Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Koen C

Leden
 • Items

  2.722
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  174

Koen C won de laatste dag op 30 april

Koen C had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

6.860 profielweergaven

Koen C's prestaties

Aardgasgoeroe

Aardgasgoeroe (9/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Tsunami lid Zeldzaam
 • Reageert vaak
 • Populair lid Zeldzaam

Recente badges

1,6k

Reputatie

 1. Volvo Vermant (en Kia) uit Mechelen wil een aantal vestigingen van Scancar in de provincie Antwerpen overnemen. Vermant heeft Volvo vestigingen in Mechelen en Bornem. Kia in Mechelen en Aartselaar. Scancar heeft Volvo vestigingen in Lier, Wilrijk, Deurne en Brasschaat en Polestar in Antwerpen. De Belgische mededingingsautoriteit moet nog groen licht geven. https://www.made-in.be/antwerpen/mechels-autobedrijf-vermant-neemt-vijf-antwerpse-vestigingen-van-volvo-en-polestar-over-de-perfecte-kandidaat/
 2. Heb je hier al eens wat gelezen : https://www.aardgasrijder.be/forum/forum/23-volvo-bifuel/ Daar staan enkele onderwerpen over de V70. Dan heb je al een idee van anderen hun ervaring (misschien niet met exact dezelfde motor ?).
 3. Dat was mijn vrouw die nog vanalles moest doen en halen in Zandhoven en Zoersel. Ik was thuis braaf het gras aan het afrijden.
 4. Zaterdag 27 april was een vruchtbare dag qua CNG auto's spotten. Drie vlakbij elkaar en nog 1 wat later (kon in naam niet ver daar vandaan zijn, maar toch wat verder). - VW Caddy van stad Antwerpen - Fiat Doblo Cargo van de provincie Antwerpen - Opel Combo 5-zit (zo'n rebadge van een Fiat Doblo) ook van de provincie Antwerpen Waar : ondergrondse parking van het provinciehuis in Antwerpen om +/- 14.00. Allemaal wit van kleur met de nodige opdruk / bestickering. - VW Caddy (blauw) om +/- 15.00 uur Waar : Liefkenshoek. Nee, niet aan de tunnel onder de Schelde, maar in de gelijknamige straat in 2980 Zoersel.
 5. Hoboken is meestal totaal uit de richting voor mij. Net zoals Kallo.
 6. Ik ga verhuizen naar de Westhiek of Heuvelland.... Gisteren, E34 Ranst Q8 : 1,40 €/kg.
 7. Verschil tussen 500 e en 500 Hybrid : zo'n 12.000 € (allerlei acties inbegrepen, extra overname korting niet, korting van de Vlaamse overheid niet inbegrepen). (en die is alleen dit jaar)
 8. Dus met mijn kleine auto's is die "Brandstofprijsvergelijking" niet echt relevant voor mij ? En ook wat LEZ schrijft komt in die "prijsvergelijking" niet naar voor. Worden we weer wat aangepraat om toch maar elektrisch te kopen ? Eerst 15.000 € méér uitgeven om daarna wat minder te betalen "aan de pomp / laadpaal" ?
 9. Van 160 naar 350 !!!! Wow..... Oekraine ? Suez kanaal ? Gaza ?
 10. Misschien jezelf eerst goed informeren voordat je een auto op LPG aankoopt ? Ipv nadien te "wenen" in de krant. Dit is nu eenmaal de wetgeving ivm LPG (en soms ook CNG) dat je niet in een ondergrondse garage mag parkeren. https://www.gva.be/cnt/dmf20240404_91559486
 11. Q8 Ranst (E34) : 1.20 €/kg op 21 maart.
 12. G&V Esso Diegem : 1,48 € / kg
 13. Mooie binnenbekleding. Je kan hem ook te koop aanbieden op viva-lancia : https://forum.viva-lancia.com/index.php Je moet wel inloggen / account aanmaken en in de juiste taal + subforum posten. Vergroot je gebied tot in Nederland (en eventueel Wallonië als je in het Frans ook post).
 14. Dus het inhouden gebeurt niet op benzine ? Kan je dat echt uitsluiten (door eens ruim meer dan 2000 km op enkel en alleen op benzine te rijden), dan ligt het aan de CNG installatie. De benzine injectoren vervangen was dan eigenlijk onnodig. Maat ja, het is gebeurd. Als het alleen aan de CNG installatie ligt, kan je eens naar een erkende CNG installateur gaan en zijn advies horen. Tenzij die Iveco garage ook een erkend installateur is : die zou het toch moeten kunnen vinden ? Of zoals LEZ schreef : de ECU als laatste verdachte ?
 15. Een Ducato die maar 80 km/h rijdt op benzine ? Vind ik eigenaardig. Die Ducato's worden veel als camper / motorhome gebruikt en als "snel-lever-busje" (koeriers, PostNl, DPD etc). Rijden die allemaal maar 80 ??? Op de snelweg racen die mij "allemaal" voorbij..... (en ik rij zelf 120 GPS en met caravan 100 GPS : elke motorhome steekt mij dan voorbij) Wat nog niet vervangen is : de brandstofpomp. Maar die heeft niks te maken met het stotteren / inhouden op CNG. Ook : eens al je CNG oprijden, zodat de tanks zeker leeg zijn én eens goed doorrijden (hoge toeren maken) op benzine 98 (geen 95 rommel). Dus echt eens meer dan één volle benzinetank leegrijden, zodat je toch +/- 500 km op enkel benzine rijdt. Voor de rest helemaal eens met LEZ hierboven. Welke garage ga je ? Officiële Fiat dealer ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...