Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas

NickVG

Leden
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Super

About NickVG

 • Rank
  Gevorderd lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteren: een groene VW Caddy op CNG in Wommelgem, aan het rusthuis. (Geparkeerd naast onze octavia.)
 2. Ik dacht dat die nippels universeel waren, zolang je niet bij een vrachtwagenstation probeerde te tanken. Is dat dan niet zo?
 3. Gisteren, 17/09, op de afrit Merksem reed ik achter een blauwe Skoda Octavia Combi (1- N------, op een dats-houder). Nog het model met de grote benzinetank.
 4. Puur uit interesse, is het je nu gelukt van manueel om te schakelen naar benzine?
 5. Eh? Dat is verontrustend, want ik heb ze net aangevraagd om bij AirLiquide stations te kunnen tanken...
 6. Hm. Hoe heb je het gemerkt? Ik begin te twijfelen of ik ergens een lek heb, de octavia heeft bij ons wat waterverlies, maar ik dacht dat het wss condens was. (Het gaat om wat druppeltjes als de auto gestart wordt.)
 7. :p Vechten ofwa? Geen idee, eigenlijk. Ik rijd nochtans vrij rustig. Maar ik moet wel vaak door Mortsel. Kleine toevoeging: ik sleur nog steeds die ene tankbeurt waar ik blijkbaar 6,5 verbruikt zou hebben mee, en heb het lang niet ingevuld. Ik steek het gewoon daar op.
 8. Wat omtrent ook wel mag. De "testen" zonder spiegels, met de kieren afgeplakt, enz. waren niet echt nuttig.
 9. Hoe, die steken daar geen kinderstoelen, buggies, vrouw en kind, enz. in voor die testen, of wat? (Sorry, ik ben moe en heb net een vrij slecht werkje moeten lezen. )
 10. NickVG

  Cng sticker

  Het is niet anti-Europa, hooguit strenger dan Europa.
 11. NickVG

  Cng sticker

  Je rijdt dan wel rond met een wagen die naar Belgische normen niet conform is. Daar staan sancties op (al is de pakkans vermoedelijk vrij laag).
 12. Obv de indicatieve tabel van 2016 kan je een claim stellen van 20 euro per dag gebruiksderving (personenwagen) (of 50 euro per dag lichte vracht (lees: tot 3,5 ton laadvermogen), of de factuur van de huurwagen -10% (want je "bespaart" doordat je je eigen wagen niet gebruikt). Let wel, dit is voor schade door ongevallen, maar het kan perfect als basis dienen voor een dergelijk geval.
 13. NickVG

  Cng sticker

  Twee dingen: 1. De Europese verordening (die de internationale regels daaromtrent herneemt) legt dat niet op voor personenwagens. Dat is iets typisch Belgisch. 2. Er is op dit forum nogal wat discussie over geweest, maar volgens mij is de "Europese" sticker even goed met een witte/reflecterende achtergrond/rechthoek errond. De idee dat er een Europese sticker zou bestaan die enkel uit een groene ruit bestaat, vloeit volgens mij voort uit een misverstand/een slechte publicatie van een eerdere versie van reglement 110 in het Pb. L.
×
×
 • Create New...