Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

muscles

Moderator
 • Content Count

  3,866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  259

muscles last won the day on December 4

muscles had the most liked content!

Community Reputation

2,415 Super

2 Followers

About muscles

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

5,089 profile views
 1. muscles

  Invoer

  Er zijn toch wel enkele zaken veranderd: 1. Het bijkantoor van Bilzen bestaat niet meer en is verhuisd naar Hasselt naar dat grote gebouw van Financiën in de Voorstraat. De kantoren van de douane liggen rechts vooraan in de lage gebouwen. 2. Op de douane zeiden ze mij dat mijn auto toch naar de keuring moest ook al is hij nieuw. Voor mij geen probleem vermits toch een LPG-installatie erin geplaatst werd en die sowieso moest gekeurd worden. 3. Vandaag, 10 december 2019, heeft mijn Seat Tarraco dus een volledige autokeuring ondergaan: van de eerste keer groene kaart. Op de autokeuring in Heers vertelden ze mij ook dat mijn auto volledig moest gekeurd worden.
 2. De volgende stap is gezet: sinds vanavond 20 uur rij ik met m'n Seat Tarraco op LPG. En dat gaat even goed als op Super 98. Om enkele mensen hier heel jaloers te maken: in de LPG-tank kan er 72 liter LPG ! En in de benzinetank gaat er 60 liter in. Dit vermindert het aantal tankbeurten drastisch wanneer ik naar Hongarije rij. En ene keer in Hongarije moet ik ook geen kilometers meer rijden vooraleer ik gas kan gaan tanken. Eigenlijk moet ik spreken van LPI want het is met injectoren en de installatie is vervaardigd door Prins en professioneel gemonteerd door een man die dit al 20 jaren doet en een goede leerling is van Vanmeenen. (Dus bij LPG De Roover in Sint-Truiden werd het niet gedaan want die plaatst alleen maar simpele LPG-installaties, goed voor jeeps en zo).
 3. Audi Q2 Sport 30 TFSI : oud model dat zeer dringend aan vervanging toe is !
 4. Ik lees juist in de FB-groep "Status CNG-tankstations België" dat Dats 24 Wevelgem buiten dienst is. Dat is echter wel 11 uren geleden, dus deze middag vastgesteld. Het zou kunnen zijn dat de situatie ondertussen verholpen is, maar het kan ook zijn van niet.
 5. Ja, bij Timmermans in Tongeren stond net dezelfde: kleur hetzelfde, ook 4x4, maar ik ken de exacte (standaard) opties niet en ook weet ik niet of dat een 1500cc of een 2000cc was. Hoogstwaarschijnlijk met veel minder opties en dan ook nog es modeljaar 2019 terwijl die van mij modeljaar 2020 is, en zelfs met hun 24% korting is die bij Timmermans 6000 euro duurder !
 6. Ben ik al geweest toen de school nog in Zedelgem was.
 7. Awel, ikke ! Ik heb de Nederlandstalige handleiding van mijn Seat Tarraco op het internet gevonden, gedownload en gelezen vóórdat ik er mee beginnen rijden ben. Ik heb 'm wel nog niet volledig gelezen maar de zaken, die ik nodig had, heb ik gelezen.
 8. Het gevolg hiervan zou kunnen zijn dat die dealer de invoerder hiervan op de hoogte brengt en die importeur kan op zijn beurt zijn beklag gaan maken bij de federale regering. De mogelijkheid bestaat dan dat de federale regering zou kunnen beslissen om het invoeren van voertuigen sterker te gaan belasten. Is het dat wat je wil?
 9. Een thoriumreactor zou beter zijn volgens deze Nederlandstalige Wikipedia-pagina: Een Leuvense onderzoeksgroep, bestaande uit Nathal Severijns, Griet Ceulemans en Baldwin Van Gorp onderzoekt hoe thoriumreactors nog voor 2050 energie kunnen leveren op het elektriciteitsnet. Dit verwijst naar een betalend artikel in DS van 5 februari 2019.
 10. Op de binnenparking van de School van de onderofficieren hier in Brustem (binnenparking van de kazerne zelf want ze hebben ook nog een buitenparking aan de overkant van de straat) zag ik dat er een VW Caddy met CNG-sticker geparkeerd stond om 11:10 deze morgen.
 11. @Brembos Het kon iets beter, maar je moet alles in beschouwing nemen: de korting die je bij hem krijgt geeft uiteindelijk toch de doorslag. Eigenaardig dat Cardoen er niet in slaagt zo diep te gaan.
 12. @Brembos 'k Had het ook al gezien. (Beetje logisch want ik krijg hun emails) 😉
 13. @GiovanniB Welke kleur hebt ge dan nu? En hebt ge eventueel een foto (foto's)?
 14. Mijn Škoda Octavia is door mijn autohandelaar verkocht aan een Griekse autohandelaar en morgen vertrekt ie dus naar Griekenland 🇬🇷 met die wagen om aan zijn nieuw leven daar te beginnen. Op naar de 600.000 km !
×
×
 • Create New...