Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

muscles

Moderator
 • Aantal items

  3.238
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  201

muscles won laatst op 19 April

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

2.073 Super

2 Volgers

Over muscles

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

3.724 profielweergaven
 1. @Jan Robert Ik heb je bericht verplaatst naar CNG Tankstations België en samengevoegd met een eerder bericht van mij, van december 2017.
 2. Twee keer hetzelfde CNG-voertuig hier vermelden, mag niet. Dat staat in het forumreglement 😉 Daar kan je strafpunten voor krijgen 🤣. Tenzij je de tweede maal er een foto bijvoegt. Witte VW Passat Variant met lelijke CNG-sticker geparkeerd zien staan langs de Grootstraat in Wimmertingen om 20:55 uur vandaag, 18 april 2019.
 3. muscles

  Opel Astra 1.4 CNG

  Tja, ik ben er zelf al gaan tanken. Dus. Twee keer al getankt, denk ik.
 4. muscles

  Le Havre

  Kijk es hier zeg: een digitaal vignet of etiket voor Oostenrijk. Gedaan met plakken. Ik gebruik het zelf al sinds december 2018. https://www.asfinag.at/maut-vignette/vignette/digitale-vignette/ https://www.austria.info/de/service-fakten/anreisen-nach-osterreich/maut-vignette-oder-go-box Voor zover ik weet is enkel de groene Umwelt-sticker in de Duitse steden verplicht tenzij je op reis gaat met een vrachtwagen. Maar een vrachtwagen op CNG/LNG moet dan weer geen "Maut" betalen in Duitsland. Zwitserland en Frankrijk zullen ondertussen ook wel digitale etiketten of vignetten hebben, denk ik.
 5. Je kan dus effectief CNG tanken in Eupen. Foto van vandaag, van Francis B.
 6. Ik had gemerkt dat Dats 24 de URLs van zijn tankstations weer ne keer veranderd heeft door er een uitroepteken bij te plaatsen. En met het updaten van mijn eigen site zag ik dat je vanaf vandaag ook al CNG kan tanken in Thuin: https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/nl/b2c/locator#!/4272
 7. muscles

  Opel Astra 1.4 CNG

  Dat is blijkbaar bij de Dats 24 in Aalst.
 8. @Brembos Als ik jou was, dan zou ik toch niet te rap een Tesla Model 3 kopen ! Zie bovenstaand artikel in HLN. "Voor het klimaat zou het echter beter zijn om met methaan (aardgas) aangedreven verbrandingsmotoren in te zetten. De CO2-uitstoot daarvan is nog een derde lager dan die van een dieselmotor", aldus de wetenschappers.
 9. De werkzaamheden aan de rue des Vennes 347 in Luik worden voortgezet (boulevard verlenging van de auto). Er zijn al sleuven voor gasleidingen gemaakt. Het is aangekondigd voor september 2019 op basis van een email die ik van Pitpoint heb ontvangen (Geschreven door @Yves618 op 19 maart 2019 in de FB-groep CNG Wallonie-Bruxelles).
 10. muscles

  nieuwe wagen

  @QoB Welkom op het forum. Ja, het is nog steeds aan te raden om een CNG-wagen tweedehands te kopen.
 11. muscles

  Opel Astra 1.4 CNG

  Tja, het kon even goed een foto geweest zijn van een gewone Opel Astra Sports Tourer die ergens anders geparkeerd stond. Het is ook omdat je geschreven had: zodat de (mooie🤣) sticker niet opvalt. Nu begrijp ik het: het is de sticker, je had liever een andere gehad.
 12. Mag ik dan een foto zien van je Passat? (want ik mag niet meer in de wij-vorm spreken)
 13. Onze Waalse collega @Yves618 heeft het als eerste opgemerkt: vanaf vandaag staat er een CNG-prijs vermeldt bij Dats 24 in Eupen (Dats24-station nummer 3143). Dus normaal kan je er al CNG tanken. Interessant voor mij en anderen die niet via Maasmechelen en Nederlands-Limburg naar Duitsland en verder reizen. Eerst de nieuwe foto, gemaakt door Francis B., en daaronder nog de oude foto.
 14. muscles

  Opel Astra 1.4 CNG

  Ja maar ! Hoe weten we nu of het effectief om een CNG-auto gaat? Je bent toch niet beschaamd om een CNG-auto te bezitten?
 15. RWD is Rear Wheel Drive. In Duitsland kost die slechts 44.500 euro 😉 maar daar spreken ze van een reikwijdte van 415 km.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...