Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
KerstKerst

grijpgraag

Leden
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

grijpgraag last won the day on March 17

grijpgraag had the most liked content!

Community Reputation

42 Super

1 Follower

About grijpgraag

 • Rank
  Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik betaal met de DATS professional tankkaart (ja, die met de tweecijferige code)
 2. Ik tank sedert kort regelmatig bij DATS Machelen, en ben zeer tevreden van de druk en het betalen. Maar ja, als je de Vosseschijn hebt als enig alternatief...
 3. Ik kan alleen maar zeggen dat je met dat gas daar niet veel km aflegt: veel gebruikers en een oude installatie met een beroerde vuldruk.
 4. moet dat niet 0.827 zijn, anders zouden ze 4.5 cent zijn opgeslagen
 5. Het is semi-public en romac fuel card wordt vermeld, dus ik zou zeggen dat dat wel goed komt.
 6. Zoiets geeft je meteen dat vakantie -in-Frankrijk gevoel; fijn toch.
 7. AAAAhh, la belle France... 31/08: Aral in Luxembourg 01/09: Chalon-sur Saone: hors service (volgens Gibgaz alles kits nochtans?? Volgens mijn dochter stond er op fora al weken dat hij stuk was??), Benzine dan maar. Saint Priest (nabij Lyon): een aanrader: goede druk en iets goedkoper dan gemiddeld. Aix en Prov (avenue des cibles) beroerde druk en keuze uit drie kwaliteiten; ja dag Jan: alleen de duurste werkt , en die kost 1.56 Euro 05/09: Saint Martin de Crau: in aanbouw:en slechts een slang beschikbaar tegelijk, want dan valt alles uit (dixit een vrachtwagenbestuurder)ondertussen stonden er alweer twee nieuwe vrachtwagens klaar en kon ik nog een kwartier wachten op mijn beurt, maar hij vult erg snel en zeer goede druk, én bovendien slechts 0.902 Euro. Helaas lag dat te ver uit de richting voor de volgende uitstappen. 09/09: Aix: defect, en voor de Air Liquide in de buurt had ik geen betaalmogelijkheid (de aangevraagde Romac kaart verloren gegaan in de post). Weer benzine dan maar, en nog eens. 12/09: Aix terug in actie, en deze maal voldoende druk. 15/09: terug naar huis: 15 kg dure gas uit Aix moet genoeg zijn om Saint Priest te halen en aldus geschiedde. Saint Priest dus volle bak. 16/09: Dagje Dijon( prachtstad!) 17/09: Dijon chemin des lentillieres ok (1/2 althans) Aral Luxembourg ( kreeg die slang bijna niet afgekoppeld: kalm blijven ) Een typische Franse reis, dacht ik zo. Had ik die Romac kaart gehad, maak ik mij sterk dat ik niet op benzine had moeten rijden
 8. Ik heb dinsdag in Dijon zonder probleem getankt met "carte bleu".
 9. @Peter T Maar heb je dan helemaal GEEN gas kunnen tanken?
 10. Heb ik al 2 maal voorgehad: gevuld met jerrycan, en vroem... terug weg; toch maar niet doen ( was stilgevallen op gevaarlijke plek)
 11. Waar was het WC papier het zachtst? Neen, serieus nu: een zeer helder verslag, bedankt.
 12. Kan iemand hier dat bevestigen of ontkennen. Ik heb eergisteren de romac kaart aangevraagd!
 13. Zo zou ik het ook doen, Janvg. Kop op, Frankrijk is tamelijk erg, maar niet hopeloos (dat om de 100 km tanken heb ik maar twee keer moeten doen met mijn benzinetankje van 15 liter en mijn 5 liter jerrycannetje )
 14. Rij via Oostenrijk: CNG was daar heel goedkoop ( geen cent krijgen die Zwitsers van mij ) A13 Brenner Autobahn Matrei ( op snelweg ) en je hoeft op deze snelweg geen vignet te kopen als je even uitrekent waar je hem op moet rijden. In Italie soms ook op de middag gesloten, en altijd met bediening.
×
×
 • Create New...