Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
AutoAuto

Lucky

Leden
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lucky last won the day on August 28 2018

Lucky had the most liked content!

Community Reputation

56 Super

1 Follower

About Lucky

 • Rank
  Gevorderd lid
 • Birthday 08/12/1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier op de vrouw haar gsm ook niet ? Is een huawei.
 2. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier nog steeds niet ? Forum is wel toegankelijk als je de link kent of in uw favorieten hebt zitten Ik gebruik firefox als browser.
 3. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier momenteel ook niet ? Forum is wel toegankelijk als je de link kent of in uw favorieten hebt zitten
 4. Deze namiddag (17h00) wilde ik bij Dats in Hechtel cng gaan tanken, maar de betaalterminal werkte niet.? Ben dan maar doorgereden tot bij Total/pitpoint in Lommel. Heb 14,83 kg kunnen tanken. Ik heb geen foutmelding gezien.?
 5. Ik heb een Hapro Atlas 2 premium. Is wel wat lomp om te plaatsen, redelijk wat kracht zetten op hendel om vast te klemmen, maar doet het goed. Ben verleden jaar naar zee geweest met fietsen. Goed stabiel, ook tot 130km/uur getest. https://www.fietsendragerwereld.nl/Fietsendrager-Hapro-Atlas-2-Premium-13P
 6. Hier ben ik ook blij mee. Ben zelf van Neerpelt en ben veel in omgeving van Lommel. Meestal ga ik bij Dats24 in Bree of Hechtel cng tanken. Soms is dat een redelijke omweg speciaal om te tanken ? Zal me vele extra kilometers schelen ? Bedankt voor de info
 7. Vandaag om 16h00 gaan tanken bij dats 24 Hechtel. Volgens BC kon ik nog een 30-tal km rijden. Heb 16,09 kg kunnen tanken. Dus vulling is goed. Eindelijk een cng station bij mij in de buurt?
 8. Zonder twijfel een CNG af-fabriek van de VAG-stal.
 9. In de Wecare zit ook pechbijstand in Belgie en Europa. Als ik het goed heb is dat toch ook al vlug enkele honderden euro's per jaar. Maar het is en blijft een dure formule.
 10. Opletten hier, dit bedrag is dus wel degelijk per maand. Ikzelf heb een WECARE contract voor mijn skoda octavia g-tec. De kostprijs is 67€ per maand met een looptijd van 8 jaar (max 165000km)
 11. Ik zie op de stationzoeker van Dats24 dat in Hechtel nu ook CNG is toegevoegd bij voorzieningen. Verleden week stond dit er nog niet bij vermeld. Ik veronderstel dat je dan vanaf nu ook CNG kan tanken daar. Spijtig genoeg kan ik momenteel niet met de auto rijden om eens te verifiëren. Link naar dats locator: https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/nl/b2c/locator/!ut/p/z1/hY67EoIwEEW_xSKl7k5AQTrGNzqWKmmcEFAZ82A0ivr1IlrYiNvt3jN3DzDYANP8mu-5zY3mstpj1tv6OKDUn-Nyspx5GHqR0_WiIZ24CCtgwEqhAnE5W6Pawmib3ezrelNSn4Mqg_hgbREQJFiWZSdPVEcYRbAGCBYnkxJMueX2XmQE6wpdVyiZLYzgMoNYS1jXMvhjQgTW7Br9A9avn98IvhFnOnb71EGffoAGh0Idk8du0Y1GYesJ7RreXg!!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/#/7439
 12. Dat is toch te gek voor woorden!? Terwijl men het alsmaar over een afschakelplan heeft tijdens de wintermaanden, een taxshift doorvoeren op elektriciteit naar gas.
 13. Spijtig dat er nu nog geen sprake is van CNG ? Op de site van Dats 24 staat wel degelijk dat in Hechtel ook CNG beschikbaar zou zijn. Ieper (nieuw + CNG): november 2018 Hechtel-Eksel (nieuw + CNG): november 2018 Lochristi (CNG): november 2018 Thuin (CNG): december 2018 Sint-Truiden 2 (nieuw + CNG): december 2018 Basècles (CNG): december 2018 Knokke (nieuw + CNG): december 2018 Seraing (CNG): najaar 2018 Op de foto die ik verleden week heb gepost kan je de blauwe zuil van het cng-gedeelte zien. Anyway, spijtig dat ik er vrijdag niet bij kan zijn. Moet dan een dagje naar (dag)hospitaal voor een facetdenervatie.
 14. Dats Hechtel wordt mijn vast cng-tankstation. Momenteel ga ik in Houthalen tanken als ik naar mijn schoonfam ga in Helchteren. Ik passeer dan sowieso Hechtel (is maar enkele meters omrijden). Wanneer CNG-pomp in Hechtel beschikbaar (werkend) is zal ik dit hier zeker melden op het forum.
×
×
 • Create New...