Ga naar inhoud

JoBé

Leden
 • Aantal items

  737
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  22

Alles dat geplaatst werd door JoBé

 1. JoBé

  DATS24 in Tongeren

  Beste klant, We werken elke dag om onze service te verbeteren. En deze keer is dat in uw buurt. Op woensdag 23 januari 2019 voeren we onderhoudswerken uit aan het DATS 24-station in Tongeren. Daardoor kan u die dag uitzonderlijk geen CNG tanken. Neem dus best uw voorzorgen en tank tijdig. Voor een CNG-tankbeurt kan u op 23 januari steeds terecht in het nabijgelegen DATS 24-station in Bilzen. Vanaf donderdag 24 januari kan u opnieuw tanken in uw gebruikelijke DATS 24-station in Tongeren. Nog altijd aan lage prijzen natuurlijk!
 2. JoBé

  DATS24 in Tongeren

  Geen zicht of er hier volk zit van de omgeving Tongeren, maar paar dagen geleden in overzicht van Dats24 gezien dat opening Tongeren (Maastrichtersteenweg 447, 1200m van afrit 32 op E313) gepland is voor 01/2017. Gisteren ben ik er voorbijgereden (maar in de wagen van zus, als passagier): de blauwe zuil met wellicht 2 vulslangen stond er al. Heb wel niet kunnen zien of ie al operationeel was, noch of het H of L-gas wordt. Maandag a.s. ga ik weer naar ons ma en zal ik even stoppen om te checken.
 3. JoBé

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Klopt het dat alle "ontploffingen" plaatsvonden tijdens het tanken? Of zijn er ook geweest tijdens stilstand en/of rijden?
 4. JoBé

  DATS24 lanceert mobiel betalen met de Xtra-app

  @pluxy : nope, kom enkel in uiterste nood nog bij Dats ... maar lijkt me wel gemakkelijk, bijvoorbeeld als je portefeuille bent vergeten mee te nemen. Gebeurt me wel eens vaker, en ben dan altijd blij dat ik mijn telefoon bij heb zodat ik toch geld op kan nemen
 5. JoBé

  Opel Astra 1.4 CNG: kopen of laten?

  Geen van beide mij bekend, maar ik zou sowieso voor de Skoda gaan. Veel mooier en wellicht ook ruimer, goedkoper? En, Opel Antwerpen zit nog in 't geheugen...
 6. JoBé

  Nieuwe cng rijder met vragen...

  Ziet dat het een LPG tank is...
 7. JoBé

  Nieuwe cng rijder met vragen...

  (1) Dan zou ik -en wellicht ook alle toekomstige (CNG-)klanten- eens willen weten wie die garage is ... (2) Mag ik daaruit (en het feit dat je de auto niet benoemt) afleiden dat het een "dikke bak" is ?
 8. JoBé

  Nieuwe cng rijder met vragen...

  Oesje, da's niet leuk al zo vroeg problemen ... Persoonlijk geen ervaring met aftermarket installaties en ook geen idee wat "brc" betekent dus helaas, kan je er niet mee helpen. Mss idd beter je eens deftig te bevragen bij de plaatser van de installatie?
 9. JoBé

  CNG rijder gespot 3.0

  Neen, 3 kiekens (als het privé-wagens waren).
 10. JoBé

  Esso Pitpoint Kielsbroek (H-Gas)

  Ben altijd beter in taal geweest dan in rekenen, maar deze redenering begrijp ik toch niet hoor. - "slechts" 1,7 € verschil (= wel bijna 10% duurder!) => @ 60.000 km/jaar is dat idd "maar" ± 250 € weggesmeten - wat heeft toch die f*g pompdruk & afgelegde km er mee te maken? Als het om de kostprijs gaat (en daar ga ik toch van uit), dan is tanken bij Esso i.p.v. Total op dit moment gewoonweg dom.
 11. JoBé

  Strooizout

  In Lommel al meer dan 20 jaar: Splash Wash op de Adelberg:
 12. JoBé

  BPost: oplichterij

  Aardgasrijder. Om jullie stickers op te sturen
 13. JoBé

  Kort vermogensverlies VW Touran 1.4 TSI Ecofuel

  Wij hebben het tot nu toe niet voorgehad. (Hout vasthouden )
 14. JoBé

  CNG rijder gespot 2.0

  Zijn de kaarten versleten?
 15. JoBé

  2e hands wagen op CNG, goeie keuze?

  Geen S-line zoals de mijne (demowagen van bij Garage Avau in Geraardsbergen), maar toch een mooie stockwagen? Of een van deze 5 VW's ? (selectie van "motoren" => "benzine + aardgas" nog te maken nà de link)
 16. JoBé

  2e hands wagen op CNG, goeie keuze?

  En dan vooral de (oudere) 2-liter versie ...
 17. JoBé

  Sprinter ngt/cng/erdgas

  Kastenwagen Koffer
 18. - Zou best kunnen: zetel er uit en hek er in. - Ik denk van wel... Was net aan het denken: zou ideaal zijn om met de hond(en) rond te touren
 19. JoBé

  CNG rijder gespot 2.0

  Namiddag E313 ter hoogte van Wommelgem richting Hasselt een Aardgasrijder-blauwe Octavia met lelijke sticker. Daarna bij aankomst Dats Tongeren een grijze Caddy zonder sticker en voor we weg waren een witte toegekomen met lelijke sticker links. Franstalige radiozender in de cockpit.
 20. JoBé

  CNG rijder gespot 2.0

  Wat doe jij in Hulst? (En zeg nu niet... hé )
 21. JoBé

  #unlockyourcity

  @Shortlease Ja hoor
 22. JoBé

  #unlockyourcity

  Ik overweeg zeer sterk om mezelf een e-scooter kado te doen. Reden: begin het verkeer in en rond A'pen toch een beetje moe te worden, spits-verplaatsingen van 1 tot 1,5 u voor iets wat normaal max. 20 à 25' zou mogen duren zijn geen uitzondering meer. Heb vroeger al meerdere malen een Vespa willen aanschaffen (2 Granturismo helmen liggen er al een jaar of 8 ) en nu de (r)overheid momenteel nog een (serieuze) duit in het zakje wil doen is het mss de moment om er van te profiteren (want niet gedaan met zonnepanelen, noch CNG-premie ) Heb mijn oog laten vallen op de NIU N-GT ( black/red ) Pre-ordering aan gunstvoorwaarden kan nog t.e.m. 26/10, levering in januari 2019. Nettoprijs = 2.400 € (4.500 € bruto) + voor 300 € gratis opties, en dat vind ik best meevallen Zeker als je bedenkt dat bijv. de Vespa Elettrica (bruto) 6.479 € moet kosten en de eccity Artelec 670 zelfs 7.999 € ! Morgen eens gaan kijken voor een testritje in The City ...
×