Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Herbie

Leden
 • Aantal items

  184
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Alles dat geplaatst werd door Herbie

 1. Denk dat die prijzen anders berekend worden, anders zou de prijs wel zakken. TotalEnergies blijft ook gangen op 3.999
 2. De zekering van de golf is om de kleppen zonderstroom tezetten. Als je de auto start hoor je ze niet meer
 3. Inderdaad duur knopke, dinsdag laat ik dat installeren.
 4. Dat driehoekje brand ook van mij met de zekering eruit. De 20ste gaat hij binnen om schakelaar er tussen te zetten
 5. Heb de zekering gevonden van mijn Golf 7 Al uitgeprobeerd en krijg gewoon vermelding zoals de tank bijna leeg is. Zo het stoort mij niet. Is onder de motorkap.
 6. Vandaag bij Dats24 goedkoper dan in Kallo, Kallo heel de maand 4.700 of ze gaan het ook moeten aanpassen. Nu tank ik Brugge aan 3.999. Maar voor hoelang.
 7. best is zeker als de computer nog 5 km aangeeft, terug op cng rijden, das toch wat ik zal doen
 8. Ik heb me laten informeren voor en schakelaar er tussen. Binnen 14 dagen zit die er tussen. Nu nog op verlof. Daar na ga ik wat informeren voor eventueel lpg, in mijn golf.
 9. Donderdag in Goes wist tanken. 3.189/kg,
 10. Tuurlijk weten ze dat, heb dat al eens vermeld planning 2020 2030 gaan ze uitvoeren. Corona is mislukt, nu proberen ze iets anders.
 11. Prijs is aangepast 3.950
 12. Brugge heb ik aangepast, maar als het nog altijd 3.899 is? Er is kans dat ik daar woensdag passeer.
 13. Zal wel duurder zijn, bel eens naar garage Tavernier. Is door hun dat ze daar een cng pomp hebben laten installeren.
 14. Met mijn golf zit ik nu aan 3.7kg over 7000km, zo om op benz te rijden. Zou ik duurder uitkomen. Ik tank in Kallo aan 3.4€
 15. Geen mens dat het weet. En zeker elektrisch niet. Er is er nu al zoveel tekort. Ik zie geen 6.000.000 wagens rijden op elektriciteit, waar gaan ze de stroom halen? Rusland?
 16. Kallo nu op 3.400 LNG nog duurder, stond vorige maand goedkoper dan CNG
 17. Dag mijn eerste 14 dagen met Romac kaart. Geen korting in Kallo
 18. Ja ik heb ook zo een probleem een 9L tank
 19. Maandag gaan we het weten, hoe de prijs in Kallo zal zijn. Die passen hun prijs elke maand aan. Hopelijk niet boven de drie.
 20. Misschien dat TotalEnergies zijn prijzen in België ook zakt. Maar cng zal daar weer niet tussen zitten zeker. Alhoewel België ook niet. Maar even dromen hahaaha
 21. Mijn kaart is besteld, zal maandag of dinsdag wel toekomen. Pin al ontvangen. Eens benieuwd hoeveel korting het zal zijn.
 22. Oké vandaag nog eens gebeld naar Veurne, had iemand anders aan de lijn. En inderdaad toch korting. Total CNG-LNG Kallo Zo ga ik mij nu onmiddellijk een kaart aanvragen. Brugge is er al zeker niet bij. Daar zijn ze mee bezig. De kaart kan je daar wel gebruiken. Bedankt voor de info Jimghw, is wel in ander topic geplaatst.
 23. In Kallo krijg je Nul korting. Alleen in Veurne, moest het toch veranderd zijn, laat eens weten. Heb de eigenaar eens aan de tel gehad. Hij zei in Veurne wel. En in alle anders stations kan je het gebruiken. Zo misschien is dat nu veranderd, eens benieuwd naar het resultaat.
 24. Heel Europa betaalt voor Duitsland zoals we al 75 jaar doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...