Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
AutoAuto

muscles

Moderator
 • Content Count

  3,669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  233

muscles last won the day on September 14

muscles had the most liked content!

Community Reputation

2,292 Super

2 Followers

About muscles

Recent Profile Visitors

4,773 profile views
 1. muscles

  Gekke dingen

  Volkswagen brengt een Golf Super TGI met 190 PK op de markt ! Gaat de Golf Super TGI uiteindelijk de Golf GTI doen vergeten?
 2. Deze namiddag (vrijdag 20 september 2019) om 15:36 een donkerblauwe Audi A4 Avant G-Tron die geparkeerd stond aan een huis in de Meerdegatstraat in Alken - ten zuiden van de Expressweg. Lens van m'n smartphone was bezweet, denk ik want de foto was niet 100% scherp: sharpen filter toegepast met Gimp.
 3. Duitsland voert in 2021 CO2-heffing in op benzine, diesel en aardgas 20 september 2019 om 16:33 Duitsland gaat in de nieuwe klimaatplannen een CO2-heffing op benzine, diesel, stookolie en aardgas invoeren. Dat is een van de uitkomsten van een urenlang overleg van de Duitse regeringspartijen CDU van bondskanselier Angela Merkel en de SPD van vicepremier Olaf Stolz. De CO2-belasting wordt vanaf 2021 gefaseerd ingevoerd. Benzine en diesel worden in eerste instantie ongeveer 3 cent duurder. In de tweede fase vanaf 2026 komt er nog een verhoging van 9 tot 15 cent per liter. Het moet verrekend worden met de handel in emissierechten, een maatregel waaraan ook de aardoliemaatschappijen zich hebben opgedragen. Klimaatplannen De nieuwe klimaatplannen kosten in totaal 50 miljard euro en moeten ervoor zorgen dat Duitsland de doelen voor 2030 haalt. De coalitie wil geen nieuwe schulden aangaan voor de financiering van het klimaatpakket, dat later vrijdag wordt bekendgemaakt. Duurzame alternatieven in het verkeer en voor verwarming van huizen moeten een impuls krijgen. (Bron: ANP via TankPro - Foto: Image by CrizzlDizzl from Pixabay) (Emoji via Emojipedia). Er staat gelukkig niks bij over LPG ! ⛽️
 4. Aan de voorkant van het nieuwe ontmoetingscentrum De Veva in Zepperen stond er een zwarte Audi A3 G-Tron geparkeerd met nummerplaathouder van Dats 24 en met officiële sticker om 15:00 vandaag, donderdag 19 september 2019. Vlakbij ligt er namelijk een Spar (Colruyt Group).
 5. Deze info klopt niet. De wetgeving in de EU is veranderd sedert enkele jaren. Van zodra je je auto gekocht hebt bij een merkdealer mag je voor het onderhoud bij een niet-merkgarage gaan op voorwaarde dat die originele onderdelen gebruiken, zoals daar zijn: Quality-garage, 1-2-3 Autoservice, en wellicht zijn er nog meer.
 6. Ik heb mij er niet mee bezig gehouden. Maar Ian was het 1300ste lid op zondag 15 september om 19:31 uur. Ondertussen zijn er alweer zes bijgekomen: zondag nog iemand, maandag drie, en vandaag twee.. tot nu toe. Ik wens iedereen van harte welkom op het forum.
 7. Ik heb nochtans bijna ne splinternieuwe auto bijeengespaard met mijn klantenkaart van Q8 ! 🤣
 8. Eerst moest de CNG-installatie werken in Tienen. Anders kon hij in Tienen toch niet tanken 😉.
 9. Ja, ik zie het. Gij tankt Euro 95 in Luxemburg omdat het daar nog altijd E5 is.
 10. Ja, dat klopt. Da's eigenlijk eerlijker. Want als de prijzen binnen een paar dagen weeral omhoog gaan door die drone-aanval op de olie-installaties in Saoedi-Arabië kan het goed zijn dat je vandaag goedkoper tankt dan op die 25ste september met 20 eurocent korting. En ik zie dat dat inderdaad het geval is bij de Maes-tankstations in de Lodderstraat 26 in Bornem, Zwijndrecht , Kruibeke, het Esso-station op de Gentsebaan 55 in Sint-Niklaas, de Esso Express in Temse, en het AVIA-tankstation op de Grote Baan 5-7 in Waasmunster : € 1,259/liter voor Euro 95 E10 - € 1,299/liter voor Super 98 (alsook € 1,299/liter voor diesel) bij al deze tankstations. @Brembos Op dit ogenblik staat de Super 98 bij ARAL in Merl € 1,272 per liter geprijsd. Lukoil, Route d'Arlon 15, Rombach (Martelange) en Lukoil, Route de Longwy 426, Rodange doen daar zelfs nog 1 eurocent van af: € 1,262 per liter ! Maar vandaag loont het dus niet om naar Luxemburg te rijden. Vanaf dinsdag waarschijnlijk wel.
 11. Het is weeral een tijd geleden dat er een speciale kortingsactie heeft plaatsgevonden, en al zeker meer dan een jaar bij Q8 Easy in Tongeren, maar nu woensdag 25 september 2019 geven ze opnieuw 20 eurocent korting per liter op de dagprijs (Duidelijk gezien bij het voorbijrijden vanmorgen). Goed voor degenen die hun auto wensen te vullen met Super 98 en daarbovenop nog eens Q8 Smiles willen verzamelen. Spijtig genoeg verkopen ze in dit tankstation geen CNG. Daarvoor moet je bij Dats 24 in Tongeren zijn. (Ik heb overigens geen weet van andere kortingsacties bij Q8 op deze dag: FB-pagina & website bekeken en niks gevonden).
 12. Vandaag, zaterdag 14 september 2019 om +/- 10:30 uur, op de parking van de Malbergsingel in Maastricht (parking van Jumbo, Aldi, Etos): witte Seat Leon ST met Belgische nummerplaat maar zonder CNG-sticker! Er stond wel duidelijk TGI rechtsonder op de achterkant.
 13. Dat weet ik niet. Daar zou ik toch eerst voor bellen. Je zou eventueel ook je onderhoud bij garage Vanholst in Alken kunnen laten doen in geval Peusens geen Volkswagen doet.
 14. Misschien kan je het in één van de volgende categorieën van de online D&W cataloog vinden.
 15. Zoveel heb ik nooit moeten betalen bij Garage Peusens in Hasselt voor een groot onderhoud.
×
×
 • Create New...