Jump to content

Jef164

Leden
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Jef164 last won the day on July 29

Jef164 had the most liked content!

Community Reputation

49 Super

About Jef164

 • Rank
  Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tof, een politie wagen met een rode kaart van de keuring 😁
 2. Prijs in Soignies is nu 0,899€/kg >> H-CNG 😉. Heb zo juist Gibgas geinformeerd :
 3. Op 30/08 was het nog L gas, prijs niet verhoogd in augustus (vs. Dats24 bvb): nog 0,789 €/kg. Vandaag dezelfde prijs weergegeven. Deze week zal ik dit station in de gaten houden.
 4. Gebruik maar Gibgas CNG, https://play.google.com/store/apps/details?id=de.gibgas.cng_app Ik heb 4€ betaald (1 keer, niet jaarlijks) maar prijzen kan ikzelf bijwerken... Ik heb Waze juist geprobeerd : moeilijk om alle dichtbije stations weer te geven ("station cng": dats 24 stations niet weergegeven, "dats 24 cng": alle dats24 getoond, etc etc). LPG en CNG vermengd toont dat Waze geen aandacht schenkt aan LPG en CNG (misschien vragen voor een evolutie via playstore of email).
 5. In Soignies L-gas gevuld is altijd 90% gemeten (mijn ervaring sinds october 2019). Akkoord, belangrijkst is toch rijbereik. Ik ben toch nieuwsgierig naar zn gas kwaliteit meettechniek te begrijpen.
 6. Een paar weken geleden was de kaart van NGVA niet goed voor Henegouwen (2020 is een grote jaar). Gibgas is beter, en heeft mensen om (snel) voor updates te zorgen. Ik vraag me af of volgende versie van NGVA app niet gewoon een copie van gibgas zal zijn ? (geen kennis van italiaanse equivalent)
 7. Heb iets anders gehad: CNG gevuld in Q8 Jurbise op 13 Juli, 0.890€/kg H-Gas prijs, maar dan "90%" gelezen op mijn dashboard. Ik weet dat aardgas samenstelling en calorische waarde schommelt, maar t was een (slechte) verrassing. PS: VW dashboard "kwaliteit" waarde lijkt niet continu te zijn (100-90-80% maar geen tussenwaarde). Iemand even eens 110% gezien? ?
 8. (voorlopige info) Dats 24 Amay: werken in oktober, beschikbaar in december; Dats 24 Ben-Ahin: CNG in 2021.
 9. Ik zal binnenkort naar Huy gaan, en heb opgemerkt dat het een CN-Geen zone is... In Feb schreef bepaalde kranten dat CNG toegevoegd zou worden bij Dats24 in Ben-Ahin (Juli) en Amay (Oktober)... Maar het was voor de corona fun.
 10. Gibgas zijn toch snel. Ik heb hen een paar emails gestuurd met 1-2 dagen update reactie. info@gibgas.de met station adres /web pagina. NGVA... Ik heb een (slechte) evaluatie gegeven op play store voor de CNG finder app omdat enige contact mogelijkheid gevonden. Het was helemaal niet up to date. 't Is toch een officiele eenheid?
 11. Ja, op eerste opening van de kaart waren alleen de geplande stations weergegeven. Daarna vond ik opties
 12. Ik heb het gebruikt op donderdag, geen probleem goeie druk.
 13. Een deel van Henegouwen +: toevoegen -: precisere locatie op de kaart + Dats 24 Frameries, - PitPoint Mons = Total Mons Pont Canal (7000, niet 7033, naast rondpunt) + PitPoint / Total Le Roeulx - Enora Soignies = Esso Soignies (nr 153) (bestaat) - Enora Lessines = Esso Express (nr 183 naast rond-point) (bestaat) - Enora Nivelles = Esso (nr 15) + Q8 Jurbise (Route d'Ath nr 136) - Enora Tournai = Esso (nr 20)
 14. OP Dats 24 website is het gepland voor 31 Juli, maar de prijs is al weergegeven in station en op de pagina van het station op Dats website. H-gas.
×
×
 • Create New...