Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Koen C

Leden
 • Items

  2.732
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  177

Alles dat geplaatst werd door Koen C

 1. Rode Seat Arona ergens aan een huis geparkeerd in de Rooierbeemden in 3980 Tessenderlo
 2. De prijzen van vòòr 2022 komen echt niet meer terug.... (minder dan 1 € en 1.20 tegen half oktober 2021). Je verbruikt minstens 1 'eenheid' minder aan CNG tov benzine én de CNG is toch goedkoper dan benzine. Reken uit je voordeel, min de extra kosten van de 4-jaarlijkse keuring tanks en iets duurdere Techn Keuring (na 4 jaar en dan iedere 2 jaar als je geluk hebt tot zijn 8 jaar). Als je nog bij de gelukkigen bent : geen jaarlijkse wegentaks. Nog genieten en "profiteren" van het goedkoper rijden met CNG zolang er nog voldoende CNG-stations zijn.
 3. Op zondag 7 juni : 1.588 €/kg voor L-gas in 2288 Bouwel. Blijkbaar niet verandert sinds mei.
 4. 23/06 om +/- 12.30 uur : lichtblauwe VW Golf Variant, geparkeerd in de Pater Schrijversstraat te 2323 Wortel (deelgemeente van Hoogstraten). Om +/- 20.15 uur : metalic bruine-met-rode-schijn VW Caddy in de Boudewijnlaan te 2243 Pulle. Reed richting Grobbendonk met als chauffeur iemand die een fan van Graspop kon zijn.
 5. Zaterdag 1 juni om 20.15 op parking van de hockeyclub BlackBirds in 2240 Massenhoven : witte Fiat 500 L deelauto van de gemeente Schoten. Gemeentelijk autodeelproject De gemeente Schoten heeft een eigen wagenpark. Omdat de wagens na de kantooruren stilstaan, deelt Schoten twee energiezuinige dienstauto's (op CNG en benzine) met zijn inwoners. Tegelijk een oplossing om kosten te besparen en duurzame mobiliteit in de gemeente te bevorderen. Wens je meer informatie over het gemeentelijk autodeelproject? Bekijk de handleiding. Voor je langsgaat bij de milieudienst, kan je alvast een kijkje nemen in de overeenkomst en het huishoudelijk reglement. https://www.schoten.be/wonen-en-werken/mobiliteit/deelmobiliteit/deelwagens
 6. Voor vrachtwagens, grote minibussen of bussen ?
 7. Zou @volvohans al zijn teruggekomen op het forum om alle tips (en het Volvo gedeelte) te lezen ?
 8. Maar zou @Myriam De Schynkel nog eens zijn teruggekomen op het forum om alle tips te lezen ? Site van Gibgas : https://www.gibgas.de/Tankstellen/Umkreissuche - Routenplaner Site van Gaz Mobilité : https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv-france/
 9. Klopt. Op zondag 19 mei : 1.588 €/kg voor L-gas in 2288 Bouwel
 10. Volvo Vermant (en Kia) uit Mechelen wil een aantal vestigingen van Scancar in de provincie Antwerpen overnemen. Vermant heeft Volvo vestigingen in Mechelen en Bornem. Kia in Mechelen en Aartselaar. Scancar heeft Volvo vestigingen in Lier, Wilrijk, Deurne en Brasschaat en Polestar in Antwerpen. De Belgische mededingingsautoriteit moet nog groen licht geven. https://www.made-in.be/antwerpen/mechels-autobedrijf-vermant-neemt-vijf-antwerpse-vestigingen-van-volvo-en-polestar-over-de-perfecte-kandidaat/
 11. Heb je hier al eens wat gelezen : https://www.aardgasrijder.be/forum/forum/23-volvo-bifuel/ Daar staan enkele onderwerpen over de V70. Dan heb je al een idee van anderen hun ervaring (misschien niet met exact dezelfde motor ?).
 12. Dat was mijn vrouw die nog vanalles moest doen en halen in Zandhoven en Zoersel. Ik was thuis braaf het gras aan het afrijden.
 13. Zaterdag 27 april was een vruchtbare dag qua CNG auto's spotten. Drie vlakbij elkaar en nog 1 wat later (kon in naam niet ver daar vandaan zijn, maar toch wat verder). - VW Caddy van stad Antwerpen - Fiat Doblo Cargo van de provincie Antwerpen - Opel Combo 5-zit (zo'n rebadge van een Fiat Doblo) ook van de provincie Antwerpen Waar : ondergrondse parking van het provinciehuis in Antwerpen om +/- 14.00. Allemaal wit van kleur met de nodige opdruk / bestickering. - VW Caddy (blauw) om +/- 15.00 uur Waar : Liefkenshoek. Nee, niet aan de tunnel onder de Schelde, maar in de gelijknamige straat in 2980 Zoersel.
 14. Hoboken is meestal totaal uit de richting voor mij. Net zoals Kallo.
 15. Ik ga verhuizen naar de Westhiek of Heuvelland.... Gisteren, E34 Ranst Q8 : 1,40 €/kg.
 16. Verschil tussen 500 e en 500 Hybrid : zo'n 12.000 € (allerlei acties inbegrepen, extra overname korting niet, korting van de Vlaamse overheid niet inbegrepen). (en die is alleen dit jaar)
 17. Dus met mijn kleine auto's is die "Brandstofprijsvergelijking" niet echt relevant voor mij ? En ook wat LEZ schrijft komt in die "prijsvergelijking" niet naar voor. Worden we weer wat aangepraat om toch maar elektrisch te kopen ? Eerst 15.000 € méér uitgeven om daarna wat minder te betalen "aan de pomp / laadpaal" ?
 18. Van 160 naar 350 !!!! Wow..... Oekraine ? Suez kanaal ? Gaza ?
 19. Misschien jezelf eerst goed informeren voordat je een auto op LPG aankoopt ? Ipv nadien te "wenen" in de krant. Dit is nu eenmaal de wetgeving ivm LPG (en soms ook CNG) dat je niet in een ondergrondse garage mag parkeren. https://www.gva.be/cnt/dmf20240404_91559486
 20. Q8 Ranst (E34) : 1.20 €/kg op 21 maart.
 21. G&V Esso Diegem : 1,48 € / kg
 22. Mooie binnenbekleding. Je kan hem ook te koop aanbieden op viva-lancia : https://forum.viva-lancia.com/index.php Je moet wel inloggen / account aanmaken en in de juiste taal + subforum posten. Vergroot je gebied tot in Nederland (en eventueel Wallonië als je in het Frans ook post).
 23. Dus het inhouden gebeurt niet op benzine ? Kan je dat echt uitsluiten (door eens ruim meer dan 2000 km op enkel en alleen op benzine te rijden), dan ligt het aan de CNG installatie. De benzine injectoren vervangen was dan eigenlijk onnodig. Maat ja, het is gebeurd. Als het alleen aan de CNG installatie ligt, kan je eens naar een erkende CNG installateur gaan en zijn advies horen. Tenzij die Iveco garage ook een erkend installateur is : die zou het toch moeten kunnen vinden ? Of zoals LEZ schreef : de ECU als laatste verdachte ?
 24. Een Ducato die maar 80 km/h rijdt op benzine ? Vind ik eigenaardig. Die Ducato's worden veel als camper / motorhome gebruikt en als "snel-lever-busje" (koeriers, PostNl, DPD etc). Rijden die allemaal maar 80 ??? Op de snelweg racen die mij "allemaal" voorbij..... (en ik rij zelf 120 GPS en met caravan 100 GPS : elke motorhome steekt mij dan voorbij) Wat nog niet vervangen is : de brandstofpomp. Maar die heeft niks te maken met het stotteren / inhouden op CNG. Ook : eens al je CNG oprijden, zodat de tanks zeker leeg zijn én eens goed doorrijden (hoge toeren maken) op benzine 98 (geen 95 rommel). Dus echt eens meer dan één volle benzinetank leegrijden, zodat je toch +/- 500 km op enkel benzine rijdt. Voor de rest helemaal eens met LEZ hierboven. Welke garage ga je ? Officiële Fiat dealer ?
 25. We trachten altijd in Ranst (E34) CNG te tanken. Maar dat lukt enkel als mijn vrouw terug komt van het werk of als we op "uitstap" gaan in die richting (naar Antwerpen ofzo). Zomaar "even" snelweg op en af en terug erop om te gaan tanken is absurd (afstand, kilometers, filegevoelig). Kallo en Londerzeel komen we nooit en ligt helemaal uit de richting. Zoersel (Lukoil) was een goede keuze, maar de CNG pomp en installatie is al een tijdje weg .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...