Ga naar inhoud

muscles

Moderator
 • Aantal items

  2.038
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  120

muscles won laatst op 20 Mei

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

1.296 Super

1 Volger

Over muscles

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

1.783 profielweergaven
 1. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  Vandaag moest ik eerst in Groot-Bijgaarden zijn en daarna in Antwerpen-Zuid. Op weg naar Antwerpen aan de oprit van het U.Z.A. en Edegem reed er een donkergroene Fiat 500 L met officiële, Belgische CNG-sticker aan de linkerkant op de kofferdeur de E19 op.
 2. muscles

  CNG wagen aangekocht? laat het ons weten

  Ik rij daarentegen al bijna 8 jaar lang met een Skoda: van september 2010 tot september 2015 met een Skoda Superb Combi 1.9 TDI en vanaf 2 september 2015 met een Skoda Octavia Combi 1.4 G-TEC.
 3. muscles

  Hangt hij links of rechts ... je sticker? 🤔

  Op mijn splinternieuwe aanhangwagen (ongeremd, met opbouw en met donkergrijze bache, en aluminium zijplaten) hangt de Aardgasrijdersticker links. De verkoper heeft mijn oude, geremde remork overgenomen. Dus geen tax meer betalen voor een geremde remork, geen aparte nummerplaat, en ook geen keuring van de remork meer , en ook geen bijkomende verzekering voor de remork.
 4. muscles

  Prijs CNG aan de pomp

  Vandaag in Hoboken (Total), nog altijd €0,990 per kg voor H+ gas ! Das e wa anders, hè (op z'n Aantwarps)
 5. muscles

  CNG sticker

  Alle deuren van je auto opendoen en dan opnieuw kijken. Op welke plaatsen hangen de deuren vast aan je wagen? Meestal bevindt dat stickerplaatje met 110R zich ofwel aan de linkerkant ofwel aan de rechterkant "in het midden".
 6. muscles

  Hangt hij links of rechts ... je sticker? 🤔

  Sommige mensen moeten toch altijd kunnen wringen, hè !
 7. muscles

  De kogel is door de kerk: VW TOURAN it is !

  Slechts 9 cm langer dan je A3? Dat kan ik moeilijk geloven.
 8. muscles

  CNG wagen aangekocht? laat het ons weten

  Seffens is het opnieuw autosalon !!! (bij wijze van spreken want we zijn bijna halfweg het jaar)
 9. muscles

  CNG wagen aangekocht? laat het ons weten

  Als je ooit met een auto van de VAG-groep gereden hebt, dan wil je niks anders meer.
 10. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  @pluxy en @Lucky : Hebben jullie die problemen gemeld aan Dats 24? Hieronder de link: https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/help/contact
 11. muscles

  De kogel is door de kerk: VW TOURAN it is !

  Tja, de meeste mensen willen meestal zuinig rijden al gaat dat niet in alle omstandigheden. Maar het traag optrekken in die twee hoge versnellingen heeft ook te maken met het feit dat hier om een manuele versnellingsbak gaat. Ik veronderstel dat je met een DSG-bak meer keuze hebt: dat je dus soms kunt kiezen voor "sportief" i.p.v. economisch.
 12. muscles

  De kogel is door de kerk: VW TOURAN it is !

  Effe binnenbrengen bij AGS in Olen (of Drive Systems in Tienen) en dat komt dat wel in orde
 13. muscles

  Vakantie Spanje via Frankrijk

  Vertaling : Aha, maar het verschil lijkt erg groot! Ik heb een huis in de Marina Alta, net aan de grens tussen de provincies Valencia en Alicante. Ik ga een auto parkeren op het vliegveld in Alicante, ik ben het zat om met de auto te reizen. Maar ik sluit niet uit dat we ooit weer zullen reizen met de Skoda Octavia die ik in België heb. Dat is waarom ik wacht totdat er meer benzinestations open gaan waar we CNG kunnen tanken! Groeten uit Alicante en leve Spanje!
 14. muscles

  De kogel is door de kerk: VW TOURAN it is !

  Ik kan mij toch moeilijk voorstellen dat de mindere trekkracht in 5de en 6de te maken zou kunnen hebben met de kilometerstand van meer dan 181k. Ik heb daar zelf niet mee gereden (met zo'n Touran op CNG) maar wat heeft de vorige eigenaar allemaal met dat voertuig gedaan. @Aardgasrijder zal wel kunnen zeggen of hij dat ook ondervindt bij zijne Touran.
 15. muscles

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Ja inderdaad, als je de CO2-uitstoot van sommige benzinewagens bekijkt, die is tamelijk hoog. Maar, en vooral, de petroleummaatschappijen willen het liefste van al zoveel mogelijk gewone benzine (95 en 98) verkopen.
×