Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

Pé DAELEMMER

Leden
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pé DAELEMMER last won the day on July 17 2017

Pé DAELEMMER had the most liked content!

Community Reputation

35 Super

1 Follower

About Pé DAELEMMER

 • Rank
  Beginnend lid

Recent Profile Visitors

934 profile views
 1. En blijkt dus dat VW met 2 maten en gewichten werkt. Ze proberen u als nieuwe klant duidelijk te bedotten. Eerst de dealer aangeschreven dat ik een gewoon onderhoud wil en niet het door mij onbekende longlife gedoe. Bevestiging gekregen voor een normaal onderhoud met oliewissel. 210EUR zou het mij kosten. Goed zot als ge weet dat mij vorig klein onderhoud 135EUR heeft gekost. Ze geconfronteerd met de vorige factuur. Oei, ze hadden een pollenfilter aangerekend terwijl deze tijdens het vorige onderhoud al was vervangen. Goed geprobeerd zou ik zeggen. Afgeklokt op 133EUR. Ondertussen uit nieuwsgierigheid ook eens een andere dealer gecontacteerd in het Brusselse. Initieel werd mij een klein onderhoud voorgesteld voor de economische prijs van ..... 300EUR. 'k Heb gezegd dat ze niet goed wijs zijn. Uiteindelijk afgeklokt op 175EUR (wat nog 40EUR te veel is). Moraal van het verhaal: eerst prijs laten maken en bestek vergelijken met de werken die voordien werden uitgevoerd.
 2. iemand enig idee wat een "longlife" onderhoudsbeurt inhoudt? Nog nooit van gehoord. Moet noodgedwongen van garage wisselen en heb het donkerbruin vermoeden dat men mij in het zak probeert te zetten.
 3. Greenpoint Oostende maar liefst 1,140EUR ? Mailtje gestuurd en dees flauw excuus gekregen:
 4. http://www.autostradenv.be/nieuws/binnenkort-cng-tanken-in-beernem-121 Langs de E40 onmiddellijk aan de oprit richting kust. Ze gaan vlug mogen werken als ze in Dec willen openen.
 5. Phlips Bredene, 30000km, de volle 210€ ? Na het lezen van de reacties hierboven toch efkes mailtje gestuurd met de link naar dit topic, en gevraagd of ze zich misschien toevallig niet hadden vergist. Toch reactie gekregen met een uitleg waar een mens niks van verstaat. Soit, ze hebben gezegd dat ik bij de volgende beurt 40€ korting krijg (al betwijfel ik dat ik daar mijne kop nog toon). 'k Heb er verdorie 2 wagens gekocht binnen het jaar en dan durven ze mij zoiets lappen?!?
 6. Sinds kort staat er naast de Golf TGI een witte ECO Up! op de oprit ?
 7. De gassen in een benzinetank zijn explosiever dan CNG ........
 8. Veel wagens zijn tegenwoordig uitgerust met ARRDS!!!
 9. Oud topic terug opgevist. Alle tankbonnetjes met kilometerstanden eens in Spritmonitor gestoken. Gemiddeld verbruik 4.0kg/100km. BoordPC geeft een verbruik "lange afstand" van 3,7kg/100km aan. Verder stel ik vast dat er op de pomp waar ik gebruikelijk ga tanken, weinig druk zit. Bij DATS en C&V krijg ik er altijd veel meer in.
×
×
 • Create New...