Ga naar inhoud

pluxy

Leden
 • Aantal items

  993
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  68

Alles dat geplaatst werd door pluxy

 1. Vorige week in Vorselaar diamantstraat => Iveco daily werk lichte vracht van de gemeente zelf (en nieuw hé, kochten vroeger altijd stokoude Renault/Toyota's).
 2. pluxy

  Paniek....

  @Koen CHad jij overplaatst ook kunnen voorhebben. Was nipt hé
 3. Zou die van het onderhoud/station niet beter zijn caravan daar zetten. Op het tempo van defecten scheelt dat in reiskosten.😡
 4. pluxy

  Chinese CNG

  En hebben ze die update ook laten weten?Op voorhand of erna? Volgens mijn vroegere garagist mogen deze niet zonder toelating van de eigenaar gedaan worden (heb dat eens gevraagd daar mijn kangoo ineens een heel stuk zuiniger was).
 5. pluxy

  Chinese CNG

  Als hun look nu eens wat beter was, zou ik meer geneigd zijn voor een Toyota.
 6. Niet genoeg op tijd ingeschreven gekregen zeker. Trukken van de foor ja.
 7. Zou er op dit moment nog wel ene goed op de markt liggen? Maar volgens de verkoper is hij nooit ni veel waard. Totdat je hem ergens ziet staan .
 8. pluxy

  Dats Bouwel

  Herentalsestw.(ik gok op overname vdv) Bouwel heeft meerdere stations. Total, Q8, Shell
 9. pluxy

  Dats Bouwel

  Nog eens wat nieuws, Bouw verplaatst naar andere straat. Najaar 2021. Nog niet duidelijk of het compleet nieuw is of overname/renovatie bestaand ander merk-station.
 10. pluxy

  aantal auto's op CNG

  CNG/lng trucks komen er toch meer en meer. Vooral Nederland.
 11. Tov de caddy : meer comfort, speelser en ja goedkoper. Bij Caddy kon je meer kiezen, Renault is veel kleiner in opties.
 12. Haha, jij hebt ook al een mailke gestuurd? De Duitse prijs weet ik al, Maar ja , dan ben je er nog niet. Er is nog een eco alternatief, maar die is evenmin goedkoop. Ga nu toch nog eens bekijken of ik de panelen op de garage niet kan draaien naar een andere richting.
 13. Hier veel windmolens op weilanden, in Hoogstraten is dat een zeer hoge kost.
 14. https://www.vlaanderen.be/prosumententarief-voor-eigenaars-van-zonnepanelen-windmolens-en-wkk-installaties-kleine-installaties-met-terugdraaiende-teller/berekening-van-het-prosumententarief
 15. Batterieke plaatsen. al een jaar aan het zoeken, maar duur man. Zou de Colruyt geen verkopen(aandelen in VoltStorage) in de collishop?
 16. Als Renault ne CNG had gemaakt, hadden ze mij bij vw niet gezien Zenne.
 17. Mercikes, hoop dat het betert, is voor mij beter als we eens die richting uitgaan . Goede prijs, H+, alleen de druk de druk de druk. Allee zo te zien is kant Antwerpen dan nog beter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...