Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

grijpgraag

Leden
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

grijpgraag last won the day on March 17

grijpgraag had the most liked content!

Community Reputation

46 Super

1 Follower

About grijpgraag

 • Rank
  Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb daar vorige week probleemloos getankt: makkelijk te vinden en zelfs een goede vuldruk. 1.04 Euro/kg, en gewoon met creditcard betaald.
 2. KM- stand: 68600 km (gekocht 2017) Klein onderhoud+achterste ruitenwisser vervangen. Totaal: 156,22 Euro
 3. Je kunt uitstekend en voor niet teveel geld eten in frankrijk, dus één dikke cavia volstaat ruimschoots voor onderweg.
 4. De prijs is in Frankrijk ook flink gedaald: 1.07 Eur/kg is het meeste dat ik heb betaald. Wat is dat toch met die Pitpoint? Bij tal van tankgelegenheden staat dat je op voorhand de uitbater moet contacteren. Voor de Air Liquide in Cestas ( onder Bordeaux )was dit alvast niet het geval!
 5. Dan blijf je best weg uit Frankrijk Gij die Frankrijk binnentreed, laat alle hoop varen.
 6. Drie keer achter elkaar de benzine tank leegrijden!? neen bedankt: ik heb dit al eens aangekaart, maar nog geen verklaring gekregen: als ik mijn benzinetank leeg rijdt, val ik stil omdat hij niet wil overschakelen op gas. Zo ben ik eens stilgevallen in Antwerpen -Oost richting Eindhoven: niet om te lachen, kan ik je verzekeren; gelukkig kon ik nog vertrekken dank zij een jerrycannetje benzine; dan startte hij direct terug op gas.
 7. Ik betaal met de DATS professional tankkaart (ja, die met de tweecijferige code)
 8. Ik tank sedert kort regelmatig bij DATS Machelen, en ben zeer tevreden van de druk en het betalen. Maar ja, als je de Vosseschijn hebt als enig alternatief...
 9. Ik kan alleen maar zeggen dat je met dat gas daar niet veel km aflegt: veel gebruikers en een oude installatie met een beroerde vuldruk.
 10. moet dat niet 0.827 zijn, anders zouden ze 4.5 cent zijn opgeslagen
 11. Het is semi-public en romac fuel card wordt vermeld, dus ik zou zeggen dat dat wel goed komt.
 12. Zoiets geeft je meteen dat vakantie -in-Frankrijk gevoel; fijn toch.
 13. AAAAhh, la belle France... 31/08: Aral in Luxembourg 01/09: Chalon-sur Saone: hors service (volgens Gibgaz alles kits nochtans?? Volgens mijn dochter stond er op fora al weken dat hij stuk was??), Benzine dan maar. Saint Priest (nabij Lyon): een aanrader: goede druk en iets goedkoper dan gemiddeld. Aix en Prov (avenue des cibles) beroerde druk en keuze uit drie kwaliteiten; ja dag Jan: alleen de duurste werkt , en die kost 1.56 Euro 05/09: Saint Martin de Crau: in aanbouw:en slechts een slang beschikbaar tegelijk, want dan valt alles uit (dixit een vrachtwagenbestuurder)ondertussen stonden er alweer twee nieuwe vrachtwagens klaar en kon ik nog een kwartier wachten op mijn beurt, maar hij vult erg snel en zeer goede druk, én bovendien slechts 0.902 Euro. Helaas lag dat te ver uit de richting voor de volgende uitstappen. 09/09: Aix: defect, en voor de Air Liquide in de buurt had ik geen betaalmogelijkheid (de aangevraagde Romac kaart verloren gegaan in de post). Weer benzine dan maar, en nog eens. 12/09: Aix terug in actie, en deze maal voldoende druk. 15/09: terug naar huis: 15 kg dure gas uit Aix moet genoeg zijn om Saint Priest te halen en aldus geschiedde. Saint Priest dus volle bak. 16/09: Dagje Dijon( prachtstad!) 17/09: Dijon chemin des lentillieres ok (1/2 althans) Aral Luxembourg ( kreeg die slang bijna niet afgekoppeld: kalm blijven ) Een typische Franse reis, dacht ik zo. Had ik die Romac kaart gehad, maak ik mij sterk dat ik niet op benzine had moeten rijden
 14. Ik heb dinsdag in Dijon zonder probleem getankt met "carte bleu".
×
×
 • Create New...