Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

Gastanker

Leden
 • Aantal items

  137
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  9

Gastanker won laatst op 13 Maart

Gastanker had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

130 Super

Over Gastanker

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hierbij de enige echte officiële definitie van de 'Europese' sticker :
 2. Aan de gasfles te zien zal het echt wel CNG zijn...
 3. Graag gedaan, en zoals reeds gemeld in een ander topic, nu aangepast naar 1,04€! 👍
 4. Estimates for the next days (ordinary cars): Monday 11 March: VVC, VVD, VVE, VVF* Tuesday 12 March: VVG, VVH, VVJ, VVK* Wednesday 13 March: VVL, VVN, VVP, VVQ* Thursday 14 March: VVR, VVS, VVT, VVU* Friday 15 March: VVV, VVW, VVX* Saturday 16 March: VVY* http://belgianlicenceplates.blogspot.com/2014/11/which-series-are-currently-being-issued.html
 5. Nee, zo werkt het niet! Als Ecopower op een bepaald ogenblik alle opgewekte groene energie uitgeleverd heeft dan worden hun klanten automatisch afgeschakeld van het net tot er weer voldoende geproduceerd is! 🤔 Ben benieuwd of ze dan nog zoveel klanten zouden hebben. Het zou nochtans de logische consequentie moeten zijn voor een leverancier die enkel in groene stroom handelt. Als de bioworteltjes uitverkocht zijn in de biowinkel dan zijn er tijdelijk geen worteltjes meer te krijgen. Punt. Ze gaan dan ook niet snel wat 'gewone' worteltjes halen in de Aldi om te kunnen blijven verkopen. (enfin, dat hoop ik toch...)
 6. Nog altijd twee karakters te veel: "...8 vrije plaatsen (combinatie van maximum 8 karakters)"
 7. Dat klopt, het is pas in '95 dat de electriciteit volledig afgeschaft is. Maar elektriciteit is wel degelijk de voorkeurspelling sinds 1954. En waar ik naar school ging werden we toch altijd aangespoord om de voorkeurspelling te gebruiken. En wat elektriciteit betreft hadden we als kind echt niet veel aansporing nodig, die 'k' zag er toch veel moderner en Vlaamser dan die 'c'. Die 'c' was iets uit den ouden tijd... 😄 Maar goed, genoeg geleuterd, terug naar GAG*. * Gecomprimeerd AardGas 🤣
 8. 't Is je vergeven hoor, zonder een dissident hier en daar zou het maar saai zijn. (Maar ik hoop toch dat je niet te veel volgers krijgt... 🤭)
 9. Vanavond mijn eerste Aardgasrijder logo sticker (de kleine) gespot op een gele Caddy. Vermoedelijk dat fameuze Kurkuma Yellow, ik kon het niet zo goed zien want het was al redelijk duister. Aardgasrijder links van de nummerplaat, de CNG huissticker rechts. Stond geparkeerd in Kortrijk.
 10. Zo goed mogelijk, ja toch wel. Ik zeg niet dat het me nooit gebeurt dat ik een snelheidsbord gemist heb (er staan er ook zo ontzettend veel in dit landje) of dat ik te laat besef dat ik een voorrang van rechts genegeerd heb maar dat is niet moedwillig. Ik rij met de wagen sinds halfweg de jaren 80 en ik heb al twee boetes verzameld. Eén in 1997 en één in 2016. En dat vind ik er twee te veel en dat was twee maal eigen schuld, dikke bult. Dus ja, ik ben ervan overtuigd dat het verkeer veel veiliger zou zijn en zelfs veel vlotter zou verlopen als iedereen met die instelling de weg zou opgaan. Ik vind het niet leuk dat de maximumsnelheid op de R8 plots van 120 naar 90 km/u gebracht is (dankzij nog eens tientallen nieuwe borden...) maar ik hou me er aan. In andere landen vindt men dat heel normaal maar Belgen vinden om de één of andere reden dat het watjes en slappelingen zijn die zich aan de verkeersregels houden. En dat zie je rechtstreeks terug in de ongevallenstatistieken!
 11. Beste phorumleden, mag ik jullie er op weizen dat we elektrisch en elektriciteit sinds 1954 met een K sgreiven? Wie zein laagere sgool voor 1954 aphgemaakt heepht mag van mei electrisch bleiven sgreiven, aan de rest wil ik een vriendeluke oproep doen om over te stappen op de algemeene reegel die al 65 jaar stant haut. Taal is een aphspraac, de idee eragter is dat we ons allemaal aan die aphspraac hauden, ooc als we die niet mee opgestelt hebben en zelphs als we ut er niet mee eens zein. Anders wort ut een cacaphonie. Ijgenluc een beetje utzelphde als met verkeersreegelen. Vinden degeenen die (bewust) hun ijgen aphweicende spellingsreegelen toepassen ut ooc goet dat ut elceen vreistaat om zein ijgen verkeersreegelen te ontwicculen en toe te passen? 😉
 12. Volgens mij niet, op hun site vind je een kaart met de tanklocaties. Vroeger was er een lijst die je kon downloaden maar die vind ik nu niet meer terug. Ik heb ze hier vroeger ooit eens gepost maar die zal wel niet meer up-to-date zijn. Op hun kaart staan er nu 13 CNG locaties in Frankrijk. Het zijn meestal (of allemaal?) stations op basis van LNG, dus H+ gas. Tja, als CNG rijder moet je altijd wat meer moeite doen dan de doorsnee dieselaar. Dat komt ervan als je tot een minderheid behoort 😛
 13. Een tip hieromtrent: Je kan bij Romac fuels (http://www.romacfuels.com/nl/index.php) een tankkaart aanvragen waarmee je in Frankrijk kan tanken bij de CNG/LNG stations van o.a. Air Liquide. Dat vergroot de tankmogelijkheden weer wat. De kaart op zich is gratis, je heb er dus niets bij te verliezen.
 14. Vandaag nog steeds 1,09€ bij Pitpoint/Total Kortrijk !? @Pitpoint_BE, daar mag stilaan toch wel iets van af zoals in jullie andere stations, niet?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...