Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

NickVG

Leden
 • Aantal items

  115
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door NickVG

 1. Wacht, dus hardwarematig kan je octavia dat sowieso? Dat is enkel een softwarekwestie, die optie?
 2. Bedankt, ik was even aan het stressen dat dat "moest".
 3. @muscles Mja, ik ben het vergeten door te geven. Had ik beter gedaan. En geen kritiek op het station in het algemeen, hoor. Normaal is daar een goede druk. Er was, toen ik ging, duidelijk iets mis (de drukmeter op het toestel gaf minder dan 100 bar aan).
 4. Probleempje gisteren (05/01) bij GOW: de druk zit op minder dan 100 bar. Gisteren dan ook maar 1 kilo erin gekregen. Ik weet niet of het ondertussen al opgelost is.
 5. Ok, dan is dat misschien geen slecht idee om ze te kopen. 15 euro, he? Waar woon je juist? (Gewoon om te weten of ik ze kan komen halen, anders is met de post zeker ook goed, hoor.) Stuur me gerust je rekeningnummer per PB, dan stort ik het (en de evt verzendkosten, mocht je te ver wonen.)
 6. Heb je de bouten nog? En gebeurt dat vaak genoeg om die bouten te kopen, diefstal van velgen...?
 7. En de kost van de huur van die batterij weegt toch wel redelijk door, dacht ik... Wij kwamen op 75 - 150 eur per maand, afh van het aantal gereden km per jaar, als ik het me goed herinner.
 8. Hier getankt, 0,89 euro per kg. Enorm goede druk, precies. Tank zat meer dan 3/8ste vol, en toch heel wat ingegaan. (Ik denk 13 kilo, ticketje ligt in de wagen. )
 9. Gisteren: een groene VW Caddy op CNG in Wommelgem, aan het rusthuis. (Geparkeerd naast onze octavia.)
 10. Ik dacht dat die nippels universeel waren, zolang je niet bij een vrachtwagenstation probeerde te tanken. Is dat dan niet zo?
 11. Gisteren, 17/09, op de afrit Merksem reed ik achter een blauwe Skoda Octavia Combi (1- N------, op een dats-houder). Nog het model met de grote benzinetank.
 12. Puur uit interesse, is het je nu gelukt van manueel om te schakelen naar benzine?
 13. Eh? Dat is verontrustend, want ik heb ze net aangevraagd om bij AirLiquide stations te kunnen tanken...
 14. Hm. Hoe heb je het gemerkt? Ik begin te twijfelen of ik ergens een lek heb, de octavia heeft bij ons wat waterverlies, maar ik dacht dat het wss condens was. (Het gaat om wat druppeltjes als de auto gestart wordt.)
 15. :p Vechten ofwa? Geen idee, eigenlijk. Ik rijd nochtans vrij rustig. Maar ik moet wel vaak door Mortsel. Kleine toevoeging: ik sleur nog steeds die ene tankbeurt waar ik blijkbaar 6,5 verbruikt zou hebben mee, en heb het lang niet ingevuld. Ik steek het gewoon daar op.
 16. Wat omtrent ook wel mag. De "testen" zonder spiegels, met de kieren afgeplakt, enz. waren niet echt nuttig.
 17. Hoe, die steken daar geen kinderstoelen, buggies, vrouw en kind, enz. in voor die testen, of wat? (Sorry, ik ben moe en heb net een vrij slecht werkje moeten lezen. )
 18. NickVG

  Cng sticker

  Het is niet anti-Europa, hooguit strenger dan Europa.
 19. NickVG

  Cng sticker

  Je rijdt dan wel rond met een wagen die naar Belgische normen niet conform is. Daar staan sancties op (al is de pakkans vermoedelijk vrij laag).
 20. Obv de indicatieve tabel van 2016 kan je een claim stellen van 20 euro per dag gebruiksderving (personenwagen) (of 50 euro per dag lichte vracht (lees: tot 3,5 ton laadvermogen), of de factuur van de huurwagen -10% (want je "bespaart" doordat je je eigen wagen niet gebruikt). Let wel, dit is voor schade door ongevallen, maar het kan perfect als basis dienen voor een dergelijk geval.
 21. NickVG

  Cng sticker

  Twee dingen: 1. De Europese verordening (die de internationale regels daaromtrent herneemt) legt dat niet op voor personenwagens. Dat is iets typisch Belgisch. 2. Er is op dit forum nogal wat discussie over geweest, maar volgens mij is de "Europese" sticker even goed met een witte/reflecterende achtergrond/rechthoek errond. De idee dat er een Europese sticker zou bestaan die enkel uit een groene ruit bestaat, vloeit volgens mij voort uit een misverstand/een slechte publicatie van een eerdere versie van reglement 110 in het Pb. L.
 22. Jaja, tuurlijk, het was eerder bedoeld als "zelfs als we nog 10 km eraf trekken"
 23. Je erkent wel dat je een verkeersovertreding begaan hebt (145 km/u, na toepassing van de marge is dat 136,3 km/u. Als we rekening houden met een foutmarge van de kilometerteller van 10/u, kom je nog aan een snelheid na toepassing van de marge van 126,9 km/u). En dat op een publiek forum. 145 gemeten: Onmiddellijke inning 89€ Minnelijke schikking 99€ Rechtbank 80-4000€ 135 gemeten: Onmiddellijke inning 53€ Minnelijke schikking 63€ Rechtbank 80-4000€
×
×
 • Nieuwe aanmaken...