Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

grijpgraag

Leden
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

grijpgraag last won the day on September 24 2017

grijpgraag had the most liked content!

Community Reputation

34 Super

1 Follower

About grijpgraag

  • Rank
    Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Heb ik al 2 maal voorgehad: gevuld met jerrycan, en vroem... terug weg; toch maar niet doen ( was stilgevallen op gevaarlijke plek)
  2. Waar was het WC papier het zachtst? Neen, serieus nu: een zeer helder verslag, bedankt.
  3. Kan iemand hier dat bevestigen of ontkennen. Ik heb eergisteren de romac kaart aangevraagd!
  4. Zo zou ik het ook doen, Janvg. Kop op, Frankrijk is tamelijk erg, maar niet hopeloos (dat om de 100 km tanken heb ik maar twee keer moeten doen met mijn benzinetankje van 15 liter en mijn 5 liter jerrycannetje )
  5. Rij via Oostenrijk: CNG was daar heel goedkoop ( geen cent krijgen die Zwitsers van mij ) A13 Brenner Autobahn Matrei ( op snelweg ) en je hoeft op deze snelweg geen vignet te kopen als je even uitrekent waar je hem op moet rijden. In Italie soms ook op de middag gesloten, en altijd met bediening.
  6. zaterdag gaan tanken: 19.23 kg in een bijna lege tank van 25 kg (het was wel nog warm op de middag). Opgereden in Noord, dan het sluipbruggetje naar het hotel en dan tanken: mag eigenlijk ook al niet (je rijdt op de parking even tegen de rijrichting).
  7. grijpgraag

    Benzine

    ...en korter
  8. Ik ben al twee maal stilgevallen toen ik mijn benzinetank leeg reed: hij ging dus niet op gas over. De eerste keer kon ik gelukkig uitbollen tot aan de benzinepomp, de tweede maal had ik een jerrycan bij. Nochtans verbruikt hij geen benzine bij het starten. (Opel Zafira)
  9. Staat die betaalterminal in Valbonne nog zo los, Ik vond dat trouwens (twee jaar geleden juist zo'n rustige plek)
  10. Hip Hip hoera!! Mijn vakantie in september kan niet meer stuk(?)
  11. Ze houden het nochtans al jaren vol.
  12. L gas bij Dats Vosseschijnstraat (Antwerpen): calorische waarde 11,5964 H gas in St Niklaas, calorische waarde 11,5513 Hoe is dat te veklaren?
  13. Geen gas meer in Valbonne? Maar dat was de enige CNGpomp in de wijde omtrek! Met welke kaart heb je getankt in Saint Martin? en met welke kaart kan je terecht in Aix?
  14. Wel, ik wou mijn benzinetank helemaal leeg rijden deze week, en toe viel mijn Zafira stil op de snelweg en wilde niet herstarten op gas. Dat heeft hij mij nog eens geleverd, dus had ik een jerrycan van 5 liter bij de hand ( en toen startte hij ogenblikkelijk )
×
×
  • Create New...