Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

muscles

Moderator
 • Aantal items

  4.636
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  358

muscles won de laatste dag op 17 januari

muscles had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

7.728 profielweergaven

muscles's prestaties

Aardgasgoeroe

Aardgasgoeroe (9/9)

 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam
 • Eerste bericht geplaatst
 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan

Recente badges

2,8k

Reputatie

 1. AVIA Evergem geeft een korting van 20 eurocent per liter op alle brandstoffen. Gabriëls Evergem volgt. AVIA in de Vlyminckshoek in Sint-Niklaas doet daar nog een schepje bovenop (al een tijdje) en geeft een korting van 20,1 eurocent per liter op alle brandstoffen. Gabriëls, dat in dezelfde straat gelegen is, volgt.
 2. Neen, dat heeft er niks mee te maken. Het heeft alles te maken met de prijs van het Russische aardgas (H-gas) omdat het grootste deel aardgas van ginder komt. En het heeft ook te maken met de vraag en het aanbod van LNG. LNG wordt via Zeebrugge in ons aardgasnet ingebracht.
 3. muscles

  Cake app

  De LPG-installaties zijn geplaatst door een extern bedrijf. Dat kan soms verschillen per tankstation van hetzelfde merk. De Q8 in Rapertingen heeft BK-gas. Maar ik heb bij Q8 altijd Smiles kunnen sparen als ik LPG tankte, idem bij Esso.
 4. muscles

  Cake app

  Voor zij die gebruik maken van de Cake app, onder andere bij Lukoil: het is er mee afgelopen op 31 januari 2022. Enkel mensen die Cake gebruiken via Argenta kunnen er nog gebruik van maken. https://cake.app/nl/using-cake/bericht-aan-onze-gebruikers/ Lukoil is ook steeds (twee keer op rij) bezig geweest de korting te verminderen op Super 98 in Hechtel, en dan is het gewoon niet meer interessant om daar nog te tanken. Ik heb ook enkele keren LPG getankt bij Lukoil in Hoeselt maar toen ik de laatste keer mijn bancontact-kaart instak toen was er een communicatiefout, en ben ik aan de overkant bij de Q8 maar LPG gaan tanken. Daar is het overigens dezelfde LPG-prijs en ik spaar daarmee Smiles.
 5. Volgens de persoon die de factuur opgemaakt heeft beschik jij over een Audi Q3 35 TDI 150 pk S tronic. En ze rekenen olieservices en olie aan. Da's heel dure olie !!!
 6. Zou het niet verstandiger zijn van de zuidelijke route te pakken? Via Luxemburg en richting München. Die route is minder druk, kent minder wegenwerken, en de CNG is sowieso bijna overal biogas.
 7. Ja, de LPG-prijs is ook redelijk gestegen. De maximumprijs is € 0,771 per liter. Gelukkig geven nogal wat tankstations daar korting op. Bij Bruno staat ie € 0,679 maar in het weekend geven ze minder korting bij Bruno. Sommige stations geven 11 cent korting (Q8 in Rapertingen, Hasselt), anderen 12 cent korting (Welcome in Oreye, Lukoil en Q8 in Hoeselt). MyLPG punt eu geeft de prijzen min of meer juist aan. Daar bestaat ook een app van.
 8. Het is ook opvallend dat de meeste CEOs in België met een Porsche of Volvo rijden. Dat zegt genoeg over Audi.
 9. Contino heeft ook een zeer interessante mening over de elektrische auto. Zonder het belang van het elektrische voertuig in twijfel te trekken, hekelt hij de aanpak van een gedwongen overgang naar een volledig elektrische samenleving op vlak van mobiliteit. Voor de hoogleraar zit Europa ernaast, want het vergeet dat huizen ook meer elektriciteit nodig zullen hebben, vooral met warmtepompen in plaats van stookolie en gas voor de verwarming. Als we het transport toevoegen aan deze nieuwe vraag, stevenen we af op een black-out. https://gocar.be/nl/autonieuws/elektrisch/elektrische-auto-een-luchtkasteel-zoals-zonnepanelen
 10. Ah ja, de typische Pitpoint-prijs voor H-gas.
 11. Da's een heel rare prijs. Als het nu nog € 2,27/kg zou zijn, dan zou ik zeggen: ja. Ik vraag mij trouwens af hoeveel de CNG (H-gas) bij Total in Kiewit, Hasselt kost nu voor de moment.
 12. Dat 'm eerst maar een keer tegoei Nederlands leert, of eerst naleest wat hij getypt vooraleer hij op Enter drukt. Invedteren moet investeren zijn. Dat is weer zo een gehersenspoelde kerel die waarschijnlijk ook nog eens dik betaald wordt.
 13. Jawel, je mag hem / haar daar wel attent op maken. Je moet op je strepen staan, extrovert zijn.
 14. De teller staat nu om 14:05 uur op 1604 forumleden. Dan effe naar beneden scrollen door Alle activiteit en wat zie je: fleddertje werd lid vrijdag om 08:41 = 1604 Gertje123 werd lid woensdag om 14:23 = 1603 Mark Pieret werd lid dinsdag om 08:17 = 1602 Hugo Jammaers werd lid maandag om 20:56 = 1601 PieterV werd lid 2 januari = 1600
 15. Ik begrijp niet goed dat jij altijd bij de stealer langs gaat. Een batterij van Varta bijvoorbeeld werkt zeker even goed, verkrijgbaar in een auto-onderdelenshop. Hetzelfde met de sleutelbatterij. Zulke knoopbatterijen kan je tegenwoordig bijna overal kopen: zowel in de Colruyt alsook in de Action. In Hongarije heb ik ze zelfs in de Aldi daar gekocht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...