Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

JJR

Leden
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

JJR last won the day on July 12

JJR had the most liked content!

Community Reputation

289 Super

1 Follower

About JJR

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zei niet dat ik het een hoge prijs vind. Na verhalen over prijsdaling in Frankrijk merkte ik alleen maar dat waar ik tankte de prijzen hetzelfde bleven en in Luxemburg zelfs wat gestegen. Als ik het duur had gevonden had ik er niet getankt en tot thuis gewacht. Neen, het blijft een aangename ervaring om in Merl te passeren.
 2. Prijs in Merl (Lux) is gestegen tot vorige week. Nu 0,679 euro/kg
 3. H+gas tanken aan 1,124 euro/kg. Gebruik pomp 3 voor personenwagens. Draaikoppeling.
 4. Net getankt in Simandres. H+gas aan 1,124 euro per Kg. Pomp 3 is voor personenwagens.
 5. Bij pomp van Engie in Montpellier alleszins niets gemerkt van prijsdaling. Nog steeds 1,260 euro/kg.
 6. Heb zin om het morgen nog eens te proberen. Maar ik hoor niets meer over mogelijkheid voor personenwagens. Ik weet het dus nog niet goed. Vorig jaar waren we daar zeer tevreden.
 7. Van vorig jaar meen ik me te herinneren dat er ook pompen waren in Macon en Chalon-sur-Saone. Ik vind deze niet meer terug op gibgas. Bestaan deze niet meer?
 8. Ik heb dat kopstuk vernoemd omdat de pomp voor personenauto's in Montélimar defect was op 1 juli. Er zijn daar pompen voor vrachtwagens en 1 voor personenwagens. Maar deze laatste was toen defect. De koppeling voor vrachtwagens past niet op een personenwagen. Ik vermoed zelfs dat ik gas verloren heb met proberen (ik hoorde en rook gas ontsnappen).
 9. De prijzen lijken inderdaad goed gezakt. Op 1 juli betaalde ik nog overal met dab 1,2 euro per Kg. (Behalve in het heerlijke Luxemburg). Morgen eerst in Montpellier langs gaan en kijken of dit overal zo is. Hebben jullie de prijzen aangepast op gibgas?
 10. Ik op 1 juli aan het station in Montélimar geweest. Pomp werkt inderdaad (vandaar de bevestiging per telefoon) maar de pomp met koppeling voor personenwagens was defect. Op de terugreis, morgen, zal ik andere pompen nemen.
 11. Ben gaan tanken om extra benzine in te doen. Heb nu getankt in Montpellier. 1,260 euro per kg. Draaikoppeling, maar echt eenvoudig. Nam mastercard aan. Getankt in 2x (blijven duwen). Kreeg er amper 26 kg in ipv 37. Heb nog een derde keer geprobeerd voor extra KGs maar slechts 300 gr. Maar allez, nu en route.
 12. Tank op tijd. Montélimar aanvaard credit card maar pomp voor auto's is stuk. Andere koppeling vraagt adapter. Prijs 1,055 euro. Ook draaikoppeling, geen pistool. Ik rijd nu verder op benzine richting Montpellier. Hopelijk kom ik toe met benzine.
 13. Inderdaad nog steeds draaikoppeling en geen pistool. Ik heb net getankt aan 0,669€/kg zoals al op Gibgas stond. Binnen betaald met master card.
 14. Vanmorgen rond 9u30 Fiat bestelwagen met belettering voor Deusjevoo in Hasselt aan de Carrefour/Brico.😉
 15. Ik vertrek morgen. Eerste dag halfweg en overmorgen de rest. Ik probeer zo snel mogelijk een update te plaatsen. Ik heb wel een Caddy Maxi dus groter rijbereik op CNG. Ik zal verslag doen over Merl, Montélimar en Montpellier. Indien ergens problemen ook over een eventueel andere pomp.
×
×
 • Create New...