Ga naar inhoud

muscles

Moderator
 • Aantal items

  4.603
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  354

Alles dat geplaatst werd door muscles

 1. Het is alleen maar omdat we geen problemen zouden krijgen met Google. In tegenstelling tot Google is OpenStreetMap vrij te gebruiken.
 2. Ik ben deze namiddag voorbijgereden aan de Esso (G&V) van Zellik en de CNG stond daar € 1,269 per kg geprijsd. In Gent is er ook zo'n Esso die CNG verkoopt - die is ook van G&V - en is hoogstwaarschijnlijk ook € 1,269, alsook alle Esso-, Shell- en G&V-tankstations met CNG in Wallonië.
 3. Sinds 2018 of 2019 heeft de Q8 in Houthalen altijd de prijs gevolgd van Dats24. Dus hoogstwaarschijnlijk kost de CNG daar nu € 1,290 per kg.
 4. Vergelijk dat maar es met de beste (goedkoopste) prijs van Super 98 per provincie. Dieselrijden is weer interessanter en goedkoper geworden.
 5. Ik had daar al iets van gelezen maar ik denk niet dat alle brandstofmerken daar aan meedoen. Hiermee volgt Nederland dus het voorbeeld van Duitsland waar dat al langer gebeurt. Op Clever-Tanken.de kan je overigens zien op welke ogenblikken van de dag het het voordeligst is om te tanken.
 6. Dat zijn dan toch wel autosnelwegprijzen, lijkt mij. Ik zie hier namelijk 1,719 voor E10 en 1,379 voor diesel bij Tamoil Express in Steenbergen (Noord-Brabant). Zelfs bij het Shell-station in dezelfde gemeente 1,869 voor E10 en 1,519 voor diesel. Maar zoals ook in België zijn de prijzen regio-gebonden. Avia, Noordhoekring 180 in Tilburg: 1,839 voor E10 - 2,009 voor Super98 - 1,509 voor diesel.
 7. Ik daarentegen kijk altijd op voorhand naar de prijs voordat ik ga tanken ! Zoals bijvoorbeeld voor de Super 98. Al een paar dagen geeft Dats 24 namelijk een korting van 18.8 eurocent per liter in Tienen. 170.2 - 18.8 = 151.4 eurocent per liter ofwel € 1.514 per liter. Maar bij Lukoil krijg ik meer korting omdat ik de Cake-app gebruik. Voorwaarde is wel dat ik minstens 40 liter tank. No problem.
 8. Jeetje en potdorie is Hollands. In het Vlaams zeggen we eerder: Verdorie ! (dan vloeken we tenminste toch niet). En woordenschat is met twee O's.
 9. Er bestaat een webpagina van dit tankstation op de site van DCB Energy: https://www.dcbenergy.nl/dcb-energy/stations/388-dcb-energy-maasmechelen
 10. De Shell ligt toch al langs de Herentalsesteenweg (nummer 10): https://www.openstreetmap.org/#map=17/51.17397/4.75281
 11. Nieuw CNG station bij Esso Diegem (Grensstraat 10)! Handige locatie vlak aan de ring van Brussel, met shop & carwash erbij. [Op woensdag 22 sept 2021 meegedeeld in de FB-groep "Status CNG-tankstations België"]
 12. Ik zie er geen vraagprijs bij staan.
 13. Op Google Maps staat het niet aangeduid. Op OpenStreetMap ook niet. Misschien is het vooraan, aan de rotonde.
 14. Deze morgen ben ik er twee maal gepasseerd en ik heb er speciaal op gelet. Het klopt, er kan inderdaad CNG bij Total Maasland getankt worden. Het staat aangeduid als je daar binnenrijdt: uiterst rechts, samen met LPG.
 15. Nochtans staat dit niet vermeld op de TotalEnergies-pagina van dit station, noch op de Pitpoint-kaart.
 16. Bij Q8 krijgt ge directe korting en daar bovenop ook nog Smiles (ge moet dan wel de Q8-stations kiezen die korting geven).
 17. Ik tank niet zo overdreven vaak bij Q8 - de laatste tijd wel wat meer - maar ik zit ondertussen toch al aan 1456 smiles
 18. Slechts 10 minuten om er naar toe te rijden? Da's toch niks. Ik heb er nog nooit op gelet maar ik denk dat ik toch ook ongeveer 10 minuten onderweg ben om naar het Bruno-tankstation in Brustem te rijden en daar LPG te gaan tanken. En ge moest eens weten hoe vaak ik speciaal van hier in Sint-Truiden naar de Dats 24 in Tongeren gereden heb om CNG te gaan tanken (toen hier nog geen CNG te krijgen was in Sint-Truiden). Dat was zeker 20 minuten - als het al geen 30 minuten is - rijden tot daar.
 19. Ja, dat is heel frusterend. Probeer in plaats daarvan CNG te gaan tanken bij Dats 24 zoals bij de Dats in Schoten bijvoorbeeld. In Mechelen hebben ze er zelfs twee. Dan ook nog in Boom. Wat betreft MAES Duffel. Ik ben er zeker van dat je MAES Rumst bedoelt (want in Duffel is geen tankstation van Maes zelf).
 20. Ik denk dat die prijs bepaald wordt door Drive Systems.
 21. En de CNG-prijs voor H-gas bij de Pitpoint-stations is inderdaad € 1,330/kg. MAES in Rumst en Bornem blijken dus al H-gas te zijn. https://www.maes-oil.be/nl/tankstation/rumst-maes/
 22. De officiële CNG-prijs voor Turnhout staat op de volgende pagina vermeld: €1,230 per kg. Esso Express, Gierlesteenweg 192, 2300 Turnhout (Maes Energy & Mobility)
 23. Opmars van TinQ zet door... formule opent nu ook in België Na uitbreiding van het netwerk tankstations in Nederland en Duitsland, is TinQ nu ook gestart in België. De eerste Belgische TinQ is maandag 26 april 2021 geopend aan de Aarschotsebaan in Berlaar. De nieuwe onbemande TinQ (foto) is gelegen aan de drukke N10 tussen Antwerpen en Aarschot. TinQ Berlaar, een voormalige Avia, is de eerste van een reeks komende TinQ-locaties in België. Het tankstation is 24/7 geopend en automobilisten konden er in de maanden mei en juni gebruik maken van diverse openingsacties. In mei bood TinQ Berlaar 24/7 extra openingskorting en in juni werd de opening gevierd met een groots voordeelfeest. Als grootste onbemande tankstationnetwerk in Nederland blijft TinQ het aantal locaties uitbreiden. De formule van ENVIEM is in Nederland hard op weg naar 400 locaties. Bron: PompShop Voormalige AVIA geopend als tweede TinQ van België In Bunsbeek, aan de drukke N29 even ten noorden van het Vlaamse Tienen, heeft Enviem dit weekend (4-5 september 2021) de tweede TinQ van België geopend. Enviem wil de formule in België laten doorgroeien tot ‘een belangrijk Belgisch netwerk’. De tweede TinQ van België is geopend aan de Tiensesteenweg in Bunsbeek (foto hieronder) en toonde zich hiervoor in de kleuren van AVIA. De nieuwste Belgische TinQ is onbemand en biedt aan de pomp Euro95, Superplus98 en diesel. Een betaalautomaat maakt het mogelijk 24/7 op de volledig overdekte locatie te kunnen tanken. De opening van TinQ Bunsbeek wordt gevierd met diverse promoties en prijskortingen. De allereerste Belgische TinQ opende eind april aan de Aarschotsebaan in Berlaar. Dit nieuwe onbemande station was eveneens een voormalige AVIA. De opening van TinQ-tankstations in Bunsbeek en Berlaar is volgens Enviem de start van een ambitieus project om het Nederlandse TinQ-netwerk ook te laten doorgroeien tot een belangrijk Belgisch netwerk. Bron: PompShop
 24. De afgelopen weken heb ik verschillende CNG-wagens gezien: Audi A5, VW Polo, een VW Caddy van VAB Pechdienst, enz. De volgende twee zijn van de 2 voorbije zondagen: 1. De Fiat Doblo van Euro-Sprinters op 26 augustus om 15u41 op de R0, komende van Zaventem richting Leuven/Luik. 2. Donkerblauwe VW Caddy van Maxicon op 5 september om 13u56 in de Denderdreve in Zelzate.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...