Ga naar inhoud

Koen C

Leden
 • Aantal items

  1.049
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  31

Koen C won laatst op 17 Mei

Koen C had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

536 Super

Over Koen C

 • Titel
  Aardgasgoeroe

Recente bezoekers van dit profiel

1.170 profielweergaven
 1. Koen C

  Stem op Muscles voor...

  Is dat de partij "Muscles from Brussels" ?
 2. Koen C

  Aftoetsen interesse M&G Live?

  But it was in a room ! (van de KWB, "afgehuurd" door Velt )
 3. Koen C

  Aftoetsen interesse M&G Live?

  Klopt helemaal dat het kwam door de sticker van het forum. Ik moest wel tot het einde van de lezing (over kippen ) wachten om te vragen van wie die auto was. Je kan toch niet tijdens de pauze vragen van wie de metallic brandweerrode VW Golf Combi Variant is ?
 4. Koen C

  Stilte in de media

  Gisteren ben ik al tot blz 28 geraakt.... Niet alle links en voetnoten geopend / gelezen... tot aan blz 28 werd aardgasrijder.be niet vermeld bij de voetnoten / links. Gibgas en een Italiaans forum / site wel. Uiteraard ook een aantal leveranciers (Engie, Dats, enz). Tof dat zij zoiets naar je opsturen !
 5. Koen C

  Onervaren zoeker

  Ik voeg nog 2 leuke dingen toe aan alle antwoorden : - geen BIV (inschrijvingstaks) voor een CNG-auto. - geen wegentaks tot en met 2020.
 6. Koen C

  Stilte in de media

  Goh Fred, je mag ook Koen zeggen . "Beste" hoeft niet Bedankt voor de info dat de studie inderdaad maar nu recent gepubliceerd is ! Ik dacht dat de journalisten al in komkommertijd zaten... en ergens iets hadden opgediept om hun pagina's te vullen Twitter heb ik niet dus daarvan kan ik het niet weten.
 7. Koen C

  Stilte in de media

  Artikel in De Morgen (enkel voor abonnees volledig te lezen) : https://www.demorgen.be/economie/goedkoop-en-best-groen-rij-op-aardgas-b775d263/ Op de website van de CREG (de studie) : https://www.creg.be/nl/publicaties/studie-f1736 Ze dateert al van 29 maart.... De studie (pdf) : https://www.creg.be/sites/default/files/assets/Publications/Studies/F1736NL.pdf (nog niet gelezen, 43 blz)
 8. Idem bij mij. Maar ik verzin niks / geen verklaring, want ik ken er niks van Ik zou dus niet weten hoe het komt.
 9. Koen C

  Toekomst Opel

  Nog een beetje nieuws over Opel : Opel heeft per direct het leveringsgamma van de Zafira aangepast. De 1.4 Turbo instap benzinemotor (met 120 of 140 pk) is niet meer leverbaar. Daarvoor in de plaats komt een geknepen versie van de geblazen 1,6 liter. Ook de op aardgas rijdende 1.6 CNG Turbo is vanaf heden niet meer in de prijslijst te vinden. Verder lezen : https://www.autointernationaal.nl/2018/05/prijsvergelijking-opel-zafira/ Ik heb geen idee of dit enkel voor Nederland geldt ? (Nederlandse website)
 10. Koen C

  Prijsverhoging CNG DATS

  Dat is goed nieuws. Als de prijs daartegen niet spectaculair omhoog is gegaan... om dan genereus een korting aan te bieden...
 11. Koen C

  Prijsverhoging CNG DATS

  Deze morgend om 07.00 uur was het nog 0.94 €...
 12. Zowel thuis als op het werk met een desktop. Beide Windows 10. Thuis via Firefox en op het werk Internet Explorer. Zowel thuis als op het werk staat "Thema" op "Standaard".
 13. Bij mij was het andersom, dacht ik ? Staat nu nog altijd op Standaard (met likes zichtbaar).
 14. Koen C

  CNG rijder gespot 2.0

  Vanmorgend gifgroene Fiat Fiorino (bestelversie van de Qubo) bij Dats station te Lier.
 15. Koen C

  Fiat Qubo

  Maar het is toch te gek om stikstof toe te voegen aan H-gas zodat je L-gas verkrijgt (en kan voldoen aan je contract) ? Zoals in het artikel ook staat. Hopelijk doen ze uiteindelijk iets anders : - vervroegde / versnelde stopzetting van levering van L-gas en België kiest zelf een andere leverancier -vervroegde / versnelde stopzetting van levering van L-gas en Nederland levert H-gas aan België (dat ze importeren uit Rusland of van waar ook) Telkens zal er wel iets met het contract en de prijs moeten geregeld worden.... Wringt daar het schoentje ? Waarvoor zijn er ministers .... ? Een vervroegde overschakeling van L-gas naar H-gas geeft dan misschien problemen om voldoende personeel te vinden voor de controle / ombouw / advies aan de klanten (wij dus). Zoals in het artikel ook staat.
×