Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Gas en Elektriciteit vergelijken doe je op aanbieders.be

Lucky

Leden
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Lucky

 1. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier op de vrouw haar gsm ook niet 😧 Is een huawei.
 2. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier nog steeds niet 😧 Forum is wel toegankelijk als je de link kent of in uw favorieten hebt zitten Ik gebruik firefox als browser.
 3. De link https://www.aardgasrijder.be werkt hier momenteel ook niet 😧 Forum is wel toegankelijk als je de link kent of in uw favorieten hebt zitten
 4. Deze namiddag (17h00) wilde ik bij Dats in Hechtel cng gaan tanken, maar de betaalterminal werkte niet.😔 Ben dan maar doorgereden tot bij Total/pitpoint in Lommel. Heb 14,83 kg kunnen tanken. Ik heb geen foutmelding gezien.😃
 5. Ik heb een Hapro Atlas 2 premium. Is wel wat lomp om te plaatsen, redelijk wat kracht zetten op hendel om vast te klemmen, maar doet het goed. Ben verleden jaar naar zee geweest met fietsen. Goed stabiel, ook tot 130km/uur getest. https://www.fietsendragerwereld.nl/Fietsendrager-Hapro-Atlas-2-Premium-13P
 6. Hier ben ik ook blij mee. Ben zelf van Neerpelt en ben veel in omgeving van Lommel. Meestal ga ik bij Dats24 in Bree of Hechtel cng tanken. Soms is dat een redelijke omweg speciaal om te tanken 😌 Zal me vele extra kilometers schelen 😊 Bedankt voor de info
 7. Vandaag om 16h00 gaan tanken bij dats 24 Hechtel. Volgens BC kon ik nog een 30-tal km rijden. Heb 16,09 kg kunnen tanken. Dus vulling is goed. Eindelijk een cng station bij mij in de buurt?
 8. Zonder twijfel een CNG af-fabriek van de VAG-stal.
 9. In de Wecare zit ook pechbijstand in Belgie en Europa. Als ik het goed heb is dat toch ook al vlug enkele honderden euro's per jaar. Maar het is en blijft een dure formule.
 10. Opletten hier, dit bedrag is dus wel degelijk per maand. Ikzelf heb een WECARE contract voor mijn skoda octavia g-tec. De kostprijs is 67€ per maand met een looptijd van 8 jaar (max 165000km)
 11. Ik zie op de stationzoeker van Dats24 dat in Hechtel nu ook CNG is toegevoegd bij voorzieningen. Verleden week stond dit er nog niet bij vermeld. Ik veronderstel dat je dan vanaf nu ook CNG kan tanken daar. Spijtig genoeg kan ik momenteel niet met de auto rijden om eens te verifiëren. Link naar dats locator: https://customer.dats24.be/wps/portal/datscustomer/nl/b2c/locator/!ut/p/z1/hY67EoIwEEW_xSKl7k5AQTrGNzqWKmmcEFAZ82A0ivr1IlrYiNvt3jN3DzDYANP8mu-5zY3mstpj1tv6OKDUn-Nyspx5GHqR0_WiIZ24CCtgwEqhAnE5W6Pawmib3ezrelNSn4Mqg_hgbREQJFiWZSdPVEcYRbAGCBYnkxJMueX2XmQE6wpdVyiZLYzgMoNYS1jXMvhjQgTW7Br9A9avn98IvhFnOnb71EGffoAGh0Idk8du0Y1GYesJ7RreXg!!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/#/7439
 12. Dat is toch te gek voor woorden!? Terwijl men het alsmaar over een afschakelplan heeft tijdens de wintermaanden, een taxshift doorvoeren op elektriciteit naar gas.
 13. Spijtig dat er nu nog geen sprake is van CNG ? Op de site van Dats 24 staat wel degelijk dat in Hechtel ook CNG beschikbaar zou zijn. Ieper (nieuw + CNG): november 2018 Hechtel-Eksel (nieuw + CNG): november 2018 Lochristi (CNG): november 2018 Thuin (CNG): december 2018 Sint-Truiden 2 (nieuw + CNG): december 2018 Basècles (CNG): december 2018 Knokke (nieuw + CNG): december 2018 Seraing (CNG): najaar 2018 Op de foto die ik verleden week heb gepost kan je de blauwe zuil van het cng-gedeelte zien. Anyway, spijtig dat ik er vrijdag niet bij kan zijn. Moet dan een dagje naar (dag)hospitaal voor een facetdenervatie.
 14. Dats Hechtel wordt mijn vast cng-tankstation. Momenteel ga ik in Houthalen tanken als ik naar mijn schoonfam ga in Helchteren. Ik passeer dan sowieso Hechtel (is maar enkele meters omrijden). Wanneer CNG-pomp in Hechtel beschikbaar (werkend) is zal ik dit hier zeker melden op het forum.
 15. Ben vandaag nog eens gaan zien in Hechtel hoever het daar staat met de bouw van het nieuwe dats24 station, gezien de opening gepland zou zijn voor 2 november. Zoals je kan zien op de foto zijn de werken goed opgeschoten. Ben benieuwd of deze aanstaande vrijdag zal openen.
 16. Heb ik op mijn wagen ook bijgenomen. Is heel handige optie, werkt goed. Evenals de lane assist.
 17. Waarschijnlijk zal het huisnummer van de nieuwe Colruyt in Hechtel-Eksel 17-19 zijn. Plaats tewerkstelling Peerderbaan 17-19 3940 HECHTEL-EKSEL Dit heb ik gevonden op https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/57320033/kandidaat-rayonverantwoordelijke-colruyt-hechtel-eksel
 18. Ben vandaag langs de in aanbouw zijnde nieuwe colruyt in Hechtel geweest. De werf is gelegen tussen de huisnummers 15 en 25 Welk nummer het uiteindelijk gaat worden kan ik nog nergens vinden. De opslagtanks voor de brandstoffen zitten in de grond. Wapeningsnetten liggen buiten overal op de grond. Is blijkbaar klaar om beton te storten. Ruwbouw van de winkel is blijkbaar ook klaar. Of we dit najaar nog CNG kunnen tanken zoals gepland betwijfel ik toch. Ik heb een foto getrokken, maar kon niet op het terrein zelf. Heb deze tussen de mazen van de omheining door moeten trekken.
 19. Ik was net aan het zoeken hoever de bouw van de nieuwe colruyt met dats24 tankstation in Hechtel-Eksel staat. Kom ik volgende link tegen waar je foto's kan zien van opslagtanks voor de brandstoffen... https://www.ctctankbouw.be/nl/realisaties/colruyt-group-dats24-hechtel/ Ik ga deze week zeker eens een kijkje terplaatse nemen.
 20. Ben vandaag rond 18h00 uur in Bree bij dats cng gaan tanken aan pomp 6. Heb 15,93 kg kunnen tanken?
 21. Was inderdaad in de Vosseschijnstraat. Ik kwam toen terug van een dagje Zeeland. CNG-tank was bijna leeg en navigatie leidde me toen tot dat station. Na een 4-tal pogingen begon het behoorlijk naar gas te rieken en heb ik maar de andere pomp genomen.
 22. Ik denk van wel, maar moet je niet de terminal gebruiken van de rij welke je wilt tanken?
 23. @BoekieWelkom op het forum. Laatst ben ik in Ekeren bij Dats gaan tanken. Daar is (was) zo een type pistool beschikbaar. Er zullen zeker wel meerdere stations zijn waar deze ook gebruikt worden.
 24. Vrijdag 2 februari stond te lezen op internetgazet van Pelt dat er een negatief advies was voor groep Bruno. Volgens ingewijden hier zou Bruno ook van plan zijn geweest om CNG aan te bieden hier. http://www.internetgazet.be/pelt/negatief-advies-voor-plannen-group-bruno.aspx Zou best kunnen dat groep Bruno dat nu wel gaat doen bij Sevens. De ruimte is er in ieder geval aan het station aan de Astridlaan in het industriepark. Heb er zelf nog niets over gehoord, duimen maar.
×
×
 • Create New...