Ga naar inhoud

Jef164

Leden
 • Aantal items

  104
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  11

Jef164 won laatst op Maart 11

Jef164 had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

75 Super

Over Jef164

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kennen jullie ? Hieronder een interessante App uit Frankrijk : CarbuOgaz. Android app Spanje werd toegevoegd... en nu ook Belgïe. Twitter nieuws
 2. @Golf8CNG In november was ik gezegd (door dealer) dat handgeschakelde versie zou in "volgende lente" toegevoegd worden. Ik zal hem binnenkort ontmoeten om een Golf VIII Variant TGI (DSG) te testen, kan eens vragen...
 3. + 1 grijze Tarraco TGI voor mij, alvast bedankt 😉
 4. Inderdaad... Bij Q8 Jurbise is het nog 0,890 😍 (Pairi Daiza bezoekers... maar jammer van E19-E42 uitrit 23bis Nimy komen). Bio.... Planet? Misschien een biogas ticket kopen 🤓
 5. In feit zoek ik naar een nieuwe wagen (of recente, zo < 4 jaar oud 🤓), met vandaag-technologie 😄 Voor 3 kinderen met de verplichte kinderzitjes is er heel weinig beschikbaar modellen... VW Touran, Citroen C4 space tourer, ... SUV's zijn shit voor deze behoefte (ook). 7 fake seats is niet interessant voor mij, ik wil 5 echte zitplaatsen... Zo was ik nieuwsgierig te zien als iemand wou cng hebben geplaatst (aftermarket inderdaad). Ok wil ook geen Multivan 6.1 kopen (++ 50000€ 😳) Heeft Van Meenen opgebelt : even moeilijk installatie voor de reservewiel ruimte 😔.
 6. Iemand heeft een CNG systeem geplaatst in een recente Touran 1.5 ? Moeilijk om een familie wagen te vinden voor 3 smale kinderen met even grote kinderzitjes... en CNG.
 7. Dats24 Doornik station pagina CNG prijs toegevoegd op hun website...
 8. Jef164

  test seat ibiza

  NB: we hebben een bijzonder koude periode gehad. ACC, verwarming... De wagen heeft min. 5-7 km nodig om op temparatuur te worden. Moeilijk om minder dan 4kg te gaan (Polo 2019). In vergelijking, gisteren ben ik 55 km ver gegaan met een droog/10°C/zon weer op nationale weg : 3,3 kg/100 km.
 9. Vandaag getankt in Peruwelz, goed en mooie station. Prijs is nog 1,089 €/kg.'t is duur als andere Enora zijn momenteel 0,999 €/kg. Had gelezen dat een deel biogas zou inbegrepen worden, maar niks geschreven op de pomp/display.
 10. Niet gevonden met Gibgas app, zo net een email gestuurd 😉
 11. De nuttige deel bestaat niet meer ? Want de forum heb ik juist gevonden : https://forum.gibgas.de/index.php
 12. Steden en termijnen niet meer gegeven op hun webpagina (franstalig), Binche station gegeven tonen nog niet "CNG", Ik heb een vraag gesteld via Twitter (is het nu mogelijk om CNG te vullen in Binche?) en het antwoord was een Corporate algemene zin zoals "geen info". Ik begrijp niet waarom Dats niet trots genoeg is en communiceerd niet over nieuwe stations... Maar ok, laat maar wachten.
 13. Jef164

  DFSK Fengon

  Je bent erin, denk ik
×
×
 • Nieuwe aanmaken...