Aardgasrijder.be wordt gesponsord door Mefirst! Betaal jij ook te veel voor je autoverzekering? Vergelijk nu online de beste autoverzekering via Mefirst.be: de vergelijkingssite voor verzekeringen

pluxy

Leden
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

9 Neutraal

Over pluxy

 • Titel
  Beginnend lid
 1. Toekomst Opel

  Op verlichtingspalen staat in sommige gebieden wel degelijk 400v maar de capaciteit van de kabel laat grote vermogens niet toe. In andere gebieden (meer en meer) staan deze overdag spanningsloos.
 2. smartlink is voor android. deze heb ik ni nodig.
 3. Hoi, ZIjn er hier die op hun tgi korte versie spatborden hebben staan in combinatie met trekhaak? Was juist aan het opzoeken voor te bestellen kwam ik op de Engelse accessoire-shop terecht en zag ik staan dat deze niet passen achteraan voor de tgi-versie. Iemand ervaring mee? Bij onze Kangoo ging dat ook niet omdat er ne trekhaak opzat? raar. Waarschijnlijk geen veel verkocht product in omstreken (hebben dit op al onze auto's gehad). Xtra vraagske: app-connect is dat hardware-matig of software-matig te installeren? Bij een discover media navi ? En is dit de vraagprijs waard als je bv een iphone hebt?
 4. VW Caddy

  Uw verhaal bijna hetzelfde als bij mij. 17jaar Kangoo gereden. Eens je dit type gewoon bent , wil je niets anders meer. We hebben een systeem waarbij de bike binnen kunnen staan, handig voor op reis. Na tellen voor de cng gegaan. wat is uw besteldatum? we hebben juist dezelfde gekocht in Herentals. Bij de zoon van die Lada verkoper nog in de klas gezeten. Slim kereltje.
 5. Stilte in de media

  ik had trouwens meer verwacht van CNG op autosalon. Buiten reclame op de radio niets gehoord of gezien.
 6. Herentals-Herenthout zou inderdaad goeie deal zijn voor ons?
 7. Voor de caddy-drivers: Welke soort banden zijn gehomologeerd voor de 16" versie? dark 'n' cool of trendline? Garage kon nog niets opzoeken wegens geen chassisnr voorhanden (auto nog te bouwen). Is voor te weten of mijn huidige winterbanden erop kunnen.
 8. CNG Kempen

  Inderdaad, vraag was eigenlijk welke garages hiermee ervaring hebben. Vraag was misschien wat kort.
 9. Beslissing gevallen. Caddy TGI besteld. Nu weeral wachten.
 10. 10.000 km gratis rijden dankzij DATS en de VW-groep

  hij ging het nakijken. verkoper vreest dat ze al op zijn.
 11. VW Caddy TGI beschermkap

  caddy in toonzaal heeft ook plaat.
 12. CNG Kempen

  Xtra topic voor de Kempenaars. Waar kennis?