Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

NickVG

Leden
 • Aantal items

  115
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

NickVG's prestaties

Enthousiast lid

Enthousiast lid (4/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • Reageert vaak
 • 1 week lid
 • 1 maand lid

Recente badges

55

Reputatie

 1. Wacht, dus hardwarematig kan je octavia dat sowieso? Dat is enkel een softwarekwestie, die optie?
 2. Bedankt, ik was even aan het stressen dat dat "moest".
 3. @muscles Mja, ik ben het vergeten door te geven. Had ik beter gedaan. En geen kritiek op het station in het algemeen, hoor. Normaal is daar een goede druk. Er was, toen ik ging, duidelijk iets mis (de drukmeter op het toestel gaf minder dan 100 bar aan).
 4. Probleempje gisteren (05/01) bij GOW: de druk zit op minder dan 100 bar. Gisteren dan ook maar 1 kilo erin gekregen. Ik weet niet of het ondertussen al opgelost is.
 5. Ok, dan is dat misschien geen slecht idee om ze te kopen. 15 euro, he? Waar woon je juist? (Gewoon om te weten of ik ze kan komen halen, anders is met de post zeker ook goed, hoor.) Stuur me gerust je rekeningnummer per PB, dan stort ik het (en de evt verzendkosten, mocht je te ver wonen.)
 6. Heb je de bouten nog? En gebeurt dat vaak genoeg om die bouten te kopen, diefstal van velgen...?
 7. En de kost van de huur van die batterij weegt toch wel redelijk door, dacht ik... Wij kwamen op 75 - 150 eur per maand, afh van het aantal gereden km per jaar, als ik het me goed herinner.
 8. Hier getankt, 0,89 euro per kg. Enorm goede druk, precies. Tank zat meer dan 3/8ste vol, en toch heel wat ingegaan. (Ik denk 13 kilo, ticketje ligt in de wagen. )
 9. Gisteren: een groene VW Caddy op CNG in Wommelgem, aan het rusthuis. (Geparkeerd naast onze octavia.)
 10. Ik dacht dat die nippels universeel waren, zolang je niet bij een vrachtwagenstation probeerde te tanken. Is dat dan niet zo?
 11. Gisteren, 17/09, op de afrit Merksem reed ik achter een blauwe Skoda Octavia Combi (1- N------, op een dats-houder). Nog het model met de grote benzinetank.
 12. Puur uit interesse, is het je nu gelukt van manueel om te schakelen naar benzine?
 13. Eh? Dat is verontrustend, want ik heb ze net aangevraagd om bij AirLiquide stations te kunnen tanken...
 14. Hm. Hoe heb je het gemerkt? Ik begin te twijfelen of ik ergens een lek heb, de octavia heeft bij ons wat waterverlies, maar ik dacht dat het wss condens was. (Het gaat om wat druppeltjes als de auto gestart wordt.)
 15. :p Vechten ofwa? Geen idee, eigenlijk. Ik rijd nochtans vrij rustig. Maar ik moet wel vaak door Mortsel. Kleine toevoeging: ik sleur nog steeds die ene tankbeurt waar ik blijkbaar 6,5 verbruikt zou hebben mee, en heb het lang niet ingevuld. Ik steek het gewoon daar op.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...