Ga naar inhoud

muscles

Moderator
 • Aantal items

  4.476
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  333

Alles dat geplaatst werd door muscles

 1. Vandaag om 15:10 uur een beige metallic VW Caddy Maxi zien rijden ter hoogte van de Carrefour Market op de Diestsesteenweg in Herk-de-Stad, met officiële sticker rechts van de nummerplaat. Reed richting Halen.
 2. Op de Q8-site onderaan in het blauwe vak onder Klantenservice druk je op Feedback geven over Q8 en daar tik je die opmerking in, en dan maar afwachten wat ze antwoorden.
 3. Amai ! En dan willen ze mensen overtuigen om op CNG te rijden. Maar ik weet het: Rolande verkoopt veel liever LNG, voor vrachtwagens, want ze hebben ondertussen al vier LNG-tankstations in Duitsland en voor zover ik het kon volgen kan je op die plaatsen geen CNG tanken.
 4. @grijpgraag Je zou eventueel contact kunnen opnemen met Rolande zelf: info@rolandelng.nl https://www.rolande.nl/
 5. Wat @JoBéaanhaalt is gewoon een correctie van je zin in je bericht van donderdag (25 februari 2021) waarin het gaat over jouw VW Touran. De VW Touran van JoBé is inderdaad al verkocht.
 6. 1. Nog vergeten van gisteren: een lichtgrijze Seat Leon Sportstourer met de sticker op de achterbumper aan de rechterkant. 2. Vandaag ongeveer rond het middaguur: een donkergrijze Seat Ibiza, geparkeerd aan een zaak vooraan in Stokrooie (Hasselt) met ruitvormige sticker rechts van de nummerplaat. 3. Na de middag een lichtgrijze Fiat Doblo met officiële sticker ergens op de Stevoortse Kiezel in Kuringen voorbij zien rijden richting Stokrooie. 4. Na de middag aan het kruispunt in het centrum van Stevoort een zwarte SsangYong XLV met officiële sticker.
 7. 1. Eergisteren een witte Seat Leon Sportstourer geparkeerd zien staan in het centrum van Heks (Heers) rond 14:10 uur, officiële sticker. 2. Vandaag rond 16:40 uur reed een zwarte Audi A5 G-Tron in Alken mij voorbij ter hoogte van bakkerij Het Graantje in de Stationsstraat, zonder sticker. 3. Vandaag onderstaande grijze Audi A3 G-Tron geparkeerd zien staan aan een huis ergens in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt).
 8. muscles

  CNG sticker

  @Man van het zuidenJa maar in Duitsland zien CNG-rijders dat als een statement - daar is het namelijk niet verplicht. Het is om andere rijders duidelijk te maken: Kijk, ik rij op CNG, of zelfs: ik rij op 100% biogas.
 9. @HerbieBen je al een keer bij Dats 24 in Knokke CNG gaan tanken? Of bij Greenpoint in Oostende? Het ligt dikwijls ook aan de CNG-druk maar ook aan de CNG-installatie. Het zou namelijk kunnen dat je met 19 kg CNG van Knokke of van Oostende meer kilometers kan rijden. DATS 24, Natiënlaan 181, Knokke GREENPOINT, Wetenschapspark 7, Oostende
 10. @HerbieToen ik het laatste jaar met mijn Octavia G-Tec reed, toen moest ik ook elke dag CNG gaan tanken omdat ik meer kilometers maakte. Volgens mij moet je je beklag gaan maken bij Volkswagen zelf, of bij Test-Aankoop.
 11. Ik snap dat dus niet. Total (Pitpoint) en Q8 slagen erin om in België biogas te verkopen en Dats 24 niet.
 12. Men zal CNG kunnen tanken bij Dats 24 in Amay ergens in mei dit jaar. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van dinsdagavond (23 februari 2021) is de kwestie van de CNG-pomp bij het benzinestation Dats van Amay op tafel gekomen. Het zal volgende kalendermaand mei operationeel zijn, na aansluiting op stadsgas. Bron: La Meuse
 13. Het is in die winterweek extreem koud geweest en daardoor verbruikte je auto meer. Dat geldt voor alle voertuigen.
 14. muscles

  Prijs CNG

  Bij BRUNO in Genk-Noord staat de CNG nog altijd € 0,920 per kg. Ik ben daar vandaag LPG gaan tanken omdat ik daar in de buurt was en mijn tank bijna leeg was. De LPG- en de CNG-pompen staan daar namelijk naast elkaar.
 15. @HerbieWat is momenteel jouw kilometerstand? En maak je altijd lange ritten (van minimum 1 uur), of alleen maar korte ritten?
 16. Nu vind ik dat je toch wel overdrijft. Hoe reclame? En spam? Waar slaat dat op? Off topic? Hoe dat? Hij heeft dit onderwerp gestart.
 17. € 1,040 per kg is gewoon veel te duur. Ik zou deze prijs echter wel aanvaarden als het om biogas ging, maar is er hier iemand die het woord biogas of bio-CNG kan vinden op de site van Dats 24 ?
 18. Ik ben 'm vandaag tegengekomen, ik heb 'm gezien. Zowel voor- als achteraan vind ik dat ie er beter uitziet. Wanneer de TGI-versie beschikbaar zal zijn kan je het beste volgen op de Instagrampagina van Spotting_CNG en ook op Gibgas -> Nachrichten
 19. Vandaag om 14:10 uur, Gouverneur Verwilghensingel in Hasselt, VW Golf Variant met ruitvormige sticker reed de parking op van nummer 20. Luxauto zat daar vroeger.
 20. Ja, en jullie zouden beter allemaal meer met de fiets moeten rijden, zoals ik 😉 En nee, ik ben niet van de partij Groen.
 21. @Grote KaasHier in België zijn er enorm veel CNG-rijders die de "officiële" rechthoekige CNG-sticker of de ruitvormige op hun wagen plakken om een 'statement' te maken - kijk, ik rij op CNG, ik ben milieubewust, anderen doen het omdat het in feite wettelijk verplicht is, nog anderen doen het om de brandweer en hulpdiensten te laten zien dat hun voertuig op CNG rijdt. Die mensen plakken die sticker er dan op kort na de aankoop van hun voertuig en die blijft erop. Ikzelf had ongeveer een maand gewacht en uiteindelijk er toch maar op geplakt. Later kwam dan nog de grote Aardgasrijdersticker
 22. Enkel en alleen verplicht bij de autokeuring.
 23. Da's een jonge wagen met weinig kilometers. Goed gekozen.
 24. muscles

  test seat ibiza

  Met laagcalorisch CNG ga je sowieso iets meer verbruiken en dus minder kilometers doen. Om echt goed uit te testen zou je voor een langere periode eigenlijk alleen maar CNG in Diegem mogen tanken. Dan pas ken je het werkelijke verbruik.
 25. Welkom op het forum. Tavernier in Zedelgem is de CNG-specialist en erkend CNG-installateur. Van welk bouwjaar is je VW Caddy Maxi?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...