Ga naar inhoud

pluxy

Leden
 • Aantal items

  145
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  5

pluxy won laatst op 13 Mei

pluxy had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

80 Super

Over pluxy

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. pluxy

  Hangt hij links of rechts ... je sticker? 🤔

  Hrb dit jaar ook de switch gedaan van zwaar geremde naar 750kg geremd. Wel comfort van geremd maar niet de sleur van keuring enz....
 2. pluxy

  DATS Geel

  Das waar. Was precies korting vandaag.
 3. pluxy

  DATS Geel

  diegene aan kant winkel?
 4. pluxy

  CNG rijder gespot 2.0

  Was pomp 6 denk ik (degene dichtst bij winkel).
 5. pluxy

  DATS Geel

  Vandaag gaan tanken bij dats Geel. Proces liep zoals anders maar..... Na het tanken op stop gedrukt(wat ik altijd doe uit veiligheidsoverweging,als is het waarschijnlijk niet nodig) en vervolgens het kleine lipje ontgrendeld en dan de grote hendel ingeknepen. Wat toen volgde, daar schrok ik en mijn collega tanker naast mij en mijn oren van. Er volgde een knal waarbij het pistool achteruit vloog (had hem wel nog in de hand) en er duidelijk een gaswolkje ontsnapte. Verbaasd eigenlijk,want ik verwachte enkel een pfff-geluidje en geen.... CNG tankers achter mij(2) hadden dit blijkbaar niet voor. Wat ik later wel vaststelde dat deze tijdens vulling niet gestopt was voor een meting te doen. Tanks waren 50% lee bij aanvang. Voor de zekerheid dats verwittigd. Gaan mij terugbellen.
 6. pluxy

  CNG rijder gespot 2.0

  Rare tankbeurt bij dats geel na stop te drukken en pistool te lossen luide knal en gas uit pistool. Staat hier waarschijnlijk verkeerd.
 7. pluxy

  CNG rijder gespot 2.0

  Dats geel zwarte Caddy Maxi Highline achter mij. Daarachter een Porsche Cayenne met frontvulling. Dus 3 CNG direct achter elkaar.
 8. pluxy

  Aftoetsen interesse M&G Live?

  Rondleiding bij TOTAL zie ik wel zitten.
 9. pluxy

  Review: CNG tankstation Total Kallo

  Inderdaad,vandaar de vraag in dit onderwerp
 10. pluxy

  Review: CNG tankstation Total Kallo

  Is hier al een prijsstijging doorgevoerd?
 11. Voor mijn privé auto NOOIT nog naar Geel. Daar keuren ze nieuwe auto en aanhangwagen af, terwijl ze enkel blad moesten omdraaien en LEZEN. Heeft mij 4 keuringen op een jaar bezorgd. Toen werd de handelaar van aanhangwagen het beu en is hij meegeweest. Was inorde toen. Auto afgekeurd omdat banden niet goed waren, kwamen zo van fabriek. Halve dag gekost ,pendelen tussen keuring en garage.
 12. pluxy

  tankprocedures in het buitenland

  CNG H+ in Duitsland , Oostenrijk. Zijn er gebieden in Zuid-Duitsland waar men H+ kan tanken? of boven in Oostenrijk? In de toekomst rijden we naar ginder en als het kan toch H+ tanken. In GIBGAS staat die Total Steenlandlaan ook als gewoon H aangeduid. Dus daar kan je niet mee vergelijken.
 13. pluxy

  CNG rijder gespot 2.0

  Deze namiddag in Mol Centrum, bruine caddy tgi.
 14. pluxy

  Dju dat is ongelooflijk !

  wel gezien en uitgeprobeerd, maar vond groen vertrouwd overkomen. Het staat nu we beter zichtbaar dan vroeger.
 15. pluxy

  Review: CNG tankstation Total Kallo

  vandaag ook eens Kallo gaan uitproberen. Lekker rustig, wist alleen niet dat je er enkel CNG LNG kon tanken. Stond daar volledig droog, geen CNG en geen naft. Druk was wel hoog genoeg,want er ging +28kg in. Meters op installatie zelf stonden op 200bar. Enkel pistool koppeling was anders, maar kennen we dan ook weeral. Je kreeg hier geen terugslag zoals op de dats koppelingen.
×