Aardgasrijder.be wordt gesponsord door Mefirst! Betaal jij ook te veel voor je autoverzekering? Vergelijk nu online de beste autoverzekering via Mefirst.be: de vergelijkingssite voor verzekeringen

JJR

Leden
 • Aantal items

  255
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  16

JJR won laatst op 14 Januari

JJR had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

160 Super

Over JJR

 • Titel
  Aardgasgoeroe
 1. CNG rijder gespot 2.0

  Vanmorgen in Diest, allebei op 5 seconden verschil: Fiat Ducato. Ik dacht een grijze, maar toen zag ik een blauwe schijn op der plaats waar de deuren vaak vast worden (zit zelf nu in de carwash dus eventueel een suggestie). Dan Caddy 1-RDE... in het groen. De kinderen waren erg enthousiast over de kleur vinden ons bruin maar gewoontjes. Verstuurd vanaf mijn SM-A510F met Tapatalk
 2. CNG rijder gespot 2.0

  Doe ik bij deze.
 3. CNG rijder gespot 2.0

  Daarnet grijze Volkswagen 1CPD... aan Q8 in Houthalen. Sticker zonder witte rand (ruit). Ook al 2 jaar tevreden gasblazer. Vreemd, maar voor het eerst maakte ik mee dat het pistool zichzelf ontkoppelde na 2 kg.
 4. CNG rijder gespot 2.0

  Vanmorgen 8u55. Zwarte Fiat 500 (type en nummerplaat niet gekend omdat ik dit forum aan het lezen was op de smartphone en vluchtig opkeek). Officiële sticker. Kwam van Kuringen en reed het kanaal over om net over de brug rechts te nemen richting Nijverheidskaai/Kempische Steenweg.
 5. Xtra - nieuwe kaart Colruyt / DATS ...

  DATS24 geeft maximaal 16 cent korting op de OFFICIËLE prijs. Zij zitten met hun pompprijs vaak al een stuk daaronder. Het kan dus zijn dat je pomp al 15 cent goedkoper staat. Dan krijg je dus slechts 1 cent per liter tov de pompprijs. Als je pomp al 16 cent of meer goedkoper is dan de officiële prijs krijg je in verhouding geen korting.
 6. Reclame/acties

  Je bent NIET VERPLICHT om alle acties te volgen. We bieden maar aan waarvan we denken dat een volger er zijn voordeel mee zou kunnen doen.
 7. Reclame/acties

  Opnieuw bonnenactie bij Q8 voor afname van minstens 25 Kg CNG of liters benzine. Hierbij de bonnen. pluspunten_coupons_NL_02_01-1.pdf
 8. @pluxy de onderhoudskosten zijn zeker niet hoger dan normaal. Je vindt deze ook verder op het forum onder de specifieke merken.
 9. Dats Brecht defect

  Is het al geweten wanneer het in februari zal zijn[emoji44]
 10. CNG rijder gespot

  met CNG op de twee voordeuren en met officiële CNG-sticker rechts Die zal, qua aanduiding, wel in orde zijn voor de brandweer, denk ik. En voor de keuring hangt de sticker er meteen ook juist op.
 11. CNG sticker

  We rijden al allemaal op cng (hier op het forum). Straks hebben we ook nog eens allemaal dezelfde nummerplaat. [emoji6]
 12. Twitter: 'discussie CNG t.o.v. EV'

  Heb de erotische ervaring gehad een hoop diesels te zien vertrekken aan de verkeerslichten. 50 tinten grijs (de lucht in).[emoji6]
 13. verbruik VW Caddy Maxi

  Klopt. Ik zit rond 5.6 kg/100km. Wisselend gebruik en H-gas uit Houthalen.
 14. Kleppen van een CNG wagen

  Anderhalf jaar geleden las ik op dit forum over een auto op CNG die (ik meen) wel 600.000 km gereden had. Die zou dan toch ook last gehad hebben van zijn kleppen. Ik weet ook niet of die af-fabriek op cng reed. Ik vind het artikel niet meer terug. Ook heb ik hier herhaaldelijk gelezen dat de kleppen af-fabriek voorzien zijn op temperatuur e.d. wat het rijden op CNG vereist. Ik ben er eigenlijk vrij gerust in.