Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

Joffer67

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Joffer67 last won the day on July 7

Joffer67 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutraal

About Joffer67

 • Rank
  Beginnend lid
 1. Op 7/07 gaan tanken in Saint Martin de Crau (F 13310) Avenue Marcellin Brerthelot, niet zo ver (18km) van de stad Arles. Dit is een zeer modern station, goede druk en goed kwaliteitsgas. Ik tankte met een lege tankinhoud ongeveer 25,5kg met een VW-Caddy met tankinhoud van 25kg. De prijs was er €0,76/kg. Alle bankkaarten werden er aanvaard. Ik tankte er met de Romac kaart. Vanuit de Provence deden we een uitstap naar Arles en onderweg zijn we gaan tanken. Het was wel een eindje rijden, maar nu kan ik weer even verder op gas.
 2. Ik had wel de juiste koppeling gebruikt die paste er op, de andere was te groot en uiteraard waren er nog degene voor de vrachtwagens. Volgens mij was er iets mis met die koppeling vanbinnen, mogelijk geforceerd ofzo. Had het gevoel dat er teveel speling opzat terwijl de koppeling 'vast' geklikt was. Verder heb ik verschillende keren proberen de koppeling vast te krijgen en opnieuw de Visa kaart in de betaalterminal ingegeven. Ook op de intercom kregen we geen reactie.
 3. Op 7/07 gaan tanken in Saint Martin de Crau (F 13310) Avenue Marcellin Brerthelot, niet zo ver van de stad Arles. Dit is een zeer modern station, goede druk en goed kwaliteitsgas. Ik tankte iets meer dan 25 kg met een VW-Caddy met tankinhoud van 25 kg. De prijs €0,76/kg. Alle bankkaarten werden er aanvaard. Ik tankte er met de Romac-kaart. Vanuit de Provence een uitstap naar Arles gedaan en onderweg gaan tanken.
 4. Op 5 juli naar de Provence gereden met CNG wagen VW Caddy met Tankinhoud van 25kg. Onderweg getankt in: Aral CNG biomethane station route de longwy 246 1940 Merl Luxemburg Zeer makkelijk te vinden goede installatie, goede druk. Mooi tankstation met shop en toilet. Wel binnen in de shop moeten betalen. engie-CNVert CNG station (CAT) chemin des lentillières 13 21000 Dijon Frankrijk Dit is een verouderd station. Tanken was niet mogelijk. Ik heb de beide pompen geprobeerd. Ook de verschillende gassoorten (Eco CNG, CNG Vert en CNG Bio) Tanken ging dus niet. in de buurt van Dijon: Air Liquide F 21110 Fauverney ZAC de Boulouze Dit is een modern tankstation. Zeer goede kwaliteit gas en goede druk. Tanken met Romac kaart. Avia CNG station (CAT) avenue de meyrol 6 26200 Montélimar Frankrijk Onderweg gebeld naar het station om te vragen dat het mogelijk was om te tanken met auto met Belgische koppeling. Dat was geen probleem zei ze. Maar aangekomen werkte het dus niet. Ik vermoed dat er wat fout was met de koppeling, teveel speling. Ik ben dus nu in de Provence met de CNG die ik tankte nog tankte in Dijon. Dus hier zullen we verder rijden op benzine. Mogelijk nog eens naar Avignon gaan maar vrees dat we iets te vroeg gaan zijn om daar te kunnen tanken. Ik had misschien beter nog eens in Valence of Lyon getankt maar omdat ik speciaal had gebeld dacht ik dat het wel zou lukken.
 5. Op 5 juli naar de Provence gereden met CNG wagen VW Caddy met Tankinhoud van 25kg. Onder weg getankt in: Aral CNG biomethane station route de longwy 246 1940 Merl Luxemburg Zeer makkelijk te vinden goede installatie goede druk. Mooi tankstation met shop en toilet. Wel binnen in de shop moeten betalen. engie-CNVert CNG station (CAT) chemin des lentillières 13 21000 Dijon Frankrijk Dit is een verouderd station. Tanken was niet mogelijk. Ik heb de beide pompen geprobeerd. Ook de verschillende gassoorten (Eco CNG, CNG Vert en CNG Bio) Tanken ging dus niet. in de buurt van Dijon: Air Liquide F 21110 Fauverney ZAC de Boulouze Dit is een modern tankstation. Zeer goede kwaliteit gas en goede druk. Tanken met Romac kaart. Avia CNG station (CAT) avenue de meyrol 6 26200 Montélimar Frankrijk Onderweg gebeld naar het station om te vragen dat het mogelijk was om te tanken met auto met Belgische koppeling. Dat was geen probleem zei ze. Maar aangekomen werkte het dus niet. Ik vermoed dat er wat fout was met de koppeling, teveel speling. Ik ben dus nu in de Provence met de CNG die ik tankte nog tankte in Dijon. Dus hier zullen we verder rijden op benzine. Mogelijk nog eens naar Avignon gaan maar vrees dat we iets te vroeg gaan zijn om daar te kunnen tanken. Ik had misschien beter nog eens in Valence of Lyon getankt maar omdat ik speciaal had gebeld dacht ik dat het wel zou lukken.
 6. Heeft er nog iemand kunnen CNG tanken in Montelimar of Valence de afgelopen week?
 7. Is er nog iemand geweest afgelopen periode in één of meerdere van deze aangegeven tankstations en kan me zeggen of ik hier kan tanken en betalen met Visa, Maestro of Romac Fuel card? <hartelijk dank alvast voor de info.
 8. Oké, dank je voor de info. Jammer dat ze niets vermelden op het toestel zelf als ze al sinds gisteren weten dat ze defect zijn. Ik heb wel de 4 pompen geprobeerd, dacht al dat er iets mis was met mijn wagen.
 9. Deze middag rond 14u aan beide kanten geprobeerd te tanken zonder succes.
 10. Deze namiddag ben ik ook een eerste keer gaan tanken met mijn VW Caddy in Heverlee Noord (riching Luik). Het tanken stopte wel enkele keren meer dan we gewoon zijn. Ik had wel het gevoel dat ik minder kon tanken dan normaal. Volgens de display van de wagen kon ik nog 70km rijden met wat er nog in zat, maar ik tankte slechts 19kg terwijl ik normaal gezien 25kg zou moeten tanken als ze volledig leeg zijn. De kostprijs was 0.99€/kg
×
×
 • Create New...