Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Koen C

Leden
 • Aantal items

  1.546
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  54

Koen C won laatst op 12 Februari

Koen C had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

920 Super

Over Koen C

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

2.424 profielweergaven
 1. Zomaar uit het hoofd : je hebt er 5 onderweg (route via de snelweg). Uiteraard zal je voor sommige even af de snelweg moeten. Andere kan je met een kleine aanpassing van je route er zo langs rijden. Of er nog bij gaan komen dit of volgend jaar, dat betwijfel ik. De inspanning van de aanbieders ligt nu vooral op Wallonië. Ergens is er recent hier op het forum een lijst opgedoken met CNG stations die dit jaar nog opengaan.
 2. Maar nog altijd meer dan de Opel nu kost... Dan loont het dus zeer de moeite om bij een dealer een échte prijs te krijgen / vragen ipv het standaardformulier / offerte dat ik op het Autosalon heb gekregen.
 3. 16.55 uur, E19 richting A'pen, ter hoogte van afrit Kontich : zwarte Seat Leon. 17.20 uur, E34 richting Turnhout, ter hoogte van afrit Zandhoven / Oelegem : zilvergrijze Fiat Qubo.
 4. Hoe wordt bepaald dat er "een onvoorziene en dringende herstelling" is ? Wie is de begunstigde ? Een lease-rijder ? Iemand met de dikste en duurste auto ? Iemand die goed van zijn oren kan maken ? Nee, ik trek mijn plan wel met 2 auto's en een "kleine" garage waar ik op tijd naar telefoneer. 2 of 3 weken op voorhand bel ik om op een bepaalde datum mijn auto naar daar te brengen. Zij mogen dan die auto een week hebben (meestal is die al klaar na 2 dagen). Daarentegen : over een grote garage kan je in "Onderhoudskosten Lancia Ypsilon (CNG - aardgas)" mijn verhalen lezen... (de auto van mijn vrouw)
 5. Gisteren, 20/02 om 16.00 uur in de Berkenlaan, 1831 Diegem op een parking van een bedrijf : zwarte Fiat Doblo. Met vermelding van de website van de gemeente Evergem op de zijkant. Vandaag om 07.55 uur op de A201, net voor de NAVO tunnel in (net nog) 1831 Diegem : blauwe (Blu Bellagio) Fiat 500 L.
 6. 07.20 uur : Liersesteenweg, net voor de ring rond Mechelen : witte VW Caddy (van bouw- en restauratiefirma "Monument Vandekerckhove").
 7. je bent de "stroomboten" vergeten...
 8. En de baas doet dus niks ? Want die tel je niet mee.
 9. Maar ergens op het forum is er toch een (of twee ?) garage"keten" genoemd die met originele VW onderdelen werkt ?
 10. Een 1/2 uur later vertrokken op het werk, file onderweg, een stukje andere weg genomen naar de snelweg, ook daar file. Maar : het heeft opgebracht qua "spotten" van CNG'ers . - 16.45 op de R22 (dat is de weg naar Vilvoorde, langs de Makro / Metro daar) : een Opel Combo (de Fiat Doblo kloon dus*) van.... (roffel roffel roffel)... FLUVIUS !!! Ja, nu echt wel Fluvius. Op de (witte) deuren was een redelijk grote witte plakker met Fluvius op opgeplakt. Dat kon toch wel duurder, denk ik : herspuiten en bestickeren bij een carossier ofzo. - 16.58 op de E19 richting A'pen : ongeveer ter hoogte van afrit Zemst : donkerzilvergrijze Golf. - 17.40 op de Ring rond A'pen, richting Nedrrland, nam de afrit Borgerhout : donkerblauwe Audi A3 5-deurs. - 1748 in de S-bocht van de verkeerswisselaar E34 / E313 richting Turnhout : Fiat Doblo van de CM * Fiat was maar wat blij dat er extra productie was met de Combo in de fabriek in het Turkse Bursa. Blijkbaar is de productie van de Opel Combo gestart einde 2011 en dus geëindigd ergens in de loop van 2018. In totaal gingen er minstens 250.000 Combo's gebouwd worden volgens een artikel in de Tijd (december 2010) https://www.tijd.be/ondernemen/auto/fiat-gaat-opel-combo-bouwen/8994021.html Van de Doblo wordt daar ook de RAM-versie geproduceerd : de RAM Promaster City (niet verwarren met de RAM 1500... ) Ook de Fiat Tipo (alle versies) komen daar vandaan. In Turkije wordt die verkocht als Egea (Aegea) en in Mexico als Dodge Neon. Ook de Fiat Qubo en Fiorino lopen er van de band.
 11. Tx ! Allemaal zonnepanelen op die daken... OK, goed. Heel goed. Alleen spijtig van die bijna "eeuwigdurende" groene stroomcertificaten die zo'n plantage ook krijgt. Dààr gaat het merendeel van het "certificaten"geld naar toe. Maar tracht dat maar eens uit te leggen aan "de buurman" die denkt dat hij mijn schamele 5 à 20 panelen betaalt.
 12. Gisteren, 13/02 op de E19 Brx -> A'pen, ter hoogte van parking Peutie : grijze Opel Combo (de Fiat Doblo kloon).
 13. @pluxy : Zijn dat de zonnepaneel-plantages van Katoen Natie (Huts) ?
 14. Een waterke van de lavabo kan je krijgen ! ....mits 50 cent in de automaat te steken... en dan krijg je die terug als korting op een (te) duur betaalde Cha-cha...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...