Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

janvg

Leden
 • Aantal items

  66
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

16 Goed

1 Volger

Over janvg

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zoiets moet het worden: (recuperatie van fietsendrager op trekhaak). Maar ik zoek nog een handige manier om de fietsendrager te fixeren, zodat mijn fiets niet gaat wandelen... Ik had gedacht aan twee mogelijkheden: 1. twee overlangse "stangen" van het linkse naar het rechtse sjoroog; en dit voor de voorste paren sjorogen 2. een (houten?) plaat bevestigen aan de linkse sjorogen 
 2. Thx Muscles, die app heb ik gekocht. Maar ik wou de tankstations in mijn navigatie zien, ook als ik mij gsm (en dus app) niet bij heb. Biedt gibgas die mogelijkheid?
 3. Spijtig dat de interessante (buur)landen ontbreken: Italië, Duitsland, Nederland... Eén enkel .ov2 bestand ?...
 4. Ik heb deze site gevonden, maar weet niet hoe ik daar een POI van Europa kan downloaden... 😞
 5. Thx, Lange! Enig idee waar ik het meest recente kan vinden? Wel raar: in de pdf toelichting stelt men dat het gaat om enkel België, terwijl de naam van het bestand doet vermoeden dat het om Europa gaat?... Indien het over België alleen gaat, interesseert het mij niet zo: ik tank in België toch enkel in mijn woonplaats. Het is voor als ik op reis ben (Centraal Europa: meestal LUX, F, I, CH, D, NL, ..) dus recente POI van die landen interesseren me.
 6. Hoi, Het lijkt me handig om een POI bestand van CNG-tankstations in te lezen in de GPS van mijn VW Caddy. Die mogelijkheid bestaat blijkbaar. Heeft iemand dit al gedaan? Weet iemand waar ik zo'n POI-bestand kan vinden? Alle reacties welkom!
 7. enquete ingevuld. Vond de uitleg over kalorische waarde en omrekencoeff zeer verhelderend. Maar zal er weinig rekening mee houden: dichtsbijzijnde tankstation = DATS Ik zal in de toekomst wellicht steeds hier tanken (wagen is nog nieuw)
 8. Pluxy, THX voor je verhelderende foto's. Ik snap het systeem: je gebruikt de openingen (van de 2e zetelrij) om te fixeren. Is dit een bout van eigen maaksel? En hoe ziet de moer er dan uit? Dank alvast!
 9. janvg

  Actieradius vw caddy

  Ik rijd binnenkort met een Caddy Maxi van Sint-Niklaas naar Bad Rippoldsau in Duitsland. Als ik met een volle tank CNG vertrek, zou dat misschien nét lukken, maar lijkt me toch een beetje nipt? Ideëen?
 10. Het is me even gelukt door onderstaande gemarkeerde link te plakken tussen (img) en (/img) (maar dan tussen vierkante haakjes) maar nu lukt het weer niet: ik krijg heel even het plaatje te zien (maar in redelijk groot formaat), maar dan verdwijnt het...😕
 11. Ik vind de melding van je verbruik (spritmonitor-link) in je handtekening wel leuk. Ik zie dat vaak terug op dit forum, dus wellicht kan iemand me wel wijsmaken hoe ik dat in mijn handtekening krijg? Dank alvast!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...