Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

NickVG

Leden
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

35 Super

Over NickVG

 • Titel
  Gevorderd lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Aha, het werkt bij mij nu ook. Onder de "more" staan inderdaad alle opties. Thanks.
 2. Ook ne keer testen, zie. EDIT: Doeme, mislukt. Even herdoen.
 3. Kontich! Maar ik steek het voorlopig nog op m'n eigen onhandigheid, hoor. EDIT: wel ong 330 a 340 km gedaan met de tank die we van de garage hebben meegekregen. (Ik gok dat dat dan L-gas was?)
 4. Ondertussen voor de eerste keer getankt. Toch een vraagje, ik -denk- dat ik het helemaal doe zoals in het filmpje (zie https://www.youtube.com/watch?v=_zCYx9tXkj8 want het is precies verplaatst), maar toch bleef het pistool vast zitten. Ik klik het zwarte slotje los, en probeer het vulpistool kort in te drukken en terug te trekken, maar ik krijg er niet echt beweging in. Plots ging het wel, toen ik (verkeerdelijk) de trekker terug wat overhaalde, dus ik hoop dat ik niks om zeep heb geholpen. Is er iets waar je specifiek moet op letten als je het loskoppelt, dat ik zou kunnen zijn vergeten?
 5. Ik zal het laten weten. (Allez, als ik er vanavond al mee ga mogen rijden. Ik ben er vrij zeker van dat mijn vrouw het eerste ritje gaat claimen.)
 6. Jaaaaaa, de groene kaart is er (of toch een scan), het inschrijvingsbewijs en de nummerplaat komen normaal gezien morgen aan. We gaan 'm vrijdag halen. Foto volgt!
 7. Ja, maar ik krijg nu een automatisch antwoord dat ze overbelast zijn en de mail dus met vertraging verwerkt wordt. Achja, we zien wel.
 8. Eh. De garage belde net. De wagen staat al bij hen! 😁 Nu mag ethias wel wat in gang schieten.
 9. Goed nieuws bij ons: de levertermijn op de bon was 30/06, maar in MySkoda spreken ze al van een verwachte leverdatum van 20/04! Daarbij zei de garagist wel dat het dan nog 1 à 2 weken duurt voor de wagen bij hen geraakt, maar bon, we gaan hem dus een pak sneller hebben dan gedacht!
 10. Heeft dat je veel gekost? En moet je de wagen dan laten herkeuren, of is dat allemaal ok? (Gewoon uit interesse, ik heb geen full led op de skoda gepakt omdat dat nog eens meer dan 1000 euro extra was.)
 11. Bij mij zeiden ze in de garage recent dat we de wagen mogelijk in mei al zouden hebben. Besteld op 09/02 van dit jaar, de oorspronkelijke leverdatum was 30/06. We zullen zien. 14 maanden is wel extreem lang.
 12. 't Gaat hier nog even duren, denk ik. (Nu ja, het heeft ook geen zin om daar naar te kijken, zeker, als de verwachte leverdatum 30/06 is?)
 13. Ok, thanks. Toch nog de moeite om die te kopen, dan. Potentieel. (Allez. Eind juni dan.)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...