Ga naar inhoud
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Singles Day 2018

Lucky

Leden
 • Aantal items

  71
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  3

Lucky won laatst op 28 Augustus

Lucky had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

50 Super

Over Lucky

 • Titel
  Gevorderd lid
 • Verjaardag 12-08-1962

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lucky

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Ik zie op de stationzoeker van Dats24 dat in Hechtel nu ook CNG is toegevoegd bij voorzieningen. Verleden week stond dit er nog niet bij vermeld. Ik veronderstel dat je dan vanaf nu ook CNG kan tanken daar. Spijtig genoeg kan ik momenteel niet met de auto rijden om eens te verifiëren. Link naar dats locator: https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/nl/b2c/locator/!ut/p/z1/hY67EoIwEEW_xSKl7k5AQTrGNzqWKmmcEFAZ82A0ivr1IlrYiNvt3jN3DzDYANP8mu-5zY3mstpj1tv6OKDUn-Nyspx5GHqR0_WiIZ24CCtgwEqhAnE5W6Pawmib3ezrelNSn4Mqg_hgbREQJFiWZSdPVEcYRbAGCBYnkxJMueX2XmQE6wpdVyiZLYzgMoNYS1jXMvhjQgTW7Br9A9avn98IvhFnOnb71EGffoAGh0Idk8du0Y1GYesJ7RreXg!!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/#/7439
 2. Lucky

  Taks shift van elektriciteit naar gas

  Dat is toch te gek voor woorden! Terwijl men het alsmaar over een afschakelplan heeft tijdens de wintermaanden, een taxshift doorvoeren op elektriciteit naar gas.
 3. Lucky

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Spijtig dat er nu nog geen sprake is van CNG Op de site van Dats 24 staat wel degelijk dat in Hechtel ook CNG beschikbaar zou zijn. Ieper (nieuw + CNG): november 2018 Hechtel-Eksel (nieuw + CNG): november 2018 Lochristi (CNG): november 2018 Thuin (CNG): december 2018 Sint-Truiden 2 (nieuw + CNG): december 2018 Basècles (CNG): december 2018 Knokke (nieuw + CNG): december 2018 Seraing (CNG): najaar 2018 Op de foto die ik verleden week heb gepost kan je de blauwe zuil van het cng-gedeelte zien. Anyway, spijtig dat ik er vrijdag niet bij kan zijn. Moet dan een dagje naar (dag)hospitaal voor een facetdenervatie.
 4. Lucky

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Dats Hechtel wordt mijn vast cng-tankstation. Momenteel ga ik in Houthalen tanken als ik naar mijn schoonfam ga in Helchteren. Ik passeer dan sowieso Hechtel (is maar enkele meters omrijden). Wanneer CNG-pomp in Hechtel beschikbaar (werkend) is zal ik dit hier zeker melden op het forum.
 5. Lucky

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Ben vandaag nog eens gaan zien in Hechtel hoever het daar staat met de bouw van het nieuwe dats24 station, gezien de opening gepland zou zijn voor 2 november. Zoals je kan zien op de foto zijn de werken goed opgeschoten. Ben benieuwd of deze aanstaande vrijdag zal openen.
 6. Lucky

  Accessoires

  Heb ik op mijn wagen ook bijgenomen. Is heel handige optie, werkt goed. Evenals de lane assist.
 7. Lucky

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Waarschijnlijk zal het huisnummer van de nieuwe Colruyt in Hechtel-Eksel 17-19 zijn. Plaats tewerkstelling Peerderbaan 17-19 3940 HECHTEL-EKSEL Dit heb ik gevonden op https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/57320033/kandidaat-rayonverantwoordelijke-colruyt-hechtel-eksel
 8. Lucky

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Ben vandaag langs de in aanbouw zijnde nieuwe colruyt in Hechtel geweest. De werf is gelegen tussen de huisnummers 15 en 25 Welk nummer het uiteindelijk gaat worden kan ik nog nergens vinden. De opslagtanks voor de brandstoffen zitten in de grond. Wapeningsnetten liggen buiten overal op de grond. Is blijkbaar klaar om beton te storten. Ruwbouw van de winkel is blijkbaar ook klaar. Of we dit najaar nog CNG kunnen tanken zoals gepland betwijfel ik toch. Ik heb een foto getrokken, maar kon niet op het terrein zelf. Heb deze tussen de mazen van de omheining door moeten trekken.
 9. Lucky

  bouw van nieuwe CNG-tankstations

  Ik was net aan het zoeken hoever de bouw van de nieuwe colruyt met dats24 tankstation in Hechtel-Eksel staat. Kom ik volgende link tegen waar je foto's kan zien van opslagtanks voor de brandstoffen... https://www.ctctankbouw.be/nl/realisaties/colruyt-group-dats24-hechtel/ Ik ga deze week zeker eens een kijkje terplaatse nemen.
 10. Lucky

  DATS Bree

  Ben vandaag rond 18h00 uur in Bree bij dats cng gaan tanken aan pomp 6. Heb 15,93 kg kunnen tanken
 11. Lucky

  Vulnippel CNG voor auto

  Was inderdaad in de Vosseschijnstraat. Ik kwam toen terug van een dagje Zeeland. CNG-tank was bijna leeg en navigatie leidde me toen tot dat station. Na een 4-tal pogingen begon het behoorlijk naar gas te rieken en heb ik maar de andere pomp genomen.
 12. Lucky

  [OPGELOST] Dats Hasselt CNG defect

  Ik denk van wel, maar moet je niet de terminal gebruiken van de rij welke je wilt tanken?
 13. Lucky

  Vulnippel CNG voor auto

  @BoekieWelkom op het forum. Laatst ben ik in Ekeren bij Dats gaan tanken. Daar is (was) zo een type pistool beschikbaar. Er zullen zeker wel meerdere stations zijn waar deze ook gebruikt worden.
 14. Lucky

  Tankstationgeschiedenis

  Vrijdag 2 februari stond te lezen op internetgazet van Pelt dat er een negatief advies was voor groep Bruno. Volgens ingewijden hier zou Bruno ook van plan zijn geweest om CNG aan te bieden hier. http://www.internetgazet.be/pelt/negatief-advies-voor-plannen-group-bruno.aspx Zou best kunnen dat groep Bruno dat nu wel gaat doen bij Sevens. De ruimte is er in ieder geval aan het station aan de Astridlaan in het industriepark. Heb er zelf nog niets over gehoord, duimen maar.
 15. Lucky

  CNG rijder gespot 2.0

  Gespot deze namiddag om 15u00 op de parking van de colruyt in Neerpelt deze skoda octavia combi met dats nummerplaathouder en de originele (lelijke) cng sticker.
×