Ga naar inhoud

muscles

Moderator
 • Aantal items

  4.463
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  331

muscles won laatst op Februari 16

muscles had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

2.747 Super

2 Volgers

Over muscles

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

6.220 profielweergaven
 1. muscles

  Prijs CNG

  Bij BRUNO in Genk-Noord staat de CNG nog altijd € 0,920 per kg. Ik ben daar vandaag LPG gaan tanken omdat ik daar in de buurt was en mijn tank bijna leeg was. De LPG- en de CNG-pompen staan daar namelijk naast elkaar.
 2. @HerbieWat is momenteel jouw kilometerstand? En maak je altijd lange ritten (van minimum 1 uur), of alleen maar korte ritten?
 3. Nu vind ik dat je toch wel overdrijft. Hoe reclame? En spam? Waar slaat dat op? Off topic? Hoe dat? Hij heeft dit onderwerp gestart.
 4. € 1,040 per kg is gewoon veel te duur. Ik zou deze prijs echter wel aanvaarden als het om biogas ging, maar is er hier iemand die het woord biogas of bio-CNG kan vinden op de site van Dats 24 ?
 5. Ik ben 'm vandaag tegengekomen, ik heb 'm gezien. Zowel voor- als achteraan vind ik dat ie er beter uitziet. Wanneer de TGI-versie beschikbaar zal zijn kan je het beste volgen op de Instagrampagina van Spotting_CNG en ook op Gibgas -> Nachrichten
 6. Vandaag om 14:10 uur, Gouverneur Verwilghensingel in Hasselt, VW Golf Variant met ruitvormige sticker reed de parking op van nummer 20. Luxauto zat daar vroeger.
 7. Ja, en jullie zouden beter allemaal meer met de fiets moeten rijden, zoals ik 😉 En nee, ik ben niet van de partij Groen.
 8. @Grote KaasHier in België zijn er enorm veel CNG-rijders die de "officiële" rechthoekige CNG-sticker of de ruitvormige op hun wagen plakken om een 'statement' te maken - kijk, ik rij op CNG, ik ben milieubewust, anderen doen het omdat het in feite wettelijk verplicht is, nog anderen doen het om de brandweer en hulpdiensten te laten zien dat hun voertuig op CNG rijdt. Die mensen plakken die sticker er dan op kort na de aankoop van hun voertuig en die blijft erop. Ikzelf had ongeveer een maand gewacht en uiteindelijk er toch maar op geplakt. Later kwam dan nog de grote Aardgasrijdersticker
 9. Enkel en alleen verplicht bij de autokeuring.
 10. Da's een jonge wagen met weinig kilometers. Goed gekozen.
 11. muscles

  test seat ibiza

  Met laagcalorisch CNG ga je sowieso iets meer verbruiken en dus minder kilometers doen. Om echt goed uit te testen zou je voor een langere periode eigenlijk alleen maar CNG in Diegem mogen tanken. Dan pas ken je het werkelijke verbruik.
 12. Welkom op het forum. Tavernier in Zedelgem is de CNG-specialist en erkend CNG-installateur. Van welk bouwjaar is je VW Caddy Maxi?
 13. muscles

  test seat ibiza

  Bij welk station gaan jullie tanken? Dan weten we het direct qua verbruik.
 14. Ik vraag mij of er hier iemand de verkeerde informatie heeft doorgegeven aan GibGas want in de officiële PDF "Conversie Laag naar Hoog Calorisch gas" staat op pagina 301 duidelijk vermeld dat de Leuvensesteenweg in Zaventem pas volgend jaar - in 2022 - overschakelt naar H-gas. Dus is het daar nu nog altijd L-gas.
 15. Heel toevallig ontdek ik dat er een CNG-station bijgekomen is in Jambes, Namur. Ik had Luxembourg ingegeven in het zoekveld van GibGas en als eerste bovenaan las ik Total Jambes. Het is gelegen aan Avenue du Luxembourg 1. De CNG-prijs zou daar € 1,080 per kg bedragen voor H-gas. Het zou hier echter wel om 100% biogas gaan. Dit station staat inderdaad op de officiële Total-site vermeld met CNG/Groengas.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...