Ga naar inhoud

y-noT

Leden
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

y-noT's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • 1 week lid
 • 1 maand lid
 • 1 jaar lid

Recente badges

4

Reputatie

 1. Update!!! Nieuwe starter werd in januari gestoken, doch zonder resultaat. van de week nog eens binnen gedaan, en nu zou het dan toch weer om een soort pomp gaan die ervoor zorgt dat de gasdruk in orde is (gasdrukregelaar dus vermoed ik). Ik blijf het toch vreemd vinden dat ze in dezelfde garage dan toch een nieuwe starter steken, om dan daarna te zeggen dat het de starter niet is. ineens nog wat vragen gesteld aan de technieker die mee kwam luisteren, en volgens hem zou een auto op gas dus 1. wel altijd op benzine starten 2. bij koude temperaturen mogelijk op benzine rijdt en nadien op gas (heeft ook iets maken met de druk) 3. na het tanken eerst op benzine rijden tot de wagen gemeten heeft dat de druk vh gas gelijk is 4. het niet uitmaakt of je super 95 of 98 tankt, maar de wagen is afgesteld op 95 5. je best niet gaat tanken bij benzine pompen die weinig klanten hebben, gezien er dan meer residu in de pompen blijft, en dus ook in uw benzinetank Nu maar hopen dat we met een gerust gemooed kunnen blijven rijden
 2. zoals beloofd een update over de starter. deze werd dus 2 weken geleden vervangen, maar het geluid is dus nog steeds niet weg. ik heb zelfs de indruk dat hij het nu nog meer doet dan voordien. toch nog maar eens teruggaan dan
 3. de auto gaat op 8 januari binnen, ik hou jullie op de hoogte. nog een vraagje: is het normaal dat de wagen na het tanken eerst 2 km op benzine rijdt(ook al was de tank niet leeg) en dan pas overschakelt op cng? ik dacht dat hij dit in het begin niet deed?
 4. y-noT

  CNG op skivakantie

  wel vreemd dat die van Dijon niet aangegeven is op deze kaart. http://cngeurope.com/mobapp/mapsearch/?poi=europe die in de omgeving van Strassbourg wel, zonder extra info, en die in Nancy ook, maar met vermelding van een kaart (romac) te gebruiken
 5. tegenwoordig is het blijkbaar nodig om een filmpje te kunnen laten zien, zodat ze een bewijs hebben van het mankement en het naar Dieteren kan doorgestuurd worden.
 6. ik zie in de lijst van de officiele verkeersborden zelfs geen LPG verbod staan https://wegcode.be/wetteksten/secties/kb/wegcode/251-art68
 7. de auto zal dus toch binnen moeten voor een nieuwe starter!!
 8. y-noT

  CNG op skivakantie

  op deze website plan ik mijn routes op voorhand: http://cngeurope.com/mobapp/mapsearch/?poi=europe. ik zie waar de cng stations zijn op de kaart en plan dan de route via google maps best wel handig, zo kan je de gps instellen op de tankstations waar je wil stoppen. de meeste tankstations liggen niet op de snelweg. Je moet soms dus wel een paar km rondrijden, maar niet al te ver. Ik zou zeker in Luxemburg nog stoppen: ARAL, Route de Longwy 246, Merl. veel goedkoper! . Wij gaan naar Italië skiën via Frankrijk en Zwitserland. Vermoedelijk zal ik regelmatig wel een stukje op benzine rijden, wegens te weinig cng stations, of te ver uit de richting. met de apps heb ik geen ervaring. Wat is een Romac kaart?
 9. auto is nu binnen in de garage voor een nieuwe spiegel. ik heb het geluid laten horen via een filmpje, en de persoon vd receptie vond het toch niet al te koosjer. Benieuwd wat ze straks gaan zeggen.
 10. die "ting" in het begin is om te zeggen dat het aan t vriezen is..
 11. een startmotot die blijft nadraaien? lijkt me toch ook niet goed op lange termijn
 12. hoelang heb je hem al? heeft ie het ook alleen maar als de motor echt helemaal koud staat? (dus als hij al meerdere uuuren stilstaat)?
 13. in bijlage een geluidsfragment van de start. heb je hiermee genoeg? alvast bedankt Geluidsrecorder_4.mp3
 14. het geluid hoor je ook al s je in de wagen zit, hoe kouder het is buiten, hoe beter je het hoort. ik zal eens proberen het op te nemen.
 15. hey allen, zijn er hier nog mensen met een octavia die een vreemd geluid horen na het (koud) starten van de auto? het lijkt een beetje dat er iets blijft nadraaien na de start. het gebeurt ook alleen maar als de auto koud staat, ook in de zomer. in de garage hebben ze al gezegd dat er iets moest opgepompt worden (weet al niet meer juist wat). Nog iemand deze ervaring met zijn cng octavia IV (01/2018)? alvast bedankt voor de reacties.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...