Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Lange_666

Leden
 • Items

  1.923
 • Registratiedatum

 • Dagen gewonnen

  82

Alles dat geplaatst werd door Lange_666

 1. 1,25 of 1.45 voor H+ gas terwijl Dats nog steeds 1,935 vraagt voor H gas...
 2. Hoboken = 1.55 € maar de tankdruk was ook daar maar zozo, teveel camionettes van't stad (die dan ook nog eens stonden aan te schuiven) als ik ging tanken.
 3. ' t Zal vermoedelijk niet lang duren, net gelezen dat de gasprijs vandaag 15% gestegen is.
 4. Ben daar al 2 jaar niet meer geweest (ligt niet meer op mijn route) maar de "eerste" vulling was toen nogal belabbert (13-14 kg bij lege tanks) maar dit is/was de enige pomp die ik ken waar je na de eerste tankbeurt direct een 2de kan/kon doen en er dan nog tot 3,5kg extra kon bij duwen.
 5. Dit is toch wel de grootste bullshit die ik al gelezen heb. Ze weten wie tankt, aan welke pomp en welke brandstof die afgelevert heeft anders kunnen ze nooit weten wat ze moeten aanrekenen (en aanrekenen zullen ze) om dan te zeggen dat ze niet weten dat iemand CNG getankt heeft...
 6. Verwarrend: Wat is de prijs dan nu, 2.065 of 1.68?
 7. Er is geen prijsplafond (wat op dit moment voor scalperpijzen zorgt) maar bij de andere brandstoffen vangt de overheid meer taksen en accijnzen dan bij CNG. Als er een prijsplafond komt zou het wel kunnen dat de taksen en accijnzen ook gelijk getrokken wordt. Bij lage prijzen zorgt dat dan voor een algemeen hogere prijs. Bluts met de buil?
 8. Dat heb met een zo goed als quasi monopolie (en zonder maximum prijzen zoals bij benzine/diesel). Gisteren nog ewa naft in mijn 50L tank gekapt (niet bij DATS).
 9. Net genoeg dus om die investering van een paar van die "ruikt naar nieuw" spuitbussen te finacieren.
 10. De LNG --> CNG stations (oa Total) hebben zich buiten de markt gezet op dit moment doordat ze maar 1x per maand hun prijs aanpassen.
 11. Toch hoog in vergelijk met Dats dat nu 1.770 voor L-gas en 1.935 voor H-gas vraagt.
 12. Ik ook niet echt. Zelfs niet als het gaat over de te hoge prijzen voor CNG zie ik er ook het nut niet van in. Als je gas in je tanks hebt zitten wil dit zeggen dat je die getankt hebt aan een bepaalde prijs. Omschakelen naar goedkopere benzine maakt dat gas niet goedkoper, ook niet als de gasprijs weer onder die van benzine zou duiken want dat gas in uw tanks is nog steeds gas aan die veel te hoge prijs. Andersom zie ik er ook het nut er niet van in, rij gewoon je gastanks leeg en dan gaat hij zowieso op benzine rijden. Of zit er in uw redenering weer zo'n LEZ brainfart in die zoals zo dikwijls geen steek houdt?
 13. Die geen enkele mens met gezond vestand koopt aan die prijs. De marge mag er dan wel zijn, als er bijna geen omzet is heb niet veel aan een hoge marge.
 14. Naft... (in de mijne kan nog 50L dus...)
 15. Ik denk dat alle stations die CNG uit LNG leveren rond die prijs zitten.
 16. Als nu in "nu, tijdens de zomer" of in "nu, zoals het voorbije jaar".
 17. Bij DATS vraagt men ondertussen 3,19€ voor L-gas en 3.60€ voor H-gas. Ja dag Jan. Ik rij wel even enkele kms om tot in Hoboken.
 18. Overkant was gisteren 2,50€ voor H+ (aan pomp 10 had iemand voordien even 112KG komen slurpen). Nieuwe DATS prijzen vanaf vandaag: L-gas: 3,000 € H-gas: 3,360 €
 19. 2,55 voor L-CNG bij de grootste aanbieder met de meeste pompen. 2,50 voor H-CNG vind je enkel bij de LNG --> CNG aanbieders en misschien hier en daar een station. Bij Dats is het 2,89 voor H-gas. De grootste hoop van de CNG rijders moet teveel omrijden om H CNG te tanken aan 2,50. Zij hebben niet direct een station in de buurt dat iets aanbied aan die prijs. 2,14 voor benzine is dan weer de max prijs voor 95. Appelen met peren vergelijken noemt men dat.
 20. Ik heb nooit meer kms en aan het laagste verbruik gereden dan met gas van Total Hoboken. Daar gaat uw theorie...
 21. https://www.hln.be/economie/gasprijs-zakt-naar-laagste-niveau-sinds-start-van-russische-invasie~adc4483d/ Ben eens benieuwd hoelang DATS gaat wachten om hun prijs aan te passen.
 22. Vandaag is de gasprijs (volgens de grafiek in het VRT journaal) gezakt van 335€ gisteren tot iets boven de 200€. Waar wacht dats op om zijn prijs weer te verlagen? Ik stel eveneens vast dat bij de Dats prijzen van benzine en diesel nergens geen korting meer wordt gegeven (bij de +/- 15 stations die ik gecheckt heb). Die prijzen staan overal op maximum, 't is net den Total....
 23. Ondertussen zitten we reeds aan 335€ / Mwh. https://www.hln.be/economie/europese-gasprijs-stijgt-met-meer-dan-70-procent-naar-nieuw-record-beurzen-krabbelen-weer-wat-recht~a66ce7d1/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...