Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Lucky

Leden
 • Aantal items

  75
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  3

Alles dat geplaatst werd door Lucky

 1. Vandaag om 16h00 gaan tanken bij dats 24 Hechtel. Volgens BC kon ik nog een 30-tal km rijden. Heb 16,09 kg kunnen tanken. Dus vulling is goed. Eindelijk een cng station bij mij in de buurt?
 2. Zonder twijfel een CNG af-fabriek van de VAG-stal.
 3. In de Wecare zit ook pechbijstand in Belgie en Europa. Als ik het goed heb is dat toch ook al vlug enkele honderden euro's per jaar. Maar het is en blijft een dure formule.
 4. Opletten hier, dit bedrag is dus wel degelijk per maand. Ikzelf heb een WECARE contract voor mijn skoda octavia g-tec. De kostprijs is 67€ per maand met een looptijd van 8 jaar (max 165000km)
 5. Ik zie op de stationzoeker van Dats24 dat in Hechtel nu ook CNG is toegevoegd bij voorzieningen. Verleden week stond dit er nog niet bij vermeld. Ik veronderstel dat je dan vanaf nu ook CNG kan tanken daar. Spijtig genoeg kan ik momenteel niet met de auto rijden om eens te verifiëren. Link naar dats locator: https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/nl/b2c/locator/!ut/p/z1/hY67EoIwEEW_xSKl7k5AQTrGNzqWKmmcEFAZ82A0ivr1IlrYiNvt3jN3DzDYANP8mu-5zY3mstpj1tv6OKDUn-Nyspx5GHqR0_WiIZ24CCtgwEqhAnE5W6Pawmib3ezrelNSn4Mqg_hgbREQJFiWZSdPVEcYRbAGCBYnkxJMueX2XmQE6wpdVyiZLYzgMoNYS1jXMvhjQgTW7Br9A9avn98IvhFnOnb71EGffoAGh0Idk8du0Y1GYesJ7RreXg!!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/#/7439
 6. Dat is toch te gek voor woorden!? Terwijl men het alsmaar over een afschakelplan heeft tijdens de wintermaanden, een taxshift doorvoeren op elektriciteit naar gas.
 7. Spijtig dat er nu nog geen sprake is van CNG ? Op de site van Dats 24 staat wel degelijk dat in Hechtel ook CNG beschikbaar zou zijn. Ieper (nieuw + CNG): november 2018 Hechtel-Eksel (nieuw + CNG): november 2018 Lochristi (CNG): november 2018 Thuin (CNG): december 2018 Sint-Truiden 2 (nieuw + CNG): december 2018 Basècles (CNG): december 2018 Knokke (nieuw + CNG): december 2018 Seraing (CNG): najaar 2018 Op de foto die ik verleden week heb gepost kan je de blauwe zuil van het cng-gedeelte zien. Anyway, spijtig dat ik er vrijdag niet bij kan zijn. Moet dan een dagje naar (dag)hospitaal voor een facetdenervatie.
 8. Dats Hechtel wordt mijn vast cng-tankstation. Momenteel ga ik in Houthalen tanken als ik naar mijn schoonfam ga in Helchteren. Ik passeer dan sowieso Hechtel (is maar enkele meters omrijden). Wanneer CNG-pomp in Hechtel beschikbaar (werkend) is zal ik dit hier zeker melden op het forum.
 9. Ben vandaag nog eens gaan zien in Hechtel hoever het daar staat met de bouw van het nieuwe dats24 station, gezien de opening gepland zou zijn voor 2 november. Zoals je kan zien op de foto zijn de werken goed opgeschoten. Ben benieuwd of deze aanstaande vrijdag zal openen.
 10. Lucky

  Accessoires

  Heb ik op mijn wagen ook bijgenomen. Is heel handige optie, werkt goed. Evenals de lane assist.
 11. Waarschijnlijk zal het huisnummer van de nieuwe Colruyt in Hechtel-Eksel 17-19 zijn. Plaats tewerkstelling Peerderbaan 17-19 3940 HECHTEL-EKSEL Dit heb ik gevonden op https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/57320033/kandidaat-rayonverantwoordelijke-colruyt-hechtel-eksel
 12. Ben vandaag langs de in aanbouw zijnde nieuwe colruyt in Hechtel geweest. De werf is gelegen tussen de huisnummers 15 en 25 Welk nummer het uiteindelijk gaat worden kan ik nog nergens vinden. De opslagtanks voor de brandstoffen zitten in de grond. Wapeningsnetten liggen buiten overal op de grond. Is blijkbaar klaar om beton te storten. Ruwbouw van de winkel is blijkbaar ook klaar. Of we dit najaar nog CNG kunnen tanken zoals gepland betwijfel ik toch. Ik heb een foto getrokken, maar kon niet op het terrein zelf. Heb deze tussen de mazen van de omheining door moeten trekken.
 13. Ik was net aan het zoeken hoever de bouw van de nieuwe colruyt met dats24 tankstation in Hechtel-Eksel staat. Kom ik volgende link tegen waar je foto's kan zien van opslagtanks voor de brandstoffen... https://www.ctctankbouw.be/nl/realisaties/colruyt-group-dats24-hechtel/ Ik ga deze week zeker eens een kijkje terplaatse nemen.
 14. Ben vandaag rond 18h00 uur in Bree bij dats cng gaan tanken aan pomp 6. Heb 15,93 kg kunnen tanken?
 15. Lucky

  Vulnippel CNG voor auto

  Was inderdaad in de Vosseschijnstraat. Ik kwam toen terug van een dagje Zeeland. CNG-tank was bijna leeg en navigatie leidde me toen tot dat station. Na een 4-tal pogingen begon het behoorlijk naar gas te rieken en heb ik maar de andere pomp genomen.
 16. Ik denk van wel, maar moet je niet de terminal gebruiken van de rij welke je wilt tanken?
 17. Lucky

  Vulnippel CNG voor auto

  @BoekieWelkom op het forum. Laatst ben ik in Ekeren bij Dats gaan tanken. Daar is (was) zo een type pistool beschikbaar. Er zullen zeker wel meerdere stations zijn waar deze ook gebruikt worden.
 18. Lucky

  Tankstationgeschiedenis

  Vrijdag 2 februari stond te lezen op internetgazet van Pelt dat er een negatief advies was voor groep Bruno. Volgens ingewijden hier zou Bruno ook van plan zijn geweest om CNG aan te bieden hier. http://www.internetgazet.be/pelt/negatief-advies-voor-plannen-group-bruno.aspx Zou best kunnen dat groep Bruno dat nu wel gaat doen bij Sevens. De ruimte is er in ieder geval aan het station aan de Astridlaan in het industriepark. Heb er zelf nog niets over gehoord, duimen maar.
 19. Lucky

  CNG rijder gespot 2.0

  Gespot deze namiddag om 15u00 op de parking van de colruyt in Neerpelt deze skoda octavia combi met dats nummerplaathouder en de originele (lelijke) cng sticker.
 20. Wilde gisteravond bij Dats Hasselt tanken, maar kon kaart niet lezen. Kaartlezer defect!? Ga dats op de hoogte brengen van dit euvel zo dadelijk.
 21. Fietsen in Limburg best uitkijken waar. Ben vandaag gaan fietsen in de regio Borgloon - Sint truiden. Was een heftig tochtje. Had geen rekening gehouden met het heuvelachtig landschap?
 22. Maak er maar 5 limburgers van ?
 23. Ja, in het mediasysteem via menu Car - hulpsystemen kan je aan of uit vinken.
 24. Ik vind dit toch vreemd allemaal! Ik had mijn octavia berline besteld op zondag 28 januari 2018. Sinds 9 mei ben ik hier de gelukkige eigenaar van. Lijkt me dat bestellingen van bepaalde instanties voorgetrokken worden??
 25. Lane assist staat bij mij altijd geactiveerd. Dit is wel de eerste kennismaking voor mij, was in het begin zelfs vreemd. Nu wil ik niets anders meer. Doet wat hij moet doen. Echte schok aan het stuur heb ik nog niet gevoeld gehad, wel zo wat tegenwringen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...