Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

Jempi

Leden
 • Items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Jempi's prestaties

Nieuweling

Nieuweling (1/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • 1 week lid
 • 1 maand lid
 • 1 jaar lid
 • Eerste bericht geplaatst

Recente badges

1

Reputatie

 1. Heeft iemand al meer info betreft dit item? >>>> sorry, nog even een aanvulling. Heb me laten verleiden voor een testrit met een bepaald type en merk (SsangYong Korando). ook met de optie CNG. Mijn vraag is dan ook specifiek, wat met die "versterkte kleppen"? Want de cng is hier inderdaad niet af-fabriek in gemonteerd. Of die kleppentoestanden dan te controleren zijn (wat ik vermoed niet het geval zal zijn). En indien er eventueel iemand info zou hebben van de motoren van SsangYong zelf. Eens horen zeggen dat dit "mercedes" motoren zouden zijn, als die dan al betere zouden zijn is nog wel de vraag en/of werken deze motoren misschien wel met een verouderde technologie !!! Enfin, dat is misschien stof voor een ander item, alhoewel ;-)
 2. Beste allemaal, dank voor jullie reactie's hierboven. maar ik geraak er het noorden ook al weer eens bij kwijt. Ik ben er ook het antwoord op mijn oorspronkelijke vraag even bij verloren. indien nog iemand een informerend antwoord zou hebben zonder het over een specifiek auto merk te hebben, dan hoor ik het graag. een antwoord zoals ik kreeg in het begin, was echt een heel verhelderend antwoord, maar ervaringen zijn steeds welkom. toch liever geen tegenstrijdigheden (bv merk tegen merk) met elkaar ten top drijven, want daar heb ik ook niets aan.. in elk geval dank voor jullie reacties en als er nieuws is, graag een reactie. Jempi.
 3. Waarom zijn er toch zoveel verschillende informatiebronnen die zich dan nog zelf tegenspreken. En daar zou dan de gewone burger (zeg maar: de melkkoe voor de belastingen) zijn keuze moeten laten door bepalen. Mijn dieselken van 10 jaar oud (met euro 5) en met 140.000 km op de teller, zal het nog wel wat jaren uitzingen. Als al dat gejoel over taxaties en milieu vervuilend gedoe wat is gaan liggen, is er nog tijd genoeg om te beslissen. Aan al wie echt geen nieuwe auto nodig heeft, informeer u en laat deze die zich willen desinformeren, het genoegen om naar het autosalon te gaan. want daar lopen de slimste desinformeerders rond. Alhoewel ons politiekers daar ook niet zouden misstaan. misschien nog een schoon bijverdiensteken voor die zakkenvullers.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...