openbaarheid te brengen, die stealerprijzen.
 5. Zo straffen ze jou omdat je je wagen zelf ingevoerd hebt. Aan het chassisnummer kunnen ze immers zien of D'Ieteren die ingevoerd heeft of niet. Enkele maanden geleden had ik een afspraak gemaakt bij SEAT in Tienen omdat de Start-Stop-functie een storing aanduidde. Ik moest zeker een maand wachten voor ik kon komen. Toen ik mijn chassisnummer per telefoon doorgaf kon de man van de garage het niet onmiddellijk vinden en vroeg hij of ik de wagen zelf ingevoerd had. Gelukkig was de storing na tien dagen gedaan, en is sindsdien niet meer voorgekomen. Ik heb dan ook die afspraak afgebeld.
 6. Ge moet niet zo hard optrekken ! Als ge dat wilt dan kunt ge daar mee rijden zoals met een Golf GTI: natuurlijk verbruikt ge dan meer 😀 (Vind alle Emoji's op Emojipedia).
 7. Vandaag 3 CNG-wagens met officiële sticker gezien in Sint-Truiden: 1. Zwarte Audi A3 G-Tron in Nieuwenhuyzen om 16:10 uur. 2. Beige metallic Skoda Octavia Combi G-Tec kwam uit het centrum aangereden op het kruispunt met lichten op de Tongersesteenweg, draaide af richting Hasselt, om 16:20 uur. 3. Lichtgrijze VW Golf Variant TGI was CNG aan het tanken bij Dats 24 in Brustem, chauffeur zat in zijn auto tijdens het tanken (Betrapt ! 😉 ). Dat zal ongeveer om 16:30 uur geweest zijn.
 8. Hoe komt ge daar nu bij? Er is wel ruimte onder de prijs van Super 98. Het was exact hetzelfde hier in Brustem, Sint-Truiden. En vanaf het ogenblik dat de CNG-installatie in orde is, getest en gecontroleerd, dan wordt het onderste groene paneel vervangen door het lichtblauwe met de openingen erin aan voor- en achterkant zodat de CNG-prijs zichtbaar wordt.
 9. Je moet toch wel duidelijker zijn. Anders gaan sommige en vooral nieuwe forumleden dit niet begrijpen. De Maes-tankkaart kan je eveneens gebruiken bij de Enora-tankstations.
 10. Beste Marc, de wetgeving van de EU is hierover zeer duidelijk. Vanaf het ogenblik dat je je wagen bij je dealer aangekocht hebt mag je voor het onderhoud van je wagen gaan naar de garage van je voorkeur en de garantie blijft behouden op voorwaarde dat ze originele onderdelen gebruiken. Je hebt bvb. 1,2,3 Autoservice en Qualitygarage die zo werken. Er zullen er nog wel zijn die dit doen.
 11. Hier wel, maar bij @Wutsthuis wordt uiteindelijk beslist wat het wordt: wat het belangrijkste is: de trekhaak, of de brandstof (CNG, LPG, of iets anders).
 12. muscles

  Nieuw Lid.

  Stel dat ie bij Bruno in Tessenderlo ging tanken en schrijft dat hij daar 2,5 km van thuis woont. 2,5 km daar vandaan is Meerhout in oostelijke richting. En Meerhout is niet in de provincie Limburg.
 13. muscles

  Nieuw Lid.

  Ik, @Aardgasrijder@Kris81, de broer van Kris81 die in Hoeselt woont. En er zijn nog enkele van Sint-Truiden, en ik ben er nog vergeten maar dat komt omdat er velen niet meer zo actief zijn op dit forum.
 14. muscles

  Nieuw Lid.

  OK, alweer een Limburger er bij ! 😀 Welkom op dit forum.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...