Ga naar inhoud

Rogerke

Leden
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  1

Rogerke won laatst op December 29 2020

Rogerke had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

6 Neutraal

Over Rogerke

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. https://www.gaz-mobilite.fr/stations-gnv/bourges-18000-256/ Ik vermoed dat het bvb. hierover gaat: Bij betaalmogelijkheden staat enkel: "Carte Engie Solutions" .. en carte bancaire is niet mogelijk. Kan je die Engie kaart bestellen als particulier?
 2. Ondertussen 1000km op de teller. Volgens de boordcomputer heb ik een verbruik van 5.4kg/100km. Wat wel kan kloppen. Door veel thuiswerk doe ik niet zo veel kilometers en de kilometers die ik doe zijn meestal korte afstanden. Ik heb wel gemerkt dat ik "meer" kan tanken dan er officieel in mijn tank kan. (?) Volgens de specificaties heb ik een tank waar 17,7kg in kan. Ik heb daarnet echter 18,65kg getankt en ik kon volgens de boordcomputer nog 15km rijden, wat zou willen zeggen dat ik nog een kleine Kg in de tank had steken. --> Is dat normaal?
 3. Top, ik heb (nog maar pas) dezelfde wagen! :-)
 4. bedankt! Ik merk dat vele gebruikers hier hun verbruik bijhouden via https://www.spritmonitor.de/ . Kan je dat koppelen zodat zich dat automatisch update? of dien je je tankbeurten manueel in te geven?
 5. Dag allen, Had voordien op dit forum al even wat opzoekwerk verricht en sinds vandaag trotse eigenaar van een Skoda Octavia Combi 1.5 G-Tec. Voorheen reed ik ook met een Skoda Octavia Combi uit 2010, maar nu dus voor CNG gekozen, vnl omwille van de lage kostprijs per km (als ik de ervaringen en reacties op internet mag geloven ;-) ) , maar ook owv. de goede eindejaarspromo. Werk voornamelijk in regio Leuven-Tienen-Landen dus heb wel voldoende CNG dekking (weliswaar hoofdzakelijk L-gas, behalve de esso in Heverlee als ik het goed voorheb) Voorlopig nog maar paar t
 6. "Bedankt voor jouw e-mail van 10/12/2020.Graag verwijzen wij je hiervoor naar onze website.Momenteel is het niet mogelijk om op de nieuwe website de link terug te vinden met toekomstige Dats24 stations en uitbreidingen naar CNG.. Op uw vraag of er CNG zal aangeboden worden in de nabije toekomst kan ik u helaas geen antwoord geven.Aarzel niet ons te contacteren indien je verdere vragen of opmerkingen hebt. Met vriendelijke groet, Danièle Klantendienst DATS24 02 363 51 52 www.dats24.be" Daar worden we niets wijzer uit...
 7. €1000 ??? Op mijn vorige wagen ( ook een skoda octavia, maar geen CNG) was dat 315 euro... ?
 8. Ik heb net een SKODA OCTAVIA COMBI G-TEC Ambition 1,5 TSI 95 kW 7DSG gekocht. Een stockwagen, wordt volgende week geleverd. Ik vroeg of daar ook een trekhaak op kon gemonteerd worden, maar blijkbaar 'mochten' zij dat niet, maar dat ik wel bij een lokale garagist kon vragen. Zou geen probleem mogen zijn, maar dan vraag ik me af wrm de officiele dealer dat niet 'mag' ? Ben er niet verder op in gegaan... maar wil wel ook zeker een trekhaak... hmmm
 9. Bedankt, heb een vraag via het formulier gesteld. Edit: volgens jouw website (https://cng.muscleboykanan.com/vlaanderen/vlaams-brabant/) komt het in 2021 ! ;-) Ik zal je informeren als ik reactie krijg van DATS24.
 10. In een oud bericht op dit forum (dateert van 2017) werd melding gemaakt dat er plannen waren om CNG aan te bieden in het DATS24 tankstation in Boutersem (aan de Okay) . Tot op heden is dit (nog?) niet het geval. Is hier al meer nieuws over bekend?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...