Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

JJR

Leden
 • Items

  454
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  32

Alles dat geplaatst werd door JJR

 1. CNG pomp is terug in gebruik in Hasselt. Prijs is 1,290 euro per kg gebleven. Het feit dat de druk niet echt hoog is, is ook gebleven (jammer dat ze dit niet hebben aangepast tijdens de herstelling). Ik ben dus in extremis net geen 10Km verder moeten rijden naar Houthalen. Met de prijs van de andere pomp in Hasselt (Total) heb je bij dats24 en in Houthalen en kg gratis per 4 getankte kg.
 2. Total in Hasselt (pitpoint) was in den beginne goedkoper dat dats24. Uiteindelijk werd deze een beetje duurder, maar de druk was er beter. Toen veel duurder en ben ik terug naar Dats24 gegaan (de afstand van thuis naar beide pompen is nagenoeg gelijk). Nu dats24 in Hasselt buiten gebruik is ben ik terug geweest naar Total. Een prijsverschil van nagenoeg 1/4 euro per kg. Je betaalt er nu 1,63 euro per kg. Ik denk dat ik terug naar Q8 in Houthalen ga rijden zolang dats24 stuk is. Iemand een idee hoeveel CNG daar kost?
 3. De ene pomp was afgeplakt en bij de andere zat er een steen geklemd waar normaal de druk zit. Is dit een teken van definitieve sluiting? Nochtans was ik twee jaar geleden erg content daar. (Was pas geopend, goede druk en gemaakt van LNG)
 4. Ik zag gisteren een bus in Frankrijk die ook een kleine nozzle had.
 5. Corbas: goede druk, 1,260 euro/kg, H-gas
 6. Montpelier, Rue Léon Trotzky: erg slechte vullingsdruk. Mastercard geweigerd. KBC geweigerd (2 kaarten). Argenta uiteindelijk aanvaard. 1,260 euro per kg. H-gas.
 7. Dat is een mooi rijbereik. Op CNG zit ik met mijn Caddy Maxi aan 30 tot 35 euro voor 670km
 8. Net om 18u45 verliet ik de noord-zuid in Limburg. Van Helchteren tot Hasselt reed ik achter een zwarte golf (1-XW.-...)
 9. Is dezelfde wagen als 11 berichten eerder (met foto). Ik rijdt daar al 4 jaar mee, maar als mijn vrouw er mee weg is, wordt hij gezien
 10. Die Caddy rijdt nochtans al meer dan 4 jaar rond (met die stickers). It is I
 11. Ik zei niet dat ik het een hoge prijs vind. Na verhalen over prijsdaling in Frankrijk merkte ik alleen maar dat waar ik tankte de prijzen hetzelfde bleven en in Luxemburg zelfs wat gestegen. Als ik het duur had gevonden had ik er niet getankt en tot thuis gewacht. Neen, het blijft een aangename ervaring om in Merl te passeren.
 12. Prijs in Merl (Lux) is gestegen tot vorige week. Nu 0,679 euro/kg
 13. H+gas tanken aan 1,124 euro/kg. Gebruik pomp 3 voor personenwagens. Draaikoppeling.
 14. Net getankt in Simandres. H+gas aan 1,124 euro per Kg. Pomp 3 is voor personenwagens.
 15. Bij pomp van Engie in Montpellier alleszins niets gemerkt van prijsdaling. Nog steeds 1,260 euro/kg.
 16. Heb zin om het morgen nog eens te proberen. Maar ik hoor niets meer over mogelijkheid voor personenwagens. Ik weet het dus nog niet goed. Vorig jaar waren we daar zeer tevreden.
 17. Van vorig jaar meen ik me te herinneren dat er ook pompen waren in Macon en Chalon-sur-Saone. Ik vind deze niet meer terug op gibgas. Bestaan deze niet meer?
 18. Ik heb dat kopstuk vernoemd omdat de pomp voor personenauto's in Montélimar defect was op 1 juli. Er zijn daar pompen voor vrachtwagens en 1 voor personenwagens. Maar deze laatste was toen defect. De koppeling voor vrachtwagens past niet op een personenwagen. Ik vermoed zelfs dat ik gas verloren heb met proberen (ik hoorde en rook gas ontsnappen).
 19. De prijzen lijken inderdaad goed gezakt. Op 1 juli betaalde ik nog overal met dab 1,2 euro per Kg. (Behalve in het heerlijke Luxemburg). Morgen eerst in Montpellier langs gaan en kijken of dit overal zo is. Hebben jullie de prijzen aangepast op gibgas?
 20. Ik op 1 juli aan het station in Montélimar geweest. Pomp werkt inderdaad (vandaar de bevestiging per telefoon) maar de pomp met koppeling voor personenwagens was defect. Op de terugreis, morgen, zal ik andere pompen nemen.
 21. Ben gaan tanken om extra benzine in te doen. Heb nu getankt in Montpellier. 1,260 euro per kg. Draaikoppeling, maar echt eenvoudig. Nam mastercard aan. Getankt in 2x (blijven duwen). Kreeg er amper 26 kg in ipv 37. Heb nog een derde keer geprobeerd voor extra KGs maar slechts 300 gr. Maar allez, nu en route.
 22. Tank op tijd. Montélimar aanvaard credit card maar pomp voor auto's is stuk. Andere koppeling vraagt adapter. Prijs 1,055 euro. Ook draaikoppeling, geen pistool. Ik rijd nu verder op benzine richting Montpellier. Hopelijk kom ik toe met benzine.
 23. Inderdaad nog steeds draaikoppeling en geen pistool. Ik heb net getankt aan 0,669€/kg zoals al op Gibgas stond. Binnen betaald met master card.
 24. Vanmorgen rond 9u30 Fiat bestelwagen met belettering voor Deusjevoo in Hasselt aan de Carrefour/Brico.?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...