muscles

Moderator
 • Aantal items

  1.552
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  88

muscles won laatst op 22 Februari

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

692 Super

1 Volger

Over muscles

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

1.290 profielweergaven
 1. 700 geregistreerde leden

  Maar die wordt wel bijgeteld bij het aantal leden, of die nu gebant is, of niet. Want ondertussen zitten we al aan 780 leden. Om 10u23 is er een nieuw lid bijgekomen vandaag.
 2. Ruitensproeiervloeistof, wat is wijsheid, en wat is de beste?

  @Koen C Als de lente binnenkort opnieuw begint zijn de zwaluwen weer daar, en die kan je niet zo maar verdrijven. En mijne boom, die gaat ik niet volledig omhakken, maar ik ga wel één grote tak afzagen. (Ik heb trouwens meerdere bomen in mijne tuin langs de oprit).
 3. Ruitensproeiervloeistof, wat is wijsheid, en wat is de beste?

  Een versleten panty van je vriendin of van je vrouw (of je moeder) is nog altijd het beste om dat te verwijderen. Een beetje nat maken en die vogelstront gaat heel gemakkelijk weg.
 4. Aankoop Skoda Octavia G-tec

  Stel nu dat je toch de Octavia met de grotere CNG-tanks krijgt, dan neem je toch gewoon een stuk of vijf jerrycans mee, vult die in het Groothertogdom Luxemburg, en je kan rustig verder.
 5. Onderhoudskosten VW Golf TGI (Variant) (cng-aardgas)

  Uiteraard gaat die dealer 15000 zeggen tegen jou en tegen andere CNG-klanten want anders verdient hij minder. Aha
 6. help...Frankrijk...ten aanval !

  Tja: ... het allereerste CNG-vulstation op het Franse wegennet. https://en.wiktionary.org/wiki/avitaillement : refueling
 7. help...Frankrijk...ten aanval !

  Primagaz en Avia huldigen nieuw CNG-tankstation in in Montélimar 21 februari 2018 Wegtransporteurs kunnen nu CNG tanken in het Avia-station, gelegen aan de Avenue du Meyrol, in de directe nabijheid van de N7. Inderdaad, na de opening van het eerste openbare CNG-station op het Franse wegennet dichtbij Limoges op 5 oktober, hebben Primagaz en Avia een nieuw station op de ringweg van Montélimar ingehuldigd. "De opening van dit nieuwe openbare station bestendigt onze inspanningen om de acceptatie door professionals van deze brandstof van de toekomst te vergemakkelijken. CNG is een alternatief voor traditionele brandstoffen en neemt actief deel aan duurzame mobiliteit. CNG stoot minder CO2 uit en heel weinig fijne deeltjes, stikstofoxiden en andere verontreinigende stoffen; het draagt dus bij aan het verminderen van de impact van transport op de emissies van deze verontreinigende stoffen," legt Matthieu Lassalle, Sales en Marketing Director van Primagaz, uit. Het initiatief Primagaz en Avia maakt deel uit van de strategie voor blauwe corridors, gericht op het verminderen van de milieueffecten van het wegvervoer in Europa. De Europese Commissie heeft zich tot doel gesteld in 2025 een netwerk van CNG-tankstations op te zetten om de 400 km langs de routes van het Transeuropese Centrale Netwerk (TEN-T). Ter herinnering: Avia en Primagaz willen 20 CNG-stations openen op de belangrijkste Franse wegen. Op korte termijn maakt de democratisering van LNG door de inzet van tankstations het mogelijk om de markt voor te bereiden op de komst van biobrandstof. Bron: Transportissimo
 8. bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Ah zo denkt gij over mij. Pas op, want ik kan jou waarschuwingspunten geven ! Precies alsook ik al niet genoeg kilometers afmaal iedere dag opnieuw.
 9. CNG rijder gespot 2.0

  Is dat dan met laagcalorisch CNG?
 10. Da's toch plezant, veel uitrusting. Ik vind dat een mens ook eens mag genieten, niet alleen van een welverdiende vakantie maar ook van het dagelijkse rijplezier. Ik had dat al onmiddellijk nadat ik voor de eerste keer met mijn nieuwe Octavia G-TEC begon te rijden. Toen dacht ik bij mezelf: "Het is terug fijn om te rijden!" Heel veel had natuurlijk ook te maken met de slechte, standaardophanging van de Skoda Superb Combi 1.9 TDI van het jaar 2010 en het ontbreken van een zesde versnelling op die Superb !!! Dat vind ik nog altijd iets ongelooflijk: Hoe is het toch mogelijk dat het VAG-concern nog steeds auto's verkoopt die slechts vijf versnellingen hebben? Hebben ze daar misschien nog een reusachtige stock van, of zo?
 11. bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Ken je dat liedje "Eerst zien, en daarna geloven" ?
 12. CNG rijder gespot 2.0

  Of ze hebben geen CNG-sticker geplakt.
 13. sme35i - Golf Variant golden bullet

  Allee, tenminste toch iemand hier die een aardgasauto met een echte kleur gekozen heeft. Dat alleen al is 10 punten waard @sme35i Heb jij tevoren ook een Skoda Superb gehad?
 14. bouw van nieuwe CNG-tankstations

  G&V, de eigenaar van dit Esso-station in Diegem, gaat het personeel nog niet inlichten zolang alle vergunningen nog niet binnen zijn. Pas als alles in kannen en kruiken is en de CNG-installatie er geplaatst is, zal het personeel ingelicht worden. Wat betreft de datum: de exacte datum is niet op hun website gezet maar bij G&V kan je wel zeker zijn dat wanneer ze 2018 schrijven, dat dit ook gerealiseerd zal zijn dit jaar. Om dit op tijd te weten te komen, kan je hen volgen op Twitter, of hun Facebook-pagina.
 15. CNG rijder gespot 2.0

  Misschien weten ze nog eens niet dat dat een laadpaal is voor elektrische voertuigen.