Ga naar inhoud

Taaner

Leden
 • Aantal items

  76
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Taaner won de laatste dag op 27 november 2020

Taaner had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Taaner's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • 1 maand lid
 • 1 jaar lid

Recente badges

55

Reputatie

 1. De duurste pomp voor CNG (denk ik) vergelijken met de goedkoopste benzine en dieselpompen vergelijken is natuurlijk niet correct. De goedkoopste CNG-pomp is bij mijn weten nog altijd maar 0,89€/kg (H-gas) in Jurbise (Henegouwen). En de DATSS-prijs is met 1.29€ toch ook nog altijd goedkoper... (en dan moet je nog in rekening houden dat 1 kg CNG meer energie levert dan 1 L benzine, dus die correctie moet je ook nog doen) CNG-prijzen kunnen wel meer schommelen dan benzine/diesel vanwege geen maximum-prijzen.
 2. Da's inderdaad vervelend. Anderzijds kan je je wel gewoon verder rijden op benzine. De app CarburOgaz heeft de mogelijkheid om aan te duiden of een station beschikbaar is of niet (en vermeldt ook de prijs). Maar dat werkt natuurlijk alleen goed als veel mensen hier gebruik van maken om te melden... Jammer genoeg ook enkel voor Android beschikbaar, helpt ook niet natuurlijk.
 3. Gezien de ligging en prijs zal het zeker H-gas zijn. Vanavond nog dezelfde prijs als de Dats in Wevelgem (toch de pomp aan 1.20, niet aan 2€ natuurlijk), maar vanaf morgen goedkoper :-)
 4. Bij Q8 Jurbise (nabij Mons) is het 0,89 voor H-gas...
 5. Taaner

  Autosalon 2021

  Het artikel uit De Tijd: https://www.tijd.be/dossiers/autosalon/toekomst-autosalon-hangt-aan-zijden-draadje/10332259.html
 6. Klopt, is blijkbaar een persoonlijk projectje van iemand. Misschien zijn er mensen die willen/kunnen meewerken? https://carburogaz.fr/projet.html
 7. Ik gebruik sinds kort de app CarburOgaz Op de site staan enkel de Franse stations, maar in de app ook de Belgische, Spaanse en Portugese. App is gratis. Iedereen kan de prijzen aanpassen en aangeven of er een probleem is met de pomp. Ik heb ook nog de PitPoint app staan, die toont ook alle CNG-stations maar geen prijzen. Maar eigenlijk weet ik nu wel de meeste stations zijn in de regio's waar ik meest kom. Ik tank ook meestal waar ik passeer, zal nu niet omrijden voor de prijs (is de moeite niet). Vandaag getankt bij Q8 Jurbise, nog steeds 0,890. Dats is ondertussn de standaard 1.20.
 8. Vandaag getankt bij Q8 in Jurbise (nabij Bergen, Henegouwen). 0,890 voor H-gas!
 9. Het zal wel kunnen, maar waarom zou je dat doen? Waarom niet combineren, zowel CNG als benzine oprijden? Bij Fiat kan je trouwens kiezen om op benzine te rijden, gewoon op knopje drukken en je switched naar benzine.
 10. Gisteren bij Ecofillco in Oostende 1.1/kg.
 11. Vandaag is het daar al 1.15 €
 12. Ze gaan inderdaad sneller overschakelen. Men heeft ondertussen genoeg ervaring + het zou goedkoper uitkomen. https://www.tijd.be/ondernemen/milieu-energie/belgie-vijf-jaar-vroeger-af-van-nederlands-gas/10298134
 13. Deze boer in Wallonië is er alvast mee bezig: https://www.ecconova.com/nl/project/bba
 14. De CNG pomp staat trouwens in de G&V Truck
×
×
 • Nieuwe aanmaken...