Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

JJR

Leden
 • Aantal items

  347
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  19

JJR won laatst op 5 Maart

JJR had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

229 Super

Over JJR

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Vandaag rood-wit lint rond beide pompen. Ben in Houthalen moeten gaan.
 2. Is ECO rijker aan calorieën? Wordt CNG in Frankrijk vloeibaar aangeleverd zodat ze H- en L-gas kunnen aanbieden? Waarin zit het prijsverschil?
 3. Ik heb ook wel ergens op dit forum gelezen dat je er op moet letten dat zo'n draaikoppeling echt loodrecht op de nippel moet staan. Misschien zat daar het probleem. Heb zelf enkel nog maar met het pistool getankt, dus ik kan niet uit ervaring spreken.
 4. JJR

  Wat vanaf 2021?

  @Jan Robert Toen ik eind jaren '80 met de bus van Hasselt naar Neerpelt ging vanuit mijn 'kot' betaalde ik hiervoor 115 BFR (bijna 3 euro). Nu betaal ik met een 10-beurten-kaart 1,5 euro voor die rit. Het openbaar vervoer is in dit geval over 30 jaren in prijs gehalveerd. Het is inderdaad wel zo dat het aanbod tot 'bedroevend' is uitgedund.
 5. JJR

  Wat vanaf 2021?

  Voor mij zijn de elektrische auto's ook deel van de lobby om de kerncentrales langer open te houden. We worden gedwongen naar elektrisch en dan blijkt dat we er niet op een groene manier geraken...
 6. JJR

  CNG rijder gespot 3.0

  Na bijna 3 jaren gespot, en dan nog in de buurt van mijn woonplaats. Vrouwtje kwam terug van de zwemles en de kleinste wilde eens gaan kijken.
 7. JJR

  CNG rijder gespot 3.0

  Daarnet aan Q8 Houthalen. Donkere Skoda 1-RN.-...
 8. Heb ook geen mistlichten vooraan. En ik mis(t) ze niet. Achteraan zijn ze verplicht en gaan ze toch wel meermaals per jaar aan.
 9. JJR

  CNG rijder gespot 3.0

  Zondag 17 maart DATS24 Hasselt. Zwarte caddy met plaat 1-SER-... stond te tanken toen ik de banden van de citroen C3 van mijn moeder aan het bijpompen was.
 10. JJR

  Seat Ibiza reference

  Veel plezier, rijd voorzichtig en geniet van je CNG.
 11. Ecopower moet mijn verbruik aan eleKtriciteit op het net zetten. In mijn huis komt eleKtriciteit binnen, welke dan ook. Maar ik weet dat mijn verbruik 100% gedekt is door groene stroom. Als uiteindelijk heel België zover is, weet ik pas zeker dat mijn gebruikte stroom echt groen is. (Als iedereen dan ook bij de opgesomde leveranciers zit, anders kan er nog certificatenhandel met Scandinavië zijn)
 12. Na het tanken rijd ik net geen km op benzine met mijn Caddy Maxi.
 13. Iemand contacten? Zou leuk zijn voor eerste meet en greet. De datum die dichtbij ligt en het beperkt aantal bezoekers ( hoeveel inschrijvingen zijn er al?) maken het moeilijk om hier gebruik van te maken. Misschien, bij voldoende interesse, zijn ze bereid een tweede bezoek mogelijk te maken. En dat je van ajuinen biogas kan maken, weet ik al van kindsbeen af. 😁
 14. Kan je deze gebruiken in stations waar GNVert aanvaard wordt (toch wel dé kaart als je in Frankrijk CNG wil tanken)?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...