Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

NickVG

Leden
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

32 Super

Over NickVG

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik zal het laten weten. (Allez, als ik er vanavond al mee ga mogen rijden. Ik ben er vrij zeker van dat mijn vrouw het eerste ritje gaat claimen.)
 2. Jaaaaaa, de groene kaart is er (of toch een scan), het inschrijvingsbewijs en de nummerplaat komen normaal gezien morgen aan. We gaan 'm vrijdag halen. Foto volgt!
 3. Ja, maar ik krijg nu een automatisch antwoord dat ze overbelast zijn en de mail dus met vertraging verwerkt wordt. Achja, we zien wel.
 4. Eh. De garage belde net. De wagen staat al bij hen! 😁 Nu mag ethias wel wat in gang schieten.
 5. Goed nieuws bij ons: de levertermijn op de bon was 30/06, maar in MySkoda spreken ze al van een verwachte leverdatum van 20/04! Daarbij zei de garagist wel dat het dan nog 1 à 2 weken duurt voor de wagen bij hen geraakt, maar bon, we gaan hem dus een pak sneller hebben dan gedacht!
 6. Heeft dat je veel gekost? En moet je de wagen dan laten herkeuren, of is dat allemaal ok? (Gewoon uit interesse, ik heb geen full led op de skoda gepakt omdat dat nog eens meer dan 1000 euro extra was.)
 7. Bij mij zeiden ze in de garage recent dat we de wagen mogelijk in mei al zouden hebben. Besteld op 09/02 van dit jaar, de oorspronkelijke leverdatum was 30/06. We zullen zien. 14 maanden is wel extreem lang.
 8. 't Gaat hier nog even duren, denk ik. (Nu ja, het heeft ook geen zin om daar naar te kijken, zeker, als de verwachte leverdatum 30/06 is?)
 9. Ok, thanks. Toch nog de moeite om die te kopen, dan. Potentieel. (Allez. Eind juni dan.)
 10. Lijkt me een zeer begrijpelijke verklaring, hoe jammer het ook is. Voor de mensen die de app gebruiken: is de routeplanner in de app nog beschikbaar? O.b.v. de tekst van dat bericht zou ik denken dat de routeplanner in de app ook verdwijnt...
 11. NickVG

  Opel Astra 1.4 CNG

  Beter dan bij ons! Die is voorzien voor eind juni.
 12. NickVG

  Opel Astra 1.4 CNG

  @Steven DLJa, dat klinkt me idd wel een goede deal! Onze octavia was ongeveer dezelfde prijs, met saloncondities e.d. Keyless entry en elektrische kofferopening hebben wij niet genomen. De rest wel. En alle packs.
 13. Via de "gewone" kanalen is dat inderdaad niet beschikbaar. Degene die er ervaringen mee posten, hebben het via een .apk geïnstalleerd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...