Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

Lange_666

Leden
 • Content Count

  1,782
 • Joined

 • Days Won

  67

Lange_666 last won the day on February 5

Lange_666 had the most liked content!

Community Reputation

855 Super

About Lange_666

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

4,715 profile views
 1. Meestal hangt er een stickertje in uw tank klep die zegt: Min 95 Ron. De Min staat voor minimum (wat voor mij logisch is maar niet voor iedereen, mijn wederhelft blijft beweren dat er in de tankklep staat dat het enkel 95 mag zijn).
 2. Hoeft niet aangezien als je CNG gaat tanken en je CNG-tanks zijn niet leeg eens je vertrekt je "altijd" +/- 2km op benzine zal rijden voor er weer overgeschakeld wordt naar CNG. Je rijdt dus na iedere CNG-tankbeurt altijd een tijdje op benzine. Zijn je CNG-tanks wel leeg en reed je al even op benzine dan schakelt hij na 10-20m direct over op CNG maar dan heb je voordien reeds op benzine gereden. Wil echt niet zo lang wachten om benzine te verversen dan rij je toch gewoon nadat de CNG-tanks leeg zijn een extra dagje op benzine. Tank 98 en je kan een jaar verder met iedere keer 2 km op benzine te rijden (tenzij je LMZ heet, die rijdt met moeite een CNG-tank leeg per jaar). Als je dat te lang vindt dan tank je ipv je benzinetank vol maar de helft....No sweat. En met weinig brandstof rondrijden in Vlaanderen is toch niet echt een probleem. Iedere km is er wel een benzinestation, meestal kan je zelfs nog kiezen.
 3. Kiezen kan je niet maar ja kan altijd uw benzine oprijden vanaf dat er geen CNG meer in uw CNG tanks zit. Zonder benzine vallen is dan een mogelijkheid maar er zijn stations genoeg. Je moet al een kieken zijn om het zover te laten komen.
 4. Om die reden vermijd ik Total Hoboken tijdens de daguren. Veel stadspersoneel dat er de CNG stadsauto's komt vullen en er hun pauze aanbreien zonder de auto te verplaatsen.
 5. En ze zullen welkom zijn. In 1960 werkte 4 mensen voor 1 gepensioneerde. Tussen 2030 en 2040 zal het 1 werkende voor 2 gepensioneerden zijn. En aangezien de staatskas leger dan leeg is met weinig tot geen zicht op beterschap zal Francken moeten plooien. De slagzin van De Wever: "Show me the money" zal nog dikwijls gebruikt worden.
 6. Zo'n apps zijn up to date door de inbreng van hun gebruikers, al heeft de Gibgas app een goede reputatie.
 7. Dan kan je nog H- of H+ hebben. Beiden geven 100% weer (110% bestaat trouwens niet).
 8. Hier kan je vergelijken (neem het gemiddelde van alle wagens die in de lijst staan als uitgangsbasis). Spritmonitor Golf 1.5 TGI DSG
 9. Bancontact werkt weer. Prijs is gezakt naar 0,950 €/kg (voor H+gas)
 10. Bancontact buiten dienst deze morgen. Ook aan de overkant bij den Total zelfde problem. Verder op naft.... en daardoor extra CO2...heb eens extra gas gegeven.
 11. Bancontact buiten dienst deze morgen. Ook aan de overkant bij den Esso zelfde problem. Verder op naft.... en daardoor extra CO2...heb eens extra gas gegeven.
 12. Mischien een kortingskaart... schijnt dat die gratis zijn tegenwoordig...
 13. Ik toch al niet. Niet kunnen tanken met een gewone bankkaart, spijtig voor de stationsuitbater (of brandstoffenleverancier) maar aan mij zullen ze dan ook niks verdienen, "gratis" klantenkaart of niet.
 14. Vroom heeft een lijstje gepubliceerd welke CNG wagens er verkrijgbaar zijn op de Belgische markt (enkel af fabrieks wagens). Enkel zijn ze in hetzelfde bedje ziek zoals veel journalistiek tegenwoordig. KIjk maar eens naar de verbruikscijfers... hoe moet je daar nu als CNG geïntresseerde je info uit halen? https://www.vroom.be/nl/dossier/autosalon-brussel-2020/dit-zijn-alle-cng-wagens-die-op-de-belgische-markt-verkrijgbaar-zijn-22798
×
×
 • Create New...