Ga naar inhoud

EricG

Leden
 • Aantal items

  83
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  3

EricG won laatst op 28 December 2018

EricG had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

65 Super

Over EricG

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. EricG

  autowijding

  Fijn voor u, maar ik heb geen god nodig om te weten dat ik niemand mag vermoorden of beroven.
 2. EricG

  autowijding

  Maar dat heeft toch allemaal niets te maken met veilig autorijden. Als het erop aankomt ben jij het die op de rem gaat staan, niet Jezeke. Als je voor uw vertrek een kruisje slaat, en dan door het rood gaat rijden, kunnen daar zware gevolgen aan vastzitten. Als ge het overleeft kunt ge nog denken dat uw engelbewaarder u gered heeft, maar met veilig rijgedrag hebt ge die niet nodig.
 3. EricG

  autowijding

  Muscles, en uw punt is?
 4. EricG

  autowijding

  Ieder zijn meug. Ik doe daar niet aan mee wegens niet gelovig. Denk dat wat discipline en defensief rijden veel veiliger is dan uw auto laten wijden of heil zoeken bij een mystieke figuur. Ze hebben "daarboven" anders wel een speciale vorm van wat verkeersveiligheid voor hun onderdanen betreft: https://www.hln.be/nieuws/binnenland/bejaarde-man-dodelijk-aangereden-op-zebrapad-na-verlaten-van-kerk-in-heist-op-den-berg~aee24f7d/
 5. EricG

  Opnieuw een aardgasauto ontploft in Duitsland

  Als je gaat tanken leg je toch de motor stil door het contact uit te zetten, dan kan dat start/stop systeem die toch niet terug laten aanslaan?
 6. EricG

  GPS Update Amundsen Skoda

  Is gelukt nu, bedankt.
 7. EricG

  GPS Update Amundsen Skoda

  Kan iemand mij eens uitleggen hoe ik die update op de sd kaart kan zetten? De update is binnen, maar krijg die niet op de kaart, eerst is er te weinig ruimte, files deleten doet die niet, en begint dan te zeuren over een onbekende fout die optreed. Of moet ik die kaart eerst formatteren? gewoon bestanden verwijderen kan ook niet.
 8. EricG

  CNG rijder gespot 3.0

  Vandaag om 10.30h aan de Colruyt beringen, rode octavia combi met officiele sticker.
 9. EricG

  DATS24 in Tongeren

  Gisteren nog steeds problemen, zowel bij pomp 5 als 6, kreeg er geen 6 kg getankt.
 10. EricG

  Euhm...

  Klopt, meestal te wijten aan vulkaanuitbarstingen of inslagen van meteorieten. In één geval had het tot gevolg dat de dino's uitstierven. Dat is net hert gevaar bij snelle klimaatsveranderingen, de soorten die zich niet kunnen aanpassen sterven uit. de aarde zelf trekt zich daar niets van aan, sterft de éne groep uit, krijgt een andere de kans om te heersen. Of de soort van de Homo Sapiens zich tijdig kan aanpassen valt nog te bezien. Mogelijk wel, maar het leven zal er anders uitzien dan wij gewend zijn.
 11. EricG

  Euhm...

  De foto's zijn telkens van februari. link:https://earthobservatory.nasa.gov/images/3054/snow-and-ice-on-kilimanjaro Gletsjers groeien wel aan, maar niet in verhouding tot het afsmelten er van. https://www.klimaat.be/nl-be/klimaatverandering/oorzaken/ijskappen-en-gletsjers
 12. EricG

  Euhm...

  Ik vind het ook niet kunnen dat een topic zo maar verwijderd wordt omdat men zijn gelijk niet kan halen. Het verloop van de temperatuur op aarde sinds 1880 is mooi te zien op deze grafiek: Als er volgens LEZ geen opwarming is, waarom smelten dan de gletsjers af? En waar is de "eeuwige" sneeuw op de Klimanjaro naar toe? Foto links van februari 1993, foto rechts van februari 2000
 13. EricG

  Enora Neufchâteau

  Dat is goed nieuws, kan ik daar tanken als ik op observatieweekend ga in Romagne sous Montfaucon.
 14. EricG

  Help! CNG of bij mijn diesel blijven

  Als dat maar voor 3 jaar is, zeker niet nemen. Veel te duur. Zelf heb ik ook wecare, maar voor een periode van 12 jaar of 300000 km. Voor een maandelijkse kost van 75 euro. De eerste jaren zal je, tenzij je dikke pech hebt, buiten normaal onderhoud geen extra kosten hebben .Als de wagen al wat ouder is, begint het. Remblokken vervangen op 45000 km? Met mijn Citroën c4 heb ik 110000 km gereden voor ze aan vervanging toe waren. Pechverhelping heb je zonder wecare ook, als je uw voertuig door een erkende dealer laat onderhouden.
 15. EricG

  VW golf 7 - winterbanden zelf leggen

  Dat is wat afhankelijk van het model, Voor mijn Octavia is dat 120NM.
×