Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

pluxy

Leden
 • Content Count

  719
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

pluxy last won the day on August 23

pluxy had the most liked content!

Community Reputation

549 Super

1 Follower

About pluxy

 • Rank
  Aardgasgoeroe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zaterdag voormiddag Q8 easy Turnhout: Witte volvo achter mij. Waren duidelijk even hard aan het zoeken dan ik.
 2. caddy-dag precies: Turnhout Stationsstraat caddy maxi grijs met HUISSTICKER. Turnhout Fluvius: caddy kort van personeelslid(dus geen VAN)(met 1-W-nrpaat.
 3. Donderdag: Turnhout stationsstraat : ondergrondse parking welzijnscampus vw caddy maxi tgi liet mij binnen. Vrouw sprak van beste koop in jaren. Dus content
 4. Dinsdag Ikea Hasselt: vw caddy uit hongarije
 5. Miljaar, mijn eerste gedacht was dat het de mijne was. Tweede gedacht, mijne heeft mooiere sticker.
 6. Dat is ook heel belangrijk onderweg, als het begint te jeuken.
 7. Er zijn precies wel wat mails gestuurd naar Tessenderlo. Die van het station heeft er werk mee. Maar heeft dan toch iets opgeleverd.
 8. Vandaag : Vw passat in Geel Larum dorp met blauwe sticker
 9. Al een tijdje aan het zoeken naar de oorzaak van een dab-probleem. Signaal valt weg als ik in garage rijd ( een gewone garage met een sectionaal deur.) Onderweg ook soms. In Duitsland ontvangt deze GEEN enkele radiozender. Heeft er hier iemand ook last van? Verder in België ook maar van een paar zenders het logo aanwezig.
 10. Das flauw hé, alst gene gaas hoeven we het niet te weten en neemt muscles het spel hierover.
 11. Het gaat over de bocht rechts naar beneden als je van de snelweg komt. De huidige weg is langs het rondpunt. Dienst wegen en verkeer moet nog toestemming geven.
 12. Vandaag een mail gehad van bruno tessenderlo: 1. de druk is afgesteld op 200bar en is de standaard, word berekend via een algoritme. 2. H+ is lichter dan H- en zou er minder in de tanks gaan.(in Kallo dit toch niet voorgehad) 3. inrit gaat open na toestemming.
 13. Philippe is dat drive systems? Mijn voorkeur station waar ik zeer tevreden over ben(alhoewel het niet in mijn buurt ligt) Q8 houthalen. Daar kunnen ze nog iets van leren!!!!!!
 14. Vandaag is voor de eerste keer is bij bruno tessenderlo geweest. Effe zoeken. Maar dan...... wat een belabberde pompdruk. 190bar. Bc gaf 90% kwaliteit aan. Op tanktoestel stond max 250bar.
 15. Tweedehands of nieuw, te weinig. Vind dat ook triest. Gebruik nu alternatieven. Zelfs de vw gps is in onbruik geraakt (grotendeels), Carplay laten activeren (niet in een vw-garage).
×
×
 • Create New...