Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

Lucky

Leden
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lucky last won the day on August 28 2018

Lucky had the most liked content!

Community Reputation

56 Super

1 Follower

About Lucky

 • Rank
  Gevorderd lid
 • Birthday 08/12/1962

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb een wecare contract op de wagen genomen. Ben benieuwd of de garage bij mijn wagen de starter ook gaat vervangen.
 2. Daarstraks bij koude start de deur open gelaten en op dat geluid gelet. Zeer duidelijk hoorbaar vandaag, duurt precies langer dan 1 seconde.
 3. Heb hem afgehaald nieuwzijnde in de garage op 9 mei 2018. Ik let niet op dat geluid, maar ik denk dat hij dat altijd heeft, soms minder, soms meer (beter te horen).
 4. Mijn octavia maakt ook dat geluid. Dacht dat dat normaal was, heeft hij al van in het begin dat ik hem heb.
 5. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier op de vrouw haar gsm ook niet ? Is een huawei.
 6. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier nog steeds niet ? Forum is wel toegankelijk als je de link kent of in uw favorieten hebt zitten Ik gebruik firefox als browser.
 7. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier momenteel ook niet ? Forum is wel toegankelijk als je de link kent of in uw favorieten hebt zitten
 8. Deze namiddag (17h00) wilde ik bij Dats in Hechtel cng gaan tanken, maar de betaalterminal werkte niet.? Ben dan maar doorgereden tot bij Total/pitpoint in Lommel. Heb 14,83 kg kunnen tanken. Ik heb geen foutmelding gezien.?
 9. Ik heb een Hapro Atlas 2 premium. Is wel wat lomp om te plaatsen, redelijk wat kracht zetten op hendel om vast te klemmen, maar doet het goed. Ben verleden jaar naar zee geweest met fietsen. Goed stabiel, ook tot 130km/uur getest. https://www.fietsendragerwereld.nl/Fietsendrager-Hapro-Atlas-2-Premium-13P
 10. Hier ben ik ook blij mee. Ben zelf van Neerpelt en ben veel in omgeving van Lommel. Meestal ga ik bij Dats24 in Bree of Hechtel cng tanken. Soms is dat een redelijke omweg speciaal om te tanken ? Zal me vele extra kilometers schelen ? Bedankt voor de info
 11. Vandaag om 16h00 gaan tanken bij dats 24 Hechtel. Volgens BC kon ik nog een 30-tal km rijden. Heb 16,09 kg kunnen tanken. Dus vulling is goed. Eindelijk een cng station bij mij in de buurt?
 12. Zonder twijfel een CNG af-fabriek van de VAG-stal.
×
×
 • Create New...