Ga naar inhoud

grijpgraag

Leden
 • Aantal items

  87
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

grijpgraag won de laatste dag op 6 juni

grijpgraag had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

grijpgraag's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid

Recente badges

56

Reputatie

 1. grijpgraag

  Chinese CNG

  Om de 220 km aardgas tanken, dat hou je niet vol. Stel je voor dat hij dan nog zo'n mini benzinetankje zou hebben...
 2. Al dat personeel dat voortdurend de boel moet repareren kost geld natuurlijk. Dat zal ze leren met hun eeuwig geklaag, die CNG rijders.
 3. Goede prijs, beroerde druk; ook vandaag wou hij niet weten van een "full", maar drukte toch netjes een bonnetje af voor o kg en o euro; joepieeee
 4. De reactie is dat er nog steeds naar een oplossing wordt gezocht.
 5. een dag later: 480g getankt en dan was hij FULL; tweede poging: E64 foutcode. Dit lijkt Frankrijk wel!
 6. Gisteren drie maal geprobeerd er iets bij te tanken, maar geen reactie...hij begon er niet eens aan.
 7. een foute radio: alleen schlagers? foute lichten? wat moeten we ons daarbij voorstellen? 300 km met een 14 kg tank lijkt me weinig, maar kleine afstanden zijn niet ideaal natuurlijk, en de wagen is nog nieuw(wat altijd een wat hoger verbruik geeft)en die 9 liter tank is relatief nieuw en is te wijten aan al die sjoemelaars die het alleen maar deden om subsidies los te weken. Alleen in Frankrijk is zo'n klein benzinetankje knap lastig.
 8. "Dem Beifahrer flog die Brille vom Kopf und er klagte anschließend über Probleme beim Hören." een cartoon, iemand?
 9. via facebook las ik van( vermoedelijk) de verantwoordelijke dat ze pas op 4 januari iemand zullen sturen om het op te lossen: ga er dus vandaag nog niet heen om 18:00 uur!! "De firma heeft laten weten dat ze jammer genoeg deze week niets meer kunnen ondernemen voor de Cng pompen in Antwerpen . Ze gaan maandag langs. We werken aan een oplossing om dergelijke zaken in de toekomst te vermijden."
 10. Ik heb in Cestas getankt met mijn Romac kaart in juni dit jaar.
 11. Lap, gisterenmiddag een fijne rode streep door het logo CNG op de betaalterminal: dat is nu al de tweede keer op een maand tijd, als ik het goed heb.
 12. ja zeker: vrijdag 30/10; ook eens geprobeerd om onmiddellijk terug te tanken, maar dat leverde maar 0.17 kg gas op en die was dan ook wat DUURDER ook( 0.529 euro ipv 0.50 euro/kg). Dus nog steeds trage vulling ( 5x meten ) en matige vulling druk).
 13. Ik ben er net geweest, en het is geen lolletje om daar in de stromende regen te staan. Afdakje graag. Het tanken duurt wel erg lang, maar daar tegenover staat dat de tank flink gevuld wordt: goede vullingsdruk. En ja, het was 0.5 Euro per kg (blij om dat eens mee te maken)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...