Jump to content

Pitpoint_BE

Leden
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Pitpoint_BE last won the day on December 14 2019

Pitpoint_BE had the most liked content!

Community Reputation

330 Super

About Pitpoint_BE

 • Rank
  Aardgasexpert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. VRT NWS wordt weer niet gehinderd door enige kritische reflectie...
 2. Lees hierboven - wij mikken op lokale sourcing, maar momenteel ontbreekt het nog aan capaciteit. Daarvoor zijn we als aanbieder afhankelijk van derde partijen. En zoals hieronder ook geschreven: het gas wordt geïnjecteerd (in dit geval in NL) en draagt zo bij aan globale CO2-reductie. Dat staat dus los van of er hier lokaal ook echt bioCNG je tank in gaat.
 3. Klopt, momenteel werkt het met certificaten, maar omdat CO2 een globaal probleem is draag je dan wel bij aan een verbetering. Het bioCNG wordt 100% duurzaam en hernieuwbaar in NL geproduceerd, waar de injectie in het net gebeurt. Vanaf 1/12 bieden we, naast 100% op dit station, 20% bioCNG aan op alle PP- en Total-stations. De bedoeling is om zo snel mogelijk naar 100% lokaal geproduceerd en geïnjecteerd gas te gaan, zodra de capaciteit er is.
 4. Klopt, maar de meerprijs is in vergelijking met de buurlanden een pak lager. Het produceren/sourcen van 100% groen bioCNG is tot nu toe nog erg duur.
 5. Tank vanaf nu, in nationale première, 100% duurzaam en hernieuwbaar bioCNG op het Total-station Werkhuizenkaai in Brussel. We zijn trots om vanaf nu, in nationale première, 100% duurzaam en hernieuwbaar bioCNG aan te bieden op het station Werkhuizenkaai in Brussel. In de rest van het netwerk verkoopt Total vanaf nu CNG met 20% bioCNG erbij gemengd. Zo gaan we samen op weg naar CO2-neutrale mobiliteit. https://www.hln.be/in-de-buurt/brussel/eerste-bio-cng-tankstation-van-belgie-geopend-langs-kanaal~a719b1db/
 6. Niet lang meer, jammer genoeg. Hij wordt heel binnenkort vervangen door de CITIGOe iV.
 7. De impact van mijn remblokken op carbon velgen is ook niet te onderschatten. Ik mag de LEZ zelfs niet meer in. ?
×
×
 • Create New...