Ga naar inhoud

Koen C

Leden
 • Aantal items

  2.373
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  114

Koen C won laatst op Juli 20

Koen C had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

1.420 Super

Over Koen C

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

4.805 profielweergaven
 1. Kunnen ze niet fusioneren tot Oeteren ? (zoals Pelt en Oudsbergen)
 2. Kijk eens op de site van NGVA : https://www.ngva.eu/stations-map/ Lleida is een beetje woestijn voor CNG. Zaragoza, Tarragona en Igualada zijn de dichtsbijzijnde CNG stations. Ook de ruime omgeving van en in Barcelona vind je wel wat. Maar dat is nog verder vanuit Lleida.
 3. Hoe zien die eruit ? Een kruising tussen een Nederlander en een Duitser ofzo ? Of waren ze al gedeeltelijk verfranst ?
 4. En ik denk dat zo'n Buick Enclave nooit verkocht is geweest in België.
 5. En in Arlon is er recent ook 1 opengegaan. Dat ligt toch ook op de heenweg naar Zuid-Frankrijk ?
 6. @muscles Het station is open, maar de CNG is dicht (zie topic 's Nachts tanken in buitenland en link van Brembos)
 7. Ik papegaai maar verder wat @Aardgasrijder heeft geschreven in oktober 2020.... (niet iedereen leest alle topics of herinnert zich die nog)
 8. Link werkt niet meer ? Er is twijfel of dit station nu gesloten is of niet. Of is enkel CNG niet verkrijgbaar tot en met 8 augustus ? Zie discussie / twijfel : https://www.aardgasrijder.be/forum/topic/4158-s-nachts-tanken-in-buitenland/?tab=comments#comment-36728
 9. Brrr, geen afdak, geen bescherming tegen de wind. 't Kan daar koud zijn !
 10. In Europa is er enkel in Italië een adapter nodig. Die dus door de pompbediende beheerd en gebruikt wordt. Zelf moet je die niet kopen / meebrengen. Er is wel een verschil tussen de koppeling voor auto's en vrachtwagens (overal in Europa). Als je aanschuift aan een CNG pomp voor vrachtwagens, zal het je niet lukken om je auto te tanken.
 11. Adapter moet je inderdaad niet kopen. CNG (Metano) tanken, wordt voor jou gedaan met hun adapter (een groot metalen stuk). Als ze jouw nummerplaat zien, pakken ze al de adapter.... tenzij je met een Lancia Ypsilon rijdt. De pompbediende had niet naar de nummerplaat gekeken (en dacht dus oh, weer een Italiaan). Probeerde verschillende keren zonder adapter.... 't was telkens een wolk gas dat verdween . In Italië : best wel overdag gaan tanken omwille van die bediening. Adapter laten ze echt niet aan een kettinkje buiten liggen. G.H. Luxemburg : de Aral is tot begin a
 12. Hopelijk is het "maar" de waterpomp die aan het verslijten is. Je kan het volgende eens uittesten : - vul de koelvloeistof bij tot het voorziene maximum (bij koude motor) - rij wat rond totdat de motor goed op temperatuur is (en dus ook de koelvloeistof) - parkeer de auto horizontaal en leg een groot karton onder de motor - kijk na een tijd of je misschien toch enkele vlekken ziet - koelvloeistof ? Dan is er ergens een lek in het circuit. Vermoedelijk de waterpomp, maar het kan ook dat een darm een scheurtje heeft of slecht aangekoppeld. - niets te zien ? G
 13. Die zouden goed zijn als "vervanging" / "alternatief" van al de CNG stations in het G.H.Luxemburg die gesloten zijn.
 14. Vandaag om +/- 09.15 uur : zwarte VW Caddy op de Lierselei in 2390 Oostmalle.
 15. Goh, je had onder de 200 € kunnen geraken indien je zelf de ruitenwisservloeistof had bijgevuld (en ook de koelvloeistof, indien je zelf ooit 1 liter had gekocht voor "indien nodig")
×
×
 • Nieuwe aanmaken...