Ga naar inhoud
bbh_blocked_dnftl

VASI91

Leden
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

VASI91 won de laatste dag op 24 oktober 2020

VASI91 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

VASI91's prestaties

Beginnend lid

Beginnend lid (2/9)

 • Eerste bericht geplaatst
 • Maakt vaak berichten aan
 • 1 week lid
 • 1 maand lid
 • 1 jaar lid

Recente badges

13

Reputatie

 1. DATS 24 in Lovendegem, rechtover de Supra Bazar, is reeds open voor tanken van benzine en diesel. De CNG pompen moeten nog verder afgewerkt worden.
 2. Dit vraag ik me ook af, maar dan over Polen, Litouwen en Letland. Mijn vraag komt er omdat ik een roadtrip plan naar Letland met mijn Audi A3 g-tron. 2018 model dus nog de 1.4 motor met een benzine tank van 40 liter. CNG tanken in Duitsland is geen probleem, daar zijn stations genoeg. De stations in bovenbenoemde Balkan landen zijn dunner bezaaid en je vind er ook niet veel over of de stations wel degelijk in dienst zijn. Via Gibgas heb ik een route berekend die me via regio Berlijn in Duitsland naar Poznan en Warschau in Polen stuurt en zo via Litouwen naar Letland. Daar zou ik nog het station in Vulnius in Litouwen als tussenstop willen bijnemen. Iemand ervaring met deze landen? Alsook welke koppeling ze gebruiken?
 3. Ingevuld! Op zich is duidelijke vermelding van het soort gas voldoende, eventueel met korte uitleg wat het verschil is tussen de 3.
 4. Vandaag was ik in de buurt van Aalter en mijn CNG capaciteit zat in reserve. Daarom gaan tanken bij Pitpoint Aalter (V-D Energie) alvorens terug richting Gent te rijden. Mij geparkeerd aan CNG pomp 9, tankproces opgestart via terminal, pistool vastgemaakt en tanken opgestart. Er gebeurde nadien niet veel, volgens het display was er 0,64 kg getankt. Op de plaats waar €/kg staat vermeld stond afwisselend de prijs en een foutcode te pinken, deze foutcode was als ik me goed herinner 5804 of dergelijk. Ik heb verschillende keren op de start en stop knop geduwd en pistool eens losgemaakt en terug vastgezet, maar zonder succes. Nadien mij aan pomp 10 gezet en hier wel perfect 13,47 kg kunnen tanken.
 5. De grote standaard (lelijke) CNG sticker plakte rechts naast de nummerplaat bij ophaling wagen. Deze bij thuiskomst verwijderd en de mooie sticker geplakt
 6. Hi all Vorige week dinsdag, 26 februari, was de dag waarop ik mijn stockwagen, welke geleased wordt via het werk, mocht ophalen. Het gaat om een Audi A3 g-tron Design Kosmos blauw, modeljaar 2018. De keuze voor CNG komt er omdat mijn pa in 2016 een Skoda Octavia Combi op CNG heeft gekocht, hij heel tevreden is (comfort, kwaliteit, verbruik, kosten) en het aanbod van stations in regio Gent al goed gegroeid is. Zodoende is mijn zoektocht naar een CNG stockwagen gestart, welke mij bij verschillende garages van zowel VW, Seat als Audi in West-Vlaanderen bracht en ik uiteindelijk de keuze heb gemaakt voor Audi. Reeds enkele honderden kilometers op de teller staan, wagen rijdt super vlot, CNG tanken is een fluitje van een cent. Kortom, heel tevreden met mijn keuze als aardgasrijder
×
×
 • Nieuwe aanmaken...