Ga naar inhoud

Lucky

Leden
 • Aantal items

  93
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Lucky won de laatste dag op 28 augustus 2018

Lucky had de meest gelikete inhoud!

Over Lucky

 • Verjaardag 12-08-1962

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lucky's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

58

Reputatie

 1. link naar het topic van de rook uit de uitlaat: https://www.aardgasrijder.be/forum/tags/rook/
 2. Ik ben deze zondagnamiddag wat aan het zoeken om zelf cng-tankstations toe te voegen als bijzondere doelen in mijn amundsen. Heb dats24 Hechtel en pitpoint Lommel proberen toe te voegen. Is gelukt. Info en latitude en longitude in een .csv zetten voorbeeldregels : 5.371625, 51.126037, "CNG Dats24", BE, Hechtel, Peerderbaan, 17-19, 02 363 51 52 5.260537, 51.215657, "CNG Pitpoint", BE, Lommel, Gerard Mercatorstraat, 2, 015 79 67 35 Prog rns510.poi.inspector.v6.m downloaden. https://poinspect0r.blogspot.com/2018/06/new-versions-6.html Open poi inspector maak nieuwe database poi invoegen (de csv file) eventueel eigen icoontje toevoegen. dan DB naar SD-card exporteren. SD-card in tweede slot van mijn amundsen en updaten maar. Ik heb dus de amundsen mib2. Bouwjaar skoda octavia januari 2018
 3. Mijn ervaring bij mijn octavia van 2018 is dat de bC (boordcomputer) niet correct is. Het gemiddelde dat je bij spritmonitor ziet is juister dan de BC, is berekend op alle verbruik dat je ingeeft. Ikzelf rijd dikwijls met aanhangwagen, fietsendragen met 2 fietsen en zonder iets op de trekhaak. Mijn rijstijl is normaal tot vlot. Als je mijn verbruik ziet bij spritmonitor (zie handtekening hieronder) dan is dit meer dan mijn BC aangeeft. Ik maakt dikwijls ritten onder de 3,5 kg volgens de BC, maar bij spritmonitor is mijn gemiddelde toch een pak hoger (lees correcter) van wege de berekening op het langjarig gemiddelde....
 4. Ik rijd met een octavia 1.4 motor en heb voor L-gas altijd 90% en voor H-gas altijd 100%. Als ik in Zeeland (Nederland) cng tank is dat ook 90%.
 5. Zelf wissel ik van zomer naar winterbanden nu toch al 5 jaar op rij. Geen enkele keer problemen gehad. Oudste zoon rijd ook met een octavia, elk jaar in februari met mijn winterbanden op zijn auto op skiverlof. Ook geen problemen ondervonden.
 6. Ik heb een wecare contract op de wagen genomen. Ben benieuwd of de garage bij mijn wagen de starter ook gaat vervangen.
 7. Daarstraks bij koude start de deur open gelaten en op dat geluid gelet. Zeer duidelijk hoorbaar vandaag, duurt precies langer dan 1 seconde.
 8. Heb hem afgehaald nieuwzijnde in de garage op 9 mei 2018. Ik let niet op dat geluid, maar ik denk dat hij dat altijd heeft, soms minder, soms meer (beter te horen).
 9. Mijn octavia maakt ook dat geluid. Dacht dat dat normaal was, heeft hij al van in het begin dat ik hem heb.
 10. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier op de vrouw haar gsm ook niet ? Is een huawei.
 11. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier nog steeds niet ? Forum is wel toegankelijk als je de link kent of in uw favorieten hebt zitten Ik gebruik firefox als browser.
 12. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier momenteel ook niet ? Forum is wel toegankelijk als je de link kent of in uw favorieten hebt zitten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...