Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Lange_666

Leden
 • Aantal items

  1.911
 • Registratiedatum

 • Dagen gewonnen

  81

Alles dat geplaatst werd door Lange_666

 1. Ik ook niet echt. Zelfs niet als het gaat over de te hoge prijzen voor CNG zie ik er ook het nut niet van in. Als je gas in je tanks hebt zitten wil dit zeggen dat je die getankt hebt aan een bepaalde prijs. Omschakelen naar goedkopere benzine maakt dat gas niet goedkoper, ook niet als de gasprijs weer onder die van benzine zou duiken want dat gas in uw tanks is nog steeds gas aan die veel te hoge prijs. Andersom zie ik er ook het nut er niet van in, rij gewoon je gastanks leeg en dan gaat hij zowieso op benzine rijden. Of zit er in uw redenering weer zo'n LEZ brainfart in die zoals zo dikwijls geen steek houdt?
 2. Die geen enkele mens met gezond vestand koopt aan die prijs. De marge mag er dan wel zijn, als er bijna geen omzet is heb niet veel aan een hoge marge.
 3. Naft... (in de mijne kan nog 50L dus...)
 4. Ik denk dat alle stations die CNG uit LNG leveren rond die prijs zitten.
 5. Als nu in "nu, tijdens de zomer" of in "nu, zoals het voorbije jaar".
 6. Bij DATS vraagt men ondertussen 3,19€ voor L-gas en 3.60€ voor H-gas. Ja dag Jan. Ik rij wel even enkele kms om tot in Hoboken.
 7. Overkant was gisteren 2,50€ voor H+ (aan pomp 10 had iemand voordien even 112KG komen slurpen). Nieuwe DATS prijzen vanaf vandaag: L-gas: 3,000 € H-gas: 3,360 €
 8. 2,55 voor L-CNG bij de grootste aanbieder met de meeste pompen. 2,50 voor H-CNG vind je enkel bij de LNG --> CNG aanbieders en misschien hier en daar een station. Bij Dats is het 2,89 voor H-gas. De grootste hoop van de CNG rijders moet teveel omrijden om H CNG te tanken aan 2,50. Zij hebben niet direct een station in de buurt dat iets aanbied aan die prijs. 2,14 voor benzine is dan weer de max prijs voor 95. Appelen met peren vergelijken noemt men dat.
 9. Ik heb nooit meer kms en aan het laagste verbruik gereden dan met gas van Total Hoboken. Daar gaat uw theorie...
 10. https://www.hln.be/economie/gasprijs-zakt-naar-laagste-niveau-sinds-start-van-russische-invasie~adc4483d/ Ben eens benieuwd hoelang DATS gaat wachten om hun prijs aan te passen.
 11. Vandaag is de gasprijs (volgens de grafiek in het VRT journaal) gezakt van 335€ gisteren tot iets boven de 200€. Waar wacht dats op om zijn prijs weer te verlagen? Ik stel eveneens vast dat bij de Dats prijzen van benzine en diesel nergens geen korting meer wordt gegeven (bij de +/- 15 stations die ik gecheckt heb). Die prijzen staan overal op maximum, 't is net den Total....
 12. Ondertussen zitten we reeds aan 335€ / Mwh. https://www.hln.be/economie/europese-gasprijs-stijgt-met-meer-dan-70-procent-naar-nieuw-record-beurzen-krabbelen-weer-wat-recht~a66ce7d1/
 13. Zonet Dats Kontich gepasseerd: 3,930€ voor flut (L) gas...
 14. En 3.610€/kg voor H-gas.
 15. Dat kan, heb dit ook al meegemaakt bij Dats in Lier (en merkelijk meer kms dus effectief H-gas). Heb ooit een gas factuur (verwarming) gehad dat opgesplitst was in gedeeltelijk L-gas en gedeeltelijk H-gas alhoewel de ganse regio hier L-gas is.
 16. Londerzeel is dikwijls een flauwe bedoening als het op druk aan komt. Er is (was) een trukje om in Londerzeel toch een volle tank te krijgen door een 2de maal te tanken na de eerste tankbeurt (bij mij ging er dan telkens +/- 3-4 kg extra in en werden de tanks afgetopt) maar ik heb hier ergens gelezen dat dit niet meer zou werken. Al een tijdje geleden dat ik daar nog gepasseerd ben.
 17. Wat is de huidige prijs Total Hoboken?
 18. Daarvoor moet eerst de capaciteit van het equivalent aan energie dat nu door benzine/diesel geleverd wordt beschikbaar zijn aan electriciteit. En liefst nog meer aangezien je lang aan de draad hangt alvorens je die energie in uw batterij het zitten tov van de max 5 min die het duurt om tank te vullen met benzine/diesel.
 19. Dat zegt iedereen die iets probeert te verkopen.
 20. Nog eens gaan tanken richting Limburg (aan de kant waar de LNG tank staat). Kan enkel maar zeggen dat het "weer" een belabberde vuldruk was, 14KG in helemaal lege tanks. Snappen ze nu echt niet dat die 2kg extra 50-60km extra kan betekenen?
 21. Voor de zoveelste keer (toch nog iets waar België wereldtop is, het bestellen en uitvoeren van grondige studies... om er uiteindelijk niks mee te doen en nog maar eens een nieuwe te bestellen). Het kruispunt op de Bist - Langlaarsesteenweg werd onlangs nog "vernieuwd".
 22. Eergisteren nog eens "dubbel" getankt bij de Maes. Nu kwam er bij de tweede keer (bij)vullen ook END op ipv FULL zoals de vorige keren. Opgemerkt dat bij de tweede vulling de pomp start met een druk van 200 bar om dan nadien door te schakelen naar 240 bar. Prijs nog steeds 0,800€/kg. Ook staat er altijd wel een vrachtwagen LNG te slurpen (tijdens de daguren toch), ook gisteren weer. Als ik vertrok kwam er nog ene aangereden.
 23. Lange_666

  Chinese CNG

  Dat heb ik ook nergens gezegd. Er staat, "ne Chinees of iets anders". Het gaat hem over het feit dat ze een wagen af fabriek leveren met een haperende motor. Als ik een DSFK op het oog zou hebben viel die om die reden al af. Ook zou ik nu geen VW ID3 kopen wegens allerhande software problemen. Idem voor alle VAG wagens met een 1.0L benzine motor. Er zit/zat een trilling/vibratie in die motor (af-fabriek) die enkel gecorrigeerd werd als je er een opmerking over maakte in de garage. Een algemene terugroep-aktie om ze allemaal IO te zetten was er niet. Ik moet dus geen wagen met 1.0L VAG motor in. Iets waarvan ik "op voorhand" weet dat het niet deugd koop ik niet. In het geval van DSFK chiptuned men wel om het euvel op te lossen maar zoiets stelt mij toch niet echt gerust.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...