Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

grijpgraag

Leden
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen in Hall of Fame

  1

grijpgraag won laatst op 24 September 2017

grijpgraag had de meeste likes voor zijn berichten!

Community reputatie

30 Super

1 Volger

Over grijpgraag

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zo zou ik het ook doen, Janvg. Kop op, Frankrijk is tamelijk erg, maar niet hopeloos (dat om de 100 km tanken heb ik maar twee keer moeten doen met mijn benzinetankje van 15 liter en mijn 5 liter jerrycannetje )
 2. Rij via Oostenrijk: CNG was daar heel goedkoop ( geen cent krijgen die Zwitsers van mij ) A13 Brenner Autobahn Matrei ( op snelweg ) en je hoeft op deze snelweg geen vignet te kopen als je even uitrekent waar je hem op moet rijden. In Italie soms ook op de middag gesloten, en altijd met bediening.
 3. zaterdag gaan tanken: 19.23 kg in een bijna lege tank van 25 kg (het was wel nog warm op de middag). Opgereden in Noord, dan het sluipbruggetje naar het hotel en dan tanken: mag eigenlijk ook al niet (je rijdt op de parking even tegen de rijrichting).
 4. grijpgraag

  Benzine

  ...en korter
 5. Ik ben al twee maal stilgevallen toen ik mijn benzinetank leeg reed: hij ging dus niet op gas over. De eerste keer kon ik gelukkig uitbollen tot aan de benzinepomp, de tweede maal had ik een jerrycan bij. Nochtans verbruikt hij geen benzine bij het starten. (Opel Zafira)
 6. Staat die betaalterminal in Valbonne nog zo los, Ik vond dat trouwens (twee jaar geleden juist zo'n rustige plek)
 7. Hip Hip hoera!! Mijn vakantie in september kan niet meer stuk(?)
 8. Ze houden het nochtans al jaren vol.
 9. L gas bij Dats Vosseschijnstraat (Antwerpen): calorische waarde 11,5964 H gas in St Niklaas, calorische waarde 11,5513 Hoe is dat te veklaren?
 10. Geen gas meer in Valbonne? Maar dat was de enige CNGpomp in de wijde omtrek! Met welke kaart heb je getankt in Saint Martin? en met welke kaart kan je terecht in Aix?
 11. Wel, ik wou mijn benzinetank helemaal leeg rijden deze week, en toe viel mijn Zafira stil op de snelweg en wilde niet herstarten op gas. Dat heeft hij mij nog eens geleverd, dus had ik een jerrycan van 5 liter bij de hand ( en toen startte hij ogenblikkelijk )
 12. Ik gebruik firefox met adblokkers, en krijg die locaties wel te zien.
 13. Akkoord, als je hem gebruikt als bedrijfswagen stoort dat niet te erg, maar die vuldop helemaal vanonder in de achterbumper lijkt mij heel kwetsbaar.
 14. Dat is wel een gigantisch ding vlak achter je rug! En dan nog maar 12.5 kg. Ik zou dat niet kopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...