Ga naar inhoud
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Singles Day 2018

Pitpoint_BE

Leden
 • Aantal items

  83
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  9

Pitpoint_BE won laatst op 26 Oktober

Pitpoint_BE had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

134 Super

Over Pitpoint_BE

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Pitpoint_BE

  Help! CNG of bij mijn diesel blijven

  Mag ik zo vrij zijn te vragen welke levertijd de garage aangaf? En hebben ze een CO2-waarde op de offerte gezet?
 2. PM of mail voor meer info! http://www.madeinmechelen.be/nieuws/pitpoint-wil-netwerk-van-cng-stations-verder-uitbouwen/ https://www.pitpoint.be/vacatures/location-developer-alternative-fuels-belgium/
 3. Pitpoint_BE

  Test: CNG-stations in navigatiesystemen

  Voor iedereen die tijd en zin heeft: een projectje: test CNG-stations in navigatiesystemen. Het zou fantastisch zijn als jullie hieronder deze info zouden kunnen aanvullenn: --- Merk: Type: Regio: (waarin je de test doet) Lijst CNG-stations: (foto indien mogelijk) --- Ik ga dan achter een update aan bij de fabrikanten.
 4. Pitpoint_BE

  A4 A5 g-tron MMI Leeg tank alert probleem

  Hier exact hetzelfde, de mijne is ook in mei uitgeleverd. Mijn collega zijn A5 is nog recenter, en daar ontbreken dan weer andere stations.
 5. Pitpoint_BE

  A4 A5 g-tron MMI Leeg tank alert probleem

  Enigszins on-topic: ik merk grote verschillen tussen de databases van tankstations (vooral CNG) die draaien in de navigatie van de VAG groep. Er lijkt geen lijn te zitten in de systemen van de Octavia, Golf (deze en vorige generatie) en A5 in onze vloot. Ik vind ook niet meteen wie die databases beheert - ik neem aan de fabrikanten van de devices eerder dan de auto's. Heeft iemand daar zicht op? Zou ook handig izjn om een testje te doen met de navigatie in jullie auto's. Ziet iemand dat zitten?
 6. Dat is één van de weinige geüpdate CNG-motoren waar VAG al CO2-cijfers (WLTP) voor gelost heeft: (manueel) 81gr in de Citigo, dus hier waarschijnlijk vergelijkbaar. "Skoda lost na de naam de eerste details over zijn toekomstige Scala. De vervanger van de Rapid krijgt nog steeds een dieselmotor, maar rijdt vanaf 2019 ook op aardgas." “Later in 2019” krijgt de Scala ook een versie op aardgas, zegt Skoda. De CNG-versie gebruikt de 1.0 TSI driecilinder met 95 pk maar ziet zijn vermogen teruggeschroefd tot 90 pk. Standaard krijgt hij wel een manuele zesbak. https://www.vroom.be/nl/nieuws/de-scala-de-opvolger-van-de-skoda-rapid-krijgt-benzine-diesel-en-cng-20892
 7. Zoals u weet moet een werkgever die een bedrijfswagen ter beschikking stelt aan zijn medewerkers een solidariteitsbijdrage betalen (ook wel CO2-bijdrage genoemd). Die bijdrage wordt ieder jaar geïndexeerd. In 2018 was de indexatiecoëfficiënt 1,2708. Voor 2019 wordt die opgetrokken naar 1,2950. Dit is de berekening die u moet maken vanaf 1 januari 2019 om het maandelijkse bedrag te bekomen: Voor voertuigen op LPG en CNG [((CO2 x 9 EUR)-990)/12] x 1,2950 Hier noteer je best dat de originele CO2-waarde van de benzinewagen wordt gebruikt, de waarde voor de montage van de LPG-installatie dus. https://www.fleet.be/in-2019-betaalt-u-zoveel-co2-bijdrage/
 8. Dat klopt, dat station hebben wij niet gebouwd en beheren we niet.
 9. We gaan er prat op dat de druk en vullingsgraad op onze station perfect zijn, maar als dat ergens niet zo loopt mag je het zeker melden.
 10. Pitpoint_BE

  CNG rijder gespot 2.0

  Einde leasing, en vervangen door een mooie Duitser
 11. Pitpoint_BE

  CNG rijder gespot 2.0

  Goeie spot, maar die is ondertussen vervangen
 12. Pitpoint_BE

  CNG rijder gespot 2.0

  Collega fietser! Ik zal deze dan eens aantrekken >
 13. Pitpoint_BE

  CNG rijder gespot 2.0

  De eerste die mij spot (wit-grijze VW Golf Variant met PitPoint-stickers) wint een PitPoint Dopper Je hebt de meeste kans in en rond Mechelen. En om het makkelijker te maken mag het ook één van de andere PP-auto's zijn - VW Golf, Skoda Octavia, Audi A5.
 14. Pitpoint_BE

  Beweging bij Renault Group?

  Hoera voor Google Translate For Renault, the 15 aircraft delivered to GRTgaz
 15. Pitpoint_BE

  Suzuki Vitara (2019) CNG

  Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Hoe verklaar je dan de prestaties van heavy duty trucks op CNG? Bijvoorbeeld bij Scania: OC13 101 motor 12.7 litres 6 cylinders 410 hp (302 kW) @ 1,900 rpm 2,000 Nm @ 1,100–1,400 rpm
×