Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Brembos

Leden
 • Aantal items

  933
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  100

Alles dat geplaatst werd door Brembos

 1. Heb op een mail aan Dats24 antwoord ontvangen dat je bij betaling met een Xtra kaart een buitengewone fanatastische korting van 1/2 eurocent per kg cng (ongeveer 0.15 %) krijgt ! Op een volle tank is dat toch al direct 8 tot 10 cent !
 2. En de prijzen die je betaald hebt ? Ik vertrek binnenkort ook naar de Ardeche en was van plan om in Taverneux (gewoon eens gaan tanken bij de bioboer om te proberen...) , Merl (slechts 100 km verder maar kan ineens benzine voltanken ook dan) , Macon en Montpelier te gaan tanken. Volgende week misschien een weekje Colmar in de Vogezen. Dat zal nog relatief goedkoop verlopen : Taverneux € 1.20 - Merl € 1.40 en ter plekke in Breisach / Duitsland € 1.02 tanken :-)
 3. Binnenkort rijden we allemaal electrisch en is het gedaan met die omslachtige olieverversingen. Ik denk dat men over 50 jaar eens goed lacht wanneer je vertelt dat een wagen vroeger elke 15.000 km binnen moest om olie te verversen.
 4. Waaeschijnlijk worden de Dats firmawagens verplicht om bij de concurrentie te gaan tanken omdat hun eigen stations 25% te duur zijn.
 5. Ik vermoed dat de A4 ondertussen al hersteld is ? Meer dan 2 weken kan dat toch niet duren bij een premium merk ? Graag uw relaas :-). Ik overweeg ondertussen om de mijne vroegtijdig te verkopen en te vervangen door een oud dieseltje in afwachting van een electrische wagen. Tesla model 3 of Y maar zeker geen product uit de VW groep meer....Ik heb een bod gehad van 23.500 euro op mijn wagen (09/2017 - 20.000 km) en overweeg dat aan te nemen. Heb geen zin om te zitten wachten tot dat dat ding olie begint te zuipen en helemaal niks meer waard is....
 6. Zoals gewoonlijk reageren de dieven van Dats 24 onmiddellijk op een stijging op de internationale markten . Actuele prijs : 2,73 en 3,04….
 7. Slecht nieuws : de Cng stations in Luxemburg sluiten in oktober 22 (Findel) en maart 23 (Merl).
 8. Bij Romac zijn het dieven ! Verleden jaar in Frankrijk een halve euro/kg meer aangerekend dan aan de pomp vermeld stond !! Omgekeerde korting dus. Was in Macon.
 9. Covid ontsmetting zal wel een blijver zijn bij de stealer. 5 euro aanrekenen zonder tegenprestatie. Net zoals de ruitensproeiervloeistof. Dieven zijn het.
 10. Blijkbaar bestaat er in Duitsland geen maximumprijs voor benzine en diesel en wordt er gevreesd dat oliemaatschappijen de accijnsvermindering grotendeels in hun zakken zullen steken zodat deze maatregel een maat voor niks is. Was bij ons trouwens ook zo. De royale kortingen die sommige tankstations aanboden zijn na de accijnsvermindering als sneeuw voor de zon verdwenen. https://www.youtube.com/watch?v=82CV3zPuH4k
 11. Weet ik maar die werkt spijtig genoeg niet op een Apple Iphone... Bedankt voor de info , toch wel de moeite om daar te gaan tanken dan...
 12. Iemand recent nog naar Frankrijk geweest en gaan tanken bij Avia Montelimar of Avia Niederhergheim en zo ja tegen welke prijs? Ik plan binnenkort een reisje naar de Vogezen en de Ardèche en zou willen weten of het de moeite loont om aardgas te tanken in deze stations . Op Gibgas staan alleen maar verouderde prijzen. Heb een mail gestuurd naar Avia Frankrijk maar naar goede Franse gewoonte reageren die niet.....
 13. Bij een zeer zuinige rijstijl zit ik met mijn A4 op aardgas aan 3,6 - 4.0 kg/100 km en op benzine aan 6,0 - 6.6 l/100 km. In mijn geval komt een gasprijs van 2.5 euro/kg overeen met een benzineprijs van 1.5 euro/l. Ik vraag me af wanneer Dats 24 eindelijk volgt met een prijsdaling. Die vragen nog altijd 2.55 euro/kg voor flutgas.
 14. Nieuwe prijzen voor juni bij Total Hoboken en Kallo € 2,50 en Londerzeel € 2,40. Bij de huidige benzineprijzen wordt het stilaan terug voordeliger om op gas te rijden 😀
 15. Duitsland is grotendeels biogas net zoals bij de boer in Taverneux en die vraagt ook maar € 1.20/kg...
 16. Het Duitse biogas , dat tegen eind dit jaar in alle Duitse cng stations aangeboden zal worden , komt niet van Rusland….Bij mijn laatste tankbeurt begin maart betaalde ik nog 2,20 €/kg. Volgende tankbeurt in juni zal iets duurder zijn…
 17. Defect ? Dat maak je ook niet vaak mee....
 18. Inderdaad niet in ieders naam spreken…..
 19. Niet overdrijven met klagen 😭. Vandaar dat zo vele Duitsers en Nederlanders bij ons benzine/diesel komen tanken zeker ? Allemaal de schuld van onze Belgische ministers 😀. Over de grens is het gras niet altijd groener….
 20. Lijkt me toch niet echt rendabel : Lpg : 1.00 euro/liter x 9 liter/100 km = 9.00 euro/100 km CNG : 2.70 euro/kg x 4.5 kg/100 km + 12.15 euro/100 km De meerprijs heb je er dus ten vroegste na 90.000 km gerecupereerd. En dan houd ik ik nog geen rekening met de extra verkeersbelasting waarvan je nu nog vrijgesteld bent. Ik veronderstel dat het cng gedeelte van de boordcomputer/intstrumenten ook niet meer zal werken na de ombouw.
 21. Het blijft schandalig dat Audi , een merk dat het lef heeft om zich premium te noemen , u 350 euro aanrekent voor een alomgekende fabrieksfout. Aangezien dit probleem blijkbaar herhaaldelijk terug keert is een garantie van 1 jaar volgens mij veel te kort. Ik zou minstens 5 jaar/100.000 km eisen. Dat van die klepsteeldichtingen staat uitgebreid beschreven op het motortalk.de forum.
 22. Mss niet goedkoper maar wel H gas.... Direct naar philip.cools@brasschaat.be mailen en je zal waarschijnlijk hetzelfde standaard antwoord ontvangen... https://www.youtube.com/watch?v=EJB2_qKGkAg Dit wordt vanaf 43.00 besproken in de gemeenteraad en blijkbaar mede goedgekeurd door de oppositie.....
 23. Antwoord ontvangen van de plaatsvervangend burgemeester van Brasschaat , de handpop van Janneke Hesp : Geachte heer Het gemeentebestuur verleende aan de firma Green Point Supplies op 1 februari 2011 een domeinconcessie voor de exploitatie van het CNG-tankstation aan de Ruiterijschool te Brasschaat. Er werd opgemerkt dat het tankstation niet meer up-to-date was, regelmatig buiten gebruik omwille van technische problemen, bovendien lieten herstellingen steeds lang op zich wachten. Op 14 juli 2019 werd er een omgevingsvergunning afgeleverd aan de firma Green Point Supplies voor de vernieuwing van de installatie, deze vernieuwing werd tot op heden echter nog niet gerealiseerd. Aangezien IGEAN geïnteresseerd was voor de exploitatie (en vernieuwing) van het CNG-tankstation heeft de gemeenteraad in zitting 28 maart 2022 de overname van de overeenkomst door Igean éénparig goedgekeurd. Aangezien IGEAN echter géén exploitatie voor commerciële doeleinden kan uitvoeren heeft dit tot gevolg dat particulieren geen gebruik meer kunnen maken van de CNG-installatie. Tijdens de gemeenteraad werd nog opgemerkt dat het aangewezen is om aan het CNG-tankstation een doorverwijzing aan te brengen voor de particuliere gebruikers. Ik hoop, hiermee geantwoord te hebben op uw vragen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...