Jump to content
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Gas en Elektriciteit vergelijken doe je op aanbieders.be

MrFingers

Leden
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Days Won

  14

MrFingers last won the day on June 24

MrFingers had the most liked content!

Community Reputation

261 Super

1 Follower

About MrFingers

 • Rank
  Aardgasexpert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteren: - grijsgroene Skoda Octavia met huissticker op de ring rond Aarschot, rond 8h30. - grijsgroene VW Caddy met officiele sticker ergens rond Olen, 9h. - 2x Skoda Octavia aan den DATS van Heverlee om 19h40. 1x officieel (zwart) 1x huis (bruin metallic)
 2. Gisteren in Halen richting Lummen zo rond de klok van 13h, een grijze Fiat bakkerswagen (Doblo?) met officiële donkergroene sticker. Auto was zeker niet een nieuw model
 3. Gisteren op de E314 in Bekkevoort richting Lummen, een grijze Caddy met huissticker. Zo rond een uur of twee.
 4. Gisteren: In Kasterlee richting Geel een champagnekleurige Caddy Maxi met huissticker, zo rond de middag. In Kasterlee richting Turnhout een zwarte Seat Ibiza met officiële sticker, zo een uur of twee later. In Westmalle aan de dats een Audi A5 sportback zonder sticker (schonen auto is dat), zo rond een uur of 1530.
 5. De (dure) gebakken lucht van Sint Mariaburg bvb
 6. Gemiddeld. Niet schitterend daar, maar ik ken slechtere stations.
 7. Ja, tanken in Frankrijk, het blijft een miserie, met de (r)overheid daar die alles op elektriciteit inzet. Collega CNG-rijder lost het op door gewoon twee jerrycans van 20 liter mee te nemen in zijn koffer als hij in het Rijk der Escargots moet zijn. Hij begint er gewoon niet meer aan met te zoeken of het stressen van "ik kan nog zoveel km op naft rijden". En ik moet ook toegeven dat ik met veel plezier de oude VW Dieselstoof van mijn ouders leen als ik doorheen Frankrijk moet (zoals onlangs naar Zwitserland). Dat ik dan klink als een volwaardige blitzkrieg, en evenveel fijn stof uitstoot als een volledige Duitse pantserdivisie is dan maar zo.
 8. Nu is het rustig afwachten op de "demoniserende reacties" dat het allemaal erg onveilig is: "en me mijnen diesel zou dat allemaal nooit gebeuren, want diesel kan niet ontbranden"
 9. 1500km+ gereden gisteren & vandaag gisteren: - Craeybeckxtunnel: Skoda Octavia van "Haarbazaar", officiële sticker - Peutie: Seat Ibiza (zwart), officiële sticker - Gembloux: VW Polo TGI (wit), zonder sticker. Ook nog tegengekomen in Capellen (Luxemburg) vandaag: - Afrit Sportpaleis: Skoda Octavia (blauw metallic), officiële sticker Triestigen bazaar in Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (en de weg terug), maar misschien reden ze zonder stigma-sticker, en zag ik het gewoon niet (want geef toe, die 110km/h op de Franse snelwegen is om nogal snel van in een coma te sukkelen)... Nu was ik zelf ook 100% incognito... met een oude dieselstoof.
 10. Alles hangt af van hoe een zware rechtervoet je hebt. Als je fameus doorduwt bij het optrekken, dan gaat het verbruik fameus de hoogte in hoor. Het is en blijft maar een 90pk motortje.
 11. Goed, volgende CNG-meeting is dus bij een niet nader te vernoemen Skoda-dealer uit Groot-Aarschot. Bij Clissen waren ze zelfs oprecht blij toen we zelf met het idee afkwamen van "is CNG geen valabele optie voor ons", want dan moest de verkoper zijn uitleg over de geneugten en voordelen van CNG zelfs niet meer doen (en dan moet je weten dat er daar in geen kilometers rondom een CNG tankstation is, daar in het Pennsylvania van de Kempen, noch dat ze daar toen CNG-fahige techniekers hadden).
 12. Ik was te druk bezig slecht-rijdende Fransozen in witte Citroëns & Peugots te ontwijken + ben niet zo thuis in de modellen van Audi: het was een sedan-oide (een moderne), dus ik denk de A5 Sportback.
 13. Gisteren een vruchtbare dag: 3 CNG rijders (4 met mij erbij) achter elkaar op de Brusselse Ring ter hoogte van Wemmel: een zilveren Audi A4/5/6 met fluogroene Europese sticker, een witte Skoda break & een grijze VW Caddy, beiden met officiële sticker.
 14. Gisteren 2x prijs op de E40 ter hoogte van Aalst. 1x Mercedes B200 (grijs, officiële sticker), en wat verder 1x VW Caddy (grijs, officiële sticker).
×
×
 • Create New...