Jump to content

muscles

Moderator
 • Content Count

  4,245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  304

muscles last won the day on September 20

muscles had the most liked content!

Community Reputation

2,634 Super

2 Followers

About muscles

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

5,856 profile views
 1. muscles

  Chinese CNG

  Meer Engelstalige info over de DFSK Glory 580 kan je lezen op deze Wikipedia-pagina (Dongfeng Fengguang 580). En dat tweede model, de DFSK Fengon is beter bekend als de Dongfeng Fengguang ix5. Heeft zowat de allures van de Alfa Romeo SUV achteraan: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fengon_ix5_rear_quarter.jpg Vooraan ziet 'm er ook niet slecht uit: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fengon_ix5_front_quarter.jpg Volkswagen, begin al maar bang te krijgen 😉
 2. Omdat ik uit de richting van Genk kwam kon ik goed de Volvo V70 met officiële sticker zien staan aan de pomp van het Dats 24-tankstation in Hasselt. Dat was vandaag om 11 uur. En zojuist om 17:24 op TV, op Vier bij Huizenjagers buiten aan het pand in Asse een metallic blauwe VW Caddy Maxi met een kleine ruitvormige CNG-sticker.
 3. Is dat kort bij jou? Want dan moet ge nie meer op flutgas rond rijden.
 4. Eindelijk is het zo ver! Je kan vanaf nu CNG en LNG tanken bij Maes in Londerzeel, Nijverheidsstraat 9. https://www.maes-oil.be/nl/tankstation/londerzeel-maes-truck/ Het staat ook vermeld in Service Station Magazine met datum 18 september 2020: Midden december 2019 opende MAES Energy & Mobility een nieuw truckstation op het industrieterrein in Londerzeel. De site bevindt zich op een boogscheut van de autosnelweg A12, die Brussel en Antwerpen met elkaar verbindt. Sinds begin september kan er nu ook LNG op het station worden getankt. In samenwerking met de firma
 5. Ik heb dat sissend geluid altijd wanneer ik de LPG-slang losschroef van de aansluiting van mijn auto. Dit gebeurt zowel bij CNG- als bij LPG-tanken in open lucht.
 6. @AardgasrijderEn hoe zit het hier met de prijs? Nog altijd € 0.920 per kg?
 7. OK, nu staat de prijs er wel bij.
 8. Wilt ge zeggen dat ge Super 98 verbruikt? En is dat een "gewone" Golf of een Golf Variant?
 9. Het station is inderdaad toegevoegd, maar er staat nog geen prijs bij. Hebt ge dat wel juist gedaan? Want als ge de prijs ingegeven hebt, dan moet ge die nog eens bevestigen (bestätigen).
 10. Exact dezelfde CNG-installatie als in Hongarije.
 11. Herschikking Volkswagen Groep, Cupra zelfstandig als winstpakker Seat gaat miljarden investeren in elektrificatie. Daarnaast krijgt Cupra een meer zelfstandige high-end rol binnen Seat, met nadruk op een hogere winst en – in het verlengde daarvan – de primeur van de Cupra el-Born als honderd procent elektrische auto. Dit liet Seat-topman Carsten Isensee weten tijdens een internationale persconferentie. Woensdag 16 september 2020 - Bron: Automobielmanagement - Foto: Pixabay Op het eerste gezicht lijkt het een detail, maar als eerste model wordt de nieuwe Cupra F
 12. Dan na de middag om 14:50u een blauwgrijze Skoda Octavia Combi met officiële sticker geparkeerd zien staan aan 't Huis Zonder Naam in Helshoven, Borgloon.
 13. Vandaag, zondag, om 10:20 een zwarte VW Golf (gewone) met de mooie, ruitvormige sticker kwam hier bij mij thuis in Sint-Truiden voorbij gereden. De eigenaar had precies iets aan zijn uitlaat gedaan want dat hoorde ge: het is hier altijd zo een beetje Rally van Haspengouw, denk ik dan want Subaru's en Golf GTI's passeren hier ook regelmatig.
 14. @hoe langVoorheen hadden we nog de (Duitstalige) Erdgasfahrerforum site waarop we konden kijken of een gelijkaardig probleem zich voordeed bij een Opel Combo-CNG-rijder en waar het probleem misschien opgelost was. Maar daar zijn we nu niks mee want ik geloof niet dat die site nog ooit terug online komt. Misschien kan je nog es proberen bij een andere en eventueel meerdere, officieel gecertificeerde LPG- en CNG-installateurs. Bij dewelke ben je al geweest?
 15. Vandaag om 11:35u een zwarte Audi A3 met officiële sticker die geparkeerd stond naast de weg, een paar meter voorbij het Total-tankstation van Kiewit, richting Zonhoven.
×
×
 • Create New...