Ga naar inhoud

muscles

Moderator
 • Aantal items

  4.569
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  349

muscles won de laatste dag op 29 juli

muscles had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

6.961 profielweergaven

muscles's prestaties

Aardgasgoeroe

Aardgasgoeroe (9/9)

 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam
 • Eerste bericht geplaatst
 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan

Recente badges

2,8k

Reputatie

 1. Een email naar Bruno doet soms wonderen. Ik krijg toch altijd een antwoord.
 2. muscles

  Chinese CNG

  @WaltersafIk vind het een prachtige wagen. Ik zou 'm ook kopen maar ik maak teveel kilometers voor mijn werk. Waarschuwing aan de andere forumleden: Het moet nu gedaan zijn met Waltersaf te bekritiseren. Hij heeft zijn keuze gemaakt en is daar tevreden over.
 3. muscles

  Chinese CNG

  Volkswagen Touran 1.4 Comfortline, mei 2014, 99.869 km, € 13.950 (Mobile.de) Volkswagen Touran 1.4 TGI, Zweedse papieren, februari 2015, 192.847 km, € 7990 (Mobile.de)
 4. Onderstaande Mercedes B-Klasse geparkeerd zien staan in Spalbeek (Hasselt) om 09:46 uur deze morgen. Ingevoerd uit Duitsland, zie ik, en met een sticker van deze site.
 5. Gisteren kwam ik uit de Wolverstraat in Nieuwerkerken gereden met de fiets en ter hoogte van de frituur/brasserie Het Klein Genieter'ke zag ik een donkergrijze VW Caddy met officiële CNG-sticker (links geplakt naast de nummerplaat) geparkeerd staan. Ik besluit geen foto te maken maar verder te rijden en ik kijk en zie een politieagent in uniform achter het stuur zitten. Die was daar aan het flitsen. Allee, dat die flits afgaat dat ziet ge overdag niet. Dat was rond 10:45 uur.
 6. Dat is een prijzentotem van een Lukoil-tankstation maar in Neeroeteren is er geen Lukoil, wel in Opoeteren, aan de Zandstraat 10.
 7. Niet alleen voor het milieu is een CNG- of LPG-motor in een voertuig goed. Rijden op gas is beter voor de motor van je wagen, die motor gaat namelijk langer mee, verslijt minder snel en rijdt ook beter dan bijvoorbeeld enkel op benzine. Een hybride (elektriciteit + benzine) rijdt ook zeer goed en zuinig als je geen hoge toerentallen maakt en weinig autostrade maakt. Ik heb recent met de nieuwe Audi A3 hybride van garage Vanthienen - als vervangwagen - gedurende 1 dag kunnen rijden. De achterklep van mijn Seat Tarraco ging niet meer met de drukknop dicht en ook niet meer open als je je voet onder de achterbumper bewoog. Dit heeft VW-garage Vanthienen onder garantie kosteloos verholpen alsook de harde linkerrubber van mijn voorruit kosteloos vervangen.
 8. Ik zie bijna elke dag wel ergens een CNG-wagen maar ik meld dat daarom hier niet. Eigenlijk ben ik geïnteresseerd in de nieuwste CNG-voertuigen zoals de nieuwe modellen van Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. Vandaag een uitzondering: deze Fiat 500L van de gemeente Alken om 17:17 uur opgemerkt toen ik daar met de fiets passeerde.
 9. De Audi A5 Sportback 40 g-tron (125 kW/170 pk) tankt momenteel - maandag 12 juli 2021 - bij het AGIP-tankstation in Bolzano Zuid-Tirol op weg naar de vakantie. Het CNG-tankstation ligt vlak bij de snelweg, ten zuiden van Bolzano. Er zijn daar 12 CNG tankstations. [Bron: IG Spotting_CNG]
 10. Voor degenen, die overwegen een elektrische auto te kopen, is hier een laadpas, Chargemap: een hulpmiddel dat bestuurders van elektrische auto's samenbrengt zodat ze informatie kunnen delen over laadpunten, wat ze weer helpt om hun auto overal te kunnen opladen. Meer uitleg op https://nl.chargemap.com/about Deze oplaadpas kost op dit ogenblik €19,90 - geen abonnement. Ze rekenen een redelijke commissie per laadsessie. https://nl.chargemap.com/pass
 11. Dat is een serieuze stijging. Dat is + 7,6 eurocent per kg. Dat is veel. Op Gibgas zie ik dat de prijs van H+ CNG bij de beide Esso-stations langs de E40 in Heverlee slechts heel licht gestegen zijn naar € 1,006 per kg ! (prijzen genoteerd op 2 en op 5 juli 2021)
 12. Ik ben telkens drie keer per jaar naar Hongarije gereden op CNG van 2015 tot en met 2019 met mijn toenmalige Skoda Octavia Combi 1.4 G-Tec. Ik heb verschillende routes naar ginder genomen en heb nooit problemen gehad met de CNG die ik getankt had. Het enige probleem dat je kan voor hebben is dat je slechts een paar gram CNG kan tanken aan een CNG-tankstation, maar dat ligt dan aan de CNG-installatie van dat tankstation. Het beste kan je naar Gibgas.de gaan, Routeplanner kiezen, en je route uitstippelen, en de CNG-tankstations opschrijven of uitprinten. Of de Gibgas app installeren. Die is wel betalend, maar het is een eenmalig, klein bedrag.
 13. Op Gibgas staan er voor dit station de volgende betalingsmiddelen (Zahlungsmittel): EC-Karte/PIN, Kreditkarte/PIN (Master, Visa), Flottenkarte (DKV), Tankkarte (GNVert). Ik zou er gewoon naar toe rijden en het uitproberen. Kan je daar niet tanken, tank dan benzine. Zo erg is dat nu ook weer niet. Ik doe dat trouwens ook als ik in Hongarije ben want voor Hongarije moet ik een andere LPG-koppeling op mijn LPG-tank draaien en dat doe ik niet. Dus tank ik daar benzine, en rij ik op benzine totdat ik terug huiswaarts keer en dan tank ik LPG aan het eerstvolgende tankstation met LPG in Oostenrijk.
 14. HS = Hors service = Buiten dienst.
 15. Prijs van hoogcalorisch+ CNG bij Romac in Veurne 1.087
×
×
 • Nieuwe aanmaken...