Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

muscles

Moderator
 • Items

  4.708
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  370

muscles won de laatste dag op 6 december

muscles had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

8.837 profielweergaven

muscles's prestaties

Aardgasgoeroe

Aardgasgoeroe (9/9)

 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam
 • Eerste bericht geplaatst
 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan

Recente badges

2,9k

Reputatie

 1. 245 is nogal breed ja, want op mijn SUV liggen er "slechts" 235/50/19 op.
 2. Deze Caddy is blijkbaar al verkocht. Zoveel te beter !
 3. Is de CNG-pomp bij Lubolux in Nazareth (Eke) ook al definitief gesloten? Ik vind namelijk geen resultaat meer op Gibgas.
 4. 🥲 🤣 (De laatste emoji kan ik niet meer vinden).
 5. Esso Heverlee staat inderdaad op 1.35
 6. Vandaag nog een grijze metallic VW Caddy Maxi met CNG-sticker gezien op de grens van Brustem met Kerkom in een zijstraat, van de firma Multimasters. Dat was rond 15u30.
 7. Deze morgen rond 9u30 een oranje VW Caddy met officiële CNG-sticker gespot hier in mijn dorp in Sint-Truiden: van het Nationaal Geografisch Instituut, da's nogal wat, hè 😉
 8. Op 10 juni 2023 werd het allereerste TinQ-station feestelijk geopend in Belgisch Limburg, namelijk in Bree, 't Hasseltkiezel 30, waar voorheen een Q8-tankstation was.
 9. Het is HEM, eigendom van de Nederlandse Tamoil-keten. Ze hebben verscheidene tankstations met Erdgas: 1) in Limburg an der Lahn, 2) Carl-Zeiss-Straße 2, 37308 Heiligenstadt, 3) Lübecker Straße 20, 17389 Anklam, 4) Werner-von-Siemens-Straße 1, 64319 Pfungstadt, 5) Wasserburger Landstraße 285, 81827 München, enz.
 10. Ik herinner mij nog goed dat een vrachtwagen op LNG de volledige afstand van Zeebrugge tot helemaal in het zuiden van Spanje kon afleggen zonder onderweg te moeten bijtanken. Dat is toch een enorm voordeel. Waarom dan niet vervangen door nieuwe exemplaren? Er zijn toch voldoende tankstations in Europa waar men LNG kan tanken.
 11. CNG bij Esso Heverlee E40 staat op dit ogenblik nu aan € 1,250 per kg. Bron: FB-groep CNG (Gaz Naturel Véhicule) Wallonie - Bruxelles.
 12. Dat is waar. Het gaat hier immers over een vrij recente Volkswagen Golf, die populair in zeer veel Europese landen. Als je 'm zelf niet behoudt, dan gaat deze wagen sowieso naar Polen, Roemenië of Hongarije. En daar wordt die dan volledig hersteld of gebruikt voor onderdelen.
 13. In Wallonië moet je ook oppassen vooral als je in de dorpen (bebouwde kommen) passeert want er staan veel vaste "flits"-camera's, bijna in elk dorp. De meesten staan dan nog eens andersom - naar jou toegericht - in tegenstelling tot het Vlaamse landgedeelte.
 14. € 103, dat is weinig. Hoeveel PK heeft die eigenlijk?
 15. Dats 24 krijgt nu zelfs slaag van Shell, en niet alleen van Shell Express-tankstations. Als je in Tongeren de autostrade afgereden bent en je rijdt richting Tongeren dan kom je links eerst de Dats 24 tegen. De Super 98 staat daar vandaag € 1,839 per liter. Dan rij je een stuk verder en heb je een splinternieuwe Shell Express, eveneens aan de linkerkant. De prijs van de V Power (98 ron) staat daar vandaag € 1,819 per liter (dat is een korting van 14,8 eurocent per liter). Er zijn tankstations die nog meer korting geven op Super 98 zoals de Texaco in Thuillies en in Gourdinne, alsook de twee Maes-stations in Zwijndrecht en Avia in Zwijndrecht (€ 1,817 per liter). De Shell Express in Strombeek-Bever (Romeinse Stw) gaat nog dieper naar € 1,807 per liter. En de strafste is Avia Deforche in Izegem (Kachtemsestraat): die geeft 18,3 eurocent korting op Super 98: dat is dus € 1,784 per liter !!! Ook de Shell op de Grendelbaan in Diepenbeek geeft tijdens de weekdagen een korting van 13,4 eurocent per liter op V Power 98.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...