Ga naar inhoud

grijpgraag

Leden
 • Aantal items

  77
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  4

grijpgraag won laatst op September 3

grijpgraag had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

54 Super

Over grijpgraag

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb in Cestas getankt met mijn Romac kaart in juni dit jaar.
 2. Lap, gisterenmiddag een fijne rode streep door het logo CNG op de betaalterminal: dat is nu al de tweede keer op een maand tijd, als ik het goed heb.
 3. ja zeker: vrijdag 30/10; ook eens geprobeerd om onmiddellijk terug te tanken, maar dat leverde maar 0.17 kg gas op en die was dan ook wat DUURDER ook( 0.529 euro ipv 0.50 euro/kg). Dus nog steeds trage vulling ( 5x meten ) en matige vulling druk).
 4. Ik ben er net geweest, en het is geen lolletje om daar in de stromende regen te staan. Afdakje graag. Het tanken duurt wel erg lang, maar daar tegenover staat dat de tank flink gevuld wordt: goede vullingsdruk. En ja, het was 0.5 Euro per kg (blij om dat eens mee te maken)
 5. ik was daar vorige maand omdat Gibgas dat aangaf als actief: er waren twee Polen aan het werk aan de gasinstallatie...Ik heb dat gemeld aan Gibgas en de volgende dag was het verdwenen.
 6. Opel Zafira 2017 72000 km Problemen: al drie keren is de aanvoer van brandstof verstoord geweest vlak na het starten: schokken, nauwelijks reactie op gaspedaal, schalelt vanzelf op benzine, maar dit gaf geen verbetering => gestopt en 2x Touring gebeld: computeraflezing bevestigt probleem, maar na starten alles vanzelf terug in orde.Derde keer gewoon 5 minuten gewacht en verder gereden. Verbruik: kleine 5 kg/100 km ( meestal L- gas)
 7. Net gaan tanken: slechts 1pomp beschikbaar voor CNG: langs de straatkant voor vrachtwagens, de andere kant voor personenwagens (met het pistool) 0.77 eurocent voor H+ gas? Te mooi om waar te zijn...
 8. Ik heb daar vorige week probleemloos getankt: makkelijk te vinden en zelfs een goede vuldruk. 1.04 Euro/kg, en gewoon met creditcard betaald.
 9. KM- stand: 68600 km (gekocht 2017) Klein onderhoud+achterste ruitenwisser vervangen. Totaal: 156,22 Euro
 10. Je kunt uitstekend en voor niet teveel geld eten in frankrijk, dus één dikke cavia volstaat ruimschoots voor onderweg.
 11. De prijs is in Frankrijk ook flink gedaald: 1.07 Eur/kg is het meeste dat ik heb betaald. Wat is dat toch met die Pitpoint? Bij tal van tankgelegenheden staat dat je op voorhand de uitbater moet contacteren. Voor de Air Liquide in Cestas ( onder Bordeaux )was dit alvast niet het geval!
 12. Dan blijf je best weg uit Frankrijk Gij die Frankrijk binnentreed, laat alle hoop varen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...