Ga naar inhoud

Lange_666

Leden
 • Aantal items

  1.257
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  45

Alles dat geplaatst werd door Lange_666

 1. Lange_666

  VW golf 7 - winterbanden zelf leggen

  Ik heb een origineel reservewiel + krik in nieuwe staat 2de-hands gekocht en dit ligt in de koffer. Geen spuitbus/pomp toestanden voor mij, ik beschouw dat als rommel.
 2. Lange_666

  VW golf 7 - winterbanden zelf leggen

  Om twee keer op't jaar uw wielen te wisselen? En den economie moet draaien zekers? Ik gebruik al 38 jaar de gewone bijgeleverde krik, nog nooit problemen mee gehad.
 3. Lange_666

  VW golf 7 - winterbanden zelf leggen

  Ik gebruik gewoon de krik die bij de auto is. Waarom een nieuwe kopen?
 4. Lange_666

  Colruyt mag stroom leveren !

  Eén grote oplichterij is die hele certificaten bazaar.
 5. Lange_666

  cng op ferry?

  Geen idee, indien het niet zou mogen (en waarom niet), sticker verwijderen en who cares then...
 6. Lange_666

  Help! CNG of bij mijn diesel blijven

  Hangt ervan af hoeveel een WeCare contract u kost per maand/jaar en wat dit u mag kosten om "gerust" te zijn. Indien grote extra kosten binnen de 3 jaar kan het voordelig zijn, indien enkel normale onderhoudskosten gemaakt worden is het over het algemeen pokkeduur. Mijn persoonlijke mening: Het is geen verdoken winstpost, het is regelrechte diefstal.
 7. Lange_666

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Wat ik wil weten is wat de (r)overheid doet met die extra inkomsten?
 8. Lange_666

  CNG rijder gespot 3.0

  Daarom post ik hier niet meer. Mijn geheugen is al een eindje in de aftakelrichting opgeschoven, 't zou teveel dubbele posts opleveren.
 9. Lange_666

  Help! CNG of bij mijn diesel blijven

  Ja dat kan onder voorwaarden: - H of H+ gas - deftige vuldruk - niet al te zware voet. Ben je een sportieve rijder dan zal het moeilijk zijn. En zo als Mylan1999 zegt, de laatste kms een beetje op benzine indien nodig. Is het een nieuw model met 1.5L motor dan heb je normaal gezien ook een wat grotere gastankinhoud (+/- 19L) en dan mag die 350-400 km zeker geen probleem zijn.
 10. Lange_666

  Elektriciteit thuis, elektrische auto en zonnepanelen

  Amen... ik zal nog wel wat rondrijden op zoek naar gas.
 11. Lange_666

  CNG rijder gespot 2.0

  Wordt het na 52 pagina's geen tijd voor versie 3.0?
 12. In mijn vrouw haren Beetle staat een Discover Media infotainment. Gisteren heb ik daar met de Beetle rondgereden en ik moest op een bepaald adres zijn waarvan ik de locatie niet echt kende. Adres ingegeven in de navigatie en Bitching Betty haar werk laten doen. Het was de eerste keer dat ik de navigatie in de Beetle gebruikte. Richtingaanwijziingen waren duidelijk verstaanbaar maar geen enkele straatnaam was echt verstaanbaar. Al goed dat die ook nog te lezen is op de boordcomputer anders kon ik er totaal niks van maken. Nu weet ik dat de spraak bij navigatie wordt opgebouwd uit een aantal aaneengeregen klanken maar dit resultaat is gewoon erbarmelijk. Bij mijn Skoda is dat een pak beter. Een heel pak beter (alhoewel een Vlaamse tongval best leuk zou zijn). Nog iemand die hier problemen mee heeft?
 13. Lange_666

  Greenpoint Brasschaat

  Brasschaat... de prijs zal gezet zijn naar het gemiddelde inkomen van de bewoners. Esso Kielsbroek is trouwens ook 1,180 voor H-gas terwijl je net aan de overkant H+ gas kan slurpen aan 1,020.
 14. Lange_666

  Accessoires

  De zomer/wintertijd op de VAG "media's" heeft wel meer kuren. De Res/+ knop werkt ook als geheugen. Kan je een farce mee voorhebben als je niet oppast. Ook is er een verschil tussen Skoda (Octavia) en VW (Beetle). Bij de Beetle gaat de cruisecontrol ook uit als je schakeld en remt, bij de Octavia niet, enkel als je remt.
 15. Lange_666

  Lubolux Oil in Eke

  Snel getankt op 1 à 2 minuten. Doe daar ook maar wat bij.
 16. Lange_666

  Maximale rijbereik CNG-wagen

  Boordcomputer is nog wel wat afwijkend met de realiteit. 3.0 op de BC zal zo'n 3.3 in 't echt zijn. Aan 110-115 km/u is dat best OK. Heb ik ook al gehaald.
 17. Lange_666

  Discover Media: uitspraak bitching Betty

  Ja maar jij rijdt ook met een Skoda. Het verschil met de Discover Media van de Beetle is toch groot.
 18. Lange_666

  Henin beaumont

  Benzinestations zat... tot het volgende CNG station, maar mijn kaart geef ik niet af.
 19. Lange_666

  VW golf 7 - winterbanden zelf leggen

  Ze steken eronder wat er op dat moment voorhanden is. Michelins op mijn oude Golf, Dunlops op mijn huidige Skoda, Hankooks op madam haren Beetle.
 20. Lange_666

  Henin beaumont

  Ik zou verder rijden... laat ze hun CNG maar steken waar het donker is.
 21. Lange_666

  Maximale rijbereik CNG-wagen

  Aan welke snelheid? Ik denk zo rond de 100km/u?
 22. Lange_666

  Prijs CNG aan de pomp

  Geen idee van de evolutie van de gasprijs maar de prijs van een vat olie is is de laatste weken gedaald van 87$ naar 71$.
 23. Lange_666

  Stationair toerental skoda octavia?

  Zelfde voorgehad met een Golf 2 1,3 benzine en een Polo 1.2 benzine (laatste na een onderhoud in de garage). Beiden nooit opgelost geraakt. Zelfde gezien bij een Citroën C5 diesel. Persoon had zowat alles al vervangen, no joy.
 24. Lange_666

  Persoonlijke nummerplaten

  Eens iets anders dan CNG'ers spotten. Vandaag gezien: Vrachtwagen met als nrplaat: OUDIJZER Nog een leuke die ik regelmatig zie: NO PETROL (Tesla Model S)
×