Ga naar inhoud
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Koen C

Leden
 • Aantal items

  1.368
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  45

Koen C won laatst op 21 November

Koen C had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

789 Super

Over Koen C

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

2.055 profielweergaven
 1. Koen C

  CNG rijder gespot 3.0

  Zie je wel dat ze uitgestorven zijn in de buurt waar ik woon !
 2. Koen C

  CNG rijder gespot 3.0

  14.50 uur, Esso parking op de A50 ter hoogte van Heerde (Nederland) : Mercedes Actros 2145 Bluetec 6 van de Suikerunie. Met de slogan op de citerne : "Onderweg op eigen groen gas" . Zie filmpje hieronder :
 3. Koen C

  Onderhoudskosten Seat Leon TGI (inclusief Station versie)

  OK, oef. Dat kan altijd dat er moet bijgevuld worden. Een verversing zou te gek zijn na 30.000 km. Welkom, ik heb dat bij de Fiat garage ook Tegenwoordig (na zagen) krijg ik dan de resterende 1/2 liter mee. Probleem (eigenlijk niet en moet ik me gelukkig prijzen) : de auto heeft geen olieverbruik... Wat ga ik met al die 1/2 liters nu aanvangen ?
 4. Koen C

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Rood is dus gepland ? Langs de grote wegen en in de buurt van de grootste "steden". Met uitzondering van de verloren hoekjes (Chimay, Givet (grens F), Bouillon, Florenville. Wel interessant (ooit, als ze af zijn ) voor de toeristen in de Ardennen of op doorreis naar het zuiden / Alpen / Duitsland.
 5. Koen C

  CNG rijder gespot 3.0

  12.30 Ring rond Antwerpen ter hoogte van de oprit Deurne / Borgerhout, richting Gent : groooote witte camionette met iets van "rijden op aardgas" "minder C2" etc. Geen idee welk merk van camionette, geen idee welke firma : het was nogal druk + regen. De camionette reed op rijstrook 4 en ik op rijstrook 2, met daartussen wat camions.
 6. Koen C

  Onderhoudskosten Seat Leon TGI (inclusief Station versie)

  Hoeveel liter ? Waarom dan iets aanrekenen ? Ik denk dat pino, beste amigo, de pineut is !
 7. Koen C

  Prijs CNG aan de pomp

  Dus daar is die gestegen ? Overal anders daalt die van 1.02 naar 0.99.
 8. Koen C

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Ja, ik ben bijna zeker van wel. 1. De andere "Marche" zijn dorpjes in de buurt van Charleroi, La Louvière en Namen (alle drie samengesteld zoals Marche-les-Dames). Dorpjes waar je niet veel (doorgaand) verkeer zal tegenkomen... (als extra klanten). 2. Door Marche-en-Famenne komt de N4 en de stad is wel de "metropool" voor alle omliggende dorpen. (shopping, uitgaan) 3. Iets verder in de tekst ging het over de "province rurale" : dat is Luxemburg. Henegouwen is niet echt "ruraal" met hun industrie. 4. Op de Franstalige radio wordt Marche-en-Famenne meestal afgekort tot Marche.
 9. Koen C

  CNG rijder gespot 3.0

  Dat waren dus VW Up's ?
 10. Koen C

  Onderhoudskosten Seat Leon TGI (inclusief Station versie)

  ??????? Na 30.000 km vervangen ?????? Bijgevuld mag ik hopen ? Hebben ze misschien zo'n 3 liter aangerekend ipv 30 centiliter ?
 11. Koen C

  Artikel op Egear.be

  Door het verwijderen van sommige reacties op die egear site, hebben ze ook de link naar het aardgasrijder forum en de blog zelf ook weggehaald. Ik zal ze er nog eens opzetten... Edit : na amper 1 minuut werd de link naar hier al verwijderd Flauw, vind ik.
 12. Koen C

  CNG rijder gespot 3.0

  Sinds 21 november geen enkele CNG'er opgemerkt.... Nochtans ben ik 7 van de 10 weekdagen gaan werken (en 110 km gereden die dag) en elke week-end 1 dag ervan ergens naar toe gereden (telkens niet heel ver). Zijn ze uitgestorven ?
 13. Koen C

  Artikel op Egear.be

  Nog eens gekeken op die site. Ze hebben de tekst aangepast naar aanleiding van mijn reactie en mijn reactie verwijderd . Tja, van mijn 55 € keuring per tank, hebben ze 75 € gemaakt inclusief BTW. De meerprijs van een CNG'er t.o.v. hebben ze nu gezet op 1.000 à 3.000 €. Het aanbod hebben ze ook aangepast / verruimd. 't Is een "bewegend" artikel (met dank aan enkele aardgasrijders ).
 14. Koen C

  Artikel op Egear.be

  Eens doorgeven aan @aardgasrijder om op zijn blog te zetten (update daarvan) ?
 15. Koen C

  Artikel op Egear.be

  Ik kon het niet nalaten om op die site een reaktie te plaatsen... Ivm het aanbod : zijn de Caddy en de Fiats tijdelijk niet beschikbaar wegens nieuwe normen (WLTP) ? Maar dan nog : de lichte vracht modellen zijn wel leverbaar. Die moeten nog niet voldoen aan de nieuwe normen. Wie plaatst er nog een reactie op die site ivm het aanbod dat niet klopt ? (wel eerst checken op de sites van de importeurs Fiat - Suzuki - VW - etc)
×