Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

EricG

Leden
 • Aantal items

  100
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  4

EricG won laatst op 13 April

EricG had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

80 Super

Over EricG

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Een mogelijk kluifje voor onze volgende excellentie van mobiliteit. Eénmaal aangesteld deze persoon massaal aanschrijven om het probleem op te lossen.
 2. Wie is Xander? https://hoax.fandom.com/nl/wiki/Xandernieuws Toch maar liever betrouwbare bronnen gebruiken.
 3. Gisteren omstreeks 14.30uur op de parking van St Dimpna ziekenhuis in Geel, een zwarte octavia combi met officiële sticker.
 4. EricG

  Strijd tegen klimaatverandering

  Niet veel van te merken? Ga dat maar eens in Mozambique vertellen, gletsjers smelten in recordtempo af, in de zomer de noordpool bijna ijsvrij, dat is allemaal normaal ofwa? Wat de zonneactiviteit betreft: deze zit nu op zijn minimum van de 11jaarlijkse cyclus, en gaat terug omhoog.
 5. EricG

  Strijd tegen klimaatverandering

  Die opwarming is anders wel realiteit. Wel even het verschil maken tussen weer en klimaat, die opwarming wordt niet gemeten vanuit uw achtertuin, en er wordt al decennia voor gewaarschuwd. Het is pas sinds de film van Al Gore dat het bespreekbaar werd, en alleen daarvoor alleen zou die man een standbeeld moeten krijgen. Wel word teveel gefocust op CO² uitstoot, terwijl er nog andere, grotere broeikasgassen ook een rol spelen, daar gaat men dan aan voorbij, jammer. Uw ander punt ben ik volledig mee akkoord, alleen zou men beide moeten doen, anders krijgen we binnen enkele jaren massa's klimaatvluchtelingen binnen.
 6. Gisteravond omstreeks 21.30uur aan de Q8 in Houthalen, een al wat oudere zilvergrijze Mercedes cabrio met officiële sticker.
 7. Van alles wat je opnoemt zijn er eigenlijk maar twee stoffen die het klimaat beïnvloeden. Dat zijn Co² en wat u verkeerdelijk chemtrails noemt. Die "chemtrails" zijn maar gewone condensatiesporen, maar bestaan wel uit waterdamp en ook dat is een broeikasgas, net zoals methaan waar uw wagen op rijdt er ook één is. De andere nox, sox, roet... zijn ook niet gezond, maar hebben geen invloed op het klimaat. Dat de Aarde altijd al koudere en warmere periodes gekend heeft, ontkent niemand, maar in dit geval gebeurt de opwarming zo snel dat levensvormen zich moeilijk kunnen aanpassen aan de veranderingen, en daarmee dreigen sommige soorten uit te sterven. Andere soorten zullen moeten verhuizen naar beter gelegen oorden, zo kunnen we hier binnen afzienbare tijd klimaatvluchtelingen verwachten, en Francken gaat ze niet kunnen tegen houden. Maggie misschien nog wel, als die voor de grens gaat staan, kan niemand er nog langs.
 8. Gisteren was Dats 24 in Tongeren erg populair. toen ik er ging tanken omstreeks 17.20u stond er voor mij aan pomp 5 een rode Opel Zafira met blauwe! cng sticker, aan pomp 6 een bruine Skoda Octavia combi, en toen ik er een paar uur later passeerde stond er een beige Octavia berline te tanken.
 9. Als dat enkel aan een smartphone gelinkt wordt, is de oplossing simpel: smartphone thuis laten. Ik kan mij niet voorstellen dat men daar enkel een smartphone gaat voor gebruiken, zo dom kan men toch niet zijn. En privacy, zolang iedereen zijn hele leven op facebook en soortgelijke toestanden zet, gooit men zijn privacy zelf overboord.
 10. Die versie gebruik ik ook, en ik kan die locaties perfect zien.
 11. Toen mijn Octavia binnen ging voor onderhoud op 30.000km, bij Haesen, ook onderdeel van Delorge hebben ze toch geen bougies vervangen.
 12. Misschien eens proberen bij de concurrentie? https://www.autoglassclinic.be/nl Ook nog goedkoper dan Carglass, maar gezien toch verzekerd speelt het niet zo'n rol.
 13. Daar gaat het maar over een filter, ik ben er zeker van dat andere merken zoals bv Bosch of godbetert Mann zelf even goed scoren voor een lagere prijs. Om een voorbeeld te geven: bij mijn vorige wagen, een Audi A4 ging de elektrische raambediening kapot, herstellingskosten: 300 euro. Ahja, want originele Audi onderdelen. Nog maar krap een jaar later was dat motortje weer kapot. Past zeker bij de kwaliteit van Audi dan.
 14. Zoiets kom je elders ook tegen. Vorige week nog bij Bruno Genk, aso blokkeert CNG pomp, eigenaar was binnen om een stuk pizza, als hij de moeite deed om twintig meter verder te rijden, had hij op de voorziene parking kunnen staan, er was plaats. Als je dan een opmerking maakt krijg je als antwoord zoiets als: zwijg uwe lip joh, ik trek me mes en ik sjiet u dood. Mijn huis wist die gelukkig niet wonen.
 15. EricG

  Stilte in de media

  Waarom zou dat niet kunnen? Ze zijn volop bezig: https://www.egear.be/tesla-semi-vrachtwagen/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...