Ga naar inhoud
Aardgasrijder Forum - Rijden op aardgas
Aardgasrijder wordt gesponsord door Bol.com
Bij iedere aankoop op bol.com via deze link krijgt aardgasrijder een (pro)centje dankzij jouw bestelling, zodat we de website kunnen draaiende houden.
Black Friday 2018

VASI91

Leden
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

1 Volger

Over VASI91

 • Titel
  Beginnend lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ingevuld! Op zich is duidelijke vermelding van het soort gas voldoende, eventueel met korte uitleg wat het verschil is tussen de 3.
 2. Vandaag was ik in de buurt van Aalter en mijn CNG capaciteit zat in reserve. Daarom gaan tanken bij Pitpoint Aalter (V-D Energie) alvorens terug richting Gent te rijden. Mij geparkeerd aan CNG pomp 9, tankproces opgestart via terminal, pistool vastgemaakt en tanken opgestart. Er gebeurde nadien niet veel, volgens het display was er 0,64 kg getankt. Op de plaats waar €/kg staat vermeld stond afwisselend de prijs en een foutcode te pinken, deze foutcode was als ik me goed herinner 5804 of dergelijk. Ik heb verschillende keren op de start en stop knop geduwd en pistool eens losgemaakt en terug vastgezet, maar zonder succes. Nadien mij aan pomp 10 gezet en hier wel perfect 13,47 kg kunnen tanken.
 3. De grote standaard (lelijke) CNG sticker plakte rechts naast de nummerplaat bij ophaling wagen. Deze bij thuiskomst verwijderd en de mooie sticker geplakt
 4. Hi all Vorige week dinsdag, 26 februari, was de dag waarop ik mijn stockwagen, welke geleased wordt via het werk, mocht ophalen. Het gaat om een Audi A3 g-tron Design Kosmos blauw, modeljaar 2018. De keuze voor CNG komt er omdat mijn pa in 2016 een Skoda Octavia Combi op CNG heeft gekocht, hij heel tevreden is (comfort, kwaliteit, verbruik, kosten) en het aanbod van stations in regio Gent al goed gegroeid is. Zodoende is mijn zoektocht naar een CNG stockwagen gestart, welke mij bij verschillende garages van zowel VW, Seat als Audi in West-Vlaanderen bracht en ik uiteindelijk de keuze heb gemaakt voor Audi. Reeds enkele honderden kilometers op de teller staan, wagen rijdt super vlot, CNG tanken is een fluitje van een cent. Kortom, heel tevreden met mijn keuze als aardgasrijder
×
×
 • Nieuwe aanmaken...