Ga naar inhoud

muscles

Moderator
 • Aantal items

  2.038
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  120

Alles dat geplaatst werd door muscles

 1. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  We gaan hier verder met het melden van CNG-rijders die we onderweg, op een parking of elders gezien hebben. De vorige meldingen kan je vinden op onderstaande link:
 2. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  Vandaag moest ik eerst in Groot-Bijgaarden zijn en daarna in Antwerpen-Zuid. Op weg naar Antwerpen aan de oprit van het U.Z.A. en Edegem reed er een donkergroene Fiat 500 L met officiële, Belgische CNG-sticker aan de linkerkant op de kofferdeur de E19 op.
 3. muscles

  CNG wagen aangekocht? laat het ons weten

  Ik rij daarentegen al bijna 8 jaar lang met een Skoda: van september 2010 tot september 2015 met een Skoda Superb Combi 1.9 TDI en vanaf 2 september 2015 met een Skoda Octavia Combi 1.4 G-TEC.
 4. muscles

  Hangt hij links of rechts ... je sticker? 🤔

  Op mijn splinternieuwe aanhangwagen (ongeremd, met opbouw en met donkergrijze bache, en aluminium zijplaten) hangt de Aardgasrijdersticker links. De verkoper heeft mijn oude, geremde remork overgenomen. Dus geen tax meer betalen voor een geremde remork, geen aparte nummerplaat, en ook geen keuring van de remork meer , en ook geen bijkomende verzekering voor de remork.
 5. muscles

  Prijs CNG aan de pomp

  Vandaag in Hoboken (Total), nog altijd €0,990 per kg voor H+ gas ! Das e wa anders, hè (op z'n Aantwarps)
 6. muscles

  CNG sticker

  Alle deuren van je auto opendoen en dan opnieuw kijken. Op welke plaatsen hangen de deuren vast aan je wagen? Meestal bevindt dat stickerplaatje met 110R zich ofwel aan de linkerkant ofwel aan de rechterkant "in het midden".
 7. muscles

  Hangt hij links of rechts ... je sticker? 🤔

  Sommige mensen moeten toch altijd kunnen wringen, hè !
 8. muscles

  De kogel is door de kerk: VW TOURAN it is !

  Slechts 9 cm langer dan je A3? Dat kan ik moeilijk geloven.
 9. muscles

  CNG wagen aangekocht? laat het ons weten

  Seffens is het opnieuw autosalon !!! (bij wijze van spreken want we zijn bijna halfweg het jaar)
 10. muscles

  CNG wagen aangekocht? laat het ons weten

  Als je ooit met een auto van de VAG-groep gereden hebt, dan wil je niks anders meer.
 11. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  @pluxy en @Lucky : Hebben jullie die problemen gemeld aan Dats 24? Hieronder de link: https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/help/contact
 12. muscles

  De kogel is door de kerk: VW TOURAN it is !

  Tja, de meeste mensen willen meestal zuinig rijden al gaat dat niet in alle omstandigheden. Maar het traag optrekken in die twee hoge versnellingen heeft ook te maken met het feit dat hier om een manuele versnellingsbak gaat. Ik veronderstel dat je met een DSG-bak meer keuze hebt: dat je dus soms kunt kiezen voor "sportief" i.p.v. economisch.
 13. muscles

  De kogel is door de kerk: VW TOURAN it is !

  Effe binnenbrengen bij AGS in Olen (of Drive Systems in Tienen) en dat komt dat wel in orde
 14. muscles

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Diesel duurder dan benzine Het was vanavond nogal een drukte op de weg! Het was bijna even druk als overdag. Ik bedoel de periode tussen 20u30 en 21u30. Ik vroeg mij af: Wat is er toch allemaal gaande? Normaal gezien is het veel rustiger. Toen ik dan aankwam bij de Dats 24 in Tongeren, toen zag ik het! Daar stonden al vier auto's (waaronder 1 jeep) diesel te tanken. Ik had het wel gezien op het VRT-nieuws van 18u dat de prijs van de diesel voor het eerst duurder zal zijn dan diesel maar ik had er onderweg niet bij stilgestaan. Er komt dus vanaf morgen 3,3 eurocent per liter bij. Omer Coekaerts van Carbu.com krijgt bij deze gelijk. Hij had het voorspeld. Er rijden nog veel dieselrijders rond in Belgenland.
 15. muscles

  Vakantie Spanje via Frankrijk

  Vertaling : Aha, maar het verschil lijkt erg groot! Ik heb een huis in de Marina Alta, net aan de grens tussen de provincies Valencia en Alicante. Ik ga een auto parkeren op het vliegveld in Alicante, ik ben het zat om met de auto te reizen. Maar ik sluit niet uit dat we ooit weer zullen reizen met de Skoda Octavia die ik in België heb. Dat is waarom ik wacht totdat er meer benzinestations open gaan waar we CNG kunnen tanken! Groeten uit Alicante en leve Spanje!
 16. muscles

  De kogel is door de kerk: VW TOURAN it is !

  Ik kan mij toch moeilijk voorstellen dat de mindere trekkracht in 5de en 6de te maken zou kunnen hebben met de kilometerstand van meer dan 181k. Ik heb daar zelf niet mee gereden (met zo'n Touran op CNG) maar wat heeft de vorige eigenaar allemaal met dat voertuig gedaan. @Aardgasrijder zal wel kunnen zeggen of hij dat ook ondervindt bij zijne Touran.
 17. muscles

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Ja inderdaad, als je de CO2-uitstoot van sommige benzinewagens bekijkt, die is tamelijk hoog. Maar, en vooral, de petroleummaatschappijen willen het liefste van al zoveel mogelijk gewone benzine (95 en 98) verkopen.
 18. muscles

  Skoda Kodiaq

  Tja, Prins is de producent van de CNG-injectiesystemen zoals je dat kan zien op de site van AGS Olen. Drive Systems in Tienen daarentegen gebruikt injectoren van BRC, lees ik tot nu toe.
 19. muscles

  Vakantie Spanje via Frankrijk

  @Danny Ik vind het eigenlijk best cool dat je met een Spaanse CNG-wagen naar Spanje rijdt. Allee, hij is zogezegd Spaans want eigendom van Volkswagen, maar op Wikipedia lees ik dat hij toch in alle geval gemaakt is in Spanje.
 20. muscles

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Volgens Omer Coeckaers van Carbu.com zou het haasje over springen eindigen nu in de zomer, en zou diesel dan voor altijd duurder blijven dan benzine 95 RON E10.
 21. muscles

  Skoda Kodiaq

  Nee, ikzelf heb geen ervaring met inbouw van een CNG-installatie. Maar ik vind wel dat je een goede keuze gemaakt hebt want de Skoda Kodiaq is een prachtige wagen. Voor mezelf is de Kodiaq wat te groot, denk ik. Ik heb 'm al verschillende keren van ver gezien, al rijdend en geparkeerd (op 200 m van de openbare weg), maar nog niet van dichtbij. De Karoq vind ik ook mooi maar daar heb ik er nog niet zoveel van gezien.
 22. muscles

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Zoals elders op dit forum een paar dagen geleden aangekondigd en voorspeld door Carbu.com: vanaf morgen, vrijdag 25 mei 2018, stijgen de maximumprijzen van benzine en LPG. De prijs van Euro95 E10 stijgt met 1,4 eurocent per liter, Super 98 met 1,7 eurocent en LPG zelfs met 1,9 eurocent per liter.
 23. muscles

  CNG wagen aangekocht? laat het ons weten

  Hoe? Wil jij nu zeggen dat de VW Golf Variant 1.5 TGI van 130 pk zo maar eventjes 2.500 euro duurder is dan de voormalige 1.4 TGI van 110 pk?
 24. muscles

  Aftoetsen interesse M&G Live?

  @Aardgasrijder Een tankstation bezoeken? Wat versta jij daaronder? Want om de twee dagen moet ik immers een tankstation bezoeken om CNG te gaan tanken.
 25. muscles

  CNG rijder gespot 2.0

  1) Rond 16u in Zepperen een soort bestelwagen gezien van Infrax met op de zijkant "Ik rij op aardgas". Hij kwam uit de Terwouwenstraat. Hij moest wachten omdat hij uit een zijstraat kwam, en ik kwam daar met mijn koersfiets voorbij. 2) Toen ik terugkwam van de fitness met mijn koersfiets reed er bij het binnenrijden van Zepperen mij een Audi A3 Sportback voorbij met CNG-sticker rechts van de nummerplaat. Hoogstwaarschijnlijk is dat dezelfde die ik gisteren in Zepperen aan de voormalige lagere school heb zien staan. Misschien is die Audi A3 G-Tron van iemand op het forum hier want Zepperen maakt immers ook deel uit van de gemeente Sint-Truiden.
×