Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

muscles

Moderator
 • Items

  4.717
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  371

muscles won de laatste dag op 17 mei

muscles had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

9.258 profielweergaven

muscles's prestaties

Aardgasgoeroe

Aardgasgoeroe (9/9)

 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam
 • Eerste bericht geplaatst
 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan

Recente badges

2,9k

Reputatie

 1. Het zijn niet alleen de injectoren die problemen opleveren bij de modellen van de Volkswagen-stal. Na iets meer dan 100.000 km afgelegd te hebben werkte mijn DSG-automaat niet meer zoals normaal. Hij sloeg telkens een versnelling over: van 2de naar 4de naar 6de. Er zat niks anders op dan 'm te laten vervangen. Dat was dan een patat van € 2086,89. Ik heb navraag gedaan bij andere eigenaars van een VW Caddy, en een Skoda. Bij hen had hetzelfde plaatsgevonden na ongeveer 100.000 km. Het probleem is dus bekend bij Volkswagen. Maar VW blijft koppig dezelfde DSG-automaat installeren omdat ze er waarschijnlijk nog een heel pak van in voorraad liggen hebben. Ze vergeten dat ze daarbij hun eigen ruiten inslaan want zoiets vergeet je niet. Zijn hun modellen soms niet duur genoeg misschien? Awel, dan moeten ze ook hoogstaande kwaliteit leveren, en gene brol.
 2. Op brandstofprijzen punt nl staan nog oude prijzen (op voorwaarde dat de link niet is aangepast naar de Carbu-site). Op vrijdag 10 mei zie ik al de prijsverhoging naar 1.588 staan voor L-gas in Wezemaal.
 3. Het elektrisch rijden, daar zal je rap aan wennen. Dat is niet het probleem. Het vaak opladen, da's iets anders vooral als je lange afstanden moet afleggen. De Tesla-laadstations zijn echter wel van de snelste.
 4. Ik heb een foto gevonden van de voorkant van de Renault 5 E-Tech. Het is een screenshot.
 5. Vandaag heb ik vier CNG-wagens gespot! 1) Skoda Octavia Combi om 10u18 aan de ALDI in Kuringen. 2) Seat Leon (rijschool) om 15u45 in Tongeren, vlakbij Maastrichtersteenweg 58. 3) Seat Ibiza bij iemand thuis zien staan op de oprit in Overrepen. 4) VW Caddy van Fluvius in de Overrepenstraat (iets verder dan het midden van de straat). Na de middag was ik onderweg met mijn koersfiets.
 6. Vermits de gasflessen binnenin jouw Volvo zitten, zul je normaal gezien dus pas een specifieke keuring voor die flessen laten doen na 8 jaar. Klopt dat? Bij LPG is dat toch alleszins zo.
 7. Ik heb die van de directlease app daar een tijdje geleden over gemaild en ze vertelden mij dat het ongeveer een uur duurt voordat de ingevoerde prijs verschijnt. Maar ik zie nu toch dat de € 1,150 vermeld staat in de app.
 8. Excuseer, Tsjernobyl (Chernobyl) ligt in Oekraïne.
 9. Het was in Diepenbeek. Maar sinds 2 november zijn de uitbaters met pensioen gegaan en heeft Gabriëls dat tankstation overgenomen. Maar ik blijf daar Super 98 tanken als ik daar passeer. Daar was uiteraard een openingskorting van 20 cent per liter (heb ik van geprofiteerd: 8,24 liter). Nadien is de korting gezakt naar 19 (was toen € 1,707 op 7 december: heb ik ook van geprofiteerd: 17,58 liter). Gisteren was die € 1,699 maar vandaag weer gestegen met 3 cent (door de verhoging van de maximumprijs) naar € 1,729 [189.3 - 172.9 = 16,4 eurocent korting]. Maar ik moet nog geen benzine gaan tanken want ik rij nu minder, tijdens de vakantie.
 10. 245 is nogal breed ja, want op mijn SUV liggen er "slechts" 235/50/19 op.
 11. Deze Caddy is blijkbaar al verkocht. Zoveel te beter !
 12. Is de CNG-pomp bij Lubolux in Nazareth (Eke) ook al definitief gesloten? Ik vind namelijk geen resultaat meer op Gibgas.
 13. 🥲 🤣 (De laatste emoji kan ik niet meer vinden).
 14. Esso Heverlee staat inderdaad op 1.35
 15. Vandaag nog een grijze metallic VW Caddy Maxi met CNG-sticker gezien op de grens van Brustem met Kerkom in een zijstraat, van de firma Multimasters. Dat was rond 15u30.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...