Ga naar inhoud

pluxy

Leden
 • Aantal items

  1.006
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  70

Alles dat geplaatst werd door pluxy

 1. Lukoil Zoersel : 1,050€ en topdruk, bijna 30kg erin.
 2. extra info. Shell is dichterbij de lichten. @Koen C Herentalsestw 16 bouwel. Zullen waarschijnlijk wel starten met L-gas.
 3. Nieuws over Dats bouwel. Het gaat niet over overname vdv station. Er komt een totaal nieuw station tussen het shell station en de volgende straat richting Herentals. Het komt in de plaats van een bestaande woning. Dus nog dichterbij dan gedacht. Bouwvergunning is OK.
 4. Hoi, zonder negatief te over te komen. Dit is precies wel HET station in vlaanderen dat kampt met talloze problemen. Weten ze dan niet wat de kern van het probleem is, dat het maar blijft voorkomen. Je gaat toch niet naar zo'n station rijden terwijl je weet dat er % is dat je er niet kan tanken. Of zie ik dat mis?
 5. Ik denk dat ze die dichtingsringen ook hebben bij de zaken die aan cng werken Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 6. Renault komt ook eind dit jaar met waterstof in dacht kangoo en master Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 7. Vandaag druk weeral 220bar.
 8. Kunnen ze niet beter een bord "tijdelijk in gebruik" plaatsen. is juister.
 9. Ben hier nu 2 keer geweest en 2 keer zeer goede druk en dus vulling. Druk : 220-230bar.
 10. Vorige week in Vorselaar diamantstraat => Iveco daily werk lichte vracht van de gemeente zelf (en nieuw hé, kochten vroeger altijd stokoude Renault/Toyota's).
 11. pluxy

  Paniek....

  @Koen CHad jij overplaatst ook kunnen voorhebben. Was nipt hé
 12. Zou die van het onderhoud/station niet beter zijn caravan daar zetten. Op het tempo van defecten scheelt dat in reiskosten.😡
 13. pluxy

  Chinese CNG

  En hebben ze die update ook laten weten?Op voorhand of erna? Volgens mijn vroegere garagist mogen deze niet zonder toelating van de eigenaar gedaan worden (heb dat eens gevraagd daar mijn kangoo ineens een heel stuk zuiniger was).
 14. pluxy

  Chinese CNG

  Als hun look nu eens wat beter was, zou ik meer geneigd zijn voor een Toyota.
 15. Niet genoeg op tijd ingeschreven gekregen zeker. Trukken van de foor ja.
 16. Zou er op dit moment nog wel ene goed op de markt liggen? Maar volgens de verkoper is hij nooit ni veel waard. Totdat je hem ergens ziet staan .
 17. Herentalsestw.(ik gok op overname vdv) Bouwel heeft meerdere stations. Total, Q8, Shell
 18. Nog eens wat nieuws, Bouw verplaatst naar andere straat. Najaar 2021. Nog niet duidelijk of het compleet nieuw is of overname/renovatie bestaand ander merk-station.
 19. CNG/lng trucks komen er toch meer en meer. Vooral Nederland.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...