Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Herbie

Leden
 • Aantal items

  167
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Herbie won de laatste dag op 16 juni

Herbie had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Herbie's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • 1 jaar lid
 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • 1 week lid

Recente badges

68

Reputatie

 1. Geen mens dat het weet. En zeker elektrisch niet. Er is er nu al zoveel tekort. Ik zie geen 6.000.000 wagens rijden op elektriciteit, waar gaan ze de stroom halen? Rusland?
 2. Kallo nu op 3.400 LNG nog duurder, stond vorige maand goedkoper dan CNG
 3. Dag mijn eerste 14 dagen met Romac kaart. Geen korting in Kallo
 4. Ja ik heb ook zo een probleem een 9L tank
 5. Maandag gaan we het weten, hoe de prijs in Kallo zal zijn. Die passen hun prijs elke maand aan. Hopelijk niet boven de drie.
 6. Misschien dat TotalEnergies zijn prijzen in België ook zakt. Maar cng zal daar weer niet tussen zitten zeker. Alhoewel België ook niet. Maar even dromen hahaaha
 7. Mijn kaart is besteld, zal maandag of dinsdag wel toekomen. Pin al ontvangen. Eens benieuwd hoeveel korting het zal zijn.
 8. Oké vandaag nog eens gebeld naar Veurne, had iemand anders aan de lijn. En inderdaad toch korting. Total CNG-LNG Kallo Zo ga ik mij nu onmiddellijk een kaart aanvragen. Brugge is er al zeker niet bij. Daar zijn ze mee bezig. De kaart kan je daar wel gebruiken. Bedankt voor de info Jimghw, is wel in ander topic geplaatst.
 9. In Kallo krijg je Nul korting. Alleen in Veurne, moest het toch veranderd zijn, laat eens weten. Heb de eigenaar eens aan de tel gehad. Hij zei in Veurne wel. En in alle anders stations kan je het gebruiken. Zo misschien is dat nu veranderd, eens benieuwd naar het resultaat.
 10. Heel Europa betaalt voor Duitsland zoals we al 75 jaar doen.
 11. Dats 3.600€ die slaan helemaal door, benieuwd wat er zal gebeuren met de anderen
 12. Met de kaart tankte ik nooit, gebruikte de app. Misschien werkt dat ook niet meer. We zullen wel zien komende maanden, jaren als ze weer een normale prijs hebben.
 13. Dat zal wel kloppen, want, waarom om de 15K om de 30k zou dat toch ook meer of voldoende moeten zijn. Ieder jaar oke. Maar als je veel km rijd.
 14. Heb daar geen last van, tank daar gewoon niet meer. Zelfs mijn benz niet. Dats24 kan de pot op. Zoals je zegt bende dieven en bedriegers zijn het.
 15. Dat zou er inderdaad iets kunnen mee te maken hebben gehad.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...