Ga naar inhoud

Lange_666

Leden
 • Aantal items

  1.358
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  47

Alles dat geplaatst werd door Lange_666

 1. Lange_666

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Dat vroeg ik mij hogerop ook al af. Ik had afgelopen zomer een kleine aanrijding met mijn auto, ik reed achteruit schuin tegen een geparkeerde auto (snelheid 20km/u), bumper tegen bumper, linksachter op de hoek bij mij. Mijn tanks zijn zeker niet geinspecteerd ook al omdat de herstelling gebeurd is bij een onafhankelijke carroseriehersteller (ik heb daar zelf ook niet bij stilgestaan). Boem als ik volgende keer ga tanken...?
 2. Lange_666

  YES Caddy opgehaald

  Total Hoboken heeft H+ gas en aan een prijs een stuk onder de H-gas prijs (1.020 ipv 1.130). De vulling is er soms wel niet 100% optimaal.
 3. Lange_666

  YES Caddy opgehaald

  Esso Kielsbroek = H-gas Total Hoboken = H+gas
 4. Lange_666

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Zeg nooit nooit Muscles... (one day it might go boom....).
 5. Lange_666

  autowijding

  WC water telt niet, dat is "bezoedeld"... Wat de geur in de garage betreft, zeg maar dat het sterfputje wat stinkt (na inwijding).
 6. Lange_666

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Schrittgeschwindigkeit is beter te vertalen door stapsgewijs ipv loopsnelheid. Dat bij zulke lage snelheden de tanks zo beschadigd raken dat ze ontploffen bij tanken is toch niet normaal. Ofwel was de snelheid in de parkeergarage toch serieus wat hoger dan omschreven.
 7. Lange_666

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Alle foto's van ontplofte CNG wagens die ik tot op heden gezien is is bij het tanken zelf.
 8. Lange_666

  YES Caddy opgehaald

  Dat maakt zeker een verschil. 90% (of 80%, meting in stappen van 10%) is L-gas = meer verbruik = minder kms met een volle tank. 100% is H of H+gas = minder vebruik = meer kms met volle tank. De prijs verschilt ook: DATS: L-gas = 0,99€ kg / H-gas = 1,13€/kg (DATS levert nergens H+gas)
 9. Lange_666

  Review: CNG tankstation Total Kallo

  LEZ heeft het over Kallo denk ik. Er is geen Esso aan de overkant in Kallo (wel in Hoboken maar daar is niet nodig om naar de overkant te gaan, Total Hoboken heeft zelf een bandenpomp).
 10. Lange_666

  Opel Astra 1.4 CNG: kopen of laten?

  Skoda (of andere VAG wagens) zijn te testen bij d'Ieteren (Kortenberg/Erps-Kwerps) na afspraak voor een testrit via uw garage.
 11. Lange_666

  Landrover discovery op aardgas cng?

  Op de plaats van de bestaande benzine tank zal moeilijk zijn. De kunststof benzine tanks hebben een vorm aangepast aan de plaats waar ze in de wagen gemonteerd worden, met CNG tanks is dat niet het geval. Als je op die plaats dan toch CNG zou willen zullen het maar kleine tankjes zijn en kleine tankjes is klein actieradius.
 12. Lange_666

  Prijzen van benzine, diesel en LPG

  Daar waar er enkele weken geleden nog de bodem van 50 $ voor een vat Brent olie werd opgezocht zitten we nu weer bijna aan 60 $ voor een vat. Olie heeft een hoog jojo gehalte... één van de volgende dagen zullen benzine en diesel weer stijgen aan de pomp.
 13. Lange_666

  GPS Update Amundsen Skoda

  Licentie was 156 euro (vorig jaar), zonder werkuren voor activatie en dit voor Skoda. Voor VW en Audi is de kostrpijs nog wat hoger (voor dezelfde licentie).
 14. Lange_666

  GPS Update Amundsen Skoda

  De gesproken begeleiding is regelrechte rommel op Discover Media en Amundsen. Straatnamen zijn overstaanbaar (zeker op de Media, op de Amundsen is nog zozo) en ook in andere talen (oa in het Frans) is dat zo. Ik heb nog een oude Garmin GPS liggen en daar is de uitspraak wel goed. Taalkeuze is ook bij deze toestellen belangrijk, zo heb ik het toestel al gebruikt in de VS maar daar ben je met een Nederlandse (of Vlaamse want die optie hebben die toestellen wel... <-- voor eventuele VAG lezers) stem niks, dan zijn de straten en wegen ook niet echt verstaanbaar, je bent dus bijna verplicht om dan een Engelse stem te gebruiken. Ik zou mijn Amundsen eens in Duits moeten zetten en kijken (horen) wat dat geeft, spijtige is dat dan alles, boordcomputer, Amundsen menu's, de hele mikmak in het Duits staat.
 15. Lange_666

  Tivoli of Xlv?

  Ieder heeft zijn smaak maar ik zou sowieso al nooit voor een aftermarket installatie gaan. En dan valt Ssangyong af...
 16. Lange_666

  Gespot / spyshot op de E40

  Diegene die die benamingen er heeft doorgedrukt...
 17. Lange_666

  CNG rijder gespot 3.0

  Moet die dan geen sticker hebben zodra hij België binnenrijdt? Want hier is een (lelijke) sticker wel verplicht.
 18. Lange_666

  nieuwe firmawagen keuze

  Wat is het probleem? Stel, je hebt een volle bak naft, daar doe je 150 km mee en dan heb je nog reserve. 150 km aan één stuk van dorp tot dorp? Na 150 km snelweg even stoppen en tanken is toch zo'n probleem niet. Op enkele minuten gefikst (het is geen elektrische waarop je eindeloos moet wachten tot hij opgeladen is) en je hebt de benen gestrekt. En... voor die ene trip naar Frankrijk per jaar laat je toch de keuze van je wagen niet afhangen... of wel?
 19. Lange_666

  GPS Update Amundsen Skoda

  Er zitten nog altijd gaten in.
 20. Lange_666

  Tanken in Hongarije

  Kan ook niet. Zulke apps zijn maar betrouwbaar naar de data die ze ontvangen (of ontfrutselen) en hun update rate. Ik denk dat GibGas nog één van de betere is. Zelfs de stationsdata van ene Muscles zijn al eens oud en achterhaald. Wil nog niet zeggen dat het een onbetrouwbaar persoon is...
 21. Lange_666

  nieuwe firmawagen keuze

  Bij de Skoda Octavia is dat dik 10cm tov een niet CNG wagen.
 22. Lange_666

  [TIJDELIJK] Geen CNG wagens meer bij Audi

  Je hebt het dan toch over Fiat en de enkele after market geplaatste installaties bij andere merken.
 23. Lange_666

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Niet echt, was al tijdje geleden (en zoveel waren het er nu ook weer niet, eerder uitzonderlijk) maar deze is de eerste met composiet tanks en die waren in de plaats gekomen van stalen tanks wegens corossie van deze laatsten.
 24. Lange_666

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Niet alleen de Romeinen hebben daar last van.
 25. Lange_666

  Total Drive Systems Emiel Vloorstraat Hoboken

  't werd tijd. Opletten voor de eventuele "boem" met zulke hoge afleverdruk...
×