Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

pluxy

Leden
 • Content Count

  896
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

pluxy last won the day on July 4

pluxy had the most liked content!

Community Reputation

690 Super

1 Follower

About pluxy

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteren nog eens hier geweest. Wat een tegenvaller. Bij 1ste poging 3 kg en foutmelding E916 BLOC. Bij 2de poging 0 kg Bij 3de poging 19 kg terwijl tanks leeg waren. Dus 22 kg totaal. Druk was onder de 200 bar.
 2. Mijn antwoord is indertijd bij een DATS infoavond over cng gesteld. En toen bevstigd dat het is om de minimum kost te dekken.
 3. Wij tanken als we die richting uitgaan altijd bij Thrainer in Niederndorf. Is juist in Oostenrijk en dus goedkoper. https://www.gibgas.de/Tankstellen/Detail_A_6342_Niederndorf_Audorferstrasse_41 http://www.thrainer.eu Wel als je het terrein opkomt is het de 1ste of de 2de rij.(dus dichtste bij opkomen terrein). Keuze is belangrijk want hier wordt VEEL getankt. Druk is hier goed. H gas en goedkoper. Onderweg proberen we zoveel mogelijk bij ARAL te tanken omdat deze goede druk hebben en je kan ineens hoge octaan naft tanken (102 lust hij graag)
 4. Vandaag : 1. Vw Caddy Maxi , Bouwel De lindekens, ugly sticker 2. Vw Caddy, Geel, parking Van Eyck Sport, ugky sticker 3. Vw Caddy, ergens onderweg tussen Geel en Grobbendonk
 5. https://truckstar.nl/rolande-start-pilot-bio-lng-met-iveco-scania-en-volvo/
 6. Vandaag Herenthout bij dhz Van Herck: Audi A3 gtron met de huissticker en nog van alle plakkers tegen atoomenergie en nog wat gelijkaardig spul.
 7. 17u15, Herentals Kurkstraat: Grijze Audi A3, kort model, ugly sticker.
 8. Mischien hier al eens gezegd : Nieuw te bouwen MOL molderdijk DATS 24 met CNG.
 9. Bij mijn weten heb ik enkel het effectieve aantal liters betaald. Die min 5ltr is om hun kosten te dekken.
 10. Zaterdag Kontich: seat ibiza op de parking in de buurt van de kerk. Zondag Schilde In de buurt van Van de wervelaan : vw golf variant grijs op de oprit,met de "huissticker"
 11. Wat bedoel je met cng+? Als je bedoelt cng dat uit lng is gemaakt? Geen probleem.
 12. Vandaag: Olen shoppingscenter : 2 caddy's van fluvius. Zullen waarschijnlijk gaan "tanken" zijn in de lunch garden.
 13. Ook in België gaan ze komen. Maar ik heb dit al eens gevraagd aan orangegas, en eerst in Brussel en andere grootsteden.
×
×
 • Create New...