Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Bremel

Leden
 • Items

  298
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  33

Bremel won de laatste dag op 4 februari

Bremel had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bremel's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/9)

 • Populair lid Zeldzaam
 • 1 jaar lid
 • Maakt vaak berichten aan
 • 1 maand lid
 • 1 week lid

Recente badges

149

Reputatie

 1. Londerzeel staat in ieder geval nog steeds op 1,2. Lijkt erop dat ofwel iets (bepaald automatisme?) of iemand de prijs van de andere Drive Systems-stations klakkeloos overneemt in Gibgas.
 2. Daar zijn vele Iveco's actief van de MIVB (busstelplaats) maar ze zijn allemaal hybride elektrisch/diesel, niets met CNG te maken.
 3. Ga zeker ook eens horen bij Green Division in Hoboken, goed bereikbaar vanuit Vlaams-Brabant.
 4. Of misschien iemand bij Gibgas zelf die er verkeerdelijk van uitging dat het dezelfde prijs zou zijn als bij de andere stations van Drive Systems? Ik heb me al afgevraagd hoe de achterliggende mechanismen werken, zou het voor pakweg de tientallen Datsen en Enora's met identieke prijzen in het land steeds afhangen van individuele gebuikers of "weten" ze op een of andere manier dat een zo doorgegeven prijs ook elders zal gelden? Het ter ziele gegane Carburogaz deed het zo in ieder geval.
 5. Het heeft te maken met de categorie SUV. Volgens de gegeven uitleg nemen ze de meest verkochte soort auto van de voorbije tijd en dat was deze keer blijkbaar (nipt) SUV en geen "gewone" personenwagens. En in die categorie bestaan er nagenoeg geen CNG-modellen, waardoor de prijs niet representatief zou zijn. Ietwat licht misschien, maar binnen die redenering kun je er weinig tegen inbrengen.
 6. Inderdaad, voor de pakweg 100 euro die je voor een gemiddelde accu betaalt en waar je jaren mee verder kunt...
 7. Nog nooit van gehoord, maar ik zou wel eens te rade gaan bij de CNG-specialisten dichter in de buurt. Bijvoorbeeld Green Division, Drive Systems, Van Meenen enzovoort.
 8. En daarmee ook alle andere Enora's.
 9. In Bouwel is het L-gas, dus per km zou je (nog) duurder uitgekomen zijn dan die 1,575 voor H-gas in Diegem. Veruit de beste deals zijn de stations met H+, in die contreien onder meer Ranst, Heverlee, Kallo en natuurlijk Londerzeel.
 10. Bevestiging dat Londerzeel nu op 1,05 staat, en inclusief de korting met de Romac-tankkaart betaal je ongeveer 0,97 euro per kg. Was dat even geleden!
 11. De Drive Systems-stations zijn volgens Gibgas met nog eens 10 cent gezakt (Heverlee, Ranst en dergelijke nu 1,30), zou Londerzeel dan hopelijk ook van 1,15 naar 1,05 gegaan zijn?
 12. Met het wegvallen van een aantal kleinere aanbieders kun je inderdaad langzaam aan van een duopolie gaan spreken. Gelukkig is er nog het Drive Systems-netwerk om er tegengewicht aan te bieden, maar die concurrentie speelt natuurlijk maar in een beperkt aantal gebieden.
 13. Enora naar verluidt gezakt naar 1,575. Lager dan Dats (1,62), maar nog altijd vrij hoog in verhouding tot de internationale marktprijzen.
 14. Ik heb exact dezelfde en kan alleen maar bevestigen. Fantastische auto op eigenlijk elk gebied, op CNG rijden is duidelijk voordeliger en je hebt altijd nog de volwaardige benzinetank.
 15. Intussen een reactie gezien van iemand die voor Enora werkt en die bevestigt dat het inderdaad een probleem is/was met de weergave aan de buitenkant. Er waren niettemin een paar berichten die suggereerden dat sommigen wel degelijk (onder meer in Aarlen) de volle pot betaald hadden. Enfin, het goede nieuws is dus dat er geen echte prijsverhoging is...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...