Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
AutoAuto

Pitpoint_BE

Leden
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Pitpoint_BE last won the day on July 9

Pitpoint_BE had the most liked content!

Community Reputation

311 Super

1 Follower

About Pitpoint_BE

 • Rank
  Aardgasexpert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt om het te melden, we gaan er mee aan de slag. Als je het ter plaatse merkt mag je altijd de Helpdesk bellen, die kunnen het vaak vanop afstand regelen.
 2. Jawel hoor, dat is redelijk snel nadien gevonden. Het ging om slecht gerepareerde schade aan de achterkant, van een ongeluk waarbij er een impact op de tanks geweest is.
 3. Vandaag doen we de laatste testen, en de CNG-pomp bij Total in Winksele gaat dan later deze week open! PitPoint Total Winksele Brusselsesteenweg 23/27 3020 Herent Google Maps Wie kan er als eerste een foto posten terwijl hij/zij er tankt? Er komt een pakketje je richting uit:
 4. Als het correcte volzinnen waren, had ik er niet zo veel last mee gehad
 5. Ik vind het ook een redelijk verwarrend antwoord :-)
 6. Officiëel nog niks, maar het zou me verbazen als de maatregel niet verlengd wordt. Ook in Wallonië lijkt het daar op.
 7. Pitpoint_BE

  slecht nieuws

  Klopt, Econic en Citaro, maar ik had het hierboven over klassieke trucks.
 8. Pitpoint_BE

  slecht nieuws

  Fiat Professional met oa de Ducato, maar die zijn niet groot genoeg voor de meeste pakjesdiensten. En click bait ... laten we daar hier vooral niet mee beginnen ;-)
 9. Pitpoint_BE

  slecht nieuws

  Daar gaat het niet over - de vraag is niet of er andere aanbieders zijn (IVECO, Fiat) maar of zij geschikte modellen hebben, en al helemaal of ze als merk voldoen aan de eisen van een wereldwijde groep als DHL. Bij Mercedes Benz Trucks gaat het enkel over de Actros NGT reeks, en niet het type Sprinter/Crafter waar DHL er enorme aantallen van heeft.
 10. Ter info: we zijn ons bewust van een probleem met deze installatie, en zijn het aan het oplossen. Ik kwam er gisteren een forumgebruiker tegen, die aan de carwash stond met een zwarte Seat (Leon?).
 11. Klopt niet helemaal, ze proberen dat met zowat alle types lage-emissie en emissieloze voertuigen. Wat er na 2020 gebeurt met CNG weet inderdaad niemand, maar de eerste tekenen zijn alvast positief. En de samenwerking van DATS24 en d'Ieteren gaat niet over investeringen in infrastructuur. Die worden gedragen door de leveranciers zelf: DATS24, PitPoint, Enora, Q8, ...
 12. Ik denk dat ze dat bij d'Ieteren niet graag gaan horen. Colruyt is ook niet de enige aanbieder, en het argument van het quota van lage-emissievoertuigen klopt ook niet. In de regio kan ik Ceulemans niet genoeg aanraden als het over CNG gaat. Daar wordt je goed geïnformeerd, correct en vlot geholpen.
×
×
 • Create New...