Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

muscles

Moderator
 • Aantal items

  4.674
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  364

muscles won de laatste dag op 13 september

muscles had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

8.273 profielweergaven

muscles's prestaties

Aardgasgoeroe

Aardgasgoeroe (9/9)

 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam
 • Eerste bericht geplaatst
 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan

Recente badges

2,8k

Reputatie

 1. Pitpoint is inderdaad eigendom geworden van TotalEnergies maar voordat ze hun bedrijf verkocht hebben aan Total hadden ze al CNG-pompen geplaatst bij Maes, Lukoil, enz. en zij bepalen ook nog steeds de CNG-prijs aan al die pompen.
 2. MAES in Rumst, da's ondertussen hoogcalorisch zo te zien aan de prijs maar da's ook een CNG-pomp van PitPoint met momenteel een prijs van € 4,600 per kg. MAES in Bornem is blijkbaar ook H-gas, is eveneens € 4,600 per kg.
 3. Misschien een interessant weetje. Vermits de meesten hier nu toch op benzine rijden: als je in de omgeving van Herk-de-Stad woont of daar passeert. Gabriëls heeft het tankstation van Hendrickx gekocht en omgekleurd tot een Gabriëls-station, en geeft altijd deftige kortingen bij de opening van een nieuw station in de eerste week (gisteren gebeurde de omkleuring). Euro 95 E10 : 173,1 eurocent - 159,5 = 13,6 eurocent korting || Super 98 : 193,1 eurocent - 181,2 = 11,9 eurocent korting.
 4. Ondertussen - ergens begin dit jaar veronderstel ik - heeft Ceyssens in Meeuwen-centrum (Oudsbergen) zijn tankstation verkocht aan Esso: Genkerbaan 18. Zijn tweede tankstation (Ceyssens) in Meeuwen aan de Weg Naar Helchteren 28, is definitief gesloten want alle pompen zijn verwijderd: zie foto. Dan is er nog Hendrickx Oil dat zijn tankstation, gelegen aan de Sint-Truidersteenweg 149 in Herk-de-Stad verkocht heeft aan Gabriëls (zie onderstaande foto). De overdracht vindt plaats op dinsdag 6 september 2022. Het andere tankstation van Hendrickx aan de Bronckaertsstraat 7 in Grazen (Geetbets), hoofdzetel van de firma, blijft bestaan. Dat station ligt niet aan een echt drukke weg. Misschien wil TinQ het wel kopen. TinQ heeft ook niet stil gezeten en beschikt momenteel over vijf tankstations in België. Voorlopig zitten ze nog alleen maar in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. In alfabetische volgorde: 1) Bekkevoort - 2) Berlaar - 3) Bevel (Nijlen) - 4) Bunsbeek (Tienen) - 5) Lichtaart (Kasterlee). En ze hebben ook al een Belgische site.
 5. Gewoon boycotten die handel !!! Voor LPG tank ik altijd bij Q8, en voor Super 98 ook, behalve vandaag omdat ik wist dat Hendrickx op de Sint-Truidersteenweg 149 in Herk-de-Stad slechts 1,831 per liter vraagt: de goedkoopste van de omgeving. Op 6 september a.s. wordt dat tankstation echter overgedragen op Gabriëls en of het dan nog zo goedkoop zal zijn valt af te wachten.
 6. OK, ik heb dan naar een "foto" van biocng gezocht en gevonden, en die als jouw profielfoto ingesteld.
 7. Volgens mij gaat dat niet. Ik kan je naam alleszins niet wijzigen. De dingen die ik wel van ieder lid kan veranderen, is: Wijzig profiel : Verjaardag - Persoonlijke informatie - Handtekening. Alsook de omslagfoto en de profielfoto.
 8. Dat is een halve eurocent per kg : 0,5 eurocent
 9. Vanmorgen op het journaal op NPO2 zei de woordvoerder van de Gasunie dat de komende winter geen probleem zal vormen als Rusland de gaskraan dichtdraait op voorwaarde dat we evenveel aardgas verbruiken als nu.
 10. Die tankkaart van MAES wordt toch geaccepteerd op alle BRUNO-tankstations en bij praktisch alle ESSO-tankstations
 11. Ge moet ne keer zien hoeveel er hier bij Dats 24 in Brustem diesel en benzine gaan tanken (dit is het tankstation in Sint-Truiden dat CNG verkoopt). En weet ge hoe dat komt? Omdat zij goedkoper zijn dan Bruno (dat een paar meter verder ligt in westelijke richting), en het tankstation, Keupers, aan dezelfde kant van de straat dat in de oostelijke richting ligt, is een jaar geleden overgenomen door Comfort Energy van Hasselt, en alle brandstoffen zijn daar sinds dit jaar ook duurder dan Dats 24. Maar ik tank daar geen Super 98. Ik rij wel naar Gabriëls, dat goedkoper is.
 12. 1. Duitsland deed de kerncentrales dicht en zal nu - met de groenen in de regering - overschakelen naar… steenkool. Het klimaatprobleem is opeens opgelost. 2. Wegens het grote "succes" van de eerdere maatregelen, heeft de EU nu voor de zesde keer nieuwe sancties ten opzichte van Rusland gelanceerd. De EU zal de olie-import van Rusland drastisch inperken en hoopt dat Poetin en co nu zo wanhopig worden dat ze de oorlog in Oekraïne zo snel mogelijk stoppen. Is de zesde keer dan de goede keer? Als we de financiële markten mogen geloven alvast niet. Zowel de roebel als de goudprijs steeg waardoor er méér geld in de zakken van de Russen terechtkomt … en minder in die van ons! De prijzen van benzine aan de pomp stijgen alvast weer tot een nieuw record. De gemiddelde burger zal toch een ander idee van "winnen" hebben, vermoed ik. Ondertussen gaat het in Rusland met de dag beter. Zo moest men vorige week de rente met 3% verlagen omdat de roebel … te hard stijgt. De consumentenprijzen bleven ook voor de tweede week op rij stabiel waardoor de inflatie onder controle lijkt. En door de hoge energieprijzen stroomt het geld het land binnen. De Russische energiebedrijven pakken zelfs uit met record dividenden. Ik schrijf nu al een tijdje dat Poetin alle leverage in handen heeft en dat de maatregelen die wij nemen hem perfect in de kaart spelen. Poetin heeft dit duidelijk allemaal beter doordacht en ligt een paar stappen voor op ons. Wil je de Russen écht op de knieën wil krijgen, moet je hen in het hart treffen, zijnde de energieprijzen! Als de prijzen stijgen door een tekort aan energie, moet je dus zorgen voor meer aanbod. Aangezien de EU er toch weer een nieuwe ronde aan sancties heeft doorgejast, zit ik nog een beetje met het dreigement van de Russen in mijn hoofd om in zo’n geval enkel nog energie te verkopen in ruil voor goud. De grote renteverlaging toont ook aan dat Rusland van mening is dat de roebel sterk genoeg is nu waardoor het ook vanuit dit perspectief aantrekkelijk is om betaald te worden in goud. Er is over dat dreigement niet veel te doen geweest, maar als de Russen ons de voorbije maanden iets hebben getoond, dan is het wel dat ze niet alleen blaffen maar vaak ook bijten. Bron: Maarten Verheyen
 13. Ge ziet toch wel degelijk een prijsverschil. Zie bijgevoegd screenshot. "Maar het is wel de bedoeling dat ze de kortingen zullen geven. Daarom hebben de Duitse autoriteiten al aangegeven dat ze in de gaten zullen houden of de kortingen wel degelijk gegeven worden", vult correspondent Waaijers aan.
 14. Ja, ik had die Esso Extras-kaart meegekregen de allereerste keer toen ik CNG ging tanken bij Bruno in Genk-Noord. Het verschil met de Q8 Smiles-kaart is dat de Esso Extras punten niet vervallen na een aantal maanden terwijl de Q8 Smiles wel vervallen na 9 maanden als je geen Smiles-transacties uitvoert : d.w.z. omwisselt voor producten.
 15. Allez, ge hebt dan toch die Renault Espace gekocht zoals ge mij in een privé-bericht hebt laten weten dat ge van plan waart. Het ga jou ook goed. Ik heb daarjuist nog bijna 62 liter LPG getankt bij Bruno in Sint-Truiden: 61,88 liter x 0,709 = € 43,87 en dubbele punten. Op 17 maart dit jaar had ik 10025 punten gespaard en daarmee had ik op 7 april gratis 38,70 liter LPG mogen tanken bij Bruno. Ik had daarna een saldo van 2553 punten. Het BRUNO-tankstation in Peer verkoopt ook LPG, zie ik. Daar zal de prijs ook wel € 0,709/L zijn. Bij Q8 had ik op 15 mei dit jaar 2638 Smiles verzameld. Bij Q8 mag je voor 2500 Smiles 25 Euro gratis tanken. Bij Q8 is het dus interessanter. Kris, ik wens je veel rijplezier en geluk in je Renault Espace LPG. Groetjes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...