Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

pluxy

Leden
 • Items

  1.099
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  88

Alles dat geplaatst werd door pluxy

 1. Spijtig, Aral was hier zowat de huisleverancier. Niet de modernste , maar goede prijs en druk.
 2. Onderweg naar vakantie, veel cng stations die melding van defect aangaven. Die van Eschweiler is verdwenen na een tijdje op rood. Wat wel een meevaller was, diegene van HEM of HEMI. Stevige druk aan goede prijs. Op gibgas staan toch nog de tankstations van Aral. En diegene waar wij tanken of tankten waren zeer druk bevraagd.(Aral) Oostenrijk daarentegen is duur geworden.
 3. Zoersel gaat niet meer open.
 4. En wel +1500€ voor hybride?
 5. Inderdaad, startdruk was 160bar, gestopt op 200bar, lege tanks, maar haalde 22 ipv 26kg. Maar betere prijs en kwaliteit maken wel wat goed.
 6. Wij rapen meer binnen van diegene die nog willen komen tanken.
 7. Nieuwe mail Q8: Bedankt voor je bericht. Ik zal het doorzetten naar de verantwoordelijke, er zal zo spoedig mogelijk een oplossing voor gezocht worden.
 8. Je kan daar gewoon naar bellen: Ranst 03 353 03 11
 9. Reactie gehad. Bedankt voor je melding, De hoeveelheid CNG die maximaal getankt kan worden varieert onder invloed van de temperatuur. Er kan meer CNG getankt worden als het kouder is doordat het product dan meer inkrimpt. Bovendien is er in de wagen ook een veiligheidsmarge voor het uitzetten van het product bij warmere temperaturen die er ook voor zorgt dat er nooit vol getankt kan worden.
 10. @JEGOHeb vandaag een melding gedaan bij Q8 over de lage tankdruk. Vermeld dat het probleem zicht stelt aan beide zijden van de snelweg.
 11. Gisteren Ranst(Antwerpen) wat een belabberd druk. Tanks leeg en max 21kg.160bar. Bij terugrit Ranst(Turnhout) beetje beter. Bij Q8 Turnhout is de druk prima. Laatste keer daar 30kg erin.
 12. in gibgas staat ranst zeker en vast. https://www.gibgas.de/Tankstellen/Umkreissuche - Routenplaner
 13. Bouwel is terug actief. Doorgegeven aan gibgas en aangepast.
 14. Denk niet dat vw er paar 1000 euro af gaat doen.
 15. Ja, gisteren in gezeten, wel model Y,wat een ruimte. Kost op de moment evenveel dan een Renault Kangoo E? Raar maar waar. DE ID buzz ook aangenaam verrast, maar DUUR.
 16. Q8 Turnhout : 1,77euro/kg
 17. Hopelijk morgen Zoersel prijswijziging, want Bouwel blijft tot nader order DICHT. Maar twijfel dat ze gaan zakken tot 1,77euro
 18. Ben benieuwd naar Kallo enzo. Dats inderdaad de goedkoopste hier. Allee Bouwel mag terug open nu.
 19. Dus geen cng Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 20. Bouwel : prijs van het bord aan straat gehaald. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 21. @Lambrecht Pieter We zitten in zelfde situatie, caddy van 18. 61000km. Rijden momenteel benzine(weliswaar van pomp naar pomp). Maar de lage prijzen van weleer vrees ik dat niet meer terugkomen. LPG is vreemd genoeg wel laag gebleven.
 22. Ik heb er nog nooit meer dan 9ltr ingekregen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...