Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Pitpoint_BE

Leden
 • Aantal items

  270
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  29

Alles dat geplaatst werd door Pitpoint_BE

 1. VRT NWS wordt weer niet gehinderd door enige kritische reflectie...
 2. Lees hierboven - wij mikken op lokale sourcing, maar momenteel ontbreekt het nog aan capaciteit. Daarvoor zijn we als aanbieder afhankelijk van derde partijen. En zoals hieronder ook geschreven: het gas wordt geïnjecteerd (in dit geval in NL) en draagt zo bij aan globale CO2-reductie. Dat staat dus los van of er hier lokaal ook echt bioCNG je tank in gaat.
 3. Klopt, momenteel werkt het met certificaten, maar omdat CO2 een globaal probleem is draag je dan wel bij aan een verbetering. Het bioCNG wordt 100% duurzaam en hernieuwbaar in NL geproduceerd, waar de injectie in het net gebeurt. Vanaf 1/12 bieden we, naast 100% op dit station, 20% bioCNG aan op alle PP- en Total-stations. De bedoeling is om zo snel mogelijk naar 100% lokaal geproduceerd en geïnjecteerd gas te gaan, zodra de capaciteit er is.
 4. Klopt, maar de meerprijs is in vergelijking met de buurlanden een pak lager. Het produceren/sourcen van 100% groen bioCNG is tot nu toe nog erg duur.
 5. Tank vanaf nu, in nationale première, 100% duurzaam en hernieuwbaar bioCNG op het Total-station Werkhuizenkaai in Brussel. We zijn trots om vanaf nu, in nationale première, 100% duurzaam en hernieuwbaar bioCNG aan te bieden op het station Werkhuizenkaai in Brussel. In de rest van het netwerk verkoopt Total vanaf nu CNG met 20% bioCNG erbij gemengd. Zo gaan we samen op weg naar CO2-neutrale mobiliteit. https://www.hln.be/in-de-buurt/brussel/eerste-bio-cng-tankstation-van-belgie-geopend-langs-kanaal~a719b1db/
 6. Niet lang meer, jammer genoeg. Hij wordt heel binnenkort vervangen door de CITIGOe iV.
 7. De impact van mijn remblokken op carbon velgen is ook niet te onderschatten. Ik mag de LEZ zelfs niet meer in. ?
 8. Heel goeie samenvatting, en zeker het elektriciteitsverbruik is niet te onderschatten.
 9. Bedankt! Volgende keer een foto maken :-)
 10. Bedankt om het te melden, we gaan er mee aan de slag. Als je het ter plaatse merkt mag je altijd de Helpdesk bellen, die kunnen het vaak vanop afstand regelen.
 11. Jawel hoor, dat is redelijk snel nadien gevonden. Het ging om slecht gerepareerde schade aan de achterkant, van een ongeluk waarbij er een impact op de tanks geweest is.
 12. Bedankt om het te melden, ik los het op!
 13. Vandaag doen we de laatste testen, en de CNG-pomp bij Total in Winksele gaat dan later deze week open! PitPoint Total WinkseleBrusselsesteenweg 23/273020 HerentGoogle Maps Wie kan er als eerste een foto posten terwijl hij/zij er tankt? Er komt een pakketje je richting uit:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...