Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

muscles

Moderator
 • Items

  4.724
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  374

Alles dat geplaatst werd door muscles

 1. In Nederland is het ook van dat: "Ondanks vol stroomnet in Noord-Holland, toch snelladen bij tankstation TE"... Nederland kampt met krapte op het stroomnet, maar nergens is de netcongestie zo nijpend als in de provincie Noord-Holland. Bron: MobilityEnergy
 2. 1) Zaterdag 6 juli om 11u07: witte VW Touran op de E40 komende uit de richting van Gent / Aalst richting Brussel ter hoogte van het ESSO-autosnelwegtankstation in Groot-Bijgaarden. 2) Vandaag om 11u10: zwarte VW Caddy Maxi wachtend aan het kruispunt van de Expressweg komende van het industrieterrein in Alken (hoogstwaarschijnlijk kwam die van de autokeuring).
 3. Als je goed genoeg rond je kijkt, dan zie je altijd wel een CNG-wagen. Donkerblauwe VW Touran op het industrieterrein in Alken om 18:00 vandaag.
 4. Jeansblauwe Skoda Octavia aan de kerk in Hoepertingen om 18u03 vandaag.
 5. Vorige week op de E40 ter hoogte van Groot-Bijgaarden achter een Skoda Octavia CNG van de vierde generatie (liftback, huidig model) gereden van Fluxys. Daar ziet ge er niet veel van rondrijden maar het is zoals Urbanus zong tesamen met de Scouts: Wijle zijn de mannen die de gas doen branden. Dan heb ik zaterdag 15 juni toen ik er met de koersfiets voorbijkwam eerst een Audi A3 met CNG-sticker gezien, aangekocht in een garage in Beverst: hij stond ook in Beverst geparkeerd. En kort daarna in de Vogelzangstraat in Beverst heb ik onderstaande gele Fiat CNG gespot van het Agentschap Wegen en Verkeer.
 6. Als ik daar een foto met 360° gemaakt zou hebben, dan zou je het begrijpen: er zijn daar namelijk wegenwerken in die straat (Maastrichtersteenweg, Tongeren). Daardoor is het onmogelijk om je voertuig op een andere manier te parkeren. En of die blauw gespoten kasseien daadwerkelijk op een gehandicaptenplaats duiden, dat weet ik niet: in feite speelt dat geen rol in deze situatie want enkel bewoners mogen daar met hun wagen komen. De wegenwerken zijn overigens nog niet beëindigd op dit ogenblik.
 7. Je zou een nieuwe wagen kunnen aankopen in Duitsland bij o.a. Neuwagenkauf punt com, en je CNG-voertuig ginder overlaten. Dat is uiteraard op voorwaarde dat je min of meer Duits kent, ofwel DeepL Translate gebruikt.
 8. Het zijn niet alleen de injectoren die problemen opleveren bij de modellen van de Volkswagen-stal. Na iets meer dan 100.000 km afgelegd te hebben werkte mijn DSG-automaat niet meer zoals normaal. Hij sloeg telkens een versnelling over: van 2de naar 4de naar 6de. Er zat niks anders op dan 'm te laten vervangen. Dat was dan een patat van € 2086,89. Ik heb navraag gedaan bij andere eigenaars van een VW Caddy, en een Skoda. Bij hen had hetzelfde plaatsgevonden na ongeveer 100.000 km. Het probleem is dus bekend bij Volkswagen. Maar VW blijft koppig dezelfde DSG-automaat installeren omdat ze er waarschijnlijk nog een heel pak van in voorraad liggen hebben. Ze vergeten dat ze daarbij hun eigen ruiten inslaan want zoiets vergeet je niet. Zijn hun modellen soms niet duur genoeg misschien? Awel, dan moeten ze ook hoogstaande kwaliteit leveren, en gene brol.
 9. Op brandstofprijzen punt nl staan nog oude prijzen (op voorwaarde dat de link niet is aangepast naar de Carbu-site). Op vrijdag 10 mei zie ik al de prijsverhoging naar 1.588 staan voor L-gas in Wezemaal.
 10. Het elektrisch rijden, daar zal je rap aan wennen. Dat is niet het probleem. Het vaak opladen, da's iets anders vooral als je lange afstanden moet afleggen. De Tesla-laadstations zijn echter wel van de snelste.
 11. Ik heb een foto gevonden van de voorkant van de Renault 5 E-Tech. Het is een screenshot.
 12. Vandaag heb ik vier CNG-wagens gespot! 1) Skoda Octavia Combi om 10u18 aan de ALDI in Kuringen. 2) Seat Leon (rijschool) om 15u45 in Tongeren, vlakbij Maastrichtersteenweg 58. 3) Seat Ibiza bij iemand thuis zien staan op de oprit in Overrepen. 4) VW Caddy van Fluvius in de Overrepenstraat (iets verder dan het midden van de straat). Na de middag was ik onderweg met mijn koersfiets.
 13. Vermits de gasflessen binnenin jouw Volvo zitten, zul je normaal gezien dus pas een specifieke keuring voor die flessen laten doen na 8 jaar. Klopt dat? Bij LPG is dat toch alleszins zo.
 14. Ik heb die van de directlease app daar een tijdje geleden over gemaild en ze vertelden mij dat het ongeveer een uur duurt voordat de ingevoerde prijs verschijnt. Maar ik zie nu toch dat de € 1,150 vermeld staat in de app.
 15. Excuseer, Tsjernobyl (Chernobyl) ligt in Oekraïne.
 16. Het was in Diepenbeek. Maar sinds 2 november zijn de uitbaters met pensioen gegaan en heeft Gabriëls dat tankstation overgenomen. Maar ik blijf daar Super 98 tanken als ik daar passeer. Daar was uiteraard een openingskorting van 20 cent per liter (heb ik van geprofiteerd: 8,24 liter). Nadien is de korting gezakt naar 19 (was toen € 1,707 op 7 december: heb ik ook van geprofiteerd: 17,58 liter). Gisteren was die € 1,699 maar vandaag weer gestegen met 3 cent (door de verhoging van de maximumprijs) naar € 1,729 [189.3 - 172.9 = 16,4 eurocent korting]. Maar ik moet nog geen benzine gaan tanken want ik rij nu minder, tijdens de vakantie.
 17. 245 is nogal breed ja, want op mijn SUV liggen er "slechts" 235/50/19 op.
 18. Deze Caddy is blijkbaar al verkocht. Zoveel te beter !
 19. Is de CNG-pomp bij Lubolux in Nazareth (Eke) ook al definitief gesloten? Ik vind namelijk geen resultaat meer op Gibgas.
 20. 🥲 🤣 (De laatste emoji kan ik niet meer vinden).
 21. Esso Heverlee staat inderdaad op 1.35
 22. Vandaag nog een grijze metallic VW Caddy Maxi met CNG-sticker gezien op de grens van Brustem met Kerkom in een zijstraat, van de firma Multimasters. Dat was rond 15u30.
 23. Deze morgen rond 9u30 een oranje VW Caddy met officiële CNG-sticker gespot hier in mijn dorp in Sint-Truiden: van het Nationaal Geografisch Instituut, da's nogal wat, hè 😉
 24. Op 10 juni 2023 werd het allereerste TinQ-station feestelijk geopend in Belgisch Limburg, namelijk in Bree, 't Hasseltkiezel 30, waar voorheen een Q8-tankstation was.
 25. Het is HEM, eigendom van de Nederlandse Tamoil-keten. Ze hebben verscheidene tankstations met Erdgas: 1) in Limburg an der Lahn, 2) Carl-Zeiss-Straße 2, 37308 Heiligenstadt, 3) Lübecker Straße 20, 17389 Anklam, 4) Werner-von-Siemens-Straße 1, 64319 Pfungstadt, 5) Wasserburger Landstraße 285, 81827 München, enz.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...